Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar... Mutluyum bugün

deryacım ben de merak ediyordum meyveli sodaların akıbetini, çok tatlı geliyor da bana. ama normal sodayı da hiç içemiyorum.
şeker var mı meyveli sodaların içinde? o yüzden mi öyle dedin niye dedin?

Şeker tatlandırıcılar meyve aramoları var.. illaki kalorili.. su diyip geçmemek lazım. bir bardak kolayı bile vucuttan atmak için yaklaşık 10 bardak su içmen gerekiyor.

Son düzenleme:

teşkr ederim canımmmmm

Geçmiş olsun cnm.. öncelikle tabiki sakin olmalısın.. Anneninde dediği gibi yenisini alırsınız evet canım bazı ailelerde erkek çocuğunu çok kayırıyorlar takma kafana yemek falan yeme.. (kalorili şeyler yani )

günaydınlar kızlarr:79:

Günaydın ablacığım

ben biraz olmıycam kaptiş annem gelicek akşamda bir akrabamızın düğünü var.. akşam uyumadan gelirim inşallah.. hepinize kaçamaksız ve bol mutlu huzurlu ve de sağlıklı bir gün diliyorum..

Mektubuma burda son verirken hepiciğinizi yanacıklarınızdan öperim beyaa

Hoçkalın :79:

ablacığımmış
delü

tamam canım, düğünde size iyi eğlenceler diliyorum:81: bol bol oynayarak bol bol kalori yakarsın inşallah

RABİA gittim ..miğdemi üştümüşüm birde miğde rahatsızlığım vardı ondan sancılanıyormuşum eski bir ilacım vardı onu yazdı aldım içtim hemen rahatım şimdi..
rahatlamış olmana sevindim canım. geçmiş olsun tekrar.

amin inşallah..
malesef açmadanda olmuyor..ev yanıyor ozamanda..
evet yağmur iyi oldu..ramazan rahat geçer inşallah..
inşallah deryacım. rabbim merhametlidir.

hepinize merhaba kızlar

5 gün 5 kilo diyetine başladım bugün sabahtan beri patetes yiyorum filiz çıkarcam yakında sporumu yapamadımm henüzz ev birbirine girdi yapacak yer yok
aramızdaki 5 günde 5 kilocular artıyor:81:
hadi bakalım. iyi sonuçlar alasın inşallah.

ne güzel ya keşke burda da birazcık yağmur yağsa... burda yağmur bizim şakaklardan yağıyor sürekli....
burası da sıcak canım. dün çok şükür yağdı biraz.
tabi sizde bir de nem faktörü vardır. Allahtan ankara nemli bir şehir değil.

başlayınca devamı geliyor canım.
bu yıl ben sınava girdim, tercih yapıcam şimdi
ha tabi bitirebilecek miyim hiç bilmiyorum. ufukta 2. bebiş durumu var vs vs. yine de başladıktan sonra devamı gelir diye düşünüyorum.

oww pek hoş olmuş. hem de değişik bir kesim ve düz saçlara da dalgalı havası vermiş.
güle güle uzat canım.

selam bebeklerım hepınızı cok ozledım
kardesımdeyım hala.annem rahatsız ve kardesımde bende yanına geldım..pek gıremıorum
annene geçmiş olsun canım.
ne kadar süre kardeşinde kalacaksın?

çok hafif bir akşam olmuş:81:
başarılı bir menü turtam

idare ediyorum kaptancım sağol

kedişimle maç yapmıyoruz epeydir, bugün birazcık oynadık ama sıcaktan o da baygın halde. koşturmuyor hiç...
oy oy kıyamam, kedicik bile sıcaktan bayılmış:96:

ay off ben bu aralar platonik takılıyorum sevdicegim benden habersiz ingilterelerde business ayağına alemlere akıyoor
ingilerede kim var kız:44:

cezerye derken? ne kadar?
o zero olayına da bir son vermelisin bence.

ohhohh kilolar verildi saçta değişti mi tam süper olcan desene.... bende senin resmlerini merak ediyorum... zayıflamadan önce ve sonrayı....
zayıflamadan sonraya dair iyi bir foto bulamadım canım. ekliycem yoksa aklımda.
saçları da, bugün kuaförler tatilmiş, yine kestiremedim.

araların çok meyve olmuş. yoksa ben ara öğün yapma taraftaryım. bunca meyve yerine, maden suyu, ayran, yağsız süt içebilirdin.
meyve iyi hoş ama şeker.

ben saç renginin teninle uyumunu beğendim. çok yakışmış bence. niye yakışmadığına bu kadar kilitlendin canım?

geçmiş olsun be canım.
boşver sıkma canını.
o kalorili şeyleri sakın yeme

2. bebişmi:89:

tesekkur ederimm:) yok yemedim zaten simdiye kadar 1 dilim karpuz yedim.. Ogle olarak 1 saat sonra falan nesfit yicem.. Form cayi icen var mi aranizda merak ettim, metabolizmayi hizlandiriyomus ama daha sonra bagirsak tembelligine yol aciyomus.. Bilgisi olan var mi? Iceyim mi sizce?

hangi form çayın var canım?
önemli olan içeriğinde sinameki olup olmaması.. sinameki içermeyen form çayları bir derece daha masum.
bir de günde 2 fincandan fazla içme form çayını. ayrıca bol su tüket.

lipton var ama baktim sinameki yaziyo:/

ablacığımmış
delü

tamam canım, düğünde size iyi eğlenceler diliyorum:81: bol bol oynayarak bol bol kalori yakarsın inşallah

ablacığım tabi
annem geri hastaneye gitti.. moralim bozuldu. kalp yetmezliği var zaten.. off. bugün demişlerki kalp damarların dtıkalı. anjiyo olman gerek demişler. burda yapılmıyor diyarbakıra sevk etmişler.. ne bilim ya bi garip oldum bunada şükür Allah'ım beterinden korusun...

evet canım benim bu sene geçti. önümüzdeki sene şansımı deniycem.. sınav başvurusu için geç kaldım çünkü

evet canım eşimde çok beğendiii annem hem moralimi bozdu hem sevindirdi beni :)

2 haftadır doğru düzgün görüşemedik.. çok zayıflamışsın dedi bir de dün babamı çarşıda gördüm bana ilk lafı şu oldu " daha yeni bir şeye benzemişsin, ama biraz daha vermen lazım" ömrümü yedin dedim

tünaydın kızlar! :80:
tünaydın şeker. ce e demek için mi uğradın:97: 2 satır yazsaydın bari

lipton var ama baktim sinameki yaziyo:/
evet, liptonlarda sinameki var. doğa diye bir markanın bazı form çaylarında sinameki yok. öneririm. doğadan değil bu sadece doğa.

merhabalar..bugün misafirim var arada girip bakayım dedim..başka uğrayamam arkadaşlar.. ..
merhaba canım.
kolay gelsin, ayy ne güzel misafir ağırlıyorsunuz yaw.

anneciğine çok geçmiş olsun canım. kalp tabii ki de çok ciddi bir organ. yalnız biliyorsun anjiyo işlemi artık oldukça rahat bir işlem haline geldi. illaki riski vardır ama zaten her şeyin bir riski var. gerekli olmasaydı doktorları önermezdi. içini ferah tutmaya çalış. Allah yardımcınız olsun.
babanın sözüne bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…