meraba hanımlar bugün topikte kimsecikler yok
ben tatil devresinde 1 .2oo gr almışım malesef
kendimi kısmak istemedim tadı kalmazdı o zaman
benim de 3 gün önce köpegim öldü bilirim nasıl kötüdürbaşınız sağolsun canım
ortimuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kizlar gorumcemin 23 haftalik bebisi karninda olmus:2:
off cok uzuldumsunni sanciyla dogum baslaticaklarmis ben yanina gidiyorum.
belki giremem bugun
amin canim.ins kolay olur. yokçok üzüldüm canım
allah annesine sabır versin doğumuda kolay olur inşallah ilk bebeğimiydi çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
amin canim tskayy Allah sabır versin canım
:18::18::26::26::78::78:
Ay Allah sabır versin canım, çok geçmiş olsun ya:26:
tünaydın kızçelerrr bu sabah kimse yokk hayırdır inşallahhhhh
bu sabah bi tartıldımmm 65.5 çıktım 1 kilo almışımmm töbeee bismillahhhakşam 45dk koşu bandında spor yaptım sonrasında 15 dk spor yaptım akşam yemeği de yemedimmm eeee ne diye böle çıkıyomm acaba tartımın pili mi bitiyoo pil biterken fazla gösterir mi ki kızlar yaa :84:
sağlığıma gelince boğazım geçtiii ama şimdide kaşıntım var kollar kaşınıyo minik minik sivilce gibi şeyler çıktı doktorda krem verdi öle tatlı kaşınıyo ki bikaç tanesini sıktımmdıı içinden su çıkıyoo çok iğrenççç yadahada bi strese girdim offff hepiniziiiii çok özledim ya bi kaç gündür pek giremedimmm yememe içmeme gelince yemek fazla yemiyorum ama suda fazla içemiyorumm aldığım 1 kilo şişlik mi acaba dicem ama geçen hafta da aldımm eeee ben dikkat ettikçe kilo alıyommm dikkat etmesem mi ki offff sıkıldım 2ver 3 aldan ya amannnnn ama bırakmicammmmmmmm asla pess etmeee iştahımda yerinde haniiiiii kendimi zapdetmesem bi kuzuyu yicemm:18:
canim belki regl oncesi siskinlik felandir uzulme
valla ben dune kadar gayet guzel gidiyordum...
benim sorunum ben uzulunce kizinca kisacasi sorun durumunda yemek yiyerek rahatlayanlardanim
dunde beri uzuntuden yemekten baska bir sey dusunmez oldum.
bugun kendimi nasil kontrol edicegim bilmiyorum
ayy canım benim vücudun dengesi ilaçlar yüzünden bozulduyok antibiyotik yok demir ilacı yok kremi ilaçta kortizonluu amanınınnnnn oıfffff 6öğünnn beslenmek istiyorummm yaa aynn cnm sende bendensin sanki yemek yiyince başımız göğe ercek
ayy canım benim vücudun dengesi ilaçlar yüzünden bozulduyok antibiyotik yok demir ilacı yok kremi ilaçta kortizonluu amanınınnnnn oıfffff 6öğünnn beslenmek istiyorummm yaa aynn cnm sende bendensin sanki yemek yiyince başımız göğe ercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?