çok acıktııımm şimdiii ama suya devam
saol cnm bu sefer ne çok ağrıdı yaa.... hala tam geçmedi...apranax içmeme rağmen... kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum cnm bugün tek kaçamak nescafe oldu menümde yoktu...Biliyorsun dimi bu sıralarda kilo verimi daha kolay metabolizma hızlı olduğundan.
O yüzden kaçamak yapma aman ..
Bugünü atlatırsan ağrın rahatlar.
Bazen kilo verince de azalıyor ağrılar biliyor musun?
Çok kötüydü benim ağrım ama bu ay çok rahat geçirdim ki bu sadece 4 kilo ile oldu.
Bol su içersen o da rahatlatır biraz.
Yaa hafif kendini yormadan yürüyüş.
senin gece yürüyüşlerinde meşhur valla...Kızlar
sabah special k ile kahvaltımı ve öğlen tavuk ve acılı ezme ile yemeğimi yazmıştım..
zaten 2 falandı yemek yediğimde yada 2.30 acıkmadım hiç. akşamda yemedim.
teyzemin kızı geldi oturduk lafladık ona ve eşime yiycek bişiler hazırladım derken 2 bardak çay içtim şekersiz bi kaç tanede püskevit halka küçük parçalardı
bi kaç çatalda kavun yedim.. 1 saat yürüdük dışarda ben görümcem ve teyzemin kızı muhabbet falan derken zaman epey geçti. geldik eşimle oğlumuda aldık teyzemin kızını yürüyerek eve bıraktık geri dolaşarak geldikepey yürümüşüz ya yorulduğumu hissettim.. ama olsun değerrrrr yaaa
çok acıktııımm şimdiii ama suya devam
ben bugün fazla kaçırdım yemeği acıkmadım vicdan azabı çekiyorum
senin gece yürüyüşlerinde meşhur valla...
bende çoookkk acıktım... ama zayıflamada bence temel olay bu sabah aç kalkmak.... rejim yapmadığım zamanlar sabah hep tok kalkıyorum cnm kahvaltı istemiyor.... sabah aç kalkmak lasım.... ama gece aç yatmak işte o biras kötü oluyor...
canım napayım gündüz kavurucu sıcakta çocukla çıkamıyorum. ev bunaltıcı bantta yürüyemiyorum.. ee napayım bende akşam eşimle çıkıyorum genelde.. hafifte olsa serin oluyor..
aç yatmak, aç kalkmak; "zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır"
günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..
günaydın kızlar...:79:
yine karın ağrısıyla uyandım... bu nedir ya.... hemde ağlatan cinsten bi ağrı...:84:
Canlarım geçmiş olsun ikinizede.. Dikkat edin yazın üşütme olmaz demeyin ceyranda falan kalmayın terliyoruz valla çok rahatsızlık verir.. aman aman :97:
günaydın kızlar...:79:
yine karın ağrısıyla uyandım... bu nedir ya.... hemde ağlatan cinsten bi ağrı...:84:
günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..
evet canım. insan bir motive edice iki kelime söyler dimi? yoooookk nerde daha çok köstek oluyorlar. burda öle çok gezicek yer yok. dikkat edersen hep evdeyim arada bir kaynanama giderim yada anneme. çok nadir. öle gezmelere gidemem. hep dedikodu bi fesatlık anlamıyorum insanları. ben kimseyi kırmak istemem ama bişi olursada genelde yüzüne söyler dumur ederim
ee bi ikinci bebeği yapın oda kız olur diyor çoğu benim verdiğim cevap:
evet yukarıya sipariş verdim.. yakında bi kızım olucak diyorum. gülüolar ama sinirdenekliyorum bakın çoğunuz 5 vakit namaz geçirmiyorsunuz ama yok kız olsun ben nerden biliyim Allah'ın işini.. evlat evlattır. çoğu erkek olsun diye peş peşe doğruyor onlarıda anlamıyorum inanın. sonra inançtan bahsediyorlar hani nerde kaldı inanç? ben müneccimmiyim diyorum. hem sizene benim ikinci çocuğumdan. sizene benim kilomdan boyumdan sizene yawww yeminle bazıları aynaya bakmadan konuşuyor.. kendini bilmez bazıları: kendi dünya güzeli de biz yanında çömez kalıyoruz vallahi bazen bu insancık topluluklarına sadece acıyorum.. laf söylenecek kadar değerli değiller..
şöyle kocalara da uyuz oluyorum he sanki adam bradd pitt anasını satim çok biliyosa kendi taşısın dogursun hayret birşeyama gerçekten bana da kilo verdikten sonra 19 20 gösteriyosun diyolarr hohohohooho hiç de rahatsız değilim bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?