Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saol cnm bu sefer ne çok ağrıdı yaa.... hala tam geçmedi...apranax içmeme rağmen... kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum cnm bugün tek kaçamak nescafe oldu menümde yoktu...
senin gece yürüyüşlerinde meşhur valla...
çok acıktııımm şimdiii ama suya devam

bende çoookkk acıktım... ama zayıflamada bence temel olay bu sabah aç kalkmak.... rejim yapmadığım zamanlar sabah hep tok kalkıyorum cnm kahvaltı istemiyor.... sabah aç kalkmak lasım.... ama gece aç yatmak işte o biras kötü oluyor...

canım napayım gündüz kavurucu sıcakta çocukla çıkamıyorum. ev bunaltıcı bantta yürüyemiyorum.. ee napayım bende akşam eşimle çıkıyorum genelde.. hafifte olsa serin oluyor..

aç yatmak, aç kalkmak; "zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır"

Son düzenleme:

hehe sevdim bunu... şaka maka karnım kazınıyor... en iyisi uyumak sanırım... iyi geceler herkesler...

günaydın kızlar...:79:

yine karın ağrısıyla uyandım... bu nedir ya.... hemde ağlatan cinsten bi ağrı...:84:

gunaydin kizlar
tatil bitti evime dondum dun gece
evimi ve inanin sizi cok ozledim.
meger sizinle paylastikca insanin kendini kontrol etmesi daha kolaymis..
sanirim ben kg aldim neyse bugunden sonra dahada asilacagim diyetime sporla birlikte bakalim artik
neyse firsat bulup yazamadim inaninama artik aranizdayim
hepinizi ozledim coooook

günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..

günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..

günaydın kızlar...:79:

yine karın ağrısıyla uyandım... bu nedir ya.... hemde ağlatan cinsten bi ağrı...:84:

Canlarım geçmiş olsun ikinizede.. Dikkat edin yazın üşütme olmaz demeyin ceyranda falan kalmayın terliyoruz valla çok rahatsızlık verir.. aman aman :97:

Kızlar Cuma'ya korkun benden

bugün temizlik günüm.. kahvaltımı yapıp temizliğe başlıycam aralarda gelirim canlarımm

cumartesi pazar küçük bir tatile gittik yazamadım
hepiniz iyisindir inşalah

bu arada kızlar ben hiç kilo veremiyorum topu topu 2 kilocuk 2 ayda çıldıracağım
bugün 5 günde 5 kilo baaşlıyorum

Canlarım geçmiş olsun ikinizede.. Dikkat edin yazın üşütme olmaz demeyin ceyranda falan kalmayın terliyoruz valla çok rahatsızlık verir.. aman aman :97:

aslında benimde temizlik günüm ama çok sıcak
yarın yine misafirim geliyor akşamlarlar herhalde

bide oruç tuttuğumda iki kilo vermiştim hiç heraketsiz resmen vucut sarktı
aslında bol yürüyüşle kilo verilmeli sıkılaşarak
bundan sonra bol bol lesli

Son düzenleme:

Bende insanlara gıcık oluyorum bu konuda canım..
Uzun zaman görüşmemişiz mesela, karşılaşıyoruz "merhaba nasılsın, iyiyim sen? iyiyim sağol. Aaaaa ne kadar kilo almışın!!"
Eywallah sağol söylediğin için, ben o kadar salağım ki sen söyleyene kadar aldığım fazladan 20 kiloyu farketmemişim!! Töbe töbee. Kim memenundur ki çok kilolu olmaktan?kimse.. Eeee o zaman söylediğinde karşındakini mutsuz edeceğini bildiğin bişeyi niye söylersin ki?fesatlıktan başka.. hemde daha hal hatır sorarken..
Şeytan diyo bi tane vur poponla öyle diyenlere

-1 kilo resmen -1 yaş gibi oluyo insanda..
Bu arada bi resmini koy turtimuu ya, çok merak ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…