İhtiyacım var aslında regl olduğumda da yapabilirim biraz morale ihtiyacım var.
Bugün yediklerim baya bir etki yapmıştır ama yarından itibaren düzene sokmak isterim tekrar.
üzüm de çok şekerli ama ne kadar yedin?
Ama benim kızmaya hakkım yokk ..
merhabalar kızlar
öğle menüm: 1oogr yoğurt ve 1 dilim salam
saat 10da yedım bunları
akşam yemeğimi de malesef saat 22'de yedim
eve ancak geldim çünkü,, tabi o 12 saatte halsizlik çok fenaydı
ayrıca arkadaşlarımın yanımda yediği burger kingler lahmacunlar cabası
onlar yerken ben çay içtim
akşam menüm: 200gr kırmızı et ve 1 armut
çok yorgunum kızlar iyi geceler hepinizee
Ayyyy canım ben yazdığımda yoktuuunnn amaaa :26:
Konuya cvp ver'e tıkladım, sonra gittim su falan içtim geldim, yazdım yolladım sen o ara geldin demek ki
tamam canım yap regl olduğun gün başla
dimi ama herşey kendin için bugün yedin kendine yedin yarın iradeni kullanıcaksın ve kendini tutucaksın ve bu da kendin için olucak en önemli şey kendi kafanda başlar ve biter
valla 2-3 avuç yedim be
valla
Ben dedim niye ciddiye alınmıyorum ?
Ayy pek hassasım son zamanlarda
Allah iyiliğini versin senin, niye ciddiye alınmıyorum diyo bi de..
Al benden de o kadar, hamileyken bile bu kadar alıngan değildim he..
canım hiç öyle deme.. kişiden kişiye değişir öyle şeyler, hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde bile değişiktir.Uff ben şimdiden böyleysem hamilelik yok yok olmaz ben hamile olmamalıyım valla çekilmem ..
canım hiç öyle deme.. kişiden kişiye değişir öyle şeyler, hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde bile değişiktir.
Ben bu hamileliğimde çok alıngan değildim, yorgun değildim (9 ay 10 günlükken cuma günü pazara çıktım yaklaşık 20 kg şey taşıdım elimde pazardan eve 3.kata, cumartesi günü kızımı doğurdum) ama belki bir diğerinde elimi bile kaldıramam, ve kocama hayatı zindan ederim alınganlıkla, o belli olmaz
Sende çocuk doğurmamaya bahane arıyon hee
Cidden geçenlerde pek heveslenmiştim ama geçti hevesim yine
Chikacım sen benim regl dönemimdeki halini bir görsen ..
Anlıyor erkek arkadaşım çünkü cidden farketmeden çok beter oluyorum.
Ne desem hee tamam diyor alttan almak için.
Ben de sen beni niye takmıyorsun sevmiyor musun diye ortalığı ayağa kaldırıyorumm .
Hamile olsam off yaa ..
Kız sen de ne cesaretlisin öyle ..
20 kgı ben normalde bile taşıyamam.
Ya evet hassas bi dönem, tuhaf bi dönem, ama 9 ay geçiyo gidiyo ve senin elinde kalan şey dünyalara değiyo, bak avatarıma, değmez mi teyzesi Allah aşkınaa( bende tam görmemişin kızı olmuş moduna girdim he )
Ya ben 50 kiloyken bile tek elimle taşıyodum 20 kg.ı işyerinde erkekler elini sürmüyodu sebildeki damacanayı ben değiştiryodumHamileyken de öyle devam etti, koltukları çeker halıları kaldırır yatağı falan tersyüz ederdim temizlik yaparken, bi gün kayınvalidem anahtarla girdi eve süpürge sesinden zili duymamışım o da merak etmiş, kadın beni büyük salon halısını halter gibi kaldırmış yürürken görünce duvara tutundu kalbine iniyodu, napıyosun sen diye bi koşuşu var görmen lazım
selam kızlar ben geldim.. kusura bakmayın giremedim.. misafirler vardı iftara..
yrında olucak buyük ihtimal.. nasılsınız neler yapıyorsunuz.. bugün yemeği kaçırdım..
vede yürüyüş yapamadım misafirler 11 de gittiler.. mutfağı topla vs derken öle işte..
sahuru hazırlayıp gelicem.. bu arada geçmişe baktım rabiş yine yok.. haberi olan var mı?
Ben dedim niye ciddiye alınmıyorum ?
Ayy pek hassasım son zamanlarda
Cidden iyi olmuştur belki de bugün bu kadar yemem bana ders olmuş olur.
Hem vücudum alışmıştı az az yemeye.
Bu hafta biraz kilo alrıım belki ama elbet zamanla azalır.
Çok yememişsin ya aslında o kadar ..
Sahuru yaptım ..
Ton balıklı salata
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak meyve suyu ..
Artık tekrar yoluna koyayım yapacak bir şey yok ..
Kızlar benim de hiç ama hiç keydim yok son zamanlarda ..
Ve bu yediklerime yansımasın diye uğraştım ama artık yansıyor.
Bugün menü yazmasam daha iyi ama örnek verebilirim kocaman bir paket ülker çikolata yedim üstüne üstlük Antep fıstıklısından ..
Devamı da var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?