Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar,
nasıl gidiyor ramazan ? ya ben ne zamandır menü paylaşmıyorum. önceki gün gece kahvaltı yaptık. dünkü iftarda da etli bir yemek vardı. bu gece de kalktım su içtim sadece.canım bişey çekmedi. gün içinde acıkmıyorum. ramazandan önce diyet yapmak iyi oldu yani

afiyet şeker olsun, ne güzel bir menü

böyle karşımda sıfırları da görecekmiydim ahh ahh bu da bana gelsin telafi ederim inş :97:

Hello canlarum napaysunuzz bu bilgisayarsizlik oldurecek benii hafta sonui gidicem bakicam bisiler taksitle maksitle ins onaylanirda alirim ama o zamana kdnn pek aranizda olamiycigimm aksama menu anacuuuuummmm

eline koluna sağlık

evet cnm haklısın ama pişman oldum sadece aslında öle çok şerbetli tatlı seven biri değilim ama göz hakkı

evet cnm o ilaçtan ablamda kullandı çok faydasını gördü.. oda o firmada çalışıyor. zümrütmü elmasmı ne oldu belki dahada yükselmiştir inşallah sende fayda görürsün.. dişlerin içinde geçmiş olsun..

sahurum:

tatlandırıcılı hoşaf
bir dilimlik yağsız tost
biraz da mercimek çorbası

birazdan dışarıya çıkıcam bu sıcakta öff

Hello canlarum napaysunuzz bu bilgisayarsizlik oldurecek benii hafta sonui gidicem bakicam bisiler taksitle maksitle ins onaylanirda alirim ama o zamana kdnn pek aranizda olamiycigimm aksama menu anacuuuuummmm

Her şey yerine oturunca aklın daha rahat olur daha güzel ilgilenirsin.
En güzeli doğru zamanları beklemek özlemcim ..

Belli bir zaman sonra değil inan yanyanayken bile komik geliyor.
Ama fazla duygusalım ben ( aslında dışarıdan kolay anlaşılmaz bu ama ona karşı öyleyim.)
Öyle olunca da her şeyi çok takıyorum.
Sonra da kötü oluyor işte ..

Bir an uzun uzun görünce dedim bu kız yapmaz böyle ama ne yaptı.
Sonra okudum ki bir şey yokmuş afiyet olsun.

Regl dönemindi ya ondandır.
Bahanen var ..

günaydınn:)
güne yarım litre suyumu içerek başladım, hazırlanıp büroya gidicem şimdi.
görüşmek üzere akşaam

Kolay gelsinn ..
akşam görüşürüz.

Eline sağlık ..

sahur menum

2dılım ekmek
2zeytın
5-6 kasık turlu
1,5lıtre su

Gayet güzel olmuş yediklerin.
Sana önce kaçamak var mı sonra az falan değil dimi diye bakıyorum ..

günaydın kızlar!

dün çalışmaya dalmışım bi ara arkadaşlarım geldi, onlar gidince sabah 4e kadar devam ettim çalışmaya.
bugün de öyle olcak sanırım...

Ne çalışıyorsuun?

Değişir bazı şeyler kendi çocuğun olunca diye düşünüyorum.
Ben de şimdiye kadar asla çocuk istemiyorum derdim sevmeme rağmen.
Ama şimdi acaba diyorum. :26:

bende ablamdan alıcammm inşş faydasını görürrümmmmm kaç kilo vermişti ki onla bilgin varmı o konuda deryoşummmmm zaten egzersiz desteklii oluyomuş zümrüttt elmassss yaklaşsakmı bizdeee ne :) bende üyeyim ama pasifff sadece üye olmak içinnn ablamda baya çalışıyo hani
Ne çalışıyorsuun?

Değişir bazı şeyler kendi çocuğun olunca diye düşünüyorum.
Ben de şimdiye kadar asla çocuk istemiyorum derdim sevmeme rağmen.
Ama şimdi acaba diyorum. :26:
inşş düşüncelerim değişir çocuk konusundaa

turtam hşg bacımmmmm inşşş en kısa zamanda alırsın pcyi

Selamlar kızlaarrrrr..

Bugün bütün gün kızımla oyalandım emzir yıka oyna öp kokla derken o kadar saat nası geçti anlamadım..

yarım saatliğine dışarı çıktım kızımı arabasına koyup, bez almam lazımdı, yolu 2 kat dolandırdım yürüyüş yapmış olmak için.. Ama ne sıcak varrr, hızlı yürüyüp de o arabayı da yokuş yukarı itmek nası zormuş bu sıcakta...

Neyse kızım uyumuşken gidip yemek yapim ben..

16 kg verdi ablam canım.. ama ne kadar sürede verdi bilmiyorum.. daha hızlı yağ yakımını sağlıyor diye biliyorum içtikten sonra hareket etmen gerekiyormuş ablam banada önerdi ama ben kilo vermek için ilaç değil irademi kullanmak istedim.. en nihayetinde ilaca ömür boyu bağlı kalamam.. ama irademe ömür boyu sahip çıkabilirim düşüncesindeyim.. ablam verdiği kilolalrı geri aldımı kısmına gelince hayır almadı.. ama dikkat ediyor kendine..

bende üyeyim canım evimin ihtiyaçlarını alıyorum marketten daha uygun oluyor ve uzun süreli kullanıyorsun.. ablanın adını soy adını bana özelden yazsana sakıncası olmazsa..

verdiğin güzellll haberler için tşk ederim ablacım saol benimde amacım o bakalımm nolcakkk evet gerçekten ürünleri hem kaliteli hemde tasarruuflu oluyo yazarım cnm tabi
kızlar ben yemek yapmaya kaçıyorum kendinize ii bakın hayırlı iftarlarrr

kolay gelsinnnn

slm kızlar sabah pazara gittim ordan yengemle yürüyüş kuaför ve eve geldim... saçımı kestirdim kaş bıyık bakım yaptım bugün şimdide hemen çıkıcam kayınvalidemlere gidiyoruz....püfff çok ta sıcak bittim valla....geece okurum geçmişi öpüldünüz.... ( buda küfür gibi oldu geçmişi okumak)

saçını mı kestirdinnnn vovvvv ne denir böle durumda bilemedimmmm :)
yeni saç modelin ve bakımın hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…