Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım yap regl olduğun gün başla

dimi ama herşey kendin için bugün yedin kendine yedin yarın iradeni kullanıcaksın ve kendini tutucaksın ve bu da kendin için olucak en önemli şey kendi kafanda başlar ve biter

valla 2-3 avuç yedim be
valla

tebrik ederim canım seni karşında onca şey varken kendini tutmuşsun

Ayyyy canım ben yazdığımda yoktuuunnn amaaa :26:
Konuya cvp ver'e tıkladım, sonra gittim su falan içtim geldim, yazdım yolladım sen o ara geldin demek ki

Ben dedim niye ciddiye alınmıyorum ?
Ayy pek hassasım son zamanlarda

Cidden iyi olmuştur belki de bugün bu kadar yemem bana ders olmuş olur.
Hem vücudum alışmıştı az az yemeye.
Bu hafta biraz kilo alrıım belki ama elbet zamanla azalır.
Çok yememişsin ya aslında o kadar ..

Sahuru yaptım ..
Ton balıklı salata
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak meyve suyu ..

Artık tekrar yoluna koyayım yapacak bir şey yok ..

Uff ben şimdiden böyleysem hamilelik yok yok olmaz ben hamile olmamalıyım valla çekilmem ..
canım hiç öyle deme.. kişiden kişiye değişir öyle şeyler, hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde bile değişiktir.
Ben bu hamileliğimde çok alıngan değildim, yorgun değildim (9 ay 10 günlükken cuma günü pazara çıktım yaklaşık 20 kg şey taşıdım elimde pazardan eve 3.kata, cumartesi günü kızımı doğurdum ) ama belki bir diğerinde elimi bile kaldıramam, ve kocama hayatı zindan ederim alınganlıkla, o belli olmaz
Sende çocuk doğurmamaya bahane arıyon hee

Cidden geçenlerde pek heveslenmiştim ama geçti hevesim yine
Chikacım sen benim regl dönemimdeki halini bir görsen ..
Anlıyor erkek arkadaşım çünkü cidden farketmeden çok beter oluyorum.
Ne desem hee tamam diyor alttan almak için.
Ben de sen beni niye takmıyorsun sevmiyor musun diye ortalığı ayağa kaldırıyorumm .
Hamile olsam off yaa ..
Kız sen de ne cesaretlisin öyle ..
20 kgı ben normalde bile taşıyamam.

Ya evet hassas bi dönem, tuhaf bi dönem, ama 9 ay geçiyo gidiyo ve senin elinde kalan şey dünyalara değiyo, bak avatarıma, değmez mi teyzesi Allah aşkınaa ( bende tam görmemişin kızı olmuş moduna girdim he )

Ya ben 50 kiloyken bile tek elimle taşıyodum 20 kg.ı işyerinde erkekler elini sürmüyodu sebildeki damacanayı ben değiştiryodum Hamileyken de öyle devam etti, koltukları çeker halıları kaldırır yatağı falan tersyüz ederdim temizlik yaparken, bi gün kayınvalidem anahtarla girdi eve süpürge sesinden zili duymamışım o da merak etmiş, kadın beni büyük salon halısını halter gibi kaldırmış yürürken görünce duvara tutundu kalbine iniyodu, napıyosun sen diye bi koşuşu var görmen lazım

Değmesi hiç annesi ..
Dünyalar tatlısı bir kızın var ne güzel.
Şimdi acaba diyorum ama olduktan sonra çok sevileceğine eminim.
Az değilmişsin sen de ya ..
Hani normalde taşırım o suları falan ama çok kısa mesafe olmalı öyle pazardan getireceğim mümkün değil ..
Nasıl kayınvalidenle aran?
O günden sonra çok iyidir diye düşünüyorum korkuyordur senden ..

selam kızlar ben geldim.. kusura bakmayın giremedim.. misafirler vardı iftara..

yrında olucak buyük ihtimal.. nasılsınız neler yapıyorsunuz.. bugün yemeği kaçırdım..

vede yürüyüş yapamadım misafirler 11 de gittiler.. mutfağı topla vs derken öle işte..

Hoşgeldin Deryacım ..
Misafirler olunca yemekte kaçabiliyor halledersin sen onu ..
Kolay gelsin ..

evet canım doping olmuş oldu

slm kızlar bugün bende sahura kalktım bi deniyim dedim.. bakalım dayanabilcem mi... su içip duruyom şiştim....

kız naptın sen bana mı çekmeye karar verdin gerçi sana kaçamak öğün olmuştur problem olmaz.... lasımdı bile metabolizmanı şaşaırtmak arada iyidir... şimdi o kendini salmıştır oooohhh nasılsa geliyo diye sende son dakka golü atarsın ona.... metabolizmamızla maç yapıyoz hale bak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…