Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy kuzum benim seninde pek çaren yok gibiymiş.. akşam üstü dışarı çıkma şansın yokmu hem hareket olur hem kayısı yada bitki çayı alırsın..

canım, yeşil çay da çalıştırıyor. yeşil çayın yok mu? yapsan şöyle içine de yarım limon. bende çok iyi etki ediyor. bir dene istersen.

Onu da denedim yok neyneysecim ya ..
Önceden oluyordu etkisi direk yeşil çayın falan şimdi tık demiyor.
GÜnler oldu böyle durum ..

Teşekkür ediyorum neyneysecimm ..

harika bir menü tek kelimeyle ..
Çok beğendimm ..
teşekkür ederim cnm inş oturtmam lasım benimde artık bi öyle bi böyle yapmakla kilolar gitmiyor...
menün güzel cnm maşallah
saol cnm...
her eve bir neyneyse lazım galiba... ben bile ders aldım bu konuşmadan resmen... kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu...

merak ettim şu dondurmayı bayılırım frambuaza....

eli sopalı diye adım çıkacak zaten
kahve bende tok karna da etkili oluyor. aç karna içilince bağırsakları çalıştırdığını bilmiyordum.
ben sütlü kahve içtiğim çoğu zaman etkisini gördüm. sek de içmedim yani. biraz duruma göre değişiyor canım.
benim de birkaç gündü vardı bu sorun. bugünkü alışveriş sebebiyle hareket etmem iyi geldi. belki biraz harekete ihtiyacın var.

ayy kuzum benim seninde pek çaren yok gibiymiş.. akşam üstü dışarı çıkma şansın yokmu hem hareket olur hem kayısı yada bitki çayı alırsın..

Saat zaten 6dan önce hava serinlemiyor.
Ee o saatlerde de ankara tam mesai çıkışı o kadar kalabalık oluyor ki ..
Meyve sebze çeşidi de yok pek ..
Ne yapsam bilemedim.
Ama ya kuru kayısı da işe yarar mı acaba var mıdır bir şoka bakayım bakalım

kızlar kahve ters etki yapmaz mı bizim burlardaa cırcır olunca kahve içirirlerde ondan...

Onu da denedim yok neyneysecim ya ..
Önceden oluyordu etkisi direk yeşil çayın falan şimdi tık demiyor.
GÜnler oldu böyle durum ..
canım, son raddeye geldiyse ilaç düşünebilirsin. çok rahatsız edici bir şey, biliyorum. çok şişkinlik yapıyor. bugün göbeğim önde gezdim, ne zormuş.:96:

her eve bir neyneyse lazım galiba... ben bile ders aldım bu konuşmadan resmen... kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu...

merak ettim şu dondurmayı bayılırım frambuaza....
her eve bir neyneyse mi ay canım alemsin yaw:)
faydalı bir şey yazdıysam ne mutlu.
sen de daha çok yeni evlisin, o zamanları tahmin edebiliyorum. geçiyor gidiyor hepsi gerçekten..

sen merak etme o dondurmayı, cıss o cıss:94: iftar hikayesine döner sonra seni de boş kutuyla bulmayalım:95:

Cidden bir öyle bir böyle olunca aynı kalınıyor moral de bozuluyor.
Off harika bir şey ama uzak dur bence özlemcim ..
1 gramı 1.79 kalori ..
başlayınca en az 300 gr gidiyor ondan.

Ben önceden de senin o sopalarınla verdim kiloyu biliyorsun.
Bak bu hareket olayı mantıklı ya ben azıcık hareket ediyim.
Yürüyorum akşam üstü ama çok kısa oluyor genelde.
Az hareket yapayım.

yok ben hiç bi kiloluk dondurmayı bi kerede yiyemedim bünyem almaz en fazla bi kase ama onuda bi kaçamak anında yaparım yani yerinde bi kaçamk anında önce o kaçamağı haketmeliyim deme...

kızlar kahve ters etki yapmaz mı bizim burlardaa cırcır olunca kahve içirirlerde ondan...

aslında ben de aynı şeyi duydum ama cidden denedim dikkat ettim şimdiye kadar hep işe yaramıştı.
Sabah kalkınca aç karnına içiyordum sabah tuvalete çıkıp öyle başlıyordum güne.
Bir de kafein olduğundan işe yaraması lazım ama ..
İnternette de farklı şeyler yazıyor.

Dimi o şişkinlikte nasıl rahatsız ediyor.
Bir kaç gün daha durayım da yemeğimi de düzene sokup eğer böyle giderse ilaca artık son çare.

Cidden lazım ama her eve senden.
Bildiğin içime su serptin yahu ..

hımmm dondurmalar biraz öyle malesef.... ama korkmayın kıslar yemicem bayram öncesi birazcık erimem lasım.... bi elbise aldım çok tatlı mavi beyaz gayet de güzel oldu ama oturunca bacaklarım kötü duruyor... ayakte hiç bi sorun yok... ama oturunca diz bölgesi baya bi kalın gözüküyor... :97:

yok ben hiç bi kiloluk dondurmayı bi kerede yiyemedim bünyem almaz en fazla bi kase ama onuda bi kaçamak anında yaparım yani yerinde bi kaçamk anında önce o kaçamağı haketmeliyim deme...

Gözlerimi yaşarttın Özlemcim ..
Sen kaçamak için zamanda mı bekliyorsun.
Kız sana kıza kıza ben yoruldum.
sen de bana kıza kıza
Arasını bulalım gel şunun.
Bak dondurma cips çikolata konusunda hiç affım yok
Ver önüme paketlerce yiyebilirim.
Çikolata kalmadı eskisi gibi ama diğerleri aynen geçerli.
Ve 5leri görünce de cips yemek istiyorumm.

Senin de mi problem alt bölgede?
Hadi biraz sabredelim bak çok güzel olacak.

kızlar eşime doğum günü slaytı hazırlıyorum... gerçi daha 2 ay var ama bi heves başladım yapmaya... arka plana berkayın gülüm şarkkısını koydum.. yahşi cazibede duymuştum çok hoşuma gitmişti... fotolarımızdan karışık bişiyler koydum bir karikatiür buldum koydum evlilikle ilgili... var mı değişik fikir verebilecek biri yada daha önce yapan???

sonra gene 6 lara mı çıkmak istiyosun yani.... şaka bi yana senin menüyü al benimkinden çıkar tam süper menü olur... ama bugünkü değil genel olarak... bugün ben bile kendime şaşırdım yarın cuma ya onun korkusundan olsa gerek...
Senin de mi problem alt bölgede?
Hadi biraz sabredelim bak çok güzel olacak.

evet cnm benimde sorun alt bölgede...

Hmm konu süpriz ..
Biz çok yaparız öyle şeyler de slaytı yapmamıştık
şarkıyı şimdi dinliyorum mesajın sonunda yorum yapayım.
Düşünüyorum ne eklenebilir ki ..
Aklıma gelirse söylerim ..
Beğendim şarkıyı da.

bende çok beğendim cnm daha 2 ay var ama değiştire değiştire anca yaparım zaten... eğer aklınıza bişiy gelirse bekliyorum...

kuru kayısı yiyip peşine bir bardak ılık su içersen işe yarar canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…