ay evet.. millet dior oruçlumusun? hayır dedim benim düzenli yeme şeklim var. bunları yiyemem kusura bakmayın dedim.. zaten eltime akşamdan söyledim bişi yemem diye. ama öldüm yaa onları görüp yiyememkolsun zayıflayınca her istediğimden bi gıdımda olsa yiycem inş.
:79::79:
Aynen, ben elbise de giyemiyorum,yakıştıramıyorum kendime, sen yine 60 kilosun..
ben 96 kiloyum, 46 beden pantolon aldım geçen gün öyle ucuz bişey( çok fazla kıyafet almıyorum kendime ki rahatlamıyım diye),onu giyiyom biyere çıkarken, ama eşimle öle yürüyüşe yada avm'ye fln gittiğimizde hep eşofman
Artık tekrar kot giymek istiyorum ben ya, böyle uçuş uçuş yazlık elbiseler, hafif kumaştan uzun etekler,sandalet ve aklet body'le offff.
Sağlık ocağından dönerken yolumun üstünde pazar vardı,oyuncakçı gördüm bi tane, ordan ip aldım,ip atlıycam artık fırsat buldukça,koşu bandında yürüyüş koşu falan, olmuyo ya bebekle, uyanıveriyo tam ter atmaya başlayınca, yarım kalıyo
sağol deryacım,
sende 2,300ü atmışsın hayırlı olsun
Darısı başımızaa
canım azmine hayran kaldım süprsin ben olsam yerdim dayanamazdım
sen böyle devam et incecik olunca herbişeyden azıcık yeriz nasıl olsa
ben ip atlarken kalbim çok hızlanıyor
korkumdan yapamıyorum ama süper egzersiz
canım ticker ın olmamış
tamam canim yazdiklarini yapmaya basliyorumverebilrsin cnm.. ben ilk diyete başladığımda 20 günde 4 kg verdim. yani 5 günde 1 kg.. doğal olan da bu 7 günde yani haftada 1.5 kg versen 2 hafta 14 günde 3 kg yapar..
ama iradeli olmalısın ve kaçamak asla yapmamlısın kendini aç bırakmamalısın. 3+3 hafif beselenerek ve bol su tüketip egzersiz yaparak bunu başarabilrsin.
olmus canimhanimlar
bugun ip atlamaya baslicam ben gunde 50 +50 ilk setim
dinlenerek yapiyim..
sonlarda 500e kadar cikiliyo
ve cok faydali bir egzersizmis kondusyonu arttiran...
bu arada ticker olayini halletim umarim? :)
uzulme canim benimAynen, ben elbise de giyemiyorum,yakıştıramıyorum kendime, sen yine 60 kilosun..
ben 96 kiloyum, 46 beden pantolon aldım geçen gün öyle ucuz bişey( çok fazla kıyafet almıyorum kendime ki rahatlamıyım diye),onu giyiyom biyere çıkarken, ama eşimle öle yürüyüşe yada avm'ye fln gittiğimizde hep eşofman
Artık tekrar kot giymek istiyorum ben ya, böyle uçuş uçuş yazlık elbiseler, hafif kumaştan uzun etekler,sandalet ve aklet body'le offff.
Sağlık ocağından dönerken yolumun üstünde pazar vardı,oyuncakçı gördüm bi tane, ordan ip aldım,ip atlıycam artık fırsat buldukça,koşu bandında yürüyüş koşu falan, olmuyo ya bebekle, uyanıveriyo tam ter atmaya başlayınca, yarım kalıyo
sağol deryacım,
sende 2,300ü atmışsın hayırlı olsun
Darısı başımızaa
ay kiyamam ben onlara bende yerdim valla olsun su andan itibaren dikkat edersinselam kızlar!
kavurucu sıcak bir gün daha geçiriyoruz yine malesef!
kilo verenleri ve çok kilo verenleri tebrik ediyorum(2,300 kg maşallah) (alkışlayan surat nereye kayboldu bulamadım)
bugün kahvaltı niyetine 1 havuç yedim bir bardak da limonlu su içtim.
limonlu su çok güzel ferahlatıyor da sanırım abartmamak lazım mide ağrısı yapabilir.
sonra çocukları pikniğe götürdük hepsinin anneleri börek yapmış göndermiş yuh yani!
bi tanesi ıslak kek yapmış, öbürü makarna salatası (beni kovacaksınız şimdi takımdan di mi?)
hepsi de burnumuza sokuyor benimkinden de yee benimkinden de yeee diye!
öyle minik ve tatlılar ki insan kıyamıyor!
sonra yerim diyince de unutmuyolar bir tanesi "benim kekimden yicektin hala yemediin" diyor...
böreklerden bir tanesini temsilen tattım, kekten falan da bir çatal aldım yoksa ağlicaklardı!
bu sırada top oynarken de düştüm dizim şişti :44:
resmen çocuk oldum bugün kızlar çok eğlendim!
valla cnm o kadar spor yapıyoruz yediğimizi içtiğimizi kesiyoruz yeri gelio aç yatıyoruz.. emek veriyoruz. bi anlık hevese günlerimi nasıl heba ederim
canım ben 44 oldum 46 beden kot düğmesini açmadan çıkıyor.. düzenli spor yap kilo verme incel sıkılaş.. bu önemlii... evet koşu bandı çocukla zor oluyo.. uyanıyo ses çok çıkıyo falan.. ip atlamaya bende başlıyım yeniden zıplamak çok kalori yaktırıyor..
insallah cnm inan çok istiyorum hemizin çıtır olmasını
uzulme canim benimins hep birlikte basaricagiz ben inaniyorum hem tiril tiril elbise hemde kot giycez bu arada ben 60 rakamlardayim dogru ama benim boyuma bu rakamlar cook boyum 1.55 felan canim:82:
ip atlamak mıııı
oy oyy oyyyyyyy ben ip atlayınca kalp mübarek çıkcak gibi oluyooo hızlı atlıyom da az birazzz
ama spora onuda eklemek lazımmmama benim ipim yokkiiiiiiiii
Kızzz pazardaki oyuncakçıdan aldımmm 1,5 liraaa, alırsın ne varrsayaçlısı da vardı 3,5 lira, ama ben kendim sayarım dedim
kuzucuklar akşam yemeğine kaçıyorum.. hepinizi mucuk mucuk mucukluyorum
Allah iyiliğini versin
Recep İvedik'in kitap tarifi geldi aklıma "kitap.. yani okumalık, sayfaları olan...yazılı..."
bugünkü menü
evden çıkmadan 1 erik 1 kayısı
sabah 1.5 dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin 1 bardak süt
ara form çay 1 galete
öğlen 6 yk makarna 1kk peynir 1yk bARBUNya yemeği ( tadımlık)
ara form çay 1 galete 1 salatalık 1 kayısı
akşam eve gelince 4 dilim karpuz 1kk peynir
spor sonrası 1 ç.bardağı süt
30dk koşu bandında yürüyüş+15 dk bisiklet
3lt su
çokmu yemişim bugün yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?