çok haklısın cnm ya benimde yiyenim 4 yaşında ve bebek taşıyck durumda olmadığı çok açık... bebek gördümü sıkıştırmaya çalışıyolar daha çok....iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..
mesaj sayım tarihleri biraz karışık gerçekten.mesela bende 13-14 yazıyor.ama aslında 14-15 inde görevim. 1 gün öncesinin sayıldığını biliyorum. ama bence çalışılan günler yazılsa daha iyi olurdu. mesela hamutran : 14-15 yazılsa daha iyi olurdu. çünkü msj günü mü yoksa sayımın yapılacağı gün mü yazıldığını ilk başta anlamamıştım.neyse benimki sadece bir öneri tabi, bir de toplu alıntılar nasıl sayılacak ? tek mesaj mı , yoksa alıntılar tek tek mi sayılacak ?
kızlar az önce oteli aradık otelde kablosuz internet varmış ara ara gelebilicem yani:) bu arada en son mesaj sayımlarını ben yaptım ayın 6 sı ve 7siydi.... benden sonra yapılmadı sanırım kaptan bi kaç güne gelicek atlamasak iyi olur listeye girme durumu olan arkadaşlar var onlar açısından mesaj sayımları önemli..... bilgilerinize...
evet canim nasilsa kilo vermem duraklama donemine girecek. simdi spor fazla yapmiyorum.ama o zman ihtiyacim olacak...
sporla hem kilolara adios hemde sikilasmis olurum...
günaydın tekrardan
sabah kahvaltım:
yarım litre soğuk su
*2 yeşil 1 siyah zeytin
*1 sucuklu yumurta (yağsız)
*1 dilim ekmek
*1 tatlı kaşığı çiko
*1 dilim yağsız peynir
*2 bardak şekersiz çay.
şimdiye kadar 1.5 litre su tükettim.. akşam dolaşmaya çıkıcam.. gelincede geri kalan sporlarımı yaparım..
günaydın fıstıklar!
dün gece anneannemle kaldım, çok yaşlı canım benim...
yıkadım bugün onu çok mutlu oldu bebek gibi
eve gidip türlü pişiricem canım istiyo
Hee normalı de kesmiyo, utanmadan double yiom
Ama double karamel double çikolata falan değil, double dediysek meyveli double
napıon kızzz buz yıyomusun hala:
Hayırsız üyeniz ben geri geldim canlar.İnternetimiz kapalıydı yeni açtırdık o yüzden yine ayrıldım sizlerden.Açılınca tekrar geldim.Bu sefer hiç bırakmamak kanısındayım.Listeye girmek falan umrumda değil yahu ben sizi çok özledimm
heloo 13. takımın fıstuklarrııııııı bende bugun kü menümü paylaşıp yatış moduna geçicem
spordan önce : yarım bardak yarım yağlı süt
kahvaltı : 1 peynirli yagsız omlet + salatalık + 2 dilim ekmek
ara : 2 adet kuru kayısı
öğlen : yarım simit + az fındık + az tavuk sote
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + 1 parça çikolata
2 saat sonra : karpuz
akşam : 1 adet mercimek çorbası
yatmadan önce : az karpuz + yeşil çay
spor olarak da : 2 saat pisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell
neyse sinirdenbugunku menumu paylasmayi unuttum...
sabah : 2 fincan sekersiz kahve
beyaz peynir, salatalik ,domates 2 dilim ekmek..
ara : 2 tane kayisi..
ogle :2 balik izgara baliklar cok buyuk degildi..
form cayi..
aksam :yarim kase corba
az oncede kucuk bir armut yedim..
bu arada en az 3 litre su ve 2 fincan yesil cayimida ictim..
spor
cnm aslında liste olaayı çok açık.... senin sayıcağın günler ayın 13ü ve 14ü nde yazılan mesajlar.... ayın 13ünü saymak için o günün bitmesi lasımki13ünde yazılan mesajları sayabilesin.... toplu alıntılarda tek sayılıyor.... yoksa çok fazla rakam çıkıyor ortaya....
selamm bende 14 yaşındayım.Ergenlikte kilocuklarımı vermeye çalışıyorum.Evet gerçekten burası çok faydalıı.Tekrar herkese kolay gelsin.Tanıştığıma memnun oldum:82:selam canim ben 36 yasindayim 3 ay once dogum yaptim.hamilelik kilolarimi vermeye calisiyorum..
4 gittiburda paylasim super inanin butun gun yediklerimi lokmasina kadar not aliyorum aksam sizle paylasmak icin cok etkili oluyor ne zaman bir sey yemek istesem notlarimi okuyorum dur yeme bugun yeterince yemisim diyorum
tekrar hoşgeldin canımm
ne güzel hayır duasını alıyorsun
ok, liste açık da ilk defa yapacaklar için biraz karışık gelebiliyor.tamamen bakış açısı. 13 yazınca 12 sini saymak veya 14 ünü bekleyip 13 ü saymak gibi iki farklı şey algılanabiliyor ondan dedim, acemiyiz işte napalım
neyse sorun yok, açıklama için tşk
canim ben cocuga kizmadim. cocuk kiskaniyor zaten akli sira bebegimi kucagina vererek birde kendisi oturuyor cocuk ayakta allah korusun bir dusurse:2: beni kizdirmaya calisiyorçok haklısın cnm ya benimde yiyenim 4 yaşında ve bebek taşıyck durumda olmadığı çok açık... bebek gördümü sıkıştırmaya çalışıyolar daha çok....
cnm aslında liste olaayı çok açık.... senin sayıcağın günler ayın 13ü ve 14ü nde yazılan mesajlar.... ayın 13ünü saymak için o günün bitmesi lasımki13ünde yazılan mesajları sayabilesin.... toplu alıntılarda tek sayılıyor.... yoksa çok fazla rakam çıkıyor ortaya....
haklisin canim az oldu biliyorumda corbanin tadini begenmedim ondan icemedimçok güzel menüüüü, ahh ahh bir de spor olsa tam olcak yaniii
akşam yarım kase çorba içmişsin, çok az değil mi. çorbadan zarar gelmez kiii
selamm bende 14 yaşındayım.Ergenlikte kilocuklarımı vermeye çalışıyorum.Evet gerçekten burası çok faydalıı.Tekrar herkese kolay gelsin.Tanıştığıma memnun oldum:82:
Sağol canım hoşbuldukkk :)
hoşgeldin cnm... umarım iyisindirHayırsız üyeniz ben geri geldim canlar.İnternetimiz kapalıydı yeni açtırdık o yüzden yine ayrıldım sizlerden.Açılınca tekrar geldim.Bu sefer hiç bırakmamak kanısındayım.Listeye girmek falan umrumda değil yahu ben sizi çok özledimm
kızlar ayıptır söylemesi çok acayip güzel bi türlü yaptım! çok güzel oldu hemen anlatiyim istedim!
bi kere hiç yağ yok, sıfır!
soğanları suda öldürüyorsun, sonra yağsız minimini dana kuşbaşıları atıyorsun onlar kavruluyor... üzerine 1 patates, onun üzerine 1 patlıcan, biraz taze fasulye, bir avuç bamya, 1 kabak ve 2 küçük domates (kabukları soyulmuş)... salça falan da yok...
tavsiye ediyorum arkidişler hem sağlıklı hem nefis mmm!
iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..
mesaj sayım tarihleri biraz karışık gerçekten.mesela bende 13-14 yazıyor.ama aslında 14-15 inde görevim. 1 gün öncesinin sayıldığını biliyorum. ama bence çalışılan günler yazılsa daha iyi olurdu. mesela hamutran : 14-15 yazılsa daha iyi olurdu. çünkü msj günü mü yoksa sayımın yapılacağı gün mü yazıldığını ilk başta anlamamıştım.neyse benimki sadece bir öneri tabi, bir de toplu alıntılar nasıl sayılacak ? tek mesaj mı , yoksa alıntılar tek tek mi sayılacak ?
bakıyorumda çikodan vazgeçemiyorsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?