Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım azmine hayran kaldım süprsin ben olsam yerdim dayanamazdım
sen böyle devam et incecik olunca herbişeyden azıcık yeriz nasıl olsa

canım ben 44 oldum 46 beden kot düğmesini açmadan çıkıyor.. düzenli spor yap kilo verme incel sıkılaş.. bu önemlii... evet koşu bandı çocukla zor oluyo.. uyanıyo ses çok çıkıyo falan.. ip atlamaya bende başlıyım yeniden zıplamak çok kalori yaktırıyor..
insallah cnm inan çok istiyorum hemizin çıtır olmasını

selam kızlar!
kavurucu sıcak bir gün daha geçiriyoruz yine malesef!

kilo verenleri ve çok kilo verenleri tebrik ediyorum(2,300 kg maşallah) (alkışlayan surat nereye kayboldu bulamadım)

bugün kahvaltı niyetine 1 havuç yedim bir bardak da limonlu su içtim.

limonlu su çok güzel ferahlatıyor da sanırım abartmamak lazım mide ağrısı yapabilir.

sonra çocukları pikniğe götürdük hepsinin anneleri börek yapmış göndermiş yuh yani!
bi tanesi ıslak kek yapmış, öbürü makarna salatası (beni kovacaksınız şimdi takımdan di mi?)
hepsi de burnumuza sokuyor benimkinden de yee benimkinden de yeee diye!
öyle minik ve tatlılar ki insan kıyamıyor!
sonra yerim diyince de unutmuyolar bir tanesi "benim kekimden yicektin hala yemediin" diyor...

böreklerden bir tanesini temsilen tattım, kekten falan da bir çatal aldım yoksa ağlicaklardı!

bu sırada top oynarken de düştüm dizim şişti :44:

resmen çocuk oldum bugün kızlar çok eğlendim!

canım azmine hayran kaldım süprsin ben olsam yerdim dayanamazdım
sen böyle devam et incecik olunca herbişeyden azıcık yeriz nasıl olsa

valla cnm o kadar spor yapıyoruz yediğimizi içtiğimizi kesiyoruz yeri gelio aç yatıyoruz.. emek veriyoruz. bi anlık hevese günlerimi nasıl heba ederim

tamam canim yazdiklarini yapmaya basliyorum bugunden itibaren egzersizde yapicam ins basarili olurum
hanimlar
bugun ip atlamaya baslicam ben gunde 50 +50 ilk setim
dinlenerek yapiyim..

sonlarda 500e kadar cikiliyo
ve cok faydali bir egzersizmis kondusyonu arttiran...

bu arada ticker olayini halletim umarim? :)
olmus canim
uzulme canim benim ins hep birlikte basaricagiz ben inaniyorumhem tiril tiril elbise hemde kot giycezbu arada ben 60 rakamlardayim dogru ama benim boyuma bu rakamlar cookboyum 1.55 felan canim:82:
ay kiyamam ben onlara bende yerdim valla olsun su andan itibaren dikkat edersinbu arada gecmis olsun dikkat et bir kacgun spor yapma iyice incinmesin
valla cnm o kadar spor yapıyoruz yediğimizi içtiğimizi kesiyoruz yeri gelio aç yatıyoruz.. emek veriyoruz. bi anlık hevese günlerimi nasıl heba ederim

valla canim bende bazen dayanamayip bir seyleri mideye hupletecegim zaman aynen senin dusunduklerin aklimageliyor ve yemiyorum..
ins bu azmimizin karsiligini alicagiz

ip atlamak mıııı
oy oyy oyyyyyyy ben ip atlayınca kalp mübarek çıkcak gibi oluyooo hızlı atlıyom da az birazzz
ama spora onuda eklemek lazımmmama benim ipim yokkiiiiiiiii

maşallah İnşallah canım bende istiyorum çok, şöööle hepimiz mezun olsak ama yine de burda sohbet etsek ne kaa güzel olur dimi

İnan o kadar istiyorum ki düzenli spora başlayabilmeyi, başlamadan önce gözünde büyüyo insanın ama bi düzene oturtunca da yapmayınca diken üstünde oluyosun, bi başlayabilsemm, gerisi gelicek biliyorum, çünkü ömrüm boyunca çok hareketli biri oldum, hep spor yaptım (bisiklet-genelde bileğime ağırlık takarak-, dans, koşu, pilates, basketbol vs) e birden hepsini bırakınca da ben şişmiycem de kim şişcek
Hepsini olmasa bile dans pilates ve koşuyu yapabilsem tekrar, kim tutar beni

uzulme canim benim ins hep birlikte basaricagiz ben inaniyorumhem tiril tiril elbise hemde kot giycezbu arada ben 60 rakamlardayim dogru ama benim boyuma bu rakamlar cookboyum 1.55 felan canim:82:

Doğru diyosun canım, benim boyum 1.74, ama tabi boy ne olursa olsun kilo herkeste kötü duruyo, pis kaka bişey bi an önce veririz inşallah beraberce

ip atlamak mıııı
oy oyy oyyyyyyy ben ip atlayınca kalp mübarek çıkcak gibi oluyooo hızlı atlıyom da az birazzz
ama spora onuda eklemek lazımmmama benim ipim yokkiiiiiiiii

Kızzz pazardaki oyuncakçıdan aldımmm 1,5 liraaa, alırsın ne varr sayaçlısı da vardı 3,5 lira, ama ben kendim sayarım dedim

Evet kızlar menü paylaşımına geldik :)

- sabah
yarım litre soğuk su.

* 5 çorba kaşığı special k
* 1 bardak soğuk light sütle.

ara: bir dilim karpuz, bir avuç kiraz

öğle:

* 5 çorba kaşığı special k
* 1 bardak soğuk light sütle.

ara: 3 çorba kaşığı pirinç pilavı bir çatal tavuk ile.

akşam: 17:30 du sanırım.

* 4 çorba kaşığı special k
* 1,5 bardak soğuk light sütle.

3.5 litre su içtim şimdiye kadar..
spor evde yapıcam bugün yada yine yürüyüşe çıkabilirim.

Son düzenleme:
slm kızlar... şu anda eve dönüş yolundayım otobüsün kablosuz internetinden giriyorum... otelin neti 2 gündür arızalıydı giremedim hiç.....
bu arada kilo verenleri tebrik ederim......
evimi çooookkkkk özledim yaaa.... gidince ilk iş tartılcam kaç kilo aldım çok merak ediyorum.....

selam bebeklerım

ya bu aralar oyle yogunumkı anlatamam
bebegım bı yandan kızım bı yandan.eşimizinli o bı yandan hıc bıseye vakıt kalmıyoooooooooooooooooooooo

sabah kahvaltısı

2bardak su
az sekerlı cay
4zeytın
bı domates
bı acma

ara bı dılım karpuz

oğle bezelye bı tabak

aksam yemeyı dusunmuomm bu saatten sonra ama belkı meyva atıstırabılırım

Selam herkesee.. Nasilsiniz? Benim bugunku menum

kahvalti
1 seftali

ara
1 kutu ayran
1 kandil simidi

aksam
1 kasarli sandvic

yarim saat de yuruyus yaptim kosu bandinda. Niyetim 1 saatti ama sicakta hic cekilmiyor:/

bugünkü menü
evden çıkmadan 1 erik 1 kayısı
sabah 1.5 dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin 1 bardak süt
ara form çay 1 galete
öğlen 6 yk makarna 1kk peynir 1yk bARBUNya yemeği ( tadımlık)
ara form çay 1 galete 1 salatalık 1 kayısı
akşam eve gelince 4 dilim karpuz 1kk peynir
spor sonrası 1 ç.bardağı süt

30dk koşu bandında yürüyüş+15 dk bisiklet
3lt su

çokmu yemişim bugün yaa

kızlar çok şükür evimdeyim.... insanın evi gibisi yokmuş gerçekten tatil bile olsa insan evini özlüyor ya.....
bu arada tartıldım 76.5 eşimin dediği çıktı kelebek görünümlü tavşan geri gidicek galiba
ama bide sabah aç karnına tartılmak lazım... jet hızıyla rejime girmem gerek... yoksa halim harap... eşim iyice kafaya almaya başladı beni.... turistin biri bişiy diyo bana... ne dedi diyorum.... kilo almışsın çok dedi diyo.... fena yapıcam sonunda....

bana çok gelmedi cnm zaten sporun da var daha ne olsun...

selam kızlar!

ne zamandır çıkıp alışveriş yapmıyordum. bugün çıktım...
bol bol yürüyüş de yapmış oldum. ve denediğim ilk elbise üzerime cuk diye oturunca nasıl mutlu oldum anlatamam!

çok acıktım yalnız, şimdi azcık fırında kabak yicem. geç oldu, ağır bişey yemek istemiyorum...

sonra da gelip 12 temmuz mesajlarını sayıcam, biliyorum çok geciktirdim.

öptüm şimdilik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…