Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

düşünüyoruz da tabi ben önce kadın doğumcu korkumu aşıp muayene olmaya gitmeliyim
ay evet ben bi kez gittim çok ağrım oluyor diiye... dahada 2 aylık evliydim berbat bişiy...neyse detya girmeyelim dimi

canım annene acil şifalar... ama gerçekten anjiyo artık 10 dklık bişiy umarım iyi olur annende...

kızlar rejimi bozdum veya bozmak zorunda mı kaldım desem ne desm.... acayip halsizim kolum kalkmıyor... öğlen annem yemek getirmiş patlıcan, biber kızartması üzerine domates soslu filan yedim... yattımda yattım bide... her yerim dökülüyor... akşamada yemek yapmadım eşim tost filan yapçak gelince.... neden böyle oldum anlamadım...

Öncelikle mesaj sayımları kızlar ..

dryrgp: 29
neslivicdan: 20
eski_bir_masal: 12
kedican: 11
ozlemmtekinn: 11
elmaliturta: 10
chika: 9
neyneyse: 8
mcrgozde: 7
sakaleynmaster: 6
Elisya: 5
maviyesil1999: 1
_ferdici_: 0
puffycikcik: 0
Serena:0

Candan kıymetli değil alınır yenisi sen sıkma canını ..
Sen olsan farklı mı davranırlardı ?

Çok geçmiş olsun.
Emin ol sağlığı için iyi olacaktır, arkadaşların da dediği gibi artık anjiyo ameliyatları çok kolay bir şekilde oluyor. Sen içini rahat tut.

Regl dönemin de ağrılı geçmişti onunla alakalı olabilir mi ki?
Bol sıvı tüket bu dönemde ..

geçmiş olsun canım biran önce iyileşirsin umarım

merhaba herkese kızlar nasılsınız?

bu birkaç gündür bilgisayara oturmama fırsat kalmıyor evde tadilat vs var o yüzden pek zaman ayıramıyorum buraya:26:

bugün de pek post gelmemiş herkes birşeylerle meşgul harhalde

yediklerimi de yazayım:

kahvaltı edemedim geç uyandım biraz

ara: noodle yedim ben ucundan azıcık yicektim bi de bakmışım hepsini yemişim :26::26::26:

akşam yemeği:bamya

farkında olmadan yaptığım kaçamaktan ötürü akşam yemeğimi çok erken saatte yedim ve porsiyonum çok küçüktü acıkıcam bu gece ama yapıcak bişey yok :26::26:

Bildiğiniz bir şey yiyemiyorum.
Şimdiki problemim yiyememe, bundan önce iştahımı kapatamıyordum.
Dün yazamadım menümü çünkü doğru dürüst bir şey yiyemedim diye.
Bugün de sabah kahvaltı yaptım sonra kahve o kadar ..
Nasıl düzene girecek bakalım bu olay ..

kızlar topiğe bu gün ne oldu kimsecikler yok yahu..sıcaktan herhal

benimde misfiri gelecek fırınım bozuldu

bende oturup mantı sktı

selam kızlarrrr sonunda kavuştum sizee ya kaç gündür işyerindeki pc bozuldu abimde evdekine ambargo koydu giremedimmmmnasılsınız bakalımmmm geçmişi okumadım daha intsiz bi hayat ne kaaa zormuş yaaa hiçbişiden haber alamıyon saf saf duruyonn

diyetime gelinve boz<madım hiç hala devam etmekteyim son gaz

daha üniv. için seçeneklere bakcam karar vercemm sonra gelip geçmişii okicam akayım neler kaynatmışsınızzzz öptümmmmm

Aksamki menum
2 lahmacun
1 ayran

bu ne perhiz bu ne lahmacun diyeceksiniz de, o anki sartlar falan filan canlarim sizi seviyorum iyi aksamlar (45 dk da kondisyon bisikletine bindim ayrica onu belirteyim)

Hoşgeldin biz de nerede bu kız dedik ..

Aksamki menum
2 lahmacun
1 ayran

bu ne perhiz bu ne lahmacun diyeceksiniz de, o anki sartlar falan filan canlarim sizi seviyorum iyi aksamlar (45 dk da kondisyon bisikletine bindim ayrica onu belirteyim)

Ee lahmacun yedin hadi ona tamam da 2 tane ne oluyor yahu?

Önceden doymazdım da sanırım şimdi yarımıyla bile doyabilirim
Ama önemli olan doymak değil doyamasan da durmak.
Hoş çok bir fazlalığın da yok galiba ama ..

yok canim maalesef fazlaligim var, laptop im parcalanmayaydi ben de boydan bi foto ceker eklerdim.. Bacaklarim kalin, basenlerim genis.. Ama aslinda onlar icin diyet degil spor yapmak cok daha onemli.. Yarim lahmacun mu? Senin miden kuculmus iyice ne guzel, darisi basima

Bakma benimki de biraz fazla oldu ..
Basenlerdekiler ben hiç gitmiyor zannederdim ne kadar kilo versen de kalır diye ama zamanla gidiyormuş ..

geldim gldimmm cnm ama hala tercihlere bakıyorum off offf kararsızım hala düzgün bi meslek olarak devlettede memur alımı olan bölüm istiyorum ama ne ? ((

Laborantlık olabilir ama sağlık meslek lisesi zorunluluğu var mı bilmiyorum.
Ya da sosyal hizmetler düşünebilirsin.

Çok teşkr ederim canım benim ÇOK SAĞOL

babamın sözüne hala bende gülüyorum

canım annene acil şifalar... ama gerçekten anjiyo artık 10 dklık bişiy umarım iyi olur annende...

sağol kuzum.. sanada geçmiş olsun rahatsızmışsın... ama kızartma cıssss yemeseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…