şöyle kocalara da uyuz oluyorum he sanki adam bradd pitt anasını satim çok biliyosa kendi taşısın dogursun hayret birşeyama gerçekten bana da kilo verdikten sonra 19 20 gösteriyosun diyolarr hohohohooho hiç de rahatsız değilim bu durumdan
evett bak bu mesajına da katılıyorum babykesinlikle çok fesat ve kıskançlar hele de kilo vermek isteyip veremeyen arkadaslarım ki bunlardan cogu zaten zayıf ama ben şişmanken karşıma geçip dalga geçer gibi ayy sanki buram çok kilo aldı (ki kız incecik) diyip duruyolardı. şimdi ben karşılarına geçip ayy sen kilo almışsın diyorum çok eğlenceli oliyiii
canım bizim hikayemiz biraz karışık...
2004 aralık nişanlandık. ikimizin isteği ile aynı gün dini nikah kıydık. ocak 13 2005 de ikimizde isteği ile resmi nikah kıydık..
bu sırada 2005 ben üni okuyordum istanbulda.
2005 mayıs ayı hatta anneler günüydü.. ben bir spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün (okuldan arta kalan zamanlarda) (kilo sıkıntımdan değil can sıkıntısıdanbirazda sıkılaşmayı elden bırakmamak için)
neyse anneler günü mayıs 2005 de annem spora gitme illa bizimle pikniğe gel dedi. kıramadım. gittik neyse olacağı varmışki voleybol oynarken düştüm ve sol dizim resmen ters döndü. acile gittik çıktı yada kırıldı sanarken sol çapraz bağlarım kopmuş. ameliyat dedi p.tesi geldin dediler. ve ameliyat olursam 3 cm bacağın kısalır vs.. büssürü hikaye. neyse korktum tabi istanbul avrupa yakası sarıyerde kemik hastanesi var bilenleriniz vardır. eniştem saolsun götürdü beni oraya o halime 3 ay sonraya randevu verdiler. çok yoğunmuş. ee geldim kartal araştırmaya MR leri gösterdim ameliyat etmiycez 45 gün alçıda kalıcak düzelmezse ameliyat dedi. yaşın genç yazık olur vs. çünkü topallama oranım %99 du. ama olsun onada şükür dedim. neyse alçıya aldılar 45 gün sonunda nerdeyse 3 ay destekle yürüdüm.. (baston gibi olanlar varya adını bilmiyorum) yavaş yavaş düzelmeye başladım. tabi 2 ay yatalak gibiydim. okulum aksadı sınavları bırak telafi sınavlarına bile giremedim. birde özel okuldu. okul iki yıllıkken 3 yıla uzadı sınavlardan kaldım. o sıra eşim bingölde çalışıyodu. 3 sene okula devam ederken 4 dersten kaldım. yaz okuluna gitmem gerekiordu bir maddi sıkıntıya girdik. 2006 da düğün dernek derken iki düğün yaptık çünkü biri ist biri bingöl.. akrabalar burda olduğu için.. düğünden gelenlerle masrafları karşıladık ancak. okul parası aksadı biraz okul uzadıkça uzadı.. sonra eşim istanbula geçici görevle geldi. bu arada ist. gelince annemlerde bingöle gidince onun ailesinde kalıyoduk.. sonra kayraya oğluma hamile olduğumu öğrendim. 1.5 yıl sonraydı sanırım. eşimin tekrar tayini çıktı yuppa tekrar bingöl.. mecbur evi burda kurduk..
kız bi soru sordun hayatımı anlattımkısacasıydı bu çünkü çok zorluklar gördüm.. ayrılık döneminde inanılmaz sıkıntılar çektim..
çok şükür ki şimdi herşey yolunda.
valla canım 9 yıl oluyor birlikteliğimi vs.. ama ilk kez ozaman bana böyle bir şey söyledi.. ama kırılsamda okadar kırıcı değildi sözleri. kendince oda haklıydı. şimdi biraz göbeği çıkmış aslında 176 boyu 73 kg. kilosu güzel ama bu ara göbeklenmiş.. ben rahatsızlığımı dile getirdim nasıl spor yapio anlatamamakşam yemeklerinide yavaş yavaş kesmeye başladı aşk işte nelere kadir
Cidden çok güzel anlatmışsın ..
Nasıl tanıştınız
OKurken evlenmenize aileniz nasıl bir tepki verdi?
BU 3 yıl içinde görüşme sıklığınız neydi?
Çok geçmiş olsun peki şimdi nasıl ayağının durumu_?
valla bence herşeyden de güzeli 9 yıl sonra bile seni çok dikkate alıyor kaybetmekten korkuyor olması biliyorsunuz çoğu erkek yada kadın evlendikten salar umursamaz yaniiiii
ayy kızlar şimdi gazete okurken gördüm siz de bir bakın 18 ayda mthi deiim - Sabah - Galeri - Dnya
18 ayda 95 kilobiz neden yapamayalım
ayy kızlar şimdi gazete okurken gördüm siz de bir bakın 18 ayda mthi deiim - Sabah - Galeri - Dnya
18 ayda 95 kilobiz neden yapamayalım
annem babam bişi demedi aslında. ama ablam okumamı çok istediği için ilk zamanlar çok karşı çıktı. bir de benim eşimin beyninde tümör var(dı).. iki kere ameliyat oldu. ve görme damarlarında. kör olma ve ölüm riski yüksekti. Allah'şükür durumu şuan iyi görünüyor. sürekli kontrol altında. birazda istemeyenler bundan istemiyordu özellikle yakın çevrem. yok çocukların olucak ne olucağı belli değil genç yaşta yanlız kalıcaksın.
ya böyle düşününler var mı aranızda? hasta diye birinden vazgeçmek? ya müslümanım diyen bir insan nasıl böyle düşünür. ölümün garantisini bana kim verebilir?
sağlam biriyle evlenirim kapıdan çıkar araba çarpar başına bişi düşer yada bi kaza geçirir ölür.. diyordum söyleyenlere. eee hani nerde kaldı sağlam adamla evlenmek oda ölüyor. sanki hasta olunca ne olucak. rabbim bana onu yazmışsa kim ne diyebilir. off neyse düşündüm o günleride sinirim bozuldu yine..
valla canım cuma akşamı uçakla diyarbakıra otobüsle iki saat sonra bingöle varıyodum pazar akşamı geri dönüyodum( ara sıra herzaman değil sonuçta para dayanmaz)
o izinlerde geliordu. doktor kontrollerinde geliyordu. üsküdarda olanlar bilir. academichospital deydi kontrolleri. istanbula geliordu 3-6 ayda bir. ben gidiordum tatillerde falan.. dizim yine bi ara kötüleşti ameliyet olabilirdim yine ama şimdilik ii görünüor. saol bitnemmm
Bayılıyorum ya şu aşk hikayelerini dinlemeye ..
Nazar değmesin hep böyle mutlu olun ..
İLk nasıl söyledin ailene ?
Ne strestir o öyle ?
Eşine de geçmiş olsun canım, dediğin gibi bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok hiç bir şey yokken birden kalbin durur ölürsün.
Hiç vazgeçilir mi böyle bir şey için ..
Ayrılık zor tabi gel git ..
Ama atlatmışsınız ..
evet canım. insan bir motive edice iki kelime söyler dimi? yoooookk nerde daha çok köstek oluyorlar. burda öle çok gezicek yer yok. dikkat edersen hep evdeyim arada bir kaynanama giderim yada anneme. çok nadir. öle gezmelere gidemem. hep dedikodu bi fesatlık anlamıyorum insanları. ben kimseyi kırmak istemem ama bişi olursada genelde yüzüne söyler dumur ederim
ee bi ikinci bebeği yapın oda kız olur diyor çoğu benim verdiğim cevap:
evet yukarıya sipariş verdim.. yakında bi kızım olucak diyorum. gülüolar ama sinirdenekliyorum bakın çoğunuz 5 vakit namaz geçirmiyorsunuz ama yok kız olsun ben nerden biliyim Allah'ın işini.. evlat evlattır. çoğu erkek olsun diye peş peşe doğruyor onlarıda anlamıyorum inanın. sonra inançtan bahsediyorlar hani nerde kaldı inanç? ben müneccimmiyim diyorum. hem sizene benim ikinci çocuğumdan. sizene benim kilomdan boyumdan sizene yawww yeminle bazıları aynaya bakmadan konuşuyor.. kendini bilmez bazıları: kendi dünya güzeli de biz yanında çömez kalıyoruz vallahi bazen bu insancık topluluklarına sadece acıyorum.. laf söylenecek kadar değerli değiller..
abim boşanmadan önce onun eşine söyledim. o abima.. küçük abim çok takmaz böle konuları o sonra öğrendi
anneme söyledim. annem babama
ablama çekindiğim için söyliyemedim. ablamdan çok çekinirim ben. çünkü daha çok ablam değil annem babam gibidir.. benim çok başka bir insandır o.
o okumamı istediği için çekinerek söyledim sevinmiş gibi yapsada asılan yüzü gözümün önünden gitmiyor.. ama eşim hayatımdaki ikinci erkekti. ben hep ilk sevgilimle evlenmek isterdim.. ama diğeri olmadı olamadı..(sonsuzluğa gitti) çok sancılı kötü bir dönemdi. offf ne bilim ağladım galiba
İçim kötü oldu umarım ben yanlış anlamışımdır okurken ama öyle değil sanırım Allah rahmet eğlesin ..
Evlenmeden önce kaç yıl birlikteydiniz?
Anladığım kadarıyla okurken olmasına rağmen ailen çok uğraştırmamış tamam demek için.
Ama zaten siz yeterince uğraşmışsınız, emek sarfetmişsiniz..
ne kadar gençleşmiş.. güzelleşmiş..
bizede nasip etsin Allah'ım..
Şaka gibi ya nasıl bir değişimdir o öyle ..
Allah'ıma binlerce şükür.. yaptığım seçimden ASLA PİŞMAN DEĞİLİM...
AMİN....
6 ay6 aydan sonra nişan nikah.. 1 sene sonra düğün.
19.07.2004 de başladı bizim hikayemizuzun zaman olmuş.. Allah kimsenin ağzının tadını bozmasn.
Amiinn canım
hakkaten ya ama sporsuz zayıflayanların da hali çok kötüydü öbür resimlerde :18::18:
darısı başşşşşıma inşşallah
merhaba kızlar evi kçşe bucak temizledim ve çok yoruldum nasılsınız?
yediklerimi de yazayım
kahvaltıda:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
bir dilim peynir
1 dilim salam
bi tane de krep yedim:26::26::26:
arada su içtim
öğlende:
fırında kabak yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
akşam yemeğinde nesfit yemeği düşünüyorum çünkü bugün biraz kaçırdım yemeği
herkese merhaba :)
arkadaşlar takıma nasıl katılabiliyoruz,koşullar neler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?