ay evet ben bi kez gittim çok ağrım oluyor diiye... dahada 2 aylık evliydim berbat bişiy...neyse detya girmeyelim dimidüşünüyoruz da tabi ben önce kadın doğumcu korkumu aşıp muayene olmaya gitmeliyim
ablacığım tabi
annem geri hastaneye gitti.. moralim bozuldu. kalp yetmezliği var zaten.. off. bugün demişlerki kalp damarların dtıkalı. anjiyo olman gerek demişler. burda yapılmıyor diyarbakıra sevk etmişler.. ne bilim ya bi garip oldumbunada şükür Allah'ım beterinden korusun...
evet canım benim bu sene geçti. önümüzdeki sene şansımı deniycem.. sınav başvurusu için geç kaldım çünkü
evet canım eşimde çok beğendiiiannem hem moralimi bozdu hem sevindirdi beni :)
2 haftadır doğru düzgün görüşemedik.. çok zayıflamışsın dedibir de dün babamı çarşıda gördüm bana ilk lafı şu oldu " daha yeni bir şeye benzemişsin, ama biraz daha vermen lazım" ömrümü yedin dedim
Gunaydin kizlarr.. Su an moralim acayip bozuksabahin korunde kardesimin "ablaa" cigliklariyla uyandim, notebook umu dusurmus beyinsiz ekranina yumruk atilmis gibi kocaman bi catlak var hicbir sey gorunmuyor annem de "cani sagolsun aliriz yine" diyo.. Erkek cocuguna nasil ayrimcilik yapiliyo valla deliricem yaa.. Gidip sinirimden dunyayi yiyesim var, buzdolabinda da nasil guzel helva var bana bakiyo hincimi ondan mi alsam? yoksa kestane sekerinden mi? ekmek kizartip tereyag mi sursem ya da? Tamam tamam sakinim yemiyorum bi sey nden mi? ekmek kizartip tereyag mi sursem ya da? Tamam tamam sakinim yemiyorum bi sey
Çok geçmiş olsun.ablacığım tabi
annem geri hastaneye gitti.. moralim bozuldu. kalp yetmezliği var zaten.. off. bugün demişlerki kalp damarların dtıkalı. anjiyo olman gerek demişler. burda yapılmıyor diyarbakıra sevk etmişler.. ne bilim ya bi garip oldumbunada şükür Allah'ım beterinden korusun...
evet canım benim bu sene geçti. önümüzdeki sene şansımı deniycem.. sınav başvurusu için geç kaldım çünkü
evet canım eşimde çok beğendiiiannem hem moralimi bozdu hem sevindirdi beni :)
2 haftadır doğru düzgün görüşemedik.. çok zayıflamışsın dedibir de dün babamı çarşıda gördüm bana ilk lafı şu oldu " daha yeni bir şeye benzemişsin, ama biraz daha vermen lazım" ömrümü yedin dedim
kızlar rejimi bozdum veya bozmak zorunda mı kaldım desem ne desm.... acayip halsizim kolum kalkmıyor... öğlen annem yemek getirmiş patlıcan, biber kızartması üzerine domates soslu filan yedim... yattımda yattım bide... her yerim dökülüyor... akşamada yemek yapmadım eşim tost filan yapçak gelince.... neden böyle oldum anlamadım...
kızlar rejimi bozdum veya bozmak zorunda mı kaldım desem ne desm.... acayip halsizim kolum kalkmıyor... öğlen annem yemek getirmiş patlıcan, biber kızartması üzerine domates soslu filan yedim... yattımda yattım bide... her yerim dökülüyor... akşamada yemek yapmadım eşim tost filan yapçak gelince.... neden böyle oldum anlamadım...
kızlar topiğe bu gün ne oldu kimsecikler yok yahu..sıcaktan herhal
benimde misfiri gelecek fırınım bozuldu
bende oturup mantı sktı
selam kızlarrrr sonunda kavuştum sizee ya kaç gündür işyerindeki pc bozuldu abimde evdekine ambargo koydu giremedimmmmnasılsınız bakalımmmm geçmişi okumadım daha intsiz bi hayat ne kaaa zormuş yaaa hiçbişiden haber alamıyon saf saf duruyonn
diyetime gelinve boz<madım hiç hala devam etmekteyim son gaz
daha üniv. için seçeneklere bakcam karar vercemm sonra gelip geçmişii okicam akayım neler kaynatmışsınızzzz öptümmmmm
Aksamki menum
2 lahmacun
1 ayran
bu ne perhiz bu ne lahmacun diyeceksiniz de, o anki sartlar falan filan canlarim sizi seviyorum iyi aksamlar(45 dk da kondisyon bisikletine bindim ayrica onu belirteyim )
Hoşgeldin biz de nerede bu kız dedik ..
Ee lahmacun yedin hadi ona tamam da 2 tane ne oluyor yahu?
1 lahmacunla doyan var mi aranizdabana 1 tane yetmiyor valla
Önceden doymazdım da sanırım şimdi yarımıyla bile doyabilirim
Ama önemli olan doymak değil doyamasan da durmak.
Hoş çok bir fazlalığın da yok galiba ama ..
Hoşgeldin biz de nerede bu kız dedik ..
Ee lahmacun yedin hadi ona tamam da 2 tane ne oluyor yahu?
yok canim maalesef fazlaligim var, laptop im parcalanmayaydi ben de boydan bi foto ceker eklerdim.. Bacaklarim kalin, basenlerim genis.. Ama aslinda onlar icin diyet degil spor yapmak cok daha onemli.. Yarim lahmacun mu? Senin miden kuculmus iyice ne guzel, darisi basima
geldim gldimmm cnm ama hala tercihlere bakıyorum off offf kararsızım hala düzgün bi meslek olarak devlettede memur alımı olan bölüm istiyorum ama ne ?((
anneciğine çok geçmiş olsun canım. kalp tabii ki de çok ciddi bir organ. yalnız biliyorsun anjiyo işlemi artık oldukça rahat bir işlem haline geldi. illaki riski vardır ama zaten her şeyin bir riski var. gerekli olmasaydı doktorları önermezdi. içini ferah tutmaya çalış. Allah yardımcınız olsun.
babanın sözüne bittim
canım annene acil şifalar... ama gerçekten anjiyo artık 10 dklık bişiy umarım iyi olur annende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?