Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlaarr duydunuz mu teoman muzigi birakiyomus, son konseri 3 eylulmus.. Bilmiyorum aranizda baska seven var miydi ama ben cok uzuldum ya:S

Patates püresi çok olmuş bir tek Nejlacım başka problem yok bence.
Patates püresini kilo alamayanlar kullanıyormuş kilo almak için ve faydası oluyormuş bilgin olsun.

Valla yemedim başka bir şey.
Artık da kahve yeşil çay falan.
Sahurda da special k yemeyi düşünüyorum.
Açlığımı hissedince çabuk kesiyorum çünkü yersem devamı gelecek biliyorum.

Ohh ne güzel sağlıklı olmuş bol yeşillik.
kefir de güzel olmuş ben çok seviyorum..

Kizlaarr duydunuz mu teoman muzigi birakiyomus, son konseri 3 eylulmus.. Bilmiyorum aranizda baska seven var miydi ama ben cok uzuldum ya:S

Hadi ya şaşırdım bak.
Dinlerim ama aman aman olmazsa olmaz değildir benim için.
Ama bence teoman zor müziksiz.

Aman yarepppiiimmm gözlerim yaşardı, masal katı bişey yemişşş

Helllloooo panpisleriiiimmm bugun ku menutoomuu yazmak icin size telimden baglaniyorumm asfafsfs
Sabah : 1 dilik ekmek peynir
Ara : 1 adet yarim yagli cilekli sut
2. Ara yarim bardak ucu bir arada
Oglenizmir kofte 3 kadik pilav ve az corba salata
Ara : az findik
Aksam : 1 bardak yarim yagli sutle nescafe az peynir ve yogurtlu yarim kase musli

Hasta olucam bu arada karnim cok feci yarin ins fazla cikmam yaww cik clk
Spor olarakk da : 30 dk yuruyus sopa ve mekik yaptimmmm

Tum gecmise artik hafta sonu bakabilicem cok optum siziiiii gorusurukkkk

saçını mı kestirdinnnn vovvvv ne denir böle durumda bilemedimmmm :)
yeni saç modelin ve bakımın hayırlı olsun cnm
saol cnm
nasıl model aldın cnm merak ettim karelerden mi yuvarlaklardn mı???
Sıhatler olsun Özlemcim..
Eminim saç modelin de çok güzel olmuştur.
İyi eğlenceler.

?
saol cnm güzel oldu bol katlı bi model kestirdim boyu duruyor kırıklar gitmiş oldu....

hilalcim senin annenin telefonuunu bana özelden bi mesaj atıversene bişiy sorcaktım da...ondan...

Vallahi he, 4 aylık kızım bile başlicak yavaş yavaş katı besinlere geçmeye, bi seni geçiremedik

Hiç güleceğim yoktu chika
Ayy haklısın valla ..

Annem mi Özlemcim ?
Ne alaka :26:

Güle güle kullan takımını neyneysecim.
Kim geliyor hafta sonu kaçırdım mı?
teşekkür ederim şekerim
darısı senin çeyizine olsun
haftasonu kim gelecek belli değil ama işte rutin eşimin çevresi...

güle güle kullan
teşekkürler

Selam kizlar.. Iftar menum
2 yk bulgur pilavi
1 kase salata
1 bardak ayran
afiyet olsun

hayırlı olsun canım.. güle güle kullan
teşekkür ederim canım

şekerciğim o konu maalesef benim elimde değil. saat 16.30'a kadar listemizi paylaşıma eklemem lazım. kural bu şekilde.
istersen sahura kalktığında tartıl ya da öğlene doğru tartıl. hani en geç o vakte kadar bekleyebilirim. yoksa listeyi eklemem lazım.

yemek yemişsin
nasıl bir duyguydu

yemek takımın hayırlı olsun rabişim iyi günlerde kullannn kaça aldın bakalımm bekar biri olarak soruyorum fazla masraflıysa girmim o dertlereee :)
sağol canım.
ben de hep pahalı olduğunu düşünüyordum ama o kadar değilmiş. ben 520 liraya aldım. klasik bir model. sert porselen. bir sürü şey türemiş yok bone china yok limoge yok o yok bu. bu türlere göre de fiyatlar arıtyor tabi. biz çok abartıya gerek görmedik. yazık somalide insanlar açlıktan kırılırken bu bile lüks aslında

çok şükür güzel bir menü gelmiş
sahurda kahvaltılık en hafifi canım. 1 dilim ekmek ye. kendine işkence etme.
bir de maviyeşilin ayran çorbası süper bir şey. çok tok tutuyor. tavsiye ederim.

duymamıştım.. gerçi ben çok sevmem ama yine de garip geldi bırakması.

kızlar cok keyıfsızım yorgunum erken yatıcam bugun gorusuruz
iyi geceler canım. yoruldun sanırım:97:

afiyet olsun balım.
geçmiş seni bekliyor

nasıl model aldın cnm merak ettim karelerden mi yuvarlaklardn mı???
yuvarlak aldım canım.
kare almak niyetindeydim ama makinede iyi olmaz demişler forumda. ben de vazgeçtim kareden.

canımcım şimdi ben iftar sofrasında 1.5 lt su içtim şimdiye kadar 1 lt daha içtim.. ee sahura kadar uyanık olucam içicemde içicem ama uyusumda değişmez iki saat sonra geri kalkıcam tartı ne kadar sağlıklı olucak yanii hiç değişmicek bana göre.. ama birde doğrusu şu ki yarın listeler yapılıyor haliyle sabah bildirim yapıcaz.. neyse sağlık olsun ramazan bitiminde ancak sağlıklı bir rakam görebilirim tartıda.. sabah bildirim yaparım ..

isabet olmuş şaka bir yana teomanında yaşı epeyce var.. zaten diyordu bırakıcam vs.. diye.. kendi seçimi tabiki ama kaliteli müziği vardı..

deryacım,
şöyle de yapabiliriz. sen yarın normal tartıl, eğer yine 89.8 gibi bir şey gelirse bugünkü tartı sonucunu alırız. bir gecede 800 gr alınmaz çünkü.

niye sağlıklı bir rakam göremeyesin canım?
isterseniz listemizi biz perşembeden hazırlarız. herkes iftardan önce tartılır ve o gün akşam veya cuma sabah ben listeye dökerim. bu şekilde yapabiliriz. hem de o içtiğimiz suların tartıya yansıması durumundan kaçınmış oluruz.

haklısın canımcım haftaya öyle yapalım ozaman.. perşembe akşamından oruç tutan arkadaşlarımız bildirim yapar iftardan öncesi..
sabahada listeyi tamamlarız.. daha ii oldu bu seçenek.. teşkr ederim kuzum

O zamanlar bir gelse de rahatlasam.
Ben aman evlilik hiç acelesi yok diyordum şimdi şu uzaklık sorunlarından okul bitse de biran önce evlensek diye bakıyorum valla ..

Aslında değişik bir duyguymuş ya yemek yemek unutmuşum. :26:
Aman o da pek yemek değildi de kaptancığım burger işte ısıtıverdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…