Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..
çok haklısın cnm ya benimde yiyenim 4 yaşında ve bebek taşıyck durumda olmadığı çok açık... bebek gördümü sıkıştırmaya çalışıyolar daha çok....

cnm aslında liste olaayı çok açık.... senin sayıcağın günler ayın 13ü ve 14ü nde yazılan mesajlar.... ayın 13ünü saymak için o günün bitmesi lasımki13ünde yazılan mesajları sayabilesin.... toplu alıntılarda tek sayılıyor.... yoksa çok fazla rakam çıkıyor ortaya....

süpermiş o zaman canım

evet canim nasilsa kilo vermem duraklama donemine girecek. simdi spor fazla yapmiyorum. ama o zman ihtiyacim olacak...
sporla hem kilolara adios hemde sikilasmis olurum...

evet sıkılaşma önemli

bakıyorumda çikodan vazgeçemiyorsun canımm

günaydın fıstıklar!

dün gece anneannemle kaldım, çok yaşlı canım benim...
yıkadım bugün onu çok mutlu oldu bebek gibi

eve gidip türlü pişiricem canım istiyo

ne güzel hayır duasını alıyorsun

Hee normalı de kesmiyo, utanmadan double yiom
Ama double karamel double çikolata falan değil, double dediysek meyveli double

ortimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

heloo 13. takımın fıstuklarrııııııı bende bugun kü menümü paylaşıp yatış moduna geçicem

spordan önce : yarım bardak yarım yağlı süt

kahvaltı : 1 peynirli yagsız omlet + salatalık + 2 dilim ekmek
ara : 2 adet kuru kayısı
öğlen : yarım simit + az fındık + az tavuk sote
ara : 1 adet yarım yağlı sütle nescafe + 1 parça çikolata
2 saat sonra : karpuz
akşam : 1 adet mercimek çorbası
yatmadan önce : az karpuz + yeşil çay

spor olarak da : 2 saat pisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + sopa + dumbell

Son düzenleme:

hepsi güzelllllll, ohh afiyet olsun
kahve-çikolata da ne müthiş oluyo dimi
akşam sadece çorba var. ben sadece çorba içtiğimde daha çok acıkıyorum nedense yaa

çok güzel menüüüü, ahh ahh bir de spor olsa tam olcak yaniii
akşam yarım kase çorba içmişsin, çok az değil mi. çorbadan zarar gelmez kiii

ok, liste açık da ilk defa yapacaklar için biraz karışık gelebiliyor.tamamen bakış açısı. 13 yazınca 12 sini saymak veya 14 ünü bekleyip 13 ü saymak gibi iki farklı şey algılanabiliyor ondan dedim, acemiyiz işte napalım
neyse sorun yok, açıklama için tşk

selamm bende 14 yaşındayım.Ergenlikte kilocuklarımı vermeye çalışıyorum.Evet gerçekten burası çok faydalıı.Tekrar herkese kolay gelsin.Tanıştığıma memnun oldum:82:

tekrar hoşgeldin canımm

Sağol canım hoşbuldukkk :)

heyecan bastı di mi seni de
ben de yarını ve sonraki günü sayıcam ya, panikledim demin ama öyle güzel bir ekibin içindeyiz ki sorunum hemmencik çözüldü!

gunaydin kizlar
bugun yine haslanmis yumurta haslanmis tavuk menume donuyorum birazdan kalkayim
herkes nasillar bakalim

canim ben cocuga kizmadim. cocuk kiskaniyor zaten akli sira bebegimi kucagina vererek birde kendisi oturuyor cocuk ayakta allah korusun bir dusurse:2: beni kizdirmaya calisiyorgerci basarili oldu onun yuzunden esimlede tartistim
çok güzel menüüüü, ahh ahh bir de spor olsa tam olcak yaniii
akşam yarım kase çorba içmişsin, çok az değil mi. çorbadan zarar gelmez kiii
haklisin canim az oldu biliyorumda corbanin tadini begenmedim ondan icemedimsporada bir disiplisn oturtamadim henuz

canim benim hosgeldin ama sen daha gelisme buyume cagindasinfistigim senin yasinda oglum varonunda fazla kg vardi haftada 4 gun thai-boks yazildi verdi hemde boyuda uzadisen diyet degilde yediklerine dikkat ederek birde spor yaparak zayifla olurmu canim

Günaydın canlarım.. nasılsınız?

hoşgeldin cnm... umarım iyisindir

Son düzenleme:

ellerine sağlık, hem sağlıklı hem leziz

iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..

ayy cnm dikkat edin, düşer müşer Allah korusun.. ben çok korkarım küçük bebeği kucağıma almaya.. bide 4 yaşında çocuğa veriorlar. dikkatli ol cnm.

toplu alıntılar tek msj olarak sayılıyor cnm.. ben de anlamadım hala msj sayım olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…