evet kızlar sizleri sahurda bile yalnız bırakmıyorum
sahur menüm:
* 4 yeşil zeytin
* 1 tatlı kaşığı vişne reçeli
* 1 salatalık
* 2 domates (küçüklerdi)
* 2 bardak şekersiz çay
* 2 dilim ekmek
* 1 dilim yağsız beyaz peynir
* 1 bardak süt
ve bol su patlıyorum şuan
namaz saatini beklerken bi size bakayım dedim :)) herkese hayırlı sabahlar olsun öpüldünüz canlarım
3 agustos mesaj sayım cetveli
mcrgozde 30
dryrgp 21
maviyesil1999 21
eski-bir-masal 20
kedican 10
neyneyse 9
chika 9:79::79::79::79:
elmalıturta 8
elisya 7
ozlemtekin 7
-ferdici- 6
ommanipadmehum 2
puffycikcik 0
hamutran 0
neslivicdan 0
sakaylnmaster 0
serena 0
<<<<<---------------------------------------bu artık benım smılem kımse kapmasın bunu:)))
mcrgozde 30
dryrgp 21
maviyesil1999 21
eski-bir-masal 20
kedican 10
neyneyse 9
elmalıturta 8
elisya 7
ozlemtekin 7
-ferdici- 6
ommanipadmehum 2
puffycikcik 0
hamutran 0
neslivicdan 0
sakaylnmaster 0
serena 0
<<<<<---------------------------------------bu artık benım smılem kımse kapmasın bunu:)))
haa bi de sopa yiceksin takımdan
şaka şaka niye sodayı suyu öyle fazla bişeymiş gibi yazıyosun kızım insanın gözünü dolduruyo yoksa fıstıklı sarmadan başka bişey yok.
ona da kızıyolar ama bence 1 tane yiyebilirsin vicdan yapmana gerek yok. ama 2 değil tabi...
temizlettimmm bacımmm 4 dolgu var dediii kalpten gidiyodum zatiiiiramazan sonrasııı büyük ihtimalle kilo almış olucam amaaa spora ağırlık verippp amwayın cla 500 diyetakviyesi var ondan kullanıcam metabolizmanın yağ yakıp kasa çevirmesine yardımcı bi ürün bide karnım şuan aççç ama şişşşşşşş
afiyetlerrrrr olsunnn
ben youtbetan indirmiştim cnm yaz google leslie sansone diye her yerde çıkıyor...
cnm hemen değil ama 1 -2 seneye düşünüyoruz... o zaman hem borçlar bitecek hem ben şu tsh ı iyice düzenlemiş oturtmuş olucam inş... hem de iş durumum belli olur diye düşünüyorum...tabi her şey kısmet.... sende sıkma canını bi zman sonra bunlar komikk gelcek aaa bunada mı kavga etmiştik biz hahaha sen şöyle yapmıştın sende az deildin falan diceniz birbirinize... tabi bu kavgaları saygı çerçevesinde atlatırsanız... ( bende 40 yıllık aşk doktoru oldum bu arada... kelin ilacı olsa neyse...)
canım özledik artıkın yaaa nerlerdesin bu arada çaktırma yanlış mesajdan alıntı yapmışım 10 gün sonra geldiğini okudum burda bu çıktı sanırım yatma vaktim geldi....
evet kızlar sizleri sahurda bile yalnız bırakmıyorum
sahur menüm:
* 4 yeşil zeytin
* 1 tatlı kaşığı vişne reçeli
* 1 salatalık
* 2 domates (küçüklerdi)
* 2 bardak şekersiz çay
* 2 dilim ekmek
* 1 dilim yağsız beyaz peynir
* 1 bardak süt
ve bol su patlıyorum şuan
namaz saatini beklerken bi size bakayım dedim :)) herkese hayırlı sabahlar olsun öpüldünüz canlarım
Benim sahur menum cok sacma oldu kizlar:/
2 tane saray helvasi
1 dilim labneli kepek ekmegi
saray helvasini aslinda pek sevmem, ama bu gece oyle bi tatli krizi tuttu ki beni, dayanamadim yedimbi daha yapmicam ama oyle seyler neyse herkese iyi sabahlar:)
günaydınn:)
güne yarım litre suyumu içerek başladım, hazırlanıp büroya gidicem şimdi.
görüşmek üzere akşaam
mcrgozde 30
dryrgp 21
maviyesil1999 21
eski-bir-masal 20
kedican 10
neyneyse 9
elmalıturta 8
elisya 7
ozlemtekin 7
-ferdici- 6
ommanipadmehum 2
puffycikcik 0
hamutran 0
neslivicdan 0
sakaylnmaster 0
serena 0
sahur menum
2dılım ekmek
2zeytın
5-6 kasık turlu
1,5lıtre su
günaydın kızlar!
dün çalışmaya dalmışım bi ara arkadaşlarım geldi, onlar gidince sabah 4e kadar devam ettim çalışmaya.
bugün de öyle olcak sanırım...
ben sevmiyorum çocukları yaaa evlendiğimde kendi çocuğum olduğunda inş bu huyum değişirrr bebeleriii seviyommm ama5-6 yaşına gelince sinirlendiriyolar beniii
şişliktir belki cnmm
temizlettimmm bacımmm 4 dolgu var dediii kalpten gidiyodum zatiiiiramazan sonrasııı büyük ihtimalle kilo almış olucam amaaa spora ağırlık verippp amwayın cla 500 diyetakviyesi var ondan kullanıcam metabolizmanın yağ yakıp kasa çevirmesine yardımcı bi ürün bide karnım şuan aççç ama şişşşşşşş
afiyetlerrrrr olsunnn
sahurum:
tatlandırıcılı hoşaf
bir dilimlik yağsız tost
biraz da mercimek çorbası
birazdan dışarıya çıkıcam bu sıcakta öff
bende ablamdan alıcammm inşş faydasını görürrümmmmm kaç kilo vermişti ki onla bilgin varmı o konuda deryoşummmmm zaten egzersiz desteklii oluyomuş zümrüttt elmassss yaklaşsakmı bizdeee ne :) bende üyeyim ama pasifff sadece üye olmak içinnn ablamda baya çalışıyo hanieline koluna sağlık
evet cnm haklısın ama pişman oldum sadece aslında öle çok şerbetli tatlı seven biri değilim ama göz hakkı
evet cnm o ilaçtan ablamda kullandı çok faydasını gördü.. oda o firmada çalışıyor. zümrütmü elmasmı ne oldubelki dahada yükselmiştir inşallah sende fayda görürsün.. dişlerin içinde geçmiş olsun..
inşş düşüncelerim değişir çocuk konusundaaNe çalışıyorsuun?
Değişir bazı şeyler kendi çocuğun olunca diye düşünüyorum.
Ben de şimdiye kadar asla çocuk istemiyorum derdim sevmeme rağmen.
Ama şimdi acaba diyorum. :26:
Hello canlarum napaysunuzzbu bilgisayarsizlik oldurecek benii hafta sonui gidicem bakicam bisiler taksitle maksitle ins onaylanirda alirim ama o zamana kdnn pek aranizda olamiycigimm aksama menu anacuuuuummmm
bende ablamdan alıcammm inşş faydasını görürrümmmmm kaç kilo vermişti ki onla bilgin varmı o konuda deryoşummmmm zaten egzersiz desteklii oluyomuş zümrüttt elmassss yaklaşsakmı bizdeee ne :) bende üyeyim ama pasifff sadece üye olmak içinnn ablamda baya çalışıyo hani
inşş düşüncelerim değişir çocuk konusundaa
turtam hşg bacımmmmm inşşş en kısa zamanda alırsın pcyi
verdiğin güzellll haberler için tşk ederim ablacım saol benimde amacım o bakalımm nolcakkk evet gerçekten ürünleri hem kaliteli hemde tasarruuflu oluyo yazarım cnm tabi16 kg verdi ablam canım.. ama ne kadar sürede verdi bilmiyorum.. daha hızlı yağ yakımını sağlıyor diye biliyorum içtikten sonra hareket etmen gerekiyormuş ablam banada önerdi ama ben kilo vermek için ilaç değil irademi kullanmak istedim.. en nihayetinde ilaca ömür boyu bağlı kalamam.. ama irademe ömür boyu sahip çıkabilirim düşüncesindeyim.. ablam verdiği kilolalrı geri aldımı kısmına gelince hayır almadı.. ama dikkat ediyor kendine..
bende üyeyim canım evimin ihtiyaçlarını alıyorum marketten daha uygun oluyor ve uzun süreli kullanıyorsun.. ablanın adını soy adını bana özelden yazsana sakıncası olmazsa..
kızlar ben yemek yapmaya kaçıyorum kendinize ii bakın hayırlı iftarlarrr
slm kızlar sabah pazara gittim ordan yengemle yürüyüş kuaför ve eve geldim... saçımı kestirdim kaş bıyık bakım yaptım bugün şimdide hemen çıkıcam kayınvalidemlere gidiyoruz....püfff çok ta sıcak bittim valla....geece okurum geçmişi öpüldünüz.... ( buda küfür gibi oldu geçmişi okumak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?