Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sabah kahvaltını düzgün yap sonra zaten cok acıkmazsın ama yogurtla greyfurt vb şeyler sabah pek tatmin edici olmuyor ya en azından benim için öyle :44:

bugün uğrayamadım foruma. çok yoruldum okul, çarşı falan ...birtürlü bitmedi
gözlerim kapanıyor resmen
herkese iyi geceler diliyorum

ayyyyyyyyyyyy şimdi bayılazaimmmmm kızlar ya bu nası bir sıcak oturdugum yerde sauna da gibi terliyorum nefret ettim yazdan bu sıcaklar yüzünden

benim de bugün kü menüm şöylee : sabahın körüüüünde (karga bile uyanmadan kalktıgım içüün) 1 kayısı

kahvaltı : kepekli sandviçe yagsız kaşarlı tost
öğlen : çok az tavuk dönerli salata + 1 kase mercimek çorbası
ara : yarım bardak ayran + 1 kuru kayısı
akşam : 3 kaşık pilav + 4 adet sarma + az yogurt + 1 dene köfte + salata acaip karışık bir akşam yemegi oldu ama iyi geldi yemeyeydim yollarda açlıktan ölecektim
ara : karpuz + yeşil çay

spor olarak da : minder hareketleri + mekik + sopa + dumbell
yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:
aynen bende yaa kot giymek istiyorum artık
Kız sana bu kiloda kot olmuyomu???? ben 75 kilo halimle giyip duruyorum... gerçi bu sıcakta kot hiç çekilmiyo söyliyim...
ya bu spor a.ş. nin fiyatları uygun ama bu arada sen istanbuldamıydın onuda bilmiyorum onları bir incele istersen otelelr vs çok pahalı çünkü :S:S

cnm ben izmirdeyim... eskiden fatih koljinn yüzme havuzuna gidiyodum uygundu onu bi soruşturcam zaten başka alternatifte gelmiyor aklıma....

canlarum ben kaçar daha yıkancam da yatcamda sabah işe kalkcamda amaaaaaaaaaaan yaww sanki dünyayı ben kurtaracam uleeeeeeeynn hadii herkese iyi geceler

Son düzenleme:
sellam kızlar!

işte merakla beklenen 12 temmuz mesaj sayımları! dımdımdımdımdımdım....

serena- : 9
kedican : 9
drygrp : 8
_ferdici_ : 7
elmaliturta : 7
Elisya : 6
hamutran : 6
neslivicdan : 5
HerseyVatanIcin : 2
chika : 1 :2:
ozlemmtekinn : 1 :2:​

bir bakın lütfen bir yanlışlık olmasın...

Son düzenleme:
geçmiş olsun ortimuuuuuuuu

sağol ortimuuuu

saol canum ahahaha çok feci kopya çektim hayatımda ilk defa kopya çektim ama iyi çektim hee sonucumu merank ediyorum valla

Vayyy kuzum sen kopyaciii? bakalım ne olucak sonuç, bende merak ettim şimdi

canlarum ben kaçar daha yıkancam da yatcamda sabah işe kalkcamda amaaaaaaaaaaan yaww sanki dünyayı ben kurtaracam uleeeeeeeynn hadii herkese iyi geceler

"Dünyayı kurtaran Turta" coming soon !!!! ınınınııııııınnnnnnn

kızlar piknikte ensem yanmış kıpkırmızı olmuş =(

dışımın yanması yetmezmiş gibi içimi de serinletemiyorum, dondurmaya saldırmamak için serin ve kalorisiz bir içecek arıyorum bulamıyorum...

limonlu su harika ama gastrit falan yapacak diye korkumdan fazla kaçırmamaya çalışıyorum...
hazır limonatalar da ya şekerli ya da tatlandırıcılı (ve malesef aspartamlı)...
cola zaten içsen bir dert içmesen bir dert...
sprite içsem onun da zaten şekersizi yok...
meyve suları şekerli, hiç içmiyorum...
soda sevmiyorum, meyveli sodalar da çok tatlı geliyor gazoz gibi...
bugün ice tea yeşil çaylı aldım, 100ml'si 29 kaloriymiş, yani bir büyük bardağı 90 kalori nerden baksan...

napıcağımı şaşırmış durumdayım kızlar,
bir fikir verin!

Bence eğer soğuk su falan kesmiyosa, ice tea yeşil iyi bi seçenek, ben çok severim ve acayip serinletiyo.
Bide ben bi ara salatalıklı suya dadanmıştım, bi sürahinin içine doğruyodum küçük bi salatalık, biraz bekletip içiyodum onu sonra bardak bardak, çok serinletiyodu beni..

Bu arada deminden beri eski sayfaları geziyodum, bulamadım bi türlü mesaj sayma listesini ya?
Ben bugünlerde sayıyodum sanki ama ne zamandı unuttum, bulamıyorum da..:26:

aa harika fikir!
hem ne güzel kokar mis gibii
hem de sıfır kalori!
kesin deniycem çok sevdim!

Son düzenleme:
Heh buldummm!
buraya da kopyalıyım da bari bugünden sonrasını, herkes aramak zorunda kalmasın.

15 temmuz – 16 temmuz : chika
18 temmuz – 19 temmuz : elmaliturta
20 temmuz – 21 temmuz : sakaleynmaster
22 temmuz – 23 temmuz : dryrgp

Bu arada deminden beri eski sayfaları geziyodum, bulamadım bi türlü mesaj sayma listesini ya?
Ben bugünlerde sayıyodum sanki ama ne zamandı unuttum, bulamıyorum da..:26:

ayh! aradım aradım buldum sonunda!

bulmuşsuuun, ben de arıyordum ki yaziyim sana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…