oh tam benlikmiş!
ay soramadım canım nasıl oldu kediciğin? iyileşiyor mu?
özledin mi???? kız daha ben hamile kalmadan korkuyom hamilelikten... hem çocuk istiyom hemde ödüm kopuyo sen nasıl özledin???
> bu smlye bayıldım
evet herkes toplanmış
ama ben kaçıyorum çok yorgunum ve acıkmaya başladım.. kayra uyumuşken bende gidip yatayım iyi geceler kızlar öptüm hepinizi :79:
Ne yapıyorsun sen yememek gereken herşeyi yiyeyim ne olacak diye mi deniyorsun ..
Eee hani biz tatilde aldığımız kiloları verecektik ne oldu?
Yok, kaçamak yok ..
Tatlı istiyorsa canın koy sütüne tarçını iç, olmadı incir ye ..
Ne bunlar böyle.
Yarından itibaren menü lütfenn ..
tşk ederim canım bizlerde iyiyiz çok şükür.hamilelik bir aydır güzel gidiyor bulantılarım falan bitti şükür.arada uğrarım canım ,günler geçsin bebiş doğsun sizlerle tekrar görüşürücem bol bol canım .
iyi geceler canım evet 2. bebişimizi bekliyoruz bir de oğlum var 3.5 yaşında bakalım sağlıcakla gebelik geçiririm kucağıma alırım inşallah .4 ay olmuş ne güzel ele avuca geliyordur evet insan öyle alışıyorki tekrar hamilelik özlemi oluyor o aylarda .bende bu ay alıştım güzel güzel keyfini çıkarıyorum 3 ay bulantıdan pek kafamı kaldıramamıştım şimdi çok güzel geçiyor bakalım.sen naptın kilocukları ne durumda .
kızlar ben yatıyorum... herkese iyi geceler... yarın güzel menülerle görüşmek üzere inş...
güya şöyle bir bakıp çıkacaktım, cevap yazmayı düşünmüyordum ama özlem hanımlar sağolsunlar, yediklerini yazarak yazmama sebep oldular
yarın gündüz fazla katılamayabilirim, bir arkadaş davet etti.
iyi geceler kızlar, görüşmek üzere:79:
cok moral bozucu canim takmayim diyorum ama feci dokuluyor. neyse bir vitamin onerdiler onu aldim. bakalim sadece sac ve tirnak icin gerekli her vitamin varmis...al bendende okadarrr
hadi bakalım hayırlsıı
evet cnm benimde çok dökülüyo doktor sprey verdi işe yaramadı durdurcaa yerde hepten dökmeye başladıısonra biotin bilmm ne vitamini verdi içten güçlendirmek için bide şey önerdi bu mezoterapi mi nedir hani saç diplerine vitamin veriyolar seansla ondan yaptır dedi o derece dökülüyo yaniiii bende diyorum en iyisiii kazıtayım saçlarıııı şöleee sıfır sıfırrrr ohhh dökülme derdi yokk sonra diyorumm bi güzel bakım yapayım kökten iyi gelsinn duyduğuma göree sarımsakk iyi geliyomuş ben bi ara sarımsak yağıyla badem yağını kullanıyodum iyi geliyodu bırakalı çok olduuu yine dökülüyooo bu sefer kesin kazıtmayı düşünüyommm ama 1-2 ay sonraa:18: çünkü artık öle böle deilll başa çıkamıyorum dokunmaya korkuyom yaaa elimde kalcaklarr
himm anladim canim ins guzel sonuclar alirsinnedemek istediğini çok iyi anladım..
saf pro tüm gün proteinle besleniyorsun..
yumurta et süt yoğurt...ekmek yok..meyve yok..sebze yok..
benimde saçalrım dökülüyordu bioblas şampuan iyi geldi..
günaydın..
..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..
canim valla bende aynen tatli felan aramamda ekmek yemeyi cok severimcanım dukan diyetine başladım ya onda karbonhidrat yasakkkkk bollll protein aldığın için acıkmıyosun zatenbide ben bi dilim yiyim diye başlarsamm 1 ekmeği yesem doymammm kendime hakim olamammm
sagol canimgeçmiş olsun canım
diyetten olabilir evet, çünkü orda hava da sıcak değildi di mi?
havuç yiii, limonlu su iiiç hemencik toparlarsın canım
ah canim sen 4 yasindakinden alamamisin. anlarim ben 18 yasindaki oglumdan alamiyorumkislm kızlar dün akşam abimlere gitmiştik yeğenim tutturdu ben halamda kalıcam diye dönüşte onu aldık sabahta annesiyle babası geldi daha yeni gittiler nete giremedim o yüzden...yeğenim 4 yaşında laptopı gösterseydim oyun uynucm diye tuttururdu bütün gece o yüzden giremedim kusuruma bakmayın... şimdi bakıyım neler yapmışsınız dünden beri...
kızz tuvalete bile geliyo.... yalnız kalabileceğim yer yokki.... arkanı dön diyom dönüyo sonra ceee eeee diye gene bana dönüyo
bide karnında bebekmi var sizin bebeğinimi olur filan dedi.... kilo aldığımı 4 yaşındaki yeğenim bile farketti yani....
sanirsam bebeklerim ayni zamanda dogmusBenim ilk bebişim.. Bulantım olmuştu ilk 3 ay ama gece gündüz sürekli bi bulantıydı, ama kusma falan hiç yoktu, o yönden yarı rahattım
bi kere 2,5 aylıkken merdivenden düştüm, bi kerede 9 aylıkken mutfakta elim buzdolabının kapısındayken düştüm buzdolabı da üzerime düşüyoken bi şutla geri yolladım
Bunlara rağmen kızım tutundu bana,hiç zorluk çıkarmadı
Hatta sanırım 9 ay 10 günü dolana kadar da zorluk çıkmasın diye doğmadımecbur sezeryana girdim suyu yarıya düşünce..
Çooook kilolu hamile kaldım ben.. Şuan hamile kaldığım kilodayım yani 96.. 113ten indim işte 3,5 ayda.. yeni alınanları vermek kolay oldu, da stokları nası atıcaz bilmiyorum..
Zor oluyor mu 2. hamilelik.. Yani çocukla bi zorluğu oluyo mu psikolojik olarak?
(yalnız benm de shakespeare'liğim tuttu gece gece, ne uzun yazıyorum ya ooohooo.. daha ütü yapçam halbuki)
İyi gecelerr canım.
Başlığı ben kapattım ben açıyım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee...
Anneme geldim, 1 saatlik uykuylayım, muhtemelen öğlene doğru sızarım, öğleden sonra görüşürüz artık..
:18::18::18:gözüme gözükmesen iyi olur bence "canım"
güya şöyle bir bakıp çıkacaktım, cevap yazmayı düşünmüyordum ama özlem hanımlar sağolsunlar, yediklerini yazarak yazmama sebep oldular
yarın gündüz fazla katılamayabilirim, bir arkadaş davet etti.
iyi geceler kızlar, görüşmek üzere:79:
Ya böyle kucağımdayken uyuyoken falan bakıyorum da hareketlerine, elleri ayakları falan, içimde hissetmek çok güzeldi..
Hamile kalmadan önce benim de ödüm kopuyodu resmen, ama ilk hareketini hissettikten sonra bi tuhaf oldu içim..
(kızımı 20.haftasında ancak hissetmiştim, yada ilk hamileliğim olduğu için hissettim de gaz falan sandım bilmiyorumşimdi de durmuyo eli ayağı tam tersi)
Şu an onun karnımda olmasını istiyorum bazen :78: ama kucağımda olmasını da dünyalara değişmemikisi aynı anda nası olucak dimi ama..
Doğum yapanlardan hep "Ayyy bi daha düşünürsem annnca 3-4 sene sonra hamile görmek bile istemiyorum" falan lafları duyuyodum, ama ben öyle hissetmiyorum, Allahıma şükür öyle çok zorlanmadım da.. Memişlerimin uçlarının yaralanıp kopma derecesinde sallanmasını9:) sezeryan dikişleriyle hastanede 2 gün yatmadan koltukta emzirmeye çalışırken ayaklarımın fil ayağına dönüşüşünü saymazsak Şaka bi yana zorluklar vardı ama hepsi geçti.. Özlüyorum tekrar napiyim :78:
Oyyyyy ne çok yazmışım beahh.. Özlemcim, pişman olmuşsundur sorduğuna
Ya böyle kucağımdayken uyuyoken falan bakıyorum da hareketlerine, elleri ayakları falan, içimde hissetmek çok güzeldi..
Hamile kalmadan önce benim de ödüm kopuyodu resmen, ama ilk hareketini hissettikten sonra bi tuhaf oldu içim..
(kızımı 20.haftasında ancak hissetmiştim, yada ilk hamileliğim olduğu için hissettim de gaz falan sandım bilmiyorumşimdi de durmuyo eli ayağı tam tersi)
Şu an onun karnımda olmasını istiyorum bazen :78: ama kucağımda olmasını da dünyalara değişmemikisi aynı anda nası olucak dimi ama..
Doğum yapanlardan hep "Ayyy bi daha düşünürsem annnca 3-4 sene sonra hamile görmek bile istemiyorum" falan lafları duyuyodum, ama ben öyle hissetmiyorum, Allahıma şükür öyle çok zorlanmadım da.. Memişlerimin uçlarının yaralanıp kopma derecesinde sallanmasını9:) sezeryan dikişleriyle hastanede 2 gün yatmadan koltukta emzirmeye çalışırken ayaklarımın fil ayağına dönüşüşünü saymazsak Şaka bi yana zorluklar vardı ama hepsi geçti.. Özlüyorum tekrar napiyim :78:
Oyyyyy ne çok yazmışım beahh.. Özlemcim, pişman olmuşsundur sorduğuna
Anammmm ne bu şiddet bu celalll.. :18: nası güldüm okurken Allah iyiliğini versin
Offf işim henüz bitti.. 5,5 gibi kalkmam lazım eşim işe gitmeden önce beni anneme bırakıcak.. yanıma almam gereken kızımın eşyalarından bazıları hala kurumadı, yanıma alıcam orda asıcam mecbur.. 1,5 saatim var hiç yatmasam mı diorum? ufff bilmiyorum ya bakarım artıkkk.. iyi geceler herkese..
Başlığı ben kapattım ben açıyım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee...
Anneme geldim, 1 saatlik uykuylayım, muhtemelen öğlene doğru sızarım, öğleden sonra görüşürüz artık..
Bilgisayara oturabilmek için erken kalkmak gerekiyor anlaşılan.kimsecikler yok of sadece bu saatte alabiliyorum laptopu cunku evhalki uykuda
burdada kimse yok galiba takimda uykuda
neyse ben kactim ugrarim arada
herkeslere günaydınlar
kızlar dünü affettirmek için hemen bugün yaptığım muhteşem kahvaltı menümü vermek istiyorum....
1domates
1 dlm peynir
4 zeytin
siyah çay sınırsız
1 çay kaşığı diyet reçel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?