folik asit dna nın yapısında olan bir yapıtaşı hamile kalmadan önce bebek için depoları doldurmak gerekiyor bende oğluma kardeş düşünüyorum bu sene içinde
bemix b vitaminleri kendimi çok yorgun hissettiğim için eşim almıştı tabiki ikiside dr tavsiyesi ile alınır
folik asit kilo verimini zorlaştırıyor ama kulanmam lazım
acikiyorum kizlar..
mutemadiyen acikiyorum..
ama sonra diyorum ki
kararlilikkk
olcululukkk
sureklilik :)
aynen canım ya... geceleri nasıl dayanıyorum sana anlatamam abur cubur çok yiyen birisiydim ve şimdi çok zorlanıyorum
hmmm şimdiden hayırlı olsun o zaman canım
keşke bütün anneler böyle bilinçli olsa gebelik öncesi hazırlıklı olsa...
bebişin çok şanslı olcak
acikiyorum kizlar..
mutemadiyen acikiyorum..
ama sonra diyorum ki
kararlilikkk
olcululukkk
ben geldimmmmmmm
bakayım geçmişe, neler olup bitmiş
teşekkür ederim canım sizde unutmayın bebek istemeden 6 ay önce folik dr lar hamileliğin il 3 ayında verirlr ama önce aldığın kadar etkili olmaz
aksamlari cok zor dayaniyorum..
uyumadan onceki surec beni bitiriyor..
sabahlari gayet iyi idare ediyorum..
ama o aksam uyumadan onceki zaman yok mu !!! off beni bi-ti-ri-yor
o an tombislikmis gobekmis yaglarmis hepsini yalan edip 7/24 acik bir markete usenmeden kosup gidip bir suru abur cubur alip abur cubur denizinde bogulabilirim
halbuki yatmadan once yogurt yiyorum bole biraz veya meyve
yani mutlaka yapiyorum bunu
yapmama ragmen olmuyorrr..
o an bole hic kilo veremedim, e hic bi degisiklik yok zaten, diye dusunup bosu bosuna ac kaliyorum yaa diye dusunuyorum....
umarim haksizimdir.. 1 haftada bisi belli olmaz dio arkadaslarim ama ne biliyim yine de(( ya 1 ay sonra da olmazsa? demekten kendimi alamiyorum..
karnim indi ve hafif bi su atma sislik atma yasadigimin farkindayim vucut olarak ama..
bakalim sanirim tartilmam en iyisi..gidip pazartesi gerceklerle yuzleseyim veremediysem de biraz daha azaltirim yemeyi vs..
ne zor is yaaaaaaaaaa zayiflamak ne zor is!!!!!
merhaba kızlar nasılsınız?
ben 5 gün diyeti uyguluyorum ve bugün et yiyorum.o bakımdan sabah kahvaltımda light ton balığı yedim yalnız sabah sabah midem almadığı için önce tarçınlı suyumu içtim bi saat civarı kadar bekledikten sonra kahvaltımı ettim.öğlen yağsız tuzsuz ızgara tavuk yedim salatayla beraber.öğlen yemeğim biraz ağır geldi bana akşam yemeyi düşünmüyorum o yüzden.:26: spor olarak da yürüyüş yaptım bugün çarşıda işlerim vardı hızlı tempoda yürüdüm.değişkik sporlar yapmak istiyorum
geceleri geç yattığım için çok acıkıyorum kızlar ya acıkmaktan ziyade canım sürekli abur cubur yemek istiyor size de oluyordur mutlaka.ne yapıyorsunuz bu durumda?
turta puanın hayırlı olsun umarım istediğin şubeye gitmek için yetiyordur
acikiyorum kizlar..
mutemadiyen acikiyorum..
ama sonra diyorum ki
kararlilikkk
olcululukkk
sabah kahvaltısından sonra 2 saat yürüyüş yaptım. akşam yemeği olarak da 4 tane balık kroket ve bir sandvic ekmeği ve şekersiz çay. geç kahvaltı yapınca böyle kaydı öğünler. aralarda bol su. ama acıkmadım. ya geçen haftanın suçlusu reglmiş kesinlikle anladım. geçen hafta yediklerimden bişe anlamamıştım çünkü, çikolata tatlı yemeyince doyduğunu anlamıyo insan regl döneminde, yani bana öyle oluyo... ama bugün çok rahattım, acıkmıyorum da. umarım tartıda iyi bir değişiklik olur
tatlım acıktığın zaman karnını doyuruyor musun?
hamutran sen bu kiloyu kaç ayda yada haftada verdin
merak ettim benimde bbaşlangıcım 65 ama bir ileri bir geri valla bir buçuk ayda anca 1.5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?