Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benimde umudum var ama bazen insanın sabrı tükenio
tabii ki azminizi kutluyorum biz yokken siz bu yollarda yürüyordunuz ben ise kendime o sıralarda yağ depoluyordum ((
canım benim de sabrım tükeniyor yaa...özellikle de çok çabalayıp da hiçbirşey veremeyine mahvoluyorum..hıncımı insanlardan çıkarıyorummdosba senle benim kilo verme hızlarımız çok benziyo..
bu arada cidden kızların azmi çok iyi..umarım hedefinize biran önce ulaşırsınız şekerler...

bu gün ne yedim?
sabah 1 dilim k ekmek beyaz peynir 3 -4 zeytin
ara yok
öğle yarım balık 4 kaşık çorba 4-5 çatal makarnaara yarım elma 2 galeta
akşam fırında sebzeli tavuk..hiç yağ koymadım.salata

Sevgili kardeşciklerim Aranızda beni görmek isteyen varsa resimlerrim 5. takımda hadi gelin fırından taze çıktı daha:))

ayy tam kismecikler gelmedi yazacakken nereusum gelmiş.içim açıldı kız hoş geldin..nası gidiyo?

ben de gittim kardeş takıma takıldım birazz.orada da ahu afetler podyuma çıkmışlar..maşallahh pek de güzeller

ben takımdan kaçsam mı ne aranızda en şişgo benim ve bu benim canımı çok sıkmaya başladı ben nezaman 75in altını görecem çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

duymamış olayım klava: göreceksin canım birazsabır, irade.

canım şişgonun dediği gibi 4 aydır canım çıktı, şişgo daha azimli idi daha kısa sürdü onun, sen de göreceksin, biraz sabır.

aminnn

sevin tabikide, kortizon kullanıyorsun ve kilo almıyorsun.

kızlar yazdıklarınızı okudum..akşama döncem ..şimdi tiyatro çalışmam var..bu arada çizelgedeki kiloma dönmüşümkaydirigubbakcemile2

harika kaydirigubbakcemile3

öyle canım 1 kaçamak herşeyi başa sarıyor. İnşallah hepimiz mezun oluruz ve kalıcı olur.

kızlar ne yedim:
sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir
ara yok
öğlen: kfc de tostlanmış twister menü :1no2: (offff yine annemin yüzünden(((
ara yok
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 köfte, salata, 1 dilim ekmek

offf abarttım, tüm gün dışarıdaydım ara da yapamadım

kızlar hem kızıma hem kendime kıyafet aldım sonunda.
ben siyah saten etek, kırmızı saten ceket kısa kollu çok şık, siyah saten straplez badi. Ayakkabım ve çantam kaldı, çok şık şeyler var saten almayı düşünüyorum onları da.
kızıma da pembe tüllü bir elbise, denedim prenses gibi oldu, bandanası da var. Şık bir ayakkabı alacağım ona da. Bi de kızıma bugün ilk adım ayakkabısı aldım, artık durmuyor, sürekli ayakta, düzgün basmaya alışsın.

Son düzenleme:
patbori inşallah öyledir hayatım.sabah tartılacam ama korkmuyor değilim tabi,yinede bi cesaret çıkacam tartıya.bu arada melis kıyafetler anlattığın kadarıyla hoş görünüyor.ana,kız nazar değmesin size,o gün boncuk takın ama cam olsun lütfen. a.s

günaydın canlar melisin elbiseni canlandırdım da gözümde hoş olacaksın sende kızındaaa canım arkadaşımmm eminim çk yakışmıştırtırrrr
ben dün akşam az salata+2 kaşık yoğurt+1 adet biber dolması yedim
hepsi okadarrr yarın büyük gün bugünü iyi değerlendirmem gerekkötükedihüso

akşam ne yaptım
boşeti sardım bacaklarıma
tam 1.5 saat yürüdüm nasıl terledimm anlatamam
önce yürürdüm banamısın demezdii artık her gece öyle yapıcamm sonrada kese hihoyyyt

günaydın arkadaşlar mens dönemim başladı demiştim bu gn 3 gün ve çok ağrım ve bulantım var ve acayip şişlik var üzerimde yarın tartıda kötü çıkacak diye korkuyorum bu hafta sonu kaçırdım ama ub gün 4.gün çok dikkat ediyorum hayırlısı
melisciğim vallahi bende elbiseni hayal ettimde acayip şık olacak
kızında bir okadar tatlı olacak ve gecenin yıldızı olacak kuzucuk
ara kuru incir 1 kuru kayısı birkaç fıstık
akşam az çorba
yarım kase kurufasulye
bol salata ve 1 kaşık irmik helvası

herkes teker teker regl oluyor
sıra bana geliyorr :roflol:
abalcım geçmiş olsunn bulantı falann çok kötü olmuşun yaa kıyamamm

meliscim kıyafetini hayal edeyom edeyom ama bence sen resim koy o geceden donra daha güzel olur delikafadulden

adcım benimde korkudan ödüm kopuyor çarşamba 64.8 di
bugün 64.5
cumayaa kötü şeyler olmaz inşallah yaa

günaydın kızlar
ya mens döneminin sonuna geldim nerdeyse ama bende değişen bişi yok
ya bu hafta okadar da kastım ki...
az yedim bol bol temizlik yaptım
ne yani ben boşuna mı kendimi bu kadar hırpaladım (((

kızlar ben acayip stresteyim lütfen benim için dua edin kafayı yemek üzereyim şu sınavı hayırlısıyla bi versem iki gün yataktan çıkmayacam çok geriliyorum insanlar kazanma şansımında az olduğunu söylüyolar bu daha çok moralimi bozuyor bizim sınavda sınavı kazananların yaklaşık %85 i hakkı olmadan giriyor açıklayamayacağım sebeplerden ben %25lik dilimdeyim ve yeterince çalışamazsam kazanamam üf üf üfü üf allahım hakkımda hayırlısı neyse inşallah onu bana nasip eyler ama inşallah hayırlısı bu sınavı kazanmak ve gitmek olur

canım hakkınla hayırlıca kazanırsın umarım
bu kadar stres etme kendine sen çalışıyosun elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyoruz..
ve sana güveniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…