canım benim de sabrım tükeniyor yaa...özellikle de çok çabalayıp da hiçbirşey veremeyine mahvoluyorum..hıncımı insanlardan çıkarıyorummdosba senle benim kilo verme hızlarımız çok benziyo..benimde umudum var ama bazen insanın sabrı tükenio
tabii ki azminizi kutluyorum biz yokken siz bu yollarda yürüyordunuz ben ise kendime o sıralarda yağ depoluyordum((
ben de gittim kardeş takıma takıldım birazz.orada da ahu afetler podyuma çıkmışlar..maşallahh pek de güzeller
aynen şekercim kendileri oluyorsun Şenizahuu afetler mi o ben miyim
Ayy ben bu gazla baya giderim saol canıma.s.
ben takımdan kaçsam mı ne aranızda en şişgo benim ve bu benim canımı çok sıkmaya başladı ben nezaman 75in altını görecem çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaa 60lardan bahsediyolar ben 60lı haneleri görmek için çabalıyorum
sizin adınıza sevindim
ama ben bu hafta yine durdum gibi cumaya kadar bi değişiklik olmazsa...
dün mesela akşam yemeğimi 6 da yedim daha sonrada sadece meyve ve yeşil çay
ama bu sabah tartıda değişen bişi yok hem ben bu hafta kaçamakta yapmadım
canım ya 60 rakamlardan bahsedebilmek için benimde melisinde tabiri yerinde ise canı çıktı bi aldık bi verdik bazen hç veremedik saydık yerimizde aama işte nihayet 60 rakamları gördük nasip old udarısı hepimizin başınaaa:teytey:
merhaba kizlar ben geine kimseciklerr yok olsun gelince okursunuz bn iki gündür giremiyorum cünkü sabahtan aksama kadar calisiyorum ama bugün aksam belki girerim misafirdi isti derken canim cikti valla benim kilom ayni kizlar sevineyim mi üzüleyxim mi bilemedim ama 78.5 kiloyum bu kortizonu insallah bu kiloyla atlatirim sizler nasilsiniz kilo verdiniz mi gecmisi henüz okumadim cünkü cikmak zorundayim ise gidecem kendinize iyi bakin beni u nutmayin hepinizi öptüm
kızlar yazdıklarınızı okudum..akşama döncem ..şimdi tiyatro çalışmam var..bu arada çizelgedeki kiloma dönmüşümkaydirigubbakcemile2
geldim kızlar.geldim ama ne geldim.dün arkadaşta çok fazla birşey yemedim gerçekten tuttum kendimi ve bol bol çay içtim.ama arkadaşta dün tartıldım ve ne göreyim 57.6 olmuşum.en sonki 200 gr ın üstüne 400 gr daha almışım.moralimi bozmak istemiyorum ama beni en sıkan konu da vermek için o kadar çaba sarfettim, iradesizliğimin hat safhada olduğu gün çabam boşuna gitti.boşa zaman harcadım.şimdi tekrar sil baştan yapmak bana okadar koyuyorki anlatamam.almak yerine bugün o 600 gr mı vermiş olabilirdim.evet bunu gayet rahat yapabilirdim.kilo verdiğim zaman aslında hiçde zor olmadığını görüyorum.bilmiyorum valla .şuan başım çok ağrıyor biraz uzanıcam akşama gelirim inşallah.melis seni tebrik ediyorum.55 leride görürsün inşallah.sanırım bizim ilk mezun sen olacaksın,tabi şişgoyuda unutmamak lazım.tebrikler kızlar.
kızlar hem kızıma hem kendime kıyafet aldım sonunda.
ben siyah saten etek, kırmızı saten ceket kısa kollu çok şık, siyah saten straplez badi. Ayakkabım ve çantam kaldı, çok şık şeyler var saten almayı düşünüyorum onları da.
kızıma da pembe tüllü bir elbise, denedim prenses gibi oldu, bandanası da var. Şık bir ayakkabı alacağım ona da. Bi de kızıma bugün ilk adım ayakkabısı aldım, artık durmuyor, sürekli ayakta, düzgün basmaya alışsın.
kızlar ben acayip stresteyim lütfen benim için dua edin kafayı yemek üzereyim şu sınavı hayırlısıyla bi versem iki gün yataktan çıkmayacam çok geriliyorum insanlar kazanma şansımında az olduğunu söylüyolar bu daha çok moralimi bozuyor bizim sınavda sınavı kazananların yaklaşık %85 i hakkı olmadan giriyor açıklayamayacağım sebeplerden ben %25lik dilimdeyim ve yeterince çalışamazsam kazanamam üf üf üfü üf allahım hakkımda hayırlısı neyse inşallah onu bana nasip eyler ama inşallah hayırlısı bu sınavı kazanmak ve gitmek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?