Öncelikle mesaj sayımları kızlar ..
dryrgp: 29
neslivicdan: 20
eski_bir_masal: 12
kedican: 11
ozlemmtekinn: 11
elmaliturta: 10
chika: 9
neyneyse: 8
mcrgozde: 7
sakaleynmaster: 6
Elisya: 5
maviyesil1999: 1
_ferdici_: 0
puffycikcik: 0
Serena:0
selam kızlarrrr sonunda kavuştum sizee ya kaç gündür işyerindeki pc bozuldu abimde evdekine ambargo koydu giremedimmmmnasılsınız bakalımmmm geçmişi okumadım daha intsiz bi hayat ne kaaa zormuş yaaa hiçbişiden haber alamıyon saf saf duruyonn
diyetime gelinve boz<madım hiç hala devam etmekteyim son gaz
daha üniv. için seçeneklere bakcam karar vercemm sonra gelip geçmişii okicam akayım neler kaynatmışsınızzzz öptümmmmm
Aksamki menum
2 lahmacun
1 ayran
bu ne perhiz bu ne lahmacun diyeceksiniz de, o anki sartlar falan filan canlarim sizi seviyorum iyi aksamlar(45 dk da kondisyon bisikletine bindim ayrica onu belirteyim )
Yarından itibaren ben de 5 günde 5 kiloculardanımm ..
bu diyette ilk gün tek besinin haşlanmş patates o yüzden canım
Bugün ki menüm çok berbatt...
sabah:
yarım litre soğuk su.
2 salatalık 2 domates küçük dilim yağsız peynir
kahvaltıyı zaten 12 yi geçiordu yediğimde.. sonra türk kahvesi falan içtim 2-3 fincan. (sek şekersiz)
akşamda çıktım evden bir salatalık kemirdim..
3 litre su içtim..
demin eve geldim çok acıktımneler yedim sormayın bile
4 çorba kaşığı yoğurt 3 kayısışimdi kendimi benim karnım tok diye kandırmaya çalışıyorum
Sen de mi sek kahve içiyorsun
Bence menün öyle kötü falan değil ..
bana deilde benim pcye bozulmak yakışmadı diyelimmm23 Temmuz 2011 Mesaj Sayımları
elmaliturta: 10 (çenen düşmüş yine)
neyneyse: 7
eski_bir_masal: 6
ozlemmtekinn: 6
dryrgp: 5
_ferdici_: 4(hiç yakışmadı sana )
maviyesil1999: 3
sakaleynmaster: 2
kedican: 2
mcrgozde: 2
puffycikcik: 2
hamutran: (izinli)
serena-: (izinli)
roseking35: (izinli)
Elisya: (kayıp aranıyor)
chika: (kayıp aranıyor)
neslivicdan: 1(varla yok arası)
oy oyyyy deryoşum ne aşamalardan geçmişşşşş allah mutluluğunuzu daim etsin bacımmmmmcanım bizim hikayemiz biraz karışık...
2004 aralık nişanlandık. ikimizin isteği ile aynı gün dini nikah kıydık. ocak 13 2005 de ikimizde isteği ile resmi nikah kıydık..
bu sırada 2005 ben üni okuyordum istanbulda.
2005 mayıs ayı hatta anneler günüydü.. ben bir spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün (okuldan arta kalan zamanlarda) (kilo sıkıntımdan değil can sıkıntısıdanbirazda sıkılaşmayı elden bırakmamak için)
neyse anneler günü mayıs 2005 de annem spora gitme illa bizimle pikniğe gel dedi. kıramadım. gittik neyse olacağı varmışki voleybol oynarken düştüm ve sol dizim resmen ters döndü. acile gittik çıktı yada kırıldı sanarken sol çapraz bağlarım kopmuş. ameliyat dedi p.tesi geldin dediler. ve ameliyat olursam 3 cm bacağın kısalır vs.. büssürü hikaye. neyse korktum tabi istanbul avrupa yakası sarıyerde kemik hastanesi var bilenleriniz vardır. eniştem saolsun götürdü beni oraya o halime 3 ay sonraya randevu verdiler. çok yoğunmuş. ee geldim kartal araştırmaya MR leri gösterdim ameliyat etmiycez 45 gün alçıda kalıcak düzelmezse ameliyat dedi. yaşın genç yazık olur vs. çünkü topallama oranım %99 du. ama olsun onada şükür dedim. neyse alçıya aldılar 45 gün sonunda nerdeyse 3 ay destekle yürüdüm.. (baston gibi olanlar varya adını bilmiyorum) yavaş yavaş düzelmeye başladım. tabi 2 ay yatalak gibiydim. okulum aksadı sınavları bırak telafi sınavlarına bile giremedim. birde özel okuldu. okul iki yıllıkken 3 yıla uzadı sınavlardan kaldım. o sıra eşim bingölde çalışıyodu. 3 sene okula devam ederken 4 dersten kaldım. yaz okuluna gitmem gerekiordu bir maddi sıkıntıya girdik. 2006 da düğün dernek derken iki düğün yaptık çünkü biri ist biri bingöl.. akrabalar burda olduğu için.. düğünden gelenlerle masrafları karşıladık ancak. okul parası aksadı biraz okul uzadıkça uzadı.. sonra eşim istanbula geçici görevle geldi. bu arada ist. gelince annemlerde bingöle gidince onun ailesinde kalıyoduk.. sonra kayraya oğluma hamile olduğumu öğrendim. 1.5 yıl sonraydı sanırım. eşimin tekrar tayini çıktı yuppa tekrar bingöl.. mecbur evi burda kurduk..
kız bi soru sordun hayatımı anlattımkısacasıydı bu çünkü çok zorluklar gördüm.. ayrılık döneminde inanılmaz sıkıntılar çektim..
çok şükür ki şimdi herşey yolunda.
hastalık yüzünden birilerine engel konuşması ne kadar cahilce ya bende olduğu gibi benim ailem kabul etmedi ms hastası diyeannem babam bişi demedi aslında. ama ablam okumamı çok istediği için ilk zamanlar çok karşı çıktı. bir de benim eşimin beyninde tümör var(dı).. iki kere ameliyat oldu. ve görme damarlarında. kör olma ve ölüm riski yüksekti. Allah'şükür durumu şuan iyi görünüyor. sürekli kontrol altında. birazda istemeyenler bundan istemiyordu özellikle yakın çevrem. yok çocukların olucak ne olucağı belli değil genç yaşta yanlız kalıcaksın.
ya böyle düşününler var mı aranızda? hasta diye birinden vazgeçmek? ya müslümanım diyen bir insan nasıl böyle düşünür. ölümün garantisini bana kim verebilir?
sağlam biriyle evlenirim kapıdan çıkar araba çarpar başına bişi düşer yada bi kaza geçirir ölür.. diyordum söyleyenlere. eee hani nerde kaldı sağlam adamla evlenmek oda ölüyor. sanki hasta olunca ne olucak. rabbim bana onu yazmışsa kim ne diyebilir. off neyse düşündüm o günleride sinirim bozuldu yine..
valla canım cuma akşamı uçakla diyarbakıra otobüsle iki saat sonra bingöle varıyodum pazar akşamı geri dönüyodum( ara sıra herzaman değil sonuçta para dayanmaz)
o izinlerde geliordu. doktor kontrollerinde geliyordu. üsküdarda olanlar bilir. academichospital deydi kontrolleri. istanbula geliordu 3-6 ayda bir. ben gidiordum tatillerde falan.. dizim yine bi ara kötüleşti ameliyet olabilirdim yine ama şimdilik ii görünüor. saol bitnemmm
gecikmelide olsaaaa hoşgeldin cnmmm :)gunaydin kizlar
tatil bitti evime dondumdun gece
evimi ve inanin sizi cok ozledim.
meger sizinle paylastikca insanin kendini kontrol etmesi daha kolaymis..
sanirim ben kg aldimneyse bugunden sonra dahada asilacagim diyetime sporla birlikte bakalim artik
neyse firsat bulup yazamadim inaninama artik aranizdayim
hepinizi ozledim coooook
sende hoşgeldin cnmmmKayip araniyor mu? Hahageldim bilee.. Hem de zayifladim geldim.. Gerci tartilmadim ama zayifladigimi hissediyorum.. 2 hafta once fermuarini kapatamadigim kaprimi giydim dun, cok rahat oldu hatta bol geldi bile diyebilirim formumu yogurt ve karpuza borcluyum gercekten bu ara yogurt ve karpuza cok dadandim, onlar sayesinde verdim bu kilolari bence.. neyse sizler nasilsiniz? ozledim valla hepinizi, burada yediklerimi yazip hesap vermeyi hatta bugunu yazayim hemen;
sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik
ogle
2 tane form light kepekli biskuvi
artik hicbi yere gitmiyorum kizlar, zayiflayana kadar buradayim:)
(ve simdiye kadar yarim litre suu)
maşallahh cnm çok güzel saçların varrrmış yaa
çok geçmiş olsunn guzummRABİA gittim ..miğdemi üştümüşüm birde miğde rahatsızlığım vardı ondan sancılanıyormuşum eski bir ilacım vardı onu yazdı aldım içtim hemen rahatım şimdi..
vovvvv mükemmel olmuşsunnn ablacım yaaaaaEki Görüntüle 230062 Eki Görüntüle 230063 Eki Görüntüle 230064 Eki Görüntüle 230065
kızlar çektirmeye fırsatım olmadı.. saatin geç olduğunu farkedip koşarak eve geldim nerdeyse.. çünkü sabah geç yediğim için öğlen yemedim.. haliyle akşamı geçirmek istemedim.. eve geldim pc camerasından çektim anca bukadar olduarkaları kısa öne doğru uzun kestirdim eski modelimde buydu ama saçlar uzayınca belli olmuyordu.. böyle işte :)) hafifledim yemin ediyorum
kız sen kilo mu alsan nee birazz
geldim rabişim geldim sonundaaaa tam kaçıyodum rabişim merak eder dedim geri döndümmyaw bu ferdici'ye noldu? kayboldu kızcağız:96:
kocaya mı kaçtın kız, ses ver
ahhh hiç sormaHoşgeldin biz de nerede bu kız dedik ..
Ee lahmacun yedin hadi ona tamam da 2 tane ne oluyor yahu?
Bakma benimki de biraz fazla oldu ..
Basenlerdekiler ben hiç gitmiyor zannederdim ne kadar kilo versen de kalır diye ama zamanla gidiyormuş ..
Laborantlık olabilir ama sağlık meslek lisesi zorunluluğu var mı bilmiyorum.
Ya da sosyal hizmetler düşünebilirsin.
çok hafif bir akşam olmuş:81:
başarılı bir menü turtam
ingilerede kim var kız:44:
:
ablacığım tabi
annem geri hastaneye gitti.. moralim bozuldu. kalp yetmezliği var zaten.. off. bugün demişlerki kalp damarların dtıkalı. anjiyo olman gerek demişler. burda yapılmıyor diyarbakıra sevk etmişler.. ne bilim ya bi garip oldumbunada şükür Allah'ım beterinden korusun...
evet canım benim bu sene geçti. önümüzdeki sene şansımı deniycem.. sınav başvurusu için geç kaldım çünkü
evet canım eşimde çok beğendiiiannem hem moralimi bozdu hem sevindirdi beni :)
2 haftadır doğru düzgün görüşemedik.. çok zayıflamışsın dedibir de dün babamı çarşıda gördüm bana ilk lafı şu oldu http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif" daha yeni bir şeye benzemişsin, ama biraz daha vermen lazım" ömrümü yedin dedim
yediklerimi de yazayım:
kahvaltı edemedim geç uyandım biraz
ara: noodle yedim ben ucundan azıcık yicektim bi de bakmışım hepsini yemişim :26::26::26:
akşam yemeği:bamya
farkında olmadan yaptığım kaçamaktan ötürü akşam yemeğimi çok erken saatte yedim ve porsiyonum çok küçüktü acıkıcam bu gece ama yapıcak bişey yok :26::26:
selam kızlarrrr sonunda kavuştum sizee ya kaç gündür işyerindeki pc bozuldu abimde evdekine ambargo koydu giremedimmmmnasılsınız bakalımmmm geçmişi okumadım daha intsiz bi hayat ne kaaa zormuş yaaa hiçbişiden haber alamıyon saf saf duruyonn
diyetime gelinve boz<madım hiç hala devam etmekteyim son gaz
daha üniv. için seçeneklere bakcam karar vercemm sonra gelip geçmişii okicam akayım neler kaynatmışsınızzzz öptümmmmm
1 lahmacunla doyan var mi aranizdabana 1 tane yetmiyor valla
eymen what dedin bacıım??
Facebook'ta sanırım çocuk yarışması var. oda girin bebeklerin resimlerini beğenin diyor.. ama ne kadar adil onu bilemem :) ben beğenmedim şahsen.. çükü resimlere göz attım beğenilicek daha tatlu bebişler var ama ben ne yaptım hiç biri beğenmedim
"En Sevimli Minikler Yarışması
Merhaba Sevgili ebeveynler, Miniklerinizin fotoğrafları 1 hafta boyunca yayında kalacaktır ve en çok beğeni alan 3 miniğimize hediyeler verilecektir. Oylama süresince bütün sevdiklerinize haber vermeyi unutmayın, kendi profilinizde fotoğraflarınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Miniklerinizin güzellikleriyle sayfamıza renk kattığınız için sizlere çok teşekkür ederiz.
Ekleyen: Paramini"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?