maşallah
evet canım, psikolojik olduğu anlaşılıyor zaten.
belini bir doktora gösterdin mi?
kaçamaksız diyet yapabileceğine inanıyorum canım. azimlisin maşallah.
Kahvalti veya ogle (biraz gec yedim birbirlerine girdi)
3 grissini
2 kayisi
aksam
1 tane kabak dolmasi
2 kasik yogurt
Kizlar ben aksam yemegimi biraz erken yedim (aslinda erken degil de, normalde 7 gibi falan yiyorum) bi de cok gec uyuyorum ben 4ü buluyo saat.. Kesin cok acikicam gece:S 1 seftali ve 1 kase yogurt yesem daha sonra sizce abartmis mi olurum:S diyet yapan erken uyuyup erken uyanmali kesinlikle yaaa:/n cok acikicam gece:S 1 seftali ve 1 kase yogurt yesem daha sonra sizce abartmis mi olurum:S diyet yapan erken uyuyup erken uyanmali kesinlikle yaaa:/
ben de biraz dışarı çıkayım kızlar..
içim sıkılıyor.
ben de biraz dışarı çıkayım kızlar..
içim sıkılıyor.
Kahvalti veya ogle (biraz gec yedim birbirlerine girdi)
3 grissini
2 kayisi
aksam
1 tane kabak dolmasi
2 kasik yogurt
Kizlar ben aksam yemegimi biraz erken yedim (aslinda erken degil de, normalde 7 gibi falan yiyorum) bi de cok gec uyuyorum ben 4ü buluyo saat.. Kesin cok acikicam gece:S 1 seftali ve 1 kase yogurt yesem daha sonra sizce abartmis mi olurum:S diyet yapan erken uyuyup erken uyanmali kesinlikle yaaa:/
yazdigim msjlar niye kendi kendine uzuyo bi de onu anlamiyorum, biktim duzenlemekten
sen de gidersin inşallah tatile canım:97:
kız nerde görülmüş peynirli börekle diyet yapıldığı?
Allahtan bitirememişsin yani
sen çok yaşa emiiii
gülmekten kramp girdi karnıma yaa
yürüyüş yapmışsın güzel olmuş.
biz daha dışarı çıkamadık. oldukça sıcak gerçekten.
bu arada kuzucuğun ciddi bir şeyi olmamasına sevindim. çabucak iyileşir inş.
oy oy yerim onu ben
bu arada fotosu çok tatlı, nazar değmesin
bu arada kızlar menü paylaşımı yapayım ben de
sabah form çayı 1 saat yürüyüş
kahvaltı : domates-salatalık-beyaz peynir, kahve
öğle : susamsız simit (dışarda en masum bu vardı)
ara :kahve (şuan içiyorum )
akşam da sanırım süt-şeftali yaparım.
eşim muayene etti emar çektirmek için zamanı yokçok yoğun çalışıyor
aslında tüm belirtiler bel fıtığıve tedavisi ağrı kesici ve yatak istirati
yani ağrıyı çekeceğim bide kaplıcadan umutluyum bakalım annemdede fıtık var kaplıca ona iyi gelir
canım tabiki yiyebilirsin çok az yemişsin zaten
açlık grevine girmiiyoruzya
nasıl duruyorsun bu kadar az yiyip şok diyettende şok olmuş bu kadarı
harcadigim enerjiye gore cok bile yiyorumtahmin edemeyeceginiz kadar uyusuk bi insanim, kalkip laptop i acmaya useniyorum telden giriyorum her seferinde bu arada chikanin bebisine de cok gecmis olsun.. Hergun bu gecmis olsun cumlesini kullanmasak olmuyo zaten nazar degdiriyolar topigimize
cokcok az degil mi? biraz protein almalisin bence. taze sebze filan yesene. diyeti biraktigin gibi kilo alirsin bu kadar az seyle
harcadigim enerjiye gore cok bile yiyorumtahmin edemeyeceginiz kadar uyusuk bi insanim, kalkip laptop i acmaya useniyorum telden giriyorum her seferinde bu arada chikanin bebisine de cok gecmis olsun.. Hergun bu gecmis olsun cumlesini kullanmasak olmuyo zaten nazar degdiriyolar topigimize
şeftali ve yoğurt süper olur hatta mm mm m yani, canım çekti haKahvalti veya ogle (biraz gec yedim birbirlerine girdi)
3 grissini
2 kayisi
aksam
1 tane kabak dolmasi
2 kasik yogurt
Kizlar ben aksam yemegimi biraz erken yedim (aslinda erken degil de, normalde 7 gibi falan yiyorum) bi de cok gec uyuyorum ben 4ü buluyo saat.. Kesin cok acikicam gece:S 1 seftali ve 1 kase yogurt yesem daha sonra sizce abartmis mi olurum:S diyet yapan erken uyuyup erken uyanmali kesinlikle yaaa:/
yazdigim msjlar niye kendi kendine uzuyo bi de onu anlamiyorum, biktim duzenlemekten
inşallah kaplıca iyi gelir canım.eşim muayene etti emar çektirmek için zamanı yokçok yoğun çalışıyor
aslında tüm belirtiler bel fıtığıve tedavisi ağrı kesici ve yatak istirati
yani ağrıyı çekeceğim bide kaplıcadan umutluyum bakalım annemdede fıtık var kaplıca ona iyi gelir
çocuklar iyice sıkılıyorlar zaten:97:çık dolaş canım açılrsın bende oğlanı kamelyaya aşağı indisem iyi olaak çok sıkıldı bitanem
yok yaw siz sıkmıyorsunuz, kafamı dağıtmama yardımcı oluyorsunuz hatta:81:hayırdır kaptanım, neden için sıkılıyor bakalım ?
bazen nedensiz de içi sıkılır insanın ,çıkıp dolaşmak iyi gelir.
yoksa biz mi sıkıyoruz seniii
gayet güzel hatta az bile.bu arada kızlar menü paylaşımı yapayım ben de
sabah form çayı 1 saat yürüyüş
kahvaltı : domates-salatalık-beyaz peynir, kahve
öğle : susamsız simit (dışarda en masum bu vardı)
ara :kahve (şuan içiyorum )
akşam da sanırım süt-şeftali yaparım.
listeden yapıyorsan diyeti bir şey diyemeyeceğim tabi. bana börek çok masum gelmedi sadece.sağol kaptanım işalla =)
eski doktorumun bana verdiği listeyi görsen demek ki...
öğlen-akşam arasına peynirli börek-ayran veya simit-ayran yazmıştı...
bu sırada acaba hiç diyetisyen deneyimi olan var mı takımda?
ben sıkılmasaydım çok iyi gidiyordu o zamanlar ve çok şey öğrendim doktordan sağlıklı beslenmeyle ilgili...
yeşil mercimeğe bayılırımm.. tarifin de çok güzel, afiyet olsun canım.yesil mercimek pisiiroyrum..protein almak onemli diye dusundum.
aksam yogurtla yiycem.
-1 corba kasigi zeytinyagi
-6 tane sogan
-1.5 kupa yesil mercimek
-taze aci biber 2-3 tane
-1 kasik domates puresi
-cok az tuz
boyle bisi yaptim dolaba koyucam aksamalari bunu yerim usenince daha kotu seyler yememek icin pazartesiye kadar beni idare eder umarim
antep sıcakları vurdu sanırım, yemek yenmiyor değil mi?öğleden bu saate kadar yediklerim
bir dilim kavun
tost çeyrek ekmeğe
yeşil çay
suuuuuu
bence de çatlasınnelisyaaaaa çok tatlısın yaaa
demek kalkıp laptopu bile açmaya üşeniyosun telden giriyosun, ne yalan söylim bazen bana da oluyo ama, ben daha tembelim herhalde telden bile girmeye üşeniyorum
foruma nazar değdiği kesin
kıskanıyolar biziiiiii
kıskananlar çatlasın
iyi geceler kızlar,
bir an önce iyileşmek istiyorum artık!
öptüm hepinizi
Iyi geceler kizlar.. Babamla yuruyus yaptim yine 1 saat kadar, ama donuste cornetto disc yedik.. Offf annem tencere yemegi kilo yapmaz der tabagimi doldurur, babam bosver kizim zaten yuruduk bi sey olmaz der dondurma alir, kardesim inadima karsimda cips cikolata yiyip canimi cektirir.. Bu evde diyet yapmak cook ama cooook zor
merhaba caanım
herkese günaydın
çok fena belim ağrıyor devamlı yatak posizyonundayım evin işleride kalıyor deliricem yemeği bile dışarıdan söylüyoruz
hareket etmeyince bu kilolar gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?