Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar kimsecikler var mı?

bugün çok telaşla uyandım geç kaldığım için. akşamda özenle hazırlayıp dolaba koyduğum kahvaltım da arkamdan ağladı...
sonra 1 saat sonra eve geldim yedim tabi hemen. şöyle kiiii...

kahvaltı: 1/2 kibrit kutusu peynir, 2 zeytin, 1 domates, 1/2 dilim ekmek, birkaç yudum çay.

2 saat sonra ara yemem gerekiyordu ama malesef 4buçuk saat sonra yiyebildim...

ara: 1 havuç, 3 badem

hala çok açım

kız kaptan neyneyse... neslivicdan değilki... yoksa öyle olduda benim mi haberim olmadı...
aclik basima vurdu mazur gor
Benim kuzu da 26 mart canım. 5 gün var aramız..

2 saat uyudum geldim.. sevmiyorum uykuyu ya, zaman kaybı gibi geliyo bana
Ama kızım yüzünden uyuyorum artık mecbur, kafam aklım berrak olmalı..
oyyy op benim icin annesibenimde uykuyla aram yok saat 5.30 gibi kalkarim kalkis o kalkis oglusum mamasini yer uyur yat uyu ne isim var.
yokgerci birtek laptop o saatlerde bana kaliyor ev halki uyandimi
ins canim. ama inan fransa felan gozumde yok ulkemde istanbulda olmak icin neler vermezdim inan
ama bu yil gelemiyorum malesefesim bakti ben sikayet edip duruyorum bir kac gun goturuyumde avunsun dedi herhalde
günaydın kızlarrr daha doğrusu iyi öğlenler nasılsınız?
iyim canim sen nasilsin?

ben varim fistik
oh afiyet olsun iyide yemisin gozun ac sekerim bende oluyorum arada boylediyet psikolojisi arada boyle yapiyor..

medinecim,
hoşgelmişsin canımcım.
nasıl gidiyor hamilelik? nerdeyse yarısına geldin canım. Allah bir nefeste sağlıkla doğum nasip etsin sana.
hoşbulduk canım güzel gidiyor inşallah evet zaman çabuk geçiyor aha düşünüyoruz ,oldu derken yarıladık inşallah .amin canım darısı sana inşallah .

daha 4 ay olmuş canım verirsin kaldığın kiloya gelmek bile çok güzel şuan için.azimlenirsin burda çok güzel kilolar verenler oldu bu arada 2. bebiş biraz daha nazlı daha hassas geçiriyorum kız olduğundanmıdır bilmiyorum ,oğlum arada bazen kıskanıyor ama belli etmiyor biz anlayışla yaklaşıyoruz şuana kadar bebeğe karşı olumsuz bir tutumu olmadı aksine okşuyor seviyor benim kardeşim bu diyor ,hep böyle gider inşallah .

oy oy kız delüm benim sana sopa atan yok 66 kiloda takılmışsın sanırım demi cetvelde öyle görünüyor .valla sopalıksın bak 4 aydan beri kaç kilo verdin bakim sen ben seni şöle 62 falan olursun diyordum ,5 ay sabret ben gelim sana sopa atacamm

dun aksam mıde agrısından oldum..yok ble bı agrı ya..acaba sabahları sırkelı su ıçıom ondanmı.sabaha kdr ınledım ya

O mide ağrısı kadar berbat birşey bilmem ben ya ..
Stres falan yaptığın birşeyler mi var?

evet canim oglusuma mamaya kalkinca aliyorum elime taaki ev halki uayanana kadar
cocuklarim en buyuk ocakta 18 olucak en kucukgum 4 aylik ablasi

bu arada herkese gunaydin

Benim de kardeşimle aramda 14 yaş var.
Değişik ama güzel oluyor o kadar zamandan sonra ..

günaydın kızlar misfirlerim daha burda
bugün kahvaltlda patates kızatması yedim malesef

Kaç gündür misafirlerin var ama kaçamak görmedim daha.
Çok değil bence hem kahvaltıdaymış.
Hakettin sen ..

istemiyo musun neden ki????

cnm acıkıyorum habire ben ne yapçazz... psikolojik bi açlık galiba....

Tamamen psikolojik bak.
Dün ben açlıktan öldüm resmen ne yesem diye gezindim.
Bir ara öyle bir durumdaydım ki elime telefonu aldım hamburger falan siparişi verecektim.
Ama tuttum kendimi.
Bak bugün çok güzel açlık durumum.
Ki ben de aynen senin gibi olmuştum tekrar başlamak zor olmuştu.

Kızlar günaydınnnnn :)

belimde ve karnımda müthiş bir ağrı var.. belki gün boyu giremem akşam üstü uğrarım. hepinizi çok öptüm görüşürüz..

Geçmiş olsun.
Regl ağrısı heralde dikkat et biraz dinlen.
Bir de buscopan harika geliyor bilgin olsun ..

iyi tatilller.
İyi eğlencelerr ..

Valla bana da acayip moral oldu.
Ki ben 10 kilo verdiğimde kendi halimi biliyorum öyle böyle değildi.
Hani bir konu varken masal zayıf onun gibi olsam falan deniliyordu ben daha kabul edememiştim ama zayıf olduğumu.
Doktora gittim bir gün, ilaç kilo aldırabilir ama senin öyle bir problemin yok zaten alsan olur dimi demişti.
Havaları sorma ..

ben bu psikolojik açlığa dayanamıycam.... gidip kendime tarçınlı süt yapayım belki iyi gelir...

tarçınlı süt olur, yoğurt olur ( ki bunlar protein olduğundan yağlara karşı da iyi olur.)
bol içecek şeyler içersen bir süre sonra şişiriyor.
Film izle kafan dağılsın.

kızlar ben abimlere gidiyorum akşamada belki sinemaya gidicez beyimle gece görüşürüz artıkın...

İyi eğlenceler ..
Beyinle de iyi seyirler.
Hangi film ?

Aa neden istemiyosun peki, belli bi nedeni var mı, yoksa şu an öyle mi hissediyosun sadece..

Diyet süresinceyi bırak, ömrü billah tatlıdan yemekten soğutucan kızı, o nasıl kızmak
Tamamen şu an öyle hissediyorum.
İleride değişir diyor herkes ama ..
Hatta ilk senin çocuğun olur böyle diyenlerden korkmak lazım diyorlar.
Ama göreceğiz bakalım..

Ohh ne güzel soğusun herkes tatlıdan.
ya ama harbıdende kılo verdırıo sırkelı su ama cok fena bı agrım oldu bırrrakıcam mecburen

Cidden çok işe yarıyor yalnız sirke.
Benim midem çok hassastır sürekli ağrır falan.
Ama Geçen yaz ve son baharda kullanmıştım hiç bir yan etki görmemiştim.
Bu sabah tekrar başladım..

Afiyet olsunn ..
Bak ya ne güzel menüler var şurada, bir de macaron yiyenler ..

Kahvaltın da aran da gayet güzel.
Ama sen çok açım deyince korktum.
Çikolata kek macaron falan saldırma ..
Kızmıyorsun dimi bana?

hehhehe ablacımmm bende seni bekliyom zatiii ondan vermiyom yaaa 64lerde takıldım kaldım yaaa bi inemedimm haaa üffff hasta falan oldum bu aralarrr zati hastalık hastasıyımmm annemde dalga geçiyo kim alcak seni bilmem ki diyeee ahhh bilseee olanlarııı almak isteyen çokta giden yokkkiii tmm 5 ay daha bekliyomm bak gelmezsen sensiz başlarımmm vermeyeseni sopaları özledimm napimmmmm

üfffffffffff istanbul çok sıcakyaaa dışarı çıksam bi dert dükkanda dursam bi dert klimayı çalıştırsam çarpcak başladı belim ağrımaya çalışmasa pişicezzzz akşam menüsünee pişerim bu gidişleee

bu arada dört gözle üniv. tercihlerini bekliyorummm :44:tercih yapsamda bi başlasammmm bitirsemmmm

deryoşummm sende kendine dikkat et guzum ya bak ağrılarda varrrbelin karnınnndikkat et ablam kendineee

Kızlar en sonunda ben de fırında patates yapacağımm bu akşam..

anammm herkeste bu aralar pattesss yapıyoo bakın canım çekiyo yapmayın etmeyin ablalarım kardeşceğizlerimmm ben dukan diyeti yapıyommm yiyebilen var yiyemiyen varrr afiyet bal şekerrr olsun cnmmm bende sebze günlerine geçersem fırında yaparım artık bişilerrrrr

ayyy markette oktay ustanın kitabını gördüm yemek tarifleri var bugün çıkışta alayımmmm diyorummm bi sürü yeni tariffffordan kafama göre yaparım artıkınnnn

veeee şok şok şokkkkk işyerindeki buzdolabım bozulduuuuuuuuuama olmazki onda benim mamalarım var yaaa sütüm yoğurdum varrrrrrrrrr

Aa sen bu sene sınava mı hazırlanıyordun?
Hangi bölümdün? Sayısal? sözel? eşit ağırlık?
Nereleri düşünüyorsun?

Valla ben de günlerdir aynı durumdaydım bugün yeterr dedim ..
Yapacağım ben de artık.
Senin de saf protein zamanların geçsin yaparsın ..

Yaa benim çok acil yardıma ihtiyacım var ..
Şimdi patatesleri dilimlerim halka şeklinde üstüne domates koydum, biraz kekik ilavesi az yağ az su ..
Bunlar tavada.
Şimdi bunları ocağa koysam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…