tencere yemegi olsa da yesem simdi. ondan bir zarar olmaz diye dusunuyorum eger annen cok yagli filan yapmiyorsa tabii ama yine de porsiyon olarak az yemen yeterli olur
aksam daha az yemek lazim kaciracaksan sabah kaciracaksin..ama ben sabahlari cok motive oluyorum ole acikmiyorum cikolata cips hayalleri kurmuyorum..
gece ruyamda wafflelarr borekler neler neler goturuyorum
ama bence dusersin kesin 50ye ekim'e coook var.
benim hedefim biraz ucuk galiba..ama ne yapayim
çok geçmiş olsun canım
ben bebeklerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum kuzularım çok çaresiz oluyorlardertlerinide anlatamıyorlar ya
hoşbuldum canım.
çok geçmiş olsun sana.
benim tatil de fena değildi. geçti gitti.
iyileşmene sevindim canım.
peynirli börek neyin nesi?
selam hanimlar..
1.5 yildir, yurtdisindayim, burada coook kilo aldim. 14 kilocuk kadar :18: 46 kiloydum.
en son tartildigimda (burada odamda tarti yok) 60 kiloyu gorunce (hayatimda gormedigim bir kilo) sok oldum zaten aldigimi biliyordum da odamda boy aynasi yok vs vs fotograflardan anladim kilo aldigimi aslinda daha ziyade.. yani aldim biraz diyordum ama bu kadar oldugunu farketmemistim.
ha bu arada 60 kilosun ne istiyosun derseniz 1.55 boyundayim.. boyuma gore gercekten fazla duruyor ve eski halime gore cokcok fazla oldugu icin uzerime yapismasindan korkuyorum..
bu pazartesi radikal bir kararla diyete girdim(sonunda..aslinda son 4-5 aydir girmeye calisiyordum.)
burada motive olmak istiyorum.
diyet gecmisim pek yok iste fazlaliklardan kurtulmak icin hafif dikkat etmeler normalde yapilan. ha unutmadan 24 yasindayim.
bir de spor yapan biriydim burada is okul firsatim kalmiyor (eh bahane bu! diyenleri duyabiliyorum..) onu da biraktigim icin aldigimi dusunuyorum (ki oyle bence, yiyip uyumalar vs.)
yiyecek duzenim eh degisti. normalde de cok abur cubur duskunuydum yerdim fazla ama burada ustune hareketsiz kaldim bunlar cok etkili oldu..
toplam 3 gundur yaptigim diyetimden biraz bahsedeyim.. bolbol yogurt yiyorum (usenmeyeyim hazirlamaya bisiler die aslinda hem de hafif ce saglikli bisi.)
sabahlari buyuk bi kase yogurt (yagsiz) meyve, biraz badem, 1 dilim ekmek ya da yarim paket diyet biskuvi filan atistiriyorum.
oglenleri salata uzerine et tavuk veya balik veya peynir, yaninda yine ufak bi dilim ekmek.
aksam da herhangi bi cesit corba, bi dilim ekmek (hizlica hazirlayabilecegim ne olursa. ama hazir corbalardan kesinlikle degil)
aralarda da kuru kayisi, greyfurt, ananas filan yiyorum.
en zor kisim gece uyumadan bariz acliktan uyuyamiyorum(( asiri az yiyor da degilim aslinda gordugunuz gibi.
umarim basarabilirim..hedefim ilk etapta 50 sonra iste 47 civarii ..
ne diyorsunuz basarabilir miyim?
puffycikcik hoşgeldin bacım aramıza burayı takip et motive olursun canım
kadınlar kulübündeki diyet başarı öykülerinide oku gör bak nasıl gaza geleceksin
hoşgeldin!
burada herkes birbirine destek oluyori yaramazlık yaptığında eline vurup "cıs" bile diyorlar...
hepimiz başarılı olacağız inşallah, istediğimiz kiloya ineceğiz.
şimdiden hayırlı olsun!
14 kilo mu ucuk? Verirsin insallah canim boyle dusunup moralini bozma.. Waffle dedin canimi cektirdin simdien yakin arkadasim waffleci ama 1000 kalori iste az da degil, hic ugramiyorum artik yanina
14 kilo mu ucuk? Verirsin insallah canim boyle dusunup moralini bozma.. Waffle dedin canimi cektirdin simdien yakin arkadasim waffleci ama 1000 kalori iste az da degil, hic ugramiyorum artik yanina
Allah iyiliğini versin
Recep İvedik'in kitap tarifi geldi aklıma "kitap.. yani okumalık, sayfaları olan...yazılı..."
badem, ceviz, fındık türü çerezler kendilerine has bir yağ barındırıyorlar. yağ ama vücudumuzun ihtiyacı olan bir tür.. dolayısıyla miktarlarına dikkat ederek muhakkak yememiz lazım aslında bu tür kuruyemişleri. tek mesele abartmamak.. ceviz için 2 tane kuralı var, fındık olursa 15-20 adet gibi. bir de her gün her gün yemezsin de günaşırı yersin.inceliyorum simdi listeleri, onerileri.. coook zorr evet. bugun badem yemedim belki oglenle aksam arasi ara ogunumde yerim 2-3 tane ama baktim aslinda iyiymis ama olcuyu baya az yemek lazim demisler..
tarçın can simidimiz kesinliklehanimlar bu arada,
eklemeyi unutmusum..
kaynamis suya cubuk tarcin atip biraz bekleyip iciyorum ben surekli..ha bu arada, 2 -2.5 litre su iciyorum gunluk ama buna ek olarak yaninda tarcinli caydan sanirim ve yesil cay aliskanligim var toplamda bunlardan da 6-7 kupa iciyorum
tarcin sekeri duzenliyor diye duymustum
tatli ihtiyacini bastiriyor diye umarim ise yararrrr..
yürüyüş yapmışsın güzel olmuş.İnşallah canım sağol.. Şimdi kızımı kanguruya astım sağlık ocağına gittim geldim, hava deli sıcak yaa, dünyanın terini döktüm, yani sanki kızımla değil de leslie bacıyla yürüdüm sağlık ocağına..
Hafif bi gribal enfeksiyon dedi doktor,önemli bişey değilmiş Allahtan..
yok yaw, senin hedefin niye uçuk olsun? ekime kadar 2.5 ayın var. rahat verirsin, spor da yaparsan..tencere yemegi olsa da yesem simdi. ondan bir zarar olmaz diye dusunuyorum eger annen cok yagli filan yapmiyorsa tabii ama yine de porsiyon olarak az yemen yeterli olur
aksam daha az yemek lazim kaciracaksan sabah kaciracaksin..ama ben sabahlari cok motive oluyorum ole acikmiyorum cikolata cips hayalleri kurmuyorum..
gece ruyamda wafflelarr borekler neler neler goturuyorum
ama bence dusersin kesin 50ye ekim'e coook var.
benim hedefim biraz ucuk galiba..ama ne yapayim
oy oy yerim onu benSorma canım ya, göz kapakları kıpkırmızı, öksürüp öksürüp o gözlerle bakıp gülüyo ya bana, ciğerim parçalanıyo, o kadar bitkin ki ama hala gülmeye çalışıyo annesine kuzum
canım işte bel o kadar önemli vücudumuz için.dün akşam malesef dürüm yedim eşimle yemek yapamadığım için daha önceki akşamda dışarıdan yemişti garibim bu bel ağrısı hiç bişeye benzemiyor offf
bugün peynir 2 dilim ekmek biküvi 4 -5 tane çay
sen de gidersin inşallah tatile canım:97:çok sağol canım
darısı başımıza biz de gideriz işallah bir ara çok ihtiyacım var artık!
kız nerde görülmüş peynirli börekle diyet yapıldığı?ay niye öyle dedin şimdi? :18:
kuru çirkin bişeydi zaten bitiremedim...
hoşgeldin haticecim.selam kızlar,
nasılsınız bakalım ?
puffycikcik HOŞGELDİNNNN, umarım hedefine ulaşırsın, 14 kilo çok değil bence
canım, sen biraz sakin olur musun? böyle sinirlenmenin kimseye faydası yok. önemli olan şimdiye kadar olanlar değil, şimdiden sonra olacaklar. toparla kendini.evi süpürdüm sildim dayanamadım 2 gündür yapamamıştım
belimin ağrısı artıama en azından içim rahatladı eve baktıkça psikolojim bozuluyordu
ben buraya katılalı bir ay oldu galiba ama misafir tatil derken kilo veremedim verdiğimide geri aldım kendime çok sinirleniyorum
hoşgeldin haticecim.
benden eh fena değil, sen nasılsın? günün nasıl geçti?
canım, sen biraz sakin olur musun? böyle sinirlenmenin kimseye faydası yok. önemli olan şimdiye kadar olanlar değil, şimdiden sonra olacaklar. toparla kendini.
ayrıca niye ev işine daldın sen? belin iyileşse daha iyi değil miydi?
maşallahben de iyiyim işte, günüm güzel geçti, sabah erken kalkıp yürüyüş yapınca zinde hissettim kendimi
evet canım, psikolojik olduğu anlaşılıyor zaten.rabia benim temizlik işim psikoljik eve baktıkça bunaltı giriyordu nefes alamazsınya öyle oluyorum
bundan sonra kaçamksız diyet yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?