Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hmmm şimdiden hayırlı olsun o zaman canım
keşke bütün anneler böyle bilinçli olsa gebelik öncesi hazırlıklı olsa...
bebişin çok şanslı olcak

aynen canım ya... geceleri nasıl dayanıyorum sana anlatamam abur cubur çok yiyen birisiydim ve şimdi çok zorlanıyorum

benimde gece çok şeker krizim tutuyor ama tatlı yerine meyve yiyorum daha masum
buradada sabah kahvaltısı etkili ne kadar iyi yaparsan gün içinde tatlı krizin az tutuyor

Son düzenleme:
hmmm şimdiden hayırlı olsun o zaman canım
keşke bütün anneler böyle bilinçli olsa gebelik öncesi hazırlıklı olsa...
bebişin çok şanslı olcak

teşekkür ederim canım sizde unutmayın bebek istemeden 6 ay önce folik dr lar hamileliğin il 3 ayında verirlr ama önce aldığın kadar etkili olmaz

acikiyorum kizlar..
mutemadiyen acikiyorum..
ama sonra diyorum ki
kararlilikkk
olcululukkk
sureklilik :)

ahh bu açlık bol su iç canım kaçamaklara bir başlarsan devamı gelir

ben geldimmmmmmm
bakayım geçmişe, neler olup bitmiş

hoşgeldin canım

merhaba puffycikcik,
öncelikle 1 hafta çook az bir süre, ama 1 ay da değişiklikler görebilirsin, dayanmak gerekir, öyle 1 hafta da bişe olmadı diye de yediklerini azaltmak yanlış olur bence. birsüre aynı git, zaten burada paylaşım yaparken yanlışı doğruyu görebiliyoruz, sıkma kendini, zaten diyette en zor şey SABIRRRRR, KENDİNE vücuduna ZAMAN TANIMALISIN
bu arada ismine de bayıldım puffycikcik, aklıma eti nin puf larını getiriyo, çok severim yaaa onları

Son düzenleme:

merhaba mcrgozde, hoşgeldin demiş miydim
5 gün diyetinin sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. ya bazen ben de mi denesem diyorum. haberlerini bekliyorum canım

geceleri geç yattığım için çok acıkıyorum kızlar ya acıkmaktan ziyade canım sürekli abur cubur yemek istiyor size de oluyordur mutlaka.ne yapıyorsunuz bu durumda?

abur cubur yokkk sakınnnnnnnnn
yoğurt, süt , bitki çayları,kahve, meyve süper bunlar seni tok tutar.ilk zamanlar zorlanırsın, çünkü alışkanlıklarını değiştirmek kolay değil. ama zamanla alışınca aramıyacaksın zaten merak etme

kızlar bogün kü menüm şöyleeee :

sabah 1 dilim ekmek + peynirli omlet + salatalık
ara : 1 sütlü nescafe
öğlen : kahvaltı gelmiş yemek diye iş yerine yiyemedim doğal olarak 2 dilim börek attım agzıma birde beyaz peynirr + domates
ara : 1 türk kahvesi + az haydari
akşam : balık + 1 avuç fındık
ara : karpuzzzzzz

spor olarak da 1,5 saat bisiklet 30 dk yürüyüş + sopa

sabah kahvaltısından sonra 2 saat yürüyüş yaptım. akşam yemeği olarak da 4 tane balık kroket ve bir sandvic ekmeği ve şekersiz çay. geç kahvaltı yapınca böyle kaydı öğünler. aralarda bol su. ama acıkmadım. ya geçen haftanın suçlusu reglmiş kesinlikle anladım. geçen hafta yediklerimden bişe anlamamıştım çünkü, çikolata tatlı yemeyince doyduğunu anlamıyo insan regl döneminde, yani bana öyle oluyo... ama bugün çok rahattım, acıkmıyorum da. umarım tartıda iyi bir değişiklik olur

hamutran sen bu kiloyu kaç ayda yada haftada verdin
merak ettim benimde bbaşlangıcım 65 ama bir ileri bir geri valla bir buçuk ayda anca 1.5 kilo

hamutran sen bu kiloyu kaç ayda yada haftada verdin
merak ettim benimde bbaşlangıcım 65 ama bir ileri bir geri valla bir buçuk ayda anca 1.5 kilo

ben de zor veriyorum kilo.72-73 ile başladım.yaklaşık 1,5-2 ayda 65 e düştüm. sonra biraz durdu kilo vermem.sinirlerim gerilmeye bu böyle gitmez demeye başlayıca bu foruma katıldım. ama yine yavaş gidiyo. 20 haziran da 65 dim. yani yaklaşık 1 ayda vermiş oldum. hızlanmam lazım. off yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…