Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi olmaniza sevindim...
allah saglik sihhat uzun omur versin hepimizin kuzularimiza

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben yeniyim bu başlıkta tam olarak ne yapmamız gerekiyır açıklayabilir misiniz?

merhabalar artık bende 13lüyüm. şimcik neyapacagım her cuma kilomumu yazacagım. çizelgeyide bir türlü beceremedim

hoşgeldiniz kızlar.
kendinizi kısaca tanıtarak başlayabilirsiniz. ben kuralları ekliyorum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

simdi dusunuyorum:44: ve hepinize soruyorum kizlar 16 gunde 4 kg verilirmi?
verilirse nasil..!
bana anlatirsaniz cooook mutlu olurum
31 temmuz dogumgunum yeni yasimda 55 kg olmak istiyorumda
imkani varmidir:26:

verilirse nasil..!

Tabi ki de verilebilir..
Bildiğimiz yöntem işte, bol su bol sebze bol hareket, 5 kg bile verirsin..

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyebilirsin ama napiyimmmm, çok hareket edemiyorum ben yav bu aralar..

Selam kizlar kandiliniz mubarek olsun.. Benim iki haftam gecti bugun de listede yokum, alindim mi alinmadim bi anlayamadim Ne yapiym ben? Devam mi gidiym mi

Tabi ki de verilebilir..
Bildiğimiz yöntem işte, bol su bol sebze bol hareket, 5 kg bile verirsin..

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyebilirsin ama napiyimmmm, çok hareket edemiyorum ben yav bu aralar..

sorun orda basliyor bol su sebze tamamda hareket kismina gelince
offf beni motive edin kizlar basaririm degilmi:44:
biktim valla hala elbise giyiyorum pantolonlarim olmuyor..
ben kot giymek istiyorum artik....

Son düzenleme:
hanimlar selam firsat bulup anca yazabiliyorum
sabah greyfurt yogurt yedim yine
peynirli salata yiyecegim birazdan oglen icin ha bi de oglene kadar arada yine kucuk bir yogurt yedim :)

bugun biyerlerden tarti bulmam gerekiyor

bir de ben de su cici cizelgelerden yapmak istiyorum yaptim aslinda ama buraya nasil kondurucam onu bilemedim aslinda..

bir yol gosteren olsa da yapsam

bugun kandilmis kandiliniz mubarek olsun

Selam kizlar kandiliniz mubarek olsun.. Benim iki haftam gecti bugun de listede yokum, alindim mi alinmadim bi anlayamadim Ne yapiym ben? Devam mi gidiym mi
selam canim seninde kandilin mubarek olsunkal kal sekerim nereye gidiyosun daha kg vericez

afiyet olsun menun cok guzel..
bu arada zayiflama topiginde kilo cizergesinin anlatimi vardi cok kolay ben ordan yardim aldim:86rda kontrol panelinde yapistirman gereken yer var..
seninde kandilin mubarek olsun

Son düzenleme:
o kadar mamaya dayanmışsın, helal olsun deryacığım.
bugün zaten tartıda mükafatını almışsın.
ay evet.. millet dior oruçlumusun? hayır dedim benim düzenli yeme şeklim var. bunları yiyemem kusura bakmayın dedim.. zaten eltime akşamdan söyledim bişi yemem diye. ama öldüm yaa onları görüp yiyememk olsun zayıflayınca her istediğimden bi gıdımda olsa yiycem inş.

cüppersinnnn deryoşummmmm tebrik ediyorummmm

:79::79:

vay tebrik ederim

canim cornflases 4 y.kasigi yersen kilo vermeye cok yardimci ben oyle yapiyorum

teşkr ederim cnm..
cnm şimdi bu bir deniyim.. bakayım nasıl olcek..

çok geçmiş olsun cnm...

verilirse nasil..!

kilo verilmez ama su verilir kanin iner filan
boyle kandirmaca bir kilo olabilir
yag yakmazsin sanirim
ama tartida gorup mutlu oabilisin tabi o bask :)

tesekkurler hemen bakiyorum simdi :) soyle sekilli sirin birsey seciyim de gozumun onune getiriyim surekli tatli krizim tutunca hayiirrrr diyebiliyim :)

harikasin canimbos ver onlari her zman yersin...sen ver kilonu bak o seni nasilda mutlu edicek..

Kızlar hayırlı cumalar ve kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
sanada hayirli cumalar seninde kandilin kutlu olsun
kilo verilmez ama su verilir kanin iner filan
boyle kandirmaca bir kilo olabilir
yag yakmazsin sanirim
ama tartida gorup mutlu oabilisin tabi o bask :)

olsun olsun kandirmacada olsa giden suda olsa raziyim ben yeterki 55 olayim

Son düzenleme:
verilirse nasil..!

verebilrsin cnm.. ben ilk diyete başladığımda 20 günde 4 kg verdim. yani 5 günde 1 kg.. doğal olan da bu 7 günde yani haftada 1.5 kg versen 2 hafta 14 günde 3 kg yapar..

ama iradeli olmalısın ve kaçamak asla yapmamlısın kendini aç bırakmamalısın. 3+3 hafif beselenerek ve bol su tüketip egzersiz yaparak bunu başarabilrsin.

hanimlar
bugun ip atlamaya baslicam ben gunde 50 +50 ilk setim
dinlenerek yapiyim..

sonlarda 500e kadar cikiliyo
ve cok faydali bir egzersizmis kondusyonu arttiran...

bu arada ticker olayini halletim umarim? :)

hanimlar
bugun ip atlamaya baslicam ben gunde 50 +50 ilk setim
dinlenerek yapiyim..

sonlarda 500e kadar cikiliyo
ve cok faydali bir egzersizmis kondusyonu arttiran...

bu arada ticker olayini halletim umarim? :)

ben ip atlarken kalbim çok hızlanıyor
korkumdan yapamıyorum ama süper egzersiz

canım ticker ın olmamış

Son düzenleme:
sorun orda basliyor bol su sebze tamamda hareket kismina gelince
offf beni motive edin kizlar basaririm degilmi:44:
biktim valla hala elbise giyiyorum pantolonlarim olmuyor..
ben kot giymek istiyorum artik....

Aynen, ben elbise de giyemiyorum,yakıştıramıyorum kendime, sen yine 60 kilosun..
ben 96 kiloyum, 46 beden pantolon aldım geçen gün öyle ucuz bişey( çok fazla kıyafet almıyorum kendime ki rahatlamıyım diye),onu giyiyom biyere çıkarken, ama eşimle öle yürüyüşe yada avm'ye fln gittiğimizde hep eşofman
Artık tekrar kot giymek istiyorum ben ya, böyle uçuş uçuş yazlık elbiseler, hafif kumaştan uzun etekler, sandalet ve aklet body'le offff.

Sağlık ocağından dönerken yolumun üstünde pazar vardı,oyuncakçı gördüm bi tane, ordan ip aldım,ip atlıycam artık fırsat buldukça, koşu bandında yürüyüş koşu falan, olmuyo ya bebekle, uyanıveriyo tam ter atmaya başlayınca, yarım kalıyo

çok geçmiş olsun cnm...

sağol deryacım,
sende 2,300ü atmışsın hayırlı olsun
Darısı başımızaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…