hiç şikayet etmeyiz bol bol dır dır edin canım:)
çağırabilirsiniz..
hulk bir ara bu takımdaydı zaten.. yalnız paylaşımı azdı. şimdi nasıl acaba?
açıkçası paylaşımı bol olmalı..
iyi geceler canım
diğer mesajımda sizlere kuralları kopyalayım. takım mantığına yabancı değilsiniz zaten ama rutini bozmayalım.
girmeyeli yeni üyeler katılmış galiba aramıza,herkes hoşgeldi bi de herhangi bi yenilik var mı göremediğim? bilgilendirirseniz sevinirim
Gülçin'immmmmmmmmmm,Müte'mmmmmmmm yeni takımınız hayırlı olsun canlarım.13. takım uzaktan takip ettiğim kadarı ile dinamizmi ve istikrarı yüksek bir takımdır,aradığınızı bulacağınıza inanıyorumBu arada kaptanınız Neyneyse de,bugüne kadar cuma yarışmalarında gelmiş geçmiş en çok kilo veren isimdir,hayranlıkla tebrik ediyorum Başarılar diliyorum canlarım,seyirlik değil ömürlük olsun
Hiç kırılır mıyım ciğerimmmmm,aksine azimli insanlar azimli takımlar her zaman daha çok kamçılıyor beni.Hem ezelden beri bu azimli takımla rakibizdir biz gizlidenayyy canım bende neyneyseyi hep görüyordum. ama kısmet inşallah burdanda mezun oluruzz.ama desene sizin takıma iddialı rakibiz yani. hadi bakem kırılmaca yok dereceye girince.
Hiç kırılır mıyım ciğerimmmmm,aksine azimli insanlar azimli takımlar her zaman daha çok kamçılıyor beni.Hem ezelden beri bu azimli takımla rakibizdir biz gizlidenÇok takdir ettiğim bir istikrarları var maşallah,Allah bozmasın Zaten ilk 3 te 13. takım ve 7. takım yazmaktan aşıntı klavyedeki 7 ve 13 rakamları Allah hepimize sağlıklı,huzurlu,kalıcı kilo vermeler nasip eylesin
hakkaten bak uyumazsan kilo da veremezsin benden söylemesi!
Eline sağlık canım.
Kızmadım:)
Çok güzel düşünmüşsün canım.
eline sağlık.
Chikam yok oldu yaw. İnternet sorunları fena vurdu sanırım. Bu hafta izinli yazalım artık masalcım.
Nerelerdesin seminecim ya.
Patronlarına da çok geçmiş olsun.
Kötüymüş…
kızlar beni de izinli yazmanız gerkçek ssanırım çünkü geçmişi okumaya yetişemez oldum... kpss çalışmaya başladım... sabahtan beri tarih çalışıyorum oku oku bi hal oldum burayada yetişmem zor olucak... yine girip geceleri sohpetlere katılırım ama bu durumda izini olmam daha iyi olcak sanırım... zaten spor filanda hak getire şuan... dersanemede karar verdim yarın sabah gidip kaydolcam... şimdide yemek yapıyorum... görüşürüz.. bu arada neyneysem gelmiş...ama çok durmamış... ramazandan sonra daha çok gelir umarım...
canım, ben de üniversite son sınıftayken söyledim. mezuniyetime yakındı. önce anneme söyledim. annem epey şaşırdı.. o da babama söyledi. sonra babam beni çağırdı, konuştuk falan. sonra ailemle tanıştırdım.. çok heyecanlanıyorsun ki bu gayet doğal. ancak aile daha normal karşılayabiliyor. baban sonuçta seni bir gün evlendireceğini biliyor. bence önemli olan bu konuları aileden gizlememek, her aşamada aileyi dahil etmek.
masala kocaman bir
geldim canım
misafir olayı üst üste çok yordu beni.
hala da çağırmamız gereken arkadaşlar var.
ancak fırsat buldum takıma uğramak için..
ne oldu herks resmınımı degısıo:)
iftar menüm
1 kkase mercimek
1 çorba kaşığı patates oturtma
1 çorba k pilav
salata
bol su bir bardak fanta
1 ısırık pide
şimdi çay içeceğim
hosgeldin aramıza, iyi kilo vermelerbenim iftar menuum;
1 porsiyon salcali makarna
1 bardak sekersiz limonata
selam kıslar iftar menümü yazayaım istedim ..tabi bir çoğunuz daha sofradasınızdır..
malesef bugün kaçırdım ölçüyü..
bir porsiyon sulu köfte sadece köftesinden ama ve de çok az bulgurla yaptım köfteleri
5 6 kaşık da patlıcanlı fasulyeli az yağlı yaz türlüsü
bi kaç kaşık da cacık
buraya kadar iidi ama iftardan sonra badem şekeri yedim 10 15 tane hemde
sahurda bişey yemem artık
Bende yazıyım.
1 bütün alabalık.
1 tabak salata
Yedim. Ekmeksiz. :) Suyu az sonra içmeye başlıycam. Karnımdakiler birazcık işlem görsün. Karıştırınca mide çöplüğe dönüyormuş.
ıftar mnum
8bardak su
3bardak ayran
3 dılım ınce tavuk kızartması
2-3 bıber kızartması
1 seftalı
1 dılım ekmek
heç meraklanma biz dır dır ederiz sürekli burdatirptofan bak yer varmış.arkadasınıda cagırabilirsin. cagırabiliriz dimi neyneyse?
Nik yabancı gelmedi...
Rabia biz çok konusurz bak sonra şikayet etme
ben de kaçayım, bu gece buzdolabımı temizleyeceğim. içi baya kirlendi.
iyi geceler:80:
kızlar dün gece giremedim onarımdaymış site yoksa ondan önceki gecemiydi hatırlayamadım kısacası giremedim buraya nasılsınız?
dün sahurda yediklerim:
special k light süt ile
3 dilim kepekli ekmek
peynir ve light reçel
iftarda:
3 kaşık ciğer
az salata
yeşil çay ve form bisküvi
2 lt de su
spor olarak da iftara az vakit kala 100 mekik çekiyorum 1 mil leslie yapıyorum ve gün içinde 1 saat dışarıda yürüyorum
Bitki çayları içtim ben, saça başa azıcık bakım olsun diye. Az sonra da sinemakili kürümü saçıma sürüp egzersiz yapcam. Hangisini daha çok beğenirsem ve etkili bulursam paylaşcam. Bugün egzersiz için ilk günüm. Baya bi video buldum. Bakalım.
Neler içtim?
* 1 bardak Lavanta çayı. (saç için)
* 1 bardak ısırganlı ayva deneli karışık çay (sağlık için)
* 1 bardak hayıt tohumu çayı. (kadınsal hormonların düzenliliği için)
Egzersizden sonra da duş alırım. Yeşilçayımı demler sabaha kadar da yeşilçaya yüklenirim diye düşünüyorum. Sahur için bir şey yemeyi pek düşünmüyorum. Yersem de karpuz yiycem. Canım çekti. Öptüm sizi kızlar.
dün gece ben de giremedim canım. uzun süre bakımda kaldı sanırım.kızlar dün gece giremedim onarımdaymış site yoksa ondan önceki gecemiydi hatırlayamadım kısacası giremedim buraya nasılsınız?
gayet güzel, spor ise harikadün sahurda yediklerim:
special k light süt ile
3 dilim kepekli ekmek
peynir ve light reçel
iftarda:
3 kaşık ciğer
az salata
yeşil çay ve form bisküvi
2 lt de su
spor olarak da iftara az vakit kala 100 mekik çekiyorum 1 mil leslie yapıyorum ve gün içinde 1 saat dışarıda yürüyorum
oldukça çok bitki çayı içmişsin. yani maşallah:)Bitki çayları içtim ben, saça başa azıcık bakım olsun diye. Az sonra da sinemakili kürümü saçıma sürüp egzersiz yapcam. Hangisini daha çok beğenirsem ve etkili bulursam paylaşcam. Bugün egzersiz için ilk günüm. Baya bi video buldum. Bakalım.
Neler içtim?
* 1 bardak Lavanta çayı. (saç için)
* 1 bardak ısırganlı ayva deneli karışık çay (sağlık için)
* 1 bardak hayıt tohumu çayı. (kadınsal hormonların düzenliliği için)
Egzersizden sonra da duş alırım. Yeşilçayımı demler sabaha kadar da yeşilçaya yüklenirim diye düşünüyorum. Sahur için bir şey yemeyi pek düşünmüyorum. Yersem de karpuz yiycem. Canım çekti. Öptüm sizi kızlar.
takıma girmedi, o doğru. çünkü deneme süresindeydi.aa gerçekten mi. hulk hiç bi takıma girmedi diye biliyorum yanlışık olmasın. 70 -79 topiğindeydi. neyse yarın gelince anlatır.
hımmm bakalım kuralara neymişşş...
güzel sözlerin için teşekkür ederim canımGülçin'immmmmmmmmmm,Müte'mmmmmmmm yeni takımınız hayırlı olsun canlarım.13. takım uzaktan takip ettiğim kadarı ile dinamizmi ve istikrarı yüksek bir takımdır,aradığınızı bulacağınıza inanıyorumBu arada kaptanınız Neyneyse de,bugüne kadar cuma yarışmalarında gelmiş geçmiş en çok kilo veren isimdir,hayranlıkla tebrik ediyorum Başarılar diliyorum canlarım,seyirlik değil ömürlük olsun
haydi bakalım, hayırlı olsun:81:ayyy canım bende neyneyseyi hep görüyordum. ama kısmet inşallah burdanda mezun oluruzz.ama desene sizin takıma iddialı rakibiz yani. hadi bakem kırılmaca yok dereceye girince.
iyi geceler canım:80:amin canımmm..inşallah şubata kadar çıtır çıtır oluruz da mezunlar topiğinde hava atarız.tombişlere bize dedikleri gibi şişkolaarrr deriz ki hırslansınlar dimi. ayy ne güzel hayal.ben spora gidiyorum canımm. sonrada uyurumm..iyi gecelerr.yeni takımıma da iyi geceler olsun..
biz nişan yapmadık canım. ailemle tanıştırdım. kendisi o sırada amerikada doktora yapıyordu. tanıştıktan sonra amerikaya döndü. sonra evlilik hazırlıkları başladı mezuniyetten sonra. tekrar türkiyeye geldiğinde evlendikAma okul bittikten sonra oldu nişan falan değil mi :26:
Annemle konuşurken ben de gelince yemek yapmayı öğreneyim biraz dedim. Nereden çıktıı
Dedi ..
Şaşırdı yazdık kadıncağız ..
Gideyim bakalım Neyneysecim hemen olmasa da konuşmaya çalışacağım artık destek bekliyorum .
Kendimi artık takımın bekçisi gibi hissediyorum ..
Bir sorun mu var diye merak ettim zaten iyiysen hiç problem değil böyle tatlı telaşlar olsun yeter ki..
güzel beslenmişsin, karatay sana yaramışÖncelikle geçmişi okudum şimdi kendime geleyim ..
BUGÜNÜM ..
Kahvaltı: (7.30)
- 2 yumurtayla yağsız omlet
- 2 kk Beyaz peynir
- 3 kuru kayısı
- Tam sayısını bilmiyorum badem
- 2 bardak ayran
Öğle: (13.00)
- Haşlama tavuk
- 2 kaşık Yoğurt
- 1 domates
- 1 salata
Akşam:
- YOK
Gün boyunca 3 yeşil çay ..
Şimdi menümün nasıl bu hale geldiğini açıklayayım ..
Karatay diyetini tam olarak yapmasam da bazı şeyler mantıklı geldi ve bunlara uymaya karar verdim.
Artık ara yapmayacağım mesela.
Kahvaltılar olabildikçe erken ve saat en geç 18.30- 19dan sonra hiç bir şey yemeyeyim ki vücut yağ yakıcı hormonu devreye sokabilsin vs ..
Öğleye kadar da gayet iyi devam ettim ben buna.
Uyumayıp uykumu düzene sokacaktım ama saat 15 gibi dayanamamışım içim geçmiş bir uyandım 21 e geliyor eee o saatten sonra da yememem lazım ben de yemedim.
Durum bu yani kızlar.
dün gece ben de giremedim canım. uzun süre bakımda kaldı sanırım.
ben kendi adıma iyiyim çok şükür. sen nasılsın?
gayet güzel, spor ise harika
oldukça çok bitki çayı içmişsin. yani maşallah:)
takıma girmedi, o doğru. çünkü deneme süresindeydi.
pek aktif değildi diye hatırlıyorum. o zamanlar kaptan ben değildim. detayları eski kaptan daha iyi hatırlayabilir ama o da aramızda yok. benim hatırladığım bir müddet sonra hiç uğramadı zaten.
neyse, yarın geldiğinde konuşuruz.
paylaşım konusunda katıyız, ramazan ayında esnek davranıyoruz. kendim de dahil herkes yoğun günler geçiriyor çünkü. bu ay hariç paylaşımı düşen arkadaşları uyarıyoruz. diskalifiye etmek taraftarı değilim ama meşguliyeti olan arkadaşları izine ayırma taraftarıyım. bu sebeple de paylaşım yapabilecek arkadaşların listede olması tercihim. çok uzattım ama özetle, hulk eski yoğunluklarını azaltabildiyse ve paylaşım taahhüt edebiliyorsa listemize girebilir.
sana ve mütedeyyin'e ise isim olarak aşina olduğumdan paylaşımlarınızın, inşallah, iyi olacağını düşünüyorum.
güzel sözlerin için teşekkür ederim canım
haydi bakalım, hayırlı olsun:81:
iyi geceler canım:80:
biz nişan yapmadık canım. ailemle tanıştırdım. kendisi o sırada amerikada doktora yapıyordu. tanıştıktan sonra amerikaya döndü. sonra evlilik hazırlıkları başladı mezuniyetten sonra. tekrar türkiyeye geldiğinde evlendik
konuş ailenle çekinme bence. neticede baban da bir babanın kızını aldı, yani anneniolayın doğası bu, napalım
güzel beslenmişsin, karatay sana yaramış
buzdolabını temizledim, bayağı kötü olmuş.
herkese iyi geceler:) kaçıyorum artık.
hoşgeldin balımm... nasılsın?sonunda geldimmm kızlarrrrrr işteyim muhasebe evrakları faturalar hepsi kaldı kaçgündürrr ancak bittiiisizleri çok özledimmmm yaa nasılsınız neler yaptınızz geçmişi bi okuyayımmmm
kızlar ya ben interneti bırakayım diye çabalıyorum sürekli bırakıyorum ama dayanamadım gene geldim özledim ben kkyı ya dayanamıyorum internetsiz:26:
O kadar çok gidip geldim ki valla korkuyorum artık sizden dayak yicem diye
ahahah sorma masal nöbette ben nöbet arkadaşıyımramazan'da takım bir durgunlaşıyor diyenlere...
24 saat aktif takım size buyrun, masalcım sağolsun 24 saat nöbette!
eski_bir_masal: 63
Elisya: 24
drygrp: 14
kedican: 13
disakkarit: 8 :79:
bugungunlerdenaralik: 6 :89:
ozlemmtekinn: 5
neslivicdan: 4
puryan: 2
maviyesil1999: 1
chika: 0
ferdici: 0
neyneyse: 0
chika, ferdici ve neyneyse'den başka kimse kaldı mı aklıma gelmiyor şimdi?
onlar da izinde miydi ki?
buzdolabını temizledim, bayağı kötü olmuş.
herkese iyi geceler:) kaçıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?