sabah erken kalktık kuzum.. müsabetsizin biri sabahın köründe aradı
demin öğlen yemeğimi yedim..
3 orta büyüklükte tavuk eti (haşladım derisi yoktu ama haşlama suyuna yağını bıraksın diye haşlamayı tercih ettim..) (tuzsuz ve bol karabiberli)
yanında 1 çorba kaşığı acılı ezme ve ketçap.. şimdi şekersiz tük kahvemi içiyorum.
akşama yemem sanırım yemek.. (special k tercih edicem)
dünün msjlarınıda sayıyım hazır işim yokken
Ayy sabah öyle uyanınca çok sinirli oluyorum ben.
Galiba ben sinirli olmaya hazırım genelde.
Ohh afiyet olsun.
Gayette güzel olmuş ..
Kolayy gelsinn
23 Temmuz 2011 Mesaj Sayımları
elmaliturta: 10 (çenen düşmüş yine)
neyneyse: 7
eski_bir_masal: 6
ozlemmtekinn: 6
dryrgp: 5
_ferdici_: 4(hiç yakışmadı sana )
maviyesil1999: 3
sakaleynmaster: 2
kedican: 2
mcrgozde: 2
puffycikcik: 2
hamutran: (izinli)
serena-: (izinli)
roseking35: (izinli)
Elisya: (kayıp aranıyor)
chika: (kayıp aranıyor)
neslivicdan: 1(varla yok arası)
ay sorma canım benim aklıma direk biri öldü geliyor. insan pazar günü sabah erken birini ararmı ya acil bişi olmadıkça
evet cnm hafif olduğunu düşünüyorum.. 8 li rakamlara az kaldı. bu hafta son olarak 5 kilo diyetini yapıp normal beslenmeye geçicem Allah izin verirse.. sonra zaten ramazan geldi çok şükür..
teşkr ederim saydım geldim
Eline sağlıkk ..
Ben de sessizleşmişim bakıyorum da ..
Buraya ilk başladığında ki başlangıç kilon mu yoksa daha önceden mi?
ne kadar olmuştu başlayalı?
Ne kadar da verdin kiloyu ..
Maşallah zaten menülerin de sporun da çok güzel ..
Verirsin rahatlıkla
canım buraya ilk katıldığımda 6-7 kg vermiştim. 105 küsür ile başladım işin gerçeği. ama küsarıtı kenara atıp 105 olarak belirledim
7 kg da canım grubumla verdim.. geri kalan 15-16 kg yuda burda vericem inşallah hep birlikte.. hatta daha fazlasınıda vermeyi düşünüyorum.. sonra yıllardır hasret kaldığım kilonun zevkini sürüp ikinci bebişi düşünmeye başlıcam Allah izin verirse
Böyle güzel devam ederken hiç uzun süreceğini zannetmiyorum istediğin kiloya düşmek ..
Biraz keyfini sür önceki hamileliğinde kaç kiloydun?
Kilo problemi olmayınca hamilelik de daha rahat geçer ..
ilk iki ayda 7 kg verdim canım..
sonraki 2.5 ayda da 7 kg verdim.
4.5 aydır çıktım bu yola..
tam 6 mart 2011 tarihinde eşimin: "eskisi gibi zayıf olsan zayıflasan ne kadar güzel olursun lafıyla" başladım. bişeylerin tetiklemesi gerekiyormuş demekki...
bende adam haklı kendime bakmak zorundayım daha genç bir anneyim ve henüz yeni sayılabilecek bir evliliğim. (6 yıllık evliyim ama 3 yıldır bir çatı altındayız) neden ben böyle oldum dedim ve başladım. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri görebildiğim için. şu geri kalanlarıda verebilsek ne kadar mutlu insanlar olucaz. ve profilde gördüğün benim resmim kilo verdikçe yüzüm küçüldü asla yaşını göstermiorsun diyorlar. 85 doğumluyum 26 yaş yapıyor sanırımkilo insanı yaşlı gösteriyor.. hepimizi çıtır olcezz gari
70-75 arasıydı evlendiğimde 1-2 yıl sonra hamile kaldım 76 kilo idim.. 90 kilo ile doğurdm.. sonrasında gelsin kilocuklar
76 kilo olduğuma bakma 40 beden giyiyordum.. eskiden beri spora düşkünlüğüm yüzünden sanırım vucudumda daha çok kas var ve sıkıyım gerçekten.. şuan 44 beden giyiyorum bu kilo ile. hamilelik çocuk derken 3 sene doğru düzgün sporun s sini bile yapamamıştım..
tam 6 mart 2011 tarihinde eşimin: "eskisi gibi zayıf olsan zayıflasan ne kadar güzel olursun lafıyla" başladım. bişeylerin tetiklemesi gerekiyormuş demekki...
bende adam haklı kendime bakmak zorundayım daha genç bir anneyim ve henüz yeni sayılabilecek bir evliliğim. (6 yıllık evliyim ama 3 yıldır bir çatı altındayız) neden ben böyle oldum dedim ve başladım. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri görebildiğim için. şu geri kalanlarıda verebilsek ne kadar mutlu insanlar olucaz. ve profilde gördüğün benim resmim kilo verdikçe yüzüm küçüldü asla yaşını göstermiorsun diyorlar. 85 doğumluyum 26 yaş yapıyor sanırımkilo insanı yaşlı gösteriyor.. hepimizi çıtır olcezz gari
Bazen dediğin gibi bazı şeylerin tetiklemesi gerekiyor ..
çok güzel 4.5 ayda 14 kilo ki sanırım şu an daha fazla gidiyor değil mi?
İstediğin kilonun bile altına düşebilirsin ama şu an 44 beden giyiyorsan düşmemen daha iyi çok zayıf gözükür o zaman da ..
3 yıl neden ayrıydınız ?
Hamile kalana kadar problem yok ama hamilelik sonrası kadınların kendilerine olan ilgileri azalıyor sanırım değil mi?
29
helal olsun ama aynen bole dvm et cnm..benımde 2 cocugum var yas 29.kızım 7 yasında.evlendıgımde 48kılo ıdım.hamıle kaldıgımd 52.hamılelıgımde80lerı gordum.dogumdan sonra kendı kendıme verdım.hemde hıc bole dıyt yapim yok cok andakıloluyumm dıye takmadım.aklıma bıle gelmedı.58-59gıbı ıkende 2.cocugu ıstedik..olmadı.1sene tedavı gordum 63e cıktım ılaclar yuzunden.doguma 75ıle gırdım.cıktıgımda 66ydım.ama sonrasında tekrar 70e cıktım.verırım derken cocugu 5-6aylık ettık.mıllet cok kılo almıssın dıodu sınır oluodum .su anda 70ıle basladı dıete 66.3um.azımlıyım verıcem en azından 63e ınmem lazım
İnşallah vericez canım hepbirlikte... burdaki dayınışma inan sosyal hayatımda yok. çünkü herkes bir fesatlık içinde..
turtimu akşam fazla olmuş birazcık. sen öğlenleri mükellef ye ama akşamları biraz mütevazı öğün yesen daha iyi olur.
t.
23 Temmuz 2011 Mesaj Sayımları
elmaliturta: 10 (çenen düşmüş yine)
neyneyse: 7
eski_bir_masal: 6
ozlemmtekinn: 6
dryrgp: 5
_ferdici_: 4(hiç yakışmadı sana )
maviyesil1999: 3
sakaleynmaster: 2
kedican: 2
mcrgozde: 2
puffycikcik: 2
hamutran: (izinli)
serena-: (izinli)
roseking35: (izinli)
Elisya: (kayıp aranıyor)
chika: (kayıp aranıyor)
neslivicdan: 1(varla yok arası)
canım buraya ilk katıldığımda 6-7 kg vermiştim. 105 küsür ile başladım işin gerçeği. ama küsarıtı kenara atıp 105 olarak belirledim
7 kg da canım grubumla verdim.. geri kalan 15-16 kg yuda burda vericem inşallah hep birlikte.. hatta daha fazlasınıda vermeyi düşünüyorum.. sonra yıllardır hasret kaldığım kilonun zevkini sürüp ikinci bebişi düşünmeye başlıcam Allah izin verirse
kesınlıkle katılıom.herkes oynuo...
İnşallah vericez canım hepbirlikte... burdaki dayınışma inan sosyal hayatımda yok. çünkü herkes bir fesatlık içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?