selam kızlarrrr bugün işe gitmedim patronlarımın abisi trafik kazası yaptı adam yoğun bakımdaonun için dükkanı açmadık netede giremedim bugün markete git gel kurana git gell komşuya git gell eee bide abim evde pcyi vermiyoo ancak alabildim oda tarif bakcam diyee kalbura bastı yapmayı düşünüyorummmmm bakalımmmm
topikte bir ızsızlık mevcut ..ramazan boyuncada böylemi devam ederkine..:26:
herkese iyi iftarlar kızlar
bugün sebze günü yaptım taze fasülye yedim
biraz önce de kabak yedim rendeleyip kavurdum naneyle çok da güzel oldu tadı
Selam kizlar.. Yine kimse yok burda.. Ben de bugun disardaydim, gelemedim.. Bu arada reglim bitti artik gercekten oruc tutuyorum nihayetNeyse benim menum
sahur:
1 yk pekmez
3 yk yogurt
2 yk nesfit
iftar:
1 kase yogurt corbasi
1 dilim ekmek
yaa kizlar alakasiz olacak ama bu sac boyalarinin son kullanma tarihi var mi? Baktim uzerinde bir sey yazmiyor ama.. Sacim findik kabugu, koyu kahveye boyucaktim ama vazgectim.. Uzun oldugu icin de 2 kutu boya aldim.. Bi kac ay sonra boyucam ama bozulur mu acaba boyalar, bilen var mi:S
Benim iftar menüm de az garip oldu ama ..
kuru kayısı
armut
yeşil çay
bu nasıl nbı ıftardır yaa.dıkkat etsene hılalllllllllll
salatalığı çok seviyorum ama artık tadını alamıyorum. marketteki salatalıklar sanki salatalık değil de lastik olmuş hilalcim ya..Salatalık Zayıflatır Mı
Salatalığım %96’sı sudan oluşur. Bu yüzden içerisindeki kalori miktarı oldukça düşüktür. Ortalama büyüklükteki bir salatalığın içinde hemen hemen 45 kalori vardır. Bu durumda 4-5 tane salatalık yediğinizde ortalama 250 kalori almış olursunuz. Yiyeceğiniz salatalık sizi tok tutacağı gibi zayıflamanıza da yardımcı olacaktır. Salatalık; domates ve karpuza oranla daha büyük avantaj sağlar. Çünkü uzun zaman saklayabilirsiniz. Salatalığın üzerinde bulunan ince kabuk; salatalığın içeriğindeki suyun uçmasını önleyerek kurumasını önler. Şunu da belirtmeliyiz ki; küçük boyuttaki salatalıklar büyüklere oranla daha lezzetlidirler.
Salatalık zayıflatır mı? Sorusuna vereceğimiz cevap; ”evet zayıflatır” olacak. Salatalık içerdiği yağ yakımını sağlayan enzimler sayesinde zayıflama için doğanın güzel bir hediyesidir bize. Salatalık yemek istemezseniz salatalık suyu içmeniz de olumlu sonuç almanıza yetecektir.
Salatalık zayıflatıcı özelliğinin dışında daha birçok şeye yararlıdır. İçerdiği silika maddesi sayesinde vücuttaki bağ dokusunu ve kolojenleri güçlendirmektedir. Cilt lekelerine ve sivilcelere iyi geldiği gibi kırışıklıkların görünümünde gözle görülür bir azalma sağlar. Cildin nem dengesi için önemlidir. Her gün mutlaka salatalık tüketmenizi öneririz.
ben de özledim canım yaGel biran önce Neyneysecim özledik seni ..
az garip derkenBenim iftar menüm de az garip oldu ama ..
kuru kayısı
armut
yeşil çay
iyi geceler kızlar,
misafirim şimdi gitti, hemmen size koştum
üzerimden kamyon geçmiş kadar yorgunum ama geçti çok şükür
haftasonuna kadar ufukta misafir görünmüyor
ne var ne yok, kimler online?
salatalığı çok seviyorum ama artık tadını alamıyorum. marketteki salatalıklar sanki salatalık değil de lastik olmuş hilalcim ya..
ben de özledim canım ya
iftara misafir ağırlamak gün boyunca didinmeyi gerektiriyor. bir de ben ekstra telaş yapan bir bünyeye sahibim. foruma hiç giremiyorum bu sebepten.
ramazanda oluyor bu kadar.
sen neler yapıyorsun?
yaz okulu bitti mi?
az garip derken
garip ötesi olmuş..
canın mı sıkkın senin?
az daha geçmiş okumak isterdim ama ortalığı toplamam lazım kızlar.
inşallah yarın geçmişi okuyacağım.
bakalım bu hafta ne yemiş ne içmişsiniz
bu arada kızlar,
oruç tutanlar perşembe iftar öncesi tartılmayı unutmasınlar. cuma sabahı sahur sonrası fazla çıkıyor çünkü.
kızlar bugünkü menüm
sabah limonlu su
yumurtasız klasik kahvaltı
öğlen
ızgara tavuk, fırında patates
akşam
ton balıklı salata
sonra
sade kahve
Afiyet olsun Gözde ..
Kabak lifli falan çok iyi olmuş ..
Benim iftar menüm de az garip oldu ama ..
kuru kayısı
armut
yeşil çay
sağol canım
napıyosun sennneski haline dönme lütfen...
çok beğendim.
Ton balıklı salata favorim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?