Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

14 kilo mu ucuk? Verirsin insallah canim boyle dusunup moralini bozma.. Waffle dedin canimi cektirdin simdi en yakin arkadasim waffleci ama 1000 kalori iste az da degil, hic ugramiyorum artik yanina

14 kilo mu ucuk? Verirsin insallah canim boyle dusunup moralini bozma.. Waffle dedin canimi cektirdin simdi en yakin arkadasim waffleci ama 1000 kalori iste az da degil, hic ugramiyorum artik yanina

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım
ben bebeklerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum kuzularım çok çaresiz oluyorlardertlerinide anlatamıyorlar ya

Sorma canım ya, göz kapakları kıpkırmızı, öksürüp öksürüp o gözlerle bakıp gülüyo ya bana, ciğerim parçalanıyo, o kadar bitkin ki ama hala gülmeye çalışıyo annesine kuzum

dün akşam malesef dürüm yedim eşimle yemek yapamadığım için daha önceki akşamda dışarıdan yemişti garibim bu bel ağrısı hiç bişeye benzemiyor offf
bugün peynir 2 dilim ekmek biküvi 4 -5 tane çay

hoşgeldin!
burada herkes birbirine destek oluyori yaramazlık yaptığında eline vurup "cıs" bile diyorlar...
hepimiz başarılı olacağız inşallah, istediğimiz kiloya ineceğiz.

şimdiden hayırlı olsun!

tesekkurler insallah cidden full motive su isi yapmak istiyorum..cunku cidden fazlam coook rahatsiz ediici hale geldi..

hayatimda hic kilo vermedim ben ya en fazla 2-3 filan sanirim :)

14 wowwww bisiii
umarim verebilirim..
ama senin vereceginden eminim...
pardon pardon
kapattim o konuyu hemen yesil cayimi koydum
aynen benim de canim cekti :2:

neyseeee! =) =)

inceliyorum simdi listeleri, onerileri.. coook zorr evet. bugun badem yemedim belki oglenle aksam arasi ara ogunumde yerim 2-3 tane ama baktim aslinda iyiymis ama olcuyu baya az yemek lazim demisler..
badem, ceviz, fındık türü çerezler kendilerine has bir yağ barındırıyorlar. yağ ama vücudumuzun ihtiyacı olan bir tür.. dolayısıyla miktarlarına dikkat ederek muhakkak yememiz lazım aslında bu tür kuruyemişleri. tek mesele abartmamak.. ceviz için 2 tane kuralı var, fındık olursa 15-20 adet gibi. bir de her gün her gün yemezsin de günaşırı yersin.

tarçın can simidimiz kesinlikle

yürüyüş yapmışsın güzel olmuş.
biz daha dışarı çıkamadık. oldukça sıcak gerçekten.
bu arada kuzucuğun ciddi bir şeyi olmamasına sevindim. çabucak iyileşir inş.

yok yaw, senin hedefin niye uçuk olsun? ekime kadar 2.5 ayın var. rahat verirsin, spor da yaparsan..

Sorma canım ya, göz kapakları kıpkırmızı, öksürüp öksürüp o gözlerle bakıp gülüyo ya bana, ciğerim parçalanıyo, o kadar bitkin ki ama hala gülmeye çalışıyo annesine kuzum
oy oy yerim onu ben
bu arada fotosu çok tatlı, nazar değmesin

canım işte bel o kadar önemli vücudumuz için.
bundan sonra daha dikkatli olmaya çalış, lütfen.:97:

çok sağol canım
darısı başımıza biz de gideriz işallah bir ara çok ihtiyacım var artık!
sen de gidersin inşallah tatile canım:97:

ay niye öyle dedin şimdi? :18:
kuru çirkin bişeydi zaten bitiremedim...
kız nerde görülmüş peynirli börekle diyet yapıldığı?
Allahtan bitirememişsin yani

selam kızlar,
nasılsınız bakalım ?
puffycikcik HOŞGELDİNNNN, umarım hedefine ulaşırsın, 14 kilo çok değil bence

evi süpürdüm sildim dayanamadım 2 gündür yapamamıştım
belimin ağrısı artı ama en azından içim rahatladı eve baktıkça psikolojim bozuluyordu

ben buraya katılalı bir ay oldu galiba ama misafir tatil derken kilo veremedim verdiğimide geri aldım kendime çok sinirleniyorum

canım, sen biraz sakin olur musun? böyle sinirlenmenin kimseye faydası yok. önemli olan şimdiye kadar olanlar değil, şimdiden sonra olacaklar. toparla kendini.
ayrıca niye ev işine daldın sen? belin iyileşse daha iyi değil miydi?

rabia benim temizlik işim psikoljik eve baktıkça bunaltı giriyordu nefes alamazsınya öyle oluyorum
bundan sonra kaçamksız diyet yapacağım inşallah

ben de iyiyim işte, günüm güzel geçti, sabah erken kalkıp yürüyüş yapınca zinde hissettim kendimi
maşallah

rabia benim temizlik işim psikoljik eve baktıkça bunaltı giriyordu nefes alamazsınya öyle oluyorum
bundan sonra kaçamksız diyet yapacağım inşallah
evet canım, psikolojik olduğu anlaşılıyor zaten.
belini bir doktora gösterdin mi?
kaçamaksız diyet yapabileceğine inanıyorum canım. azimlisin maşallah.

Kahvalti veya ogle (biraz gec yedim birbirlerine girdi)
3 grissini
2 kayisi

aksam
1 tane kabak dolmasi
2 kasik yogurt

Kizlar ben aksam yemegimi biraz erken yedim (aslinda erken degil de, normalde 7 gibi falan yiyorum) bi de cok gec uyuyorum ben 4ü buluyo saat.. Kesin cok acikicam gece:S 1 seftali ve 1 kase yogurt yesem daha sonra sizce abartmis mi olurum:S diyet yapan erken uyuyup erken uyanmali kesinlikle yaaa:/

yazdigim msjlar niye kendi kendine uzuyo bi de onu anlamiyorum, biktim duzenlemekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…