Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sahur menüm:

2 yeşil 1 siyah zeytünnn
1 dilim ekmek
1-2 parça domates ve salatalık
1 bardak şekersiz çay

1 küçük kase special k light süt ile..

iftardan sahura 3.5 lt su içtim.. namaz kıldım...

300 twist yaptım.. yatmaya gidicem şimdi. hepinizi çok öptüm görüşürüz

slm kızlar bugün bende sahura kalktım bi deniyim dedim.. bakalım dayanabilcem mi... su içip duruyom şiştim....

Midende mi problem vardı Özlemcim neden tutamıyordun_?
Dene bakalım bir ..

Tamamen psikolojik ya anlatamam elime ne geçerse yemek istiyorum durmadan.
Başka bir şey değil.
nasıl bunaldım nasıl bunaldım ..
Bildiğin psikolojik açlık bu ..
Valla artık yapacak bir şey yok.
Yarından itibaren düzeltmeye çalışacağım ama göreceğiz.
Bu ay içinde erkek arkadaşım gelecekti o yüzden de hadi dikkat edeyim diyordum ama oralarda karışık gibi, zor sanırım gelmesi ..
Yani gazlayacak bir şey de bulamadım şu an için.

Afiyet olsunn ..
Şu twist nedir ya ben öğrenemedim bir ..

cnm ben normalde çok halsizlik yaşadığım için korkudan tutamıyorum iyice halsiz düşersem diye... ama bugün arkadaşın anneannnesini gördüm kadın maşşallah 75 yaşında tutuyor...
bu arada en başta kendimiz için sağlıklı beslenmeliyiz.... erkek arkadaşın her zaman gelir gider ama sen onun gelip gidişine göre beslenme düzenini ayarlarsan en büyük kötülüğü kendine etmiş olursun... bence bizim yapmamız gereken şey tam olarak hayat boyu devam ettriebileceğimiz şekilde beslenmek... kelin ilacı olsa kendine sürer diyebilirsin tabi... ama ben teorikte biliyorumda pratikte yapamıyorum...

bu arada sahur menüm
1 tabak semizotu yemeği
karpuz
1.5 dlm çavdar ekmeği
2 hurma
neredeyse 2 litre suuu patlıcammm hepsini bi anda içtim....

Son düzenleme:

Sağlık em önemlisi Özlemcim kendine problem yaratmazsa devam edersin bir dene bakalım..
Tabiki öyle de hani görünüş açısından ince görünsem az daha diyorum.
Hoş o böyle iyisin diyor da ..
Bir de Eylül gibi gelince ailesiyle tanışma olayı var, tabi Eskişehire gidebilirsek zaman ayırıp
O zaman aaa kiloluymuş falan demesinler

bu arada sahur menüm
1 tabak semizotu yemeği
karpuz
1.5 dlm çavdar ekmeği
2 hurma
neredeyse 2 litre suuu patlıcammm hepsini bi anda içtim....

Semiz otunu çok severim ve çok yararlıymış Özlemcim.
Karpuz susuzluğuna da iyi gelir.
Yalnız suyu bir anda işçmek çok zararlıymış bilgin olsun.
Hem emilmeden direk atılırmış hem de bir yerde okumuştum bir anda içilen çok su ölüme bile neden olabiliyormuş.Sanırım hücrelerin fazla su alarak otoliz olmasıyla alakalı diye düşünüyorum.

cnm dün kötüyddüm eşimle filanda tartışmıştık ama düzeldi şimdi iyiyim çok şükür...
senin neden moralin bozuk..

cnm dün kötüyddüm eşimle filanda tartışmıştık ama düzeldi şimdi iyiyim çok şükür...
senin neden moralin bozuk..

Başkalarına kızıp eşine patlama canım ..
İyice huzursuz olursun öyle olunca.
Ama sevindim düzelmesine.
Aslında net bir nedeni yok ama son zamanlarda çok bunaldım ..
Olup olmayacak herşeye tepki verip patlayabiliyorum.
Herşeyi yanlış anlıyorum.
Bir sinir ve gerginlik var üstümde ..
Hatta dokunsalar ağlıyorum

amanin korktum şimdi.... neyse bişiy olmaz heralde yaa inş... bi daha dikkat ederim...bu arada çaktırma fenci olduğumuz belli oluyo otoliz falan...

sabit ayakta durarak yada oturarak belden aşşağısı sabit. belden yukarısı bir sağa bir sola dönmek.. bel inceltiyor onaylanmıştır

Hmm o muydu ya ben de bu ne bu ne diye düşünüyorum.
Arada yapabilirim ama belimle pek problemim yok 62 cm civarı sorunum tamamen basenn ..

canlarım iyi sabahlar ben artık uyumaya gidiyorum.. öpüldünüz :79::79::79:

İyi uykular tatlı rüyalarr ..

bende öyleyim yaa... hatta eşimlede bu ağlamalar yüzünden başladık tartışmaya.... ama insan tutamıyorki kendini... mevlanın bi sözüydü galiba bazen açılmak için ağlamak gerekir....

amanin korktum şimdi.... neyse bişiy olmaz heralde yaa inş... bi daha dikkat ederim...bu arada çaktırma fenci olduğumuz belli oluyo otoliz falan...

Olsa olurdu heralde şimdiye kadar ama sen yine de artık dikkatli ol diye söyledim..
Tabii hemen belli ederiz
Geçenlerde kek yaparken biraz seyreltsek mi fazla mı derişik olmuş diyordum sonradan fark ettim ..

bende öyleyim yaa... hatta eşimlede bu ağlamalar yüzünden başladık tartışmaya.... ama insan tutamıyorki kendini... mevlanın bi sözüydü galiba bazen açılmak için ağlamak gerekir....

Ama galiba biz o bazeni zaman zaman abartabiliyoruz.
En ufacık bir şeyden alınganlık da yapıyor musun?
Saçma sapan yerlere konuyu çekip ağlamaya başlıyor musun ? :26:
Aynen o haldeydim düne kadar ..
Şimdi bir de tehlikeli olabilir diye haber gelmiş ona karşı da düzgün davranmam lazım ..
Bir de bana takılmasın aklı diye ..
Bakalım nereye patlayacağım ..

Olsa olurdu heralde şimdiye kadar ama sen yine de artık dikkatli ol diye söyledim..
Tabii hemen belli ederiz
Geçenlerde kek yaparken biraz seyreltsek mi fazla mı derişik olmuş diyordum sonradan fark ettim ..

o da iyiymiş sende kimyada var tabi benim sırf biyo... bende böcek incelemeyi severim.... garip gelcek ama artık alıştım hobi oldu... yalnız hamam b. hariçç.... onu sevmiyorum hatta onun yüzünden labtan kalmıştım...

Ben de zamanında çok korkardım böceklerden şimdi nasıl sevdiysem inceliyorum falan dediğin gibi ..
Hamam böcekleri de pek çirkin oluyorlar bol kitinli ..
Seviyorum ben de ya lab.da falan onu bunu incelemeyi.
Hele geçen dönem incelemediğimiz organ kalmadı.
O gözü deşerken nasıl da deşarz oluyor insan sinir olduğun birinin gözünü deşer gibi ..

cnm aranız uzak mesafe var ondan... o kadar sık yapmıyorum ben... ama arada oluyor... sen onu göremediğin için hassaslaşıyosun seni iyi anlıyorum askerdeyken bende böyleydim... neredeydi tehlikeli olabilir demişsin... allah korusun tüm askerlerimiz...
evet ama hani şu altı çok geniş olan çay bardakları var ya onlardan ..
Bir de yeni yeni şu simit dediğimiz şeylerden türedi.

oruçtan olabilir cnm... benim şu an göbeğim hiç olmadığı kadar şişti şaşrdım çünkü benimde genelde basen sorunlu üst idare eder....
hani türk filmlerinde var ya adamın ağzına huni koyuyolar işkence için içine su döküyolar göbeği şişiyor aynı öyle oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…