Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canim oglusuma mamaya kalkinca aliyorum elime taaki ev halki uayanana kadar
cocuklarim en buyuk ocakta 18 olucak en kucukgum 4 aylik ablasi
gunaydın bebeklerım:)) nasılsınız
bu arada herkese gunaydin

dun aksam mıde agrısından oldum..yok ble bı agrı ya..acaba sabahları sırkelı su ıçıom ondanmı.sabaha kdr ınledım ya

aman canim sakinher bakimdan sirke maduruyum
bir ara hem suyunu ictim hemde pamukla yuzume sureyim dedim
mide agrisindan oldumyuzumde sanki yanmis gibi alerjik reaksiyon gosterdimi 4.5 saat kipkirmizi yanmis gibi kizarmis bir suratla dolastim bir tek dudak kenarim normal rengindeydi

O kadar güzel anlatmışsın ki hamileliği ..
ancak bu kadar olur diyorum.
Duygulandım resmen, ben ileride çocuğum olsun istemiyorum ama şu an olsa şu mesajı okuduktan sonra hamile olasım gelirdi.

.
istemiyo musun neden ki????

Günaydınnnn ..

Bak isteyince ne güzel oluyormuş gördün müü
Bak yok kaçamak sürekli gözüm üstünde çç

cnm acıkıyorum habire ben ne yapçazz... psikolojik bi açlık galiba....

günaydın kızlar misfirlerim daha burda
bugün kahvaltlda patates kızatması yedim malesef
aaaa sendemi kaptanim biz seni ornek aliyoruz ne olacak simdi
saka bir tarafa nefsi koreltmek lazim arada olur boyle kacamaklar.afiyet olsun
Kızlar günaydınnnnn :)

belimde ve karnımda müthiş bir ağrı var.. belki gün boyu giremem akşam üstü uğrarım. hepinizi çok öptüm görüşürüz..

gunaydin canim
aman dikkat et kendine hastalanmada
kizlar tatil tatil dedim adamin basinin etini yedim
yarin sabah 3yada 4 gunlugune fransaya gidiyoruz
ama izin almiyorum ins firsat buldukca ugrar paylasimda bulunurum..

oy oy medinem gelmişşş ablacım nasılsın hamişlik nasıl gidiyoooo çok öpüyorum seni kendine ve bebişimize dikkat ett
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-74.html

kızlar bu arada bence topiğe bir göz atın ..
Nasıl değişimler olmuş kilo verince.
Motive edici.

gördüm fotolarııı sanki daha fazla vermiş gibi duruyooo yaaa güzel sonuççç darısı başımaaa

kız kaptan neyneyse... neslivicdan değilki... yoksa öyle olduda benim mi haberim olmadı...

Son düzenleme:
ben bu psikolojik açlığa dayanamıycam.... gidip kendime tarçınlı süt yapayım belki iyi gelir...

kızlar ben abimlere gidiyorum akşamada belki sinemaya gidicez beyimle gece görüşürüz artıkın...

Benim kuzu da 26 mart canım. 5 gün var aramız..

2 saat uyudum geldim.. sevmiyorum uykuyu ya, zaman kaybı gibi geliyo bana
Ama kızım yüzünden uyuyorum artık mecbur, kafam aklım berrak olmalı..

Aa neden istemiyosun peki, belli bi nedeni var mı, yoksa şu an öyle mi hissediyosun sadece..

Diyet süresinceyi bırak, ömrü billah tatlıdan yemekten soğutucan kızı, o nasıl kızmak

ya ama harbıdende kılo verdırıo sırkelı su ama cok fena bı agrım oldu bırrrakıcam mecburen

regl oldum cnm ondan sancım
çok sevindim cnm. bizim yerimizede gez eğlen.. bakalım bizimde yeşil pasaportlarımıza 1 yıl kaldı sanırım.. önümüzdeki sene de ölmez sağ kalırsak bizde gezeriz böyle bu sene en fazla istanbula gidebiliriz. eğer benim iş başvurum olursa orayada gidemicem gerçi.

Son düzenleme:
hazır buradayken menümü de yazayım bari:

sabah uyanır uyanmaz maydanoz suyu içtim

kahvaltıda:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
yarım kk peynir
açık çay

kahvaltımı eder etmez veterinere gittiğim için aramı yapamadım şimdi yapıyorum.hava çok sıcak işkence gibi bu saatte dışarda olmak..buz gibi light süt ve 2 kepekli yulaflı bisküvi yiyorum şuan.

öğle yemeğinde dolma yicem 1 tanecikk:44: yanında yoğurt.ne zaman yiceksem bilmiyorum artık öğünler kaydı ya

arada su içicem bol bol daha yarım litre içtim..

akşam yemeği geç saate kalırsa yemicem kalmazsa enginar yerim 3 4 kaşık.

daha sporumu da yapmadım off ne zaman yapıcam bu kadar şeyii:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…