selam kızlar
bugun mısafırımm vardı..ben onlaarla konuşurken yemişim:))de yemişim
ıftarım:
bı kase ayran corbası
2-3 kasık fırında mantar
5-6 kasık fırında sosisli bıberli kasarlı patates pure
1lıtre su
1soda
yemek takımın hayırlı olsun rabişim iyi günlerde kullannn kaça aldın bakalımm bekar biri olarak soruyorumfazla masraflıysa girmim o dertlereee :)
oy oyyy çok güzel yaaaa
afiyet olsun cnmm bencede sahurda yemeden önce tartılsak mantıklııı
afiyetcikler olsunn o kadar açlığın üstüne bukadarcık yediysen helallll olsun
evet kızlarrrrr artık kendimi ramazanaa adapte edebildim
iftar menüm
1.5 kase çorba
1 tabak salataa dopdoluuu içinde bol maydonoz ve semizotu var dom. sal. soğ.biber az boll limonluuu
1 dilim ekmek
1 lt su
biraz öncede yarm bardak kefirrr
sahurda bizde kahvaltı yenmiyo annem sıcak bişiler yapıyo patates kızartması melemen türü ya da yemek ama ben kahvaltılık yicem bu gece kararlıyımmm 1 yumurta salatalık domates biberr zeytin düşünüyorum inşşş öle olur ekmek yemek istemiyorum ama nasıl dayancammmm
Kizlaarr duydunuz mu teoman muzigi birakiyomus, son konseri 3 eylulmus.. Bilmiyorum aranizda baska seven var miydi ama ben cok uzuldum ya:S
Ben de yediklerimi yazayım.
Dün yaptığım gayet kötüydü.
İftarda bir şey yemedim.
Sahura kadar 4-5 fincan nescafe sade.
Bir ara kefir içtim.
Sahurda da yemeden tuttum.
Bu akşam iftarda ..
- 2 tavuk burger yedim ( 100 kalori falan 2 tanesi.)
- 2 kaşık yoğurt( üstüne kekikle pul biber.)
- 1 bardak da meyve suyu içtim.
ama açım bugün :)
Aman yarepppiiimmm gözlerim yaşardı, masal katı bişey yemişşş
kızlar cok keyıfsızım yorgunum erken yatıcam bugun gorusuruz
iyi geceler kızlar kaçtm bennnn namaz kılar bi bitki çayı içer yatarım
Iyi geceler herkesee:)
Biraz daha zaman geçse yemek yeme özelliğimi kaybettiğimi düşünecektim.
Sıvıyla beslene beslene ..
saol cnmsaçını mı kestirdinnnn vovvvv ne denir böle durumda bilemedimmmm :)
yeni saç modelin ve bakımın hayırlı olsun cnm
nasıl model aldın cnm merak ettim karelerden mi yuvarlaklardn mı???merhabalar kızlar,
bugün kendimi alışverişe verdim:)
nihayet yemek takımını aldım, kütahya porselende karar kıldım.
ondan sonra da bir paşabahçe turu attım. amacım güzel bir su bardağı takımı almaktı ama beğenemedim.
oruç oruç epey yorucu oldu.
hazırlıklarla beraer inşallah haftasonuna misafir çağırcaz. bakalım nasıl halledebileceğim
yaramaz bir durum yoktur inşallah. şu anda geçmişi okuyamayacağım. oğlumu dışarı çıkarayım. iftradan sonra kısmet olursa gelirim.:80:
saol cnm güzel oldu bol katlı bi model kestirdim boyu duruyor kırıklar gitmiş oldu....Sıhatler olsun Özlemcim..
Eminim saç modelin de çok güzel olmuştur.
İyi eğlenceler.
?
İftarda bir şey yemedim.
Bir ara kefir içtim.
Bu akşam iftarda ..
Vallahi he, 4 aylık kızım bile başlicak yavaş yavaş katı besinlere geçmeye, bi seni geçiremedik
saol cnm
nasıl model aldın cnm merak ettim karelerden mi yuvarlaklardn mı???
saol cnm güzel oldu bol katlı bi model kestirdim boyu duruyor kırıklar gitmiş oldu....
hilalcim senin annenin telefonuunu bana özelden bi mesaj atıversene bişiy sorcaktım da...ondan...
teşekkür ederim şekerimGüle güle kullan takımını neyneysecim.
Kim geliyor hafta sonu kaçırdım mı?
teşekkürlergüle güle kullan
afiyet olsunSelam kizlar.. Iftar menum
2 yk bulgur pilavi
1 kase salata
1 bardak ayran
teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım.. güle güle kullan
şekerciğim o konu maalesef benim elimde değil. saat 16.30'a kadar listemizi paylaşıma eklemem lazım. kural bu şekilde.selam kızlar
iftar menüm:
- 1 servis kaşığı patates kızartması ( peçetede 15 dkk bekledi ağzı kapalı iyice yağını saldı hatta kupkuru oldu diyebilirim)
- 5 tane ufak köfte yağsız kızarttım..
- 2 dilim ekmek
- 1 servis kaşığı pilav
- 1 kase mantar çorbası
- 1 domates
az kavun bir tatlı kaşığı dondurma yedim .. 1.5 litre su içtim.. şimdi yatsı namazını kılıcam.. sonra vakit olursa gelirim.. öpüldünüz
dipnot: kaptanımın dikkatine
yarın kilo bildirimini akşam yapsak olur mu?
çünkü ben sabah tartıldım 89.8 kg çıktı iftardan önce tartıldım tam 89 kg çıktı bugün.. yani sabahla akşam bir değil.. ondan dedim yanlışlık payı olabilir.. yinede karar senin tabi. benim ki sadece bir öneri
İftarda bir şey yemedim.
Bir ara kefir içtim.
Bu akşam iftarda ..
sağol canım.yemek takımın hayırlı olsun rabişim iyi günlerde kullannn kaça aldın bakalımm bekar biri olarak soruyorumfazla masraflıysa girmim o dertlereee :)
çok şükür güzel bir menü gelmişevet kızlarrrrr artık kendimi ramazanaa adapte edebildim
iftar menüm
1.5 kase çorba
1 tabak salataa dopdoluuu içinde bol maydonoz ve semizotu var dom. sal. soğ.biber az boll limonluuu
1 dilim ekmek
1 lt su
biraz öncede yarm bardak kefirrr
sahurda bizde kahvaltı yenmiyo annem sıcak bişiler yapıyo patates kızartması melemen türü ya da yemek ama ben kahvaltılık yicem bu gece kararlıyımmm 1 yumurta salatalık domates biberr zeytin düşünüyorum inşşş öle olur ekmek yemek istemiyorum ama nasıl dayancammmm
duymamıştım.. gerçi ben çok sevmem ama yine de garip geldi bırakması.Kizlaarr duydunuz mu teoman muzigi birakiyomus, son konseri 3 eylulmus.. Bilmiyorum aranizda baska seven var miydi ama ben cok uzuldum ya:S
iyi geceler canım. yoruldun sanırım:97:kızlar cok keyıfsızım yorgunum erken yatıcam bugun gorusuruz
afiyet olsun balım.Helllloooo panpisleriiiimmm bugun ku menutoomuu yazmak icin size telimden baglaniyorumm asfafsfs
Sabah : 1 dilik ekmek peynir
Ara : 1 adet yarim yagli cilekli sut
2. Ara yarim bardak ucu bir arada
Oglenizmir kofte 3 kadik pilav ve az corba salata
Ara : az findik
Aksam : 1 bardak yarim yagli sutle nescafe az peynir ve yogurtlu yarim kase musli
Hasta olucam bu arada karnim cok feci yarin ins fazla cikmam yaww cik clk
Spor olarakk da : 30 dk yuruyus sopa ve mekik yaptimmmm
Tum gecmise artik hafta sonu bakabilicem cok optum siziiiii gorusurukkkk
yuvarlak aldım canım.nasıl model aldın cnm merak ettim karelerden mi yuvarlaklardn mı???
sana da afiyet olsun canim:) kilo bildiriminin ramazanda aksam yapilmasini ben de dusundum, gerci ben bu ara oruc tutamiyorum ama tutanlar sahurda bol bol su icecek, sabahki kilo bildirimi pek gercegi yansitmayacak bence de.. Ya da herkes sahur yapmadan once bi tartilsin o kiloyu yazsin:/
Kizlaarr duydunuz mu teoman muzigi birakiyomus, son konseri 3 eylulmus.. Bilmiyorum aranizda baska seven var miydi ama ben cok uzuldum ya:S
niye sağlıklı bir rakam göremeyesin canım?canımcım şimdi ben iftar sofrasında 1.5 lt su içtim şimdiye kadar 1 lt daha içtim.. ee sahura kadar uyanık olucam içicemde içicem ama uyusumda değişmez iki saat sonra geri kalkıcam tartı ne kadar sağlıklı olucak yanii hiç değişmicek bana göre.. ama birde doğrusu şu ki yarın listeler yapılıyor haliyle sabah bildirim yapıcaz.. neyse sağlık olsun ramazan bitiminde ancak sağlıklı bir rakam görebilirim tartıda.. sabah bildirim yaparım ..
Hiç güleceğim yoktu chika
Ayy haklısın valla ..
Annem mi Özlemcim ?
Ne alaka :26:
niye sağlıklı bir rakam göremeyesin canım?
isterseniz listemizi biz perşembeden hazırlarız. herkes iftardan önce tartılır ve o gün akşam veya cuma sabah ben listeye dökerim. bu şekilde yapabiliriz. hem de o içtiğimiz suların tartıya yansıması durumundan kaçınmış oluruz.
teşekkür ederim şekerim
darısı senin çeyizine olsun
haftasonu kim gelecek belli değil ama işte rutin eşimin çevresi...
teşekkürler
afiyet olsun
teşekkür ederim canım
şekerciğim o konu maalesef benim elimde değil. saat 16.30'a kadar listemizi paylaşıma eklemem lazım. kural bu şekilde.
istersen sahura kalktığında tartıl ya da öğlene doğru tartıl. hani en geç o vakte kadar bekleyebilirim. yoksa listeyi eklemem lazım.
yemek yemişsin
nasıl bir duyguydu
sağol canım.
ben de hep pahalı olduğunu düşünüyordum ama o kadar değilmiş. ben 520 liraya aldım. klasik bir model. sert porselen. bir sürü şey türemiş yok bone china yok limoge yok o yok bu. bu türlere göre de fiyatlar arıtyor tabi. biz çok abartıya gerek görmedik. yazık somalide insanlar açlıktan kırılırken bu bile lüks aslında
çok şükür güzel bir menü gelmiş
sahurda kahvaltılık en hafifi canım. 1 dilim ekmek ye. kendine işkence etme.
bir de maviyeşilin ayran çorbası süper bir şey. çok tok tutuyor. tavsiye ederim.
duymamıştım.. gerçi ben çok sevmem ama yine de garip geldi bırakması.
iyi geceler canım. yoruldun sanırım:97:
afiyet olsun balım.
geçmiş seni bekliyor
yuvarlak aldım canım.
kare almak niyetindeydim ama makinede iyi olmaz demişler forumda. ben de vazgeçtim kareden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?