Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahahahah rekor kırmışım Ellerine sağlık canım benim

öncelikle hoşgeldin.. tercihler içinde umarım hayırlısı ve en iyisi olur senin için

Bugün ki menüm çok berbatt...

sabah:

yarım litre soğuk su.

2 salatalık 2 domates küçük dilim yağsız peynir

kahvaltıyı zaten 12 yi geçiordu yediğimde.. sonra türk kahvesi falan içtim 2-3 fincan. (sek şekersiz)

akşamda çıktım evden bir salatalık kemirdim..

3 litre su içtim..
demin eve geldim çok acıktım neler yedim sormayın bile

4 çorba kaşığı yoğurt 3 kayısı şimdi kendimi benim karnım tok diye kandırmaya çalışıyorum

Sen de mi sek kahve içiyorsun
Bence menün öyle kötü falan değil ..

bana deilde benim pcye bozulmak yakışmadı diyelimmm
oy oyyyy deryoşum ne aşamalardan geçmişşşşş allah mutluluğunuzu daim etsin bacımmmmm
hastalık yüzünden birilerine engel konuşması ne kadar cahilce ya bende olduğu gibi benim ailem kabul etmedi ms hastası diye olmadı
gecikmelide olsaaaa hoşgeldin cnmmm :)
sende hoşgeldin cnmmm
Eki Görüntüle 229848

kızlar saçlarımın uzunluğu bu.. bi kaç gün önce çekilmiş resim.
maşallahh cnm çok güzel saçların varrrmış yaa
RABİA gittim ..miğdemi üştümüşüm birde miğde rahatsızlığım vardı ondan sancılanıyormuşum eski bir ilacım vardı onu yazdı aldım içtim hemen rahatım şimdi..
çok geçmiş olsunn guzumm
vovvvv mükemmel olmuşsunnn ablacım yaaaaa
kız sen kilo mu alsan nee birazz fıstık ablam
yaw bu ferdici'ye noldu? kayboldu kızcağız:96:
kocaya mı kaçtın kız, ses ver
geldim rabişim geldim sonundaaaa tam kaçıyodum rabişim merak eder dedim geri döndümm
Hoşgeldin biz de nerede bu kız dedik ..

Ee lahmacun yedin hadi ona tamam da 2 tane ne oluyor yahu?
ahhh hiç sorma

laboantlığa baktım da sağlıkta okuyanların yükselmesi için avantajlıymış sosyal hizmet 2. tercihim olcak ama 5000 kontenjan alıyo oyüzden başka bölümde bakmam lazım

1 okul öncesiöğretmenliği
2 sosyal hizmetler
3 türk dili ve edebiyati
4 konaklama işletmeciliği
5 yerel yönetim
bunlar görünüyo 2 olmazsa 3 olur hepsi açık öğetim zaten

bu arada yarın sabah annemle dişçiye gitcem öğlene kadar yokummm şimdilik kaçar öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiii

çok hafif bir akşam olmuş:81:
başarılı bir menü turtam

ingilerede kim var kız:44:

:

saol kaptişim hoşlaştığım vatandaş iş için gitti de oraya bende platonik takılıyorum buralarda önceden yüzüne bakmıyordum cocugun bizim iki alt katımızda oturuyolar. şimdi de o baksın istiyorum ama yok

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım benim annem de kalp ameliyatlı 3 damar degisti. bilirim o durumları ayh Allah yasatmasın bir daha ya amaann geciktirmemek lazım böyle şeyleri

noodle bayılırııııııııııım yaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyy kocaya kaçtın sandıydıkk çok alındımdı valla benden habersiz öylee yalnız türkçeninde içine ettim 2 dakkada

benim de bugün kü menütom şöyle :

sabah : 1 dilim ekmek + 1 yumurtalı omlet
ara : 1 adet light sütle nescafe
öğlen : az mercimek çorbası +tavuk şiş + 3 kaşık bulgur pilavı + yogurt + salata
akşam : yagsız kasarlı tost sandvüüc ekmegine
ara da : fındık + az karpuz

spor olarak da 1 saat 45 dk yürüyüş işten eve yürüdüm de
sopa + mekik

Son düzenleme:
ben yokken kaynatmışınız

yok be canlarım ne zayıfı misfirlerimi atlatıyım size boydan fotomu çekiyim görün göbüşümü

eymen what dedin bacıım??

Facebook'ta sanırım çocuk yarışması var. oda girin bebeklerin resimlerini beğenin diyor.. ama ne kadar adil onu bilemem :) ben beğenmedim şahsen.. çükü resimlere göz attım beğenilicek daha tatlu bebişler var ama ben ne yaptım hiç biri beğenmedim

"En Sevimli Minikler Yarışması
Merhaba Sevgili ebeveynler, Miniklerinizin fotoğrafları 1 hafta boyunca yayında kalacaktır ve en çok beğeni alan 3 miniğimize hediyeler verilecektir. Oylama süresince bütün sevdiklerinize haber vermeyi unutmayın, kendi profilinizde fotoğraflarınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Miniklerinizin güzellikleriyle sayfamıza renk kattığınız için sizlere çok teşekkür ederiz.
Ekleyen: Paramini"

Son düzenleme:
ferdici canım oşgeldin seni merak ettik

çok zor bir karar vereceksin iyi düşün araştır
sağlık sektörüne yoğunlaş personel alımı hiç azalmaz

amaan hep gelip duruuuuuuuu böyle msjlar faceden banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…