Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol ortimuuuu

Vayyy kuzum sen kopyaciii? bakalım ne olucak sonuç, bende merak ettim şimdi

"Dünyayı kurtaran Turta" coming soon !!!! ınınınııııııınnnnnnn

ayy 93 almışım sertifikamı da aldım pazartesi yeni şubeme geçicem şu turta önce kendi dötünü bir kurtarsa başka birşey istemiyorda

valla ben bu aralar sıcak diye zeroları götürüyorum hemen dur demem lazım ama bak ice tealerin lightlari var onlardan içsene canım

slm kızlarr nasılsınızzz napansınız bakemmm
şuanda sinir küpü oldummmmm avea çekmiyo mu yoksa benim hatmı aramaya kapandı anlamadımm sırf onun için gittim tl yüklettimmm bi kere çağrı attımmm eee şimdi yine ağ başarısız diyooo ay ben bunların ağınada bağlantılarınadaaaaaaa yumruk atasım varrr bugün yediklerime gelince normal bi beslenmeydi yarın 1günlük protein diyeti yapacağummmmmm :18: sonrasındada 5günde 5 kilo diyetini yapacağummmm deryoşum gibiiiii ondan sonra 2 gün molaaa dukan diyetine başlayacağummmmm diye planlar yapıyorummmm
bu aradaaa 64den aşağıyı göremedim ya bi ara 63,8 dim ama :84: ben oldum olalı kilolu olduğumdan o yüzden vücut zor gönderiyo kilocuklarıııııı 2-3 haftadırrrr sürekli kilo alıp vermeme ve ortalasının hala aynı olmasına rağmennn vücudum toparlandı ve inceldiiii düşünüyorummm xtra jel siparişimi versemm inceltici sıkılaştırıcı 69 lira içinizde kullanan varmı bide çatlaklar için krem düşünüyorum sizceee?

valla ben bu aralar sıcak diye zeroları götürüyorum hemen dur demem lazım ama bak ice tealerin lightlari var onlardan içsene canım

canım light yani tatlandırıcılı içecek içeceksem seçenek bol... şekersiz limonata, light ice tea, zero...
ama light içeceklerde kullanılan tatlandırıcılarda aspartam diye bir madde var. bu çaya konan sakarinlerin bir çoğunda da aynı şekilde.
bu aspartam belası uzun vadede vücutta ms benzeri bir hastalığa yol açıyor. yani kaslar eriyor falan...
tabi tatlandırıcı kullanımı henüz o kadar uzak geçmiş dayanmadığı için etkilerini ve bu hastalık vakalarını daha çok yeni yeni görmeye başlıyoruz...

velhasıl, evet tabi ki kolayı zero, hazır limonatayı şekersiz içiyorum içince ama iki ucu pis değnek.
en iyisi hiç içmemek böyle şeyleri...

ellerine emeğine sağlık canım!

baya iyi vermissin canim ne kadar surede verdin toplam bu kiloyu spor yapio musun duzneli?

aciktiiiiiiiiiiiiim oglen yedigim salata yetmiyorrr
ama kilolar da boyle biraz can sikarak gidiyorrr biliyorsunuz kizlarrrr

aksam ananas ve yogurt beni bekler :)

canım nasıl bişey bu 5 gün diyeti böyle?
bütün gün aynı gıdayı mı aıyorsun?
bana çok sağlıklı gelmedi açıkçası, vücudun ihtiyacı olan herşeyi alman gerekiyor gün içinde. yoksa vücut direncin düşer, hem de mesela aşırı protein yüklemesinden alerji olabilirsin.

ms mi
emeğine sağlık cnmmm
ayy 93 almışım sertifikamı da aldım pazartesi yeni şubeme geçicem şu turta önce kendi dötünü bir kurtarsa başka birşey istemiyorda
tebrik ederim turtammmmmm ben 100 bekliyodum amaaa hadi hayırlısı olsun gözün aydınnnn
kizlar hemen kahvaltimi yazayim biraz gec kalktim ondan baya gec yaptim ondan henuz ogle yemegi yiyemedim ama peynirli salata yiyecegim :)

sabah: ananas + yogurt

ara: kuru kayisi 1 tane

ogle : peynirli salata

aynn cnm ananas seninde dediğin gibiii yağ yakımını hızlandırıyomuşşşşş kilo vermek içinde bekle zamana yayyy ben meselaa bak ayda 4 kilo verilebilir ama benim hep 2 gidiyooo sinir bozucuuuu ama 80den 64 e düşmeyi başardım sende yapabilirsinnnnnnnnnnnn sadece iste ve başarrrr hadi bakalımmmmm
geceleri geç yattığım için çok acıkıyorum kızlar ya acıkmaktan ziyade canım sürekli abur cubur yemek istiyor size de oluyordur mutlaka.ne yapıyorsunuz bu durumda?

hehehe guzum benimmm abur cuburrr niye istiyoz bilin nmiii canımız sıkıldığından yoksa karın açlığından deilll ay şöle abur cubur olsada yesek diyozz çünkü canımız sıkılıyoooo eee noluyo sonra yiyoz kilocukları alıyozzzz sonra verrrelim diye cebelleşiyozzzzz ahh ahhhhhhhhhhhhhh

sorma canım halledecğim bi şekilde pratik yemekler yaparım napıyım
dün oruç tuttm canım
akşam aslında çok yemedim tüm günün açlığında sonra bugünde orucun alah kabul edrse
allah kabul etsin orucunu cnm
3-4 gündür form çayı kullanıyom memnunum günde 2 bardakkkkk iyiiii

geçmiş olsun oğluşunaaa ablacımmm

Son düzenleme:

canım öncelikle sakin olmalısın!
beslenme düzenini değiştirdiysen tartıda o değişikliği muhakkak göreceksin. hatta ilk hafta baya bir gidecektir ve sen bunu görüp aşırı motive bile olabilirsin, ki bu da tehlikeli bir durum.

pek çoğumuzun ev tartıları malesef yağ-su ölçümü yapmıyor. totalde ne gittiyse onu gösteriyor.
ilk hafta eğer fazlasıyla su içmediysen giden büyük ölçüde ödem olacaktır.
bunu şu yüzden söylüyorum, ilk hafta 4-5 kilo gitti görüp de sonra 1 kg, 0,5 kg olarak devam ettiğini görünce hayal kırıklığı yaşama diye...

gece açlığın için de, akşam yemeği menünde bir problem olmalı. hiç yemiyor musun? ne yiyorsun?
bi de yekten iki üç saat sona yağsız süt içmeyi dene, belki yanında bir küçük meyve ile. mor erik falan. ya da şu sindrime yardımcı probiotik yoğurtlardan.

herşey kafanın içinde gizli. rahat olursan ve geceleri de acıkmadığını düşünürsen heşey yoluna girecek.

ah kıyamam ben ona geçmiş olsun!
onun canı neymiş ki bir de ishal oluyormuş bakiimm
acil şifalar dilerim canım.
geçenlerde de mi olmuştu böyle bişey yoksa başkası mıydı o?
ne dokunmuş bebişine? şimdi iyi mi?

yok doktor tavsiyesi değildi canım, tansiyonum çıkmıştı sıcaktan, sabah da feci halsizlik vardı, eczacı önerdi.
şimdi daha dikkat ediyorum, sadece diet için eğil vitaminli sebze meyve de yiyorum. yetmezse çaresiz ilaçlara başvurucaz ama şimdilik iyi gibiyim.

folik asit balıkta falan var diye biliyorum ama ne işe yaradığını bilmiyorum. bemix'i de blmiyorm neymiş?

kızlar bir türlü yazamadım akşam yemeğimi, aslında bütün menümü yazayım...

sabah meşhur kavaltım.
sonra saati karıştırıp 2 saat sonrası için 14:00de havuç yicem demiştim ama kavaltı saatime göre 15:00-15:30 gibi yemem gerektiğini çok geç olmadan farkettim...
15:30 1 havuç

sonra 18:00 akşam yemeği: 2 kaçık zeytinyağlı taze fasulye, 3 ızgara köfte, 1 közlenmiş çarliston biber, 1,5 dilim ekmek. (köfte biraz tuzluydu)

bir ara da bir iki meyve yerim...

insallllllllllah onemli olan pes etmemek!!!!!
pes edip aamaaan neyse dersem
hersey bastan hoooop
cok acikiyorum cunku allam!!!

folik asit dna nın yapısında olan bir yapıtaşı hamile kalmadan önce bebek için depoları doldurmak gerekiyor bende oğluma kardeş düşünüyorum bu sene içinde
bemix b vitaminleri kendimi çok yorgun hissettiğim için eşim almıştı tabiki ikiside dr tavsiyesi ile alınır

folik asit kilo verimini zorlaştırıyor ama kulanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…