Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aa gerçekten mi. hulk hiç bi takıma girmedi diye biliyorum yanlışık olmasın. 70 -79 topiğindeydi. neyse yarın gelince anlatır.

hımmm bakalım kuralara neymişşş...

Gülçin'immmmmmmmmmm,Müte'mmmmmmmm yeni takımınız hayırlı olsun canlarım.13. takım uzaktan takip ettiğim kadarı ile dinamizmi ve istikrarı yüksek bir takımdır,aradığınızı bulacağınıza inanıyorum Bu arada kaptanınız Neyneyse de,bugüne kadar cuma yarışmalarında gelmiş geçmiş en çok kilo veren isimdir,hayranlıkla tebrik ediyorum Başarılar diliyorum canlarım,seyirlik değil ömürlük olsun

ayyy canım bende neyneyseyi hep görüyordum. ama kısmet inşallah burdanda mezun oluruzz.ama desene sizin takıma iddialı rakibiz yani. hadi bakem kırılmaca yok dereceye girince.

ayyy canım bende neyneyseyi hep görüyordum. ama kısmet inşallah burdanda mezun oluruzz.ama desene sizin takıma iddialı rakibiz yani. hadi bakem kırılmaca yok dereceye girince.
Hiç kırılır mıyım ciğerimmmmm,aksine azimli insanlar azimli takımlar her zaman daha çok kamçılıyor beni.Hem ezelden beri bu azimli takımla rakibizdir biz gizliden Çok takdir ettiğim bir istikrarları var maşallah,Allah bozmasın Zaten ilk 3 te 13. takım ve 7. takım yazmaktan aşıntı klavyedeki 7 ve 13 rakamları Allah hepimize sağlıklı,huzurlu,kalıcı kilo vermeler nasip eylesin

amin canımmm..inşallah şubata kadar çıtır çıtır oluruz da mezunlar topiğinde hava atarız.tombişlere bize dedikleri gibi şişkolaarrr deriz ki hırslansınlar dimi. ayy ne güzel hayal.ben spora gidiyorum canımm.sonrada uyurumm..iyi gecelerr.yeni takımıma da iyi geceler olsun..

hakkaten bak uyumazsan kilo da veremezsin benden söylemesi!

Site de senin gibi düşünmüş olmalı ki mail aktivasyonu yapılmalı gibi bir yazı çıktı almadı beni

Muhtemelen internetten gelemiyordur chika kaptancığım ..
artık bu hafta izinli olsun inşallah halleder.

Kolay gelsin Özlemcim ..
Çalış sen bol bol ama arada uğra bize de durum raporu ver ..
Ne güzel başlamışsın çalışmaya çok iyi olmuş ..
Ohh marifetli hatun yemekleri de yapsın ..

Ama okul bittikten sonra oldu nişan falan değil mi :26:
Annemle konuşurken ben de gelince yemek yapmayı öğreneyim biraz dedim. Nereden çıktıı
Dedi ..
Şaşırdı yazdık kadıncağız ..
Gideyim bakalım Neyneysecim hemen olmasa da konuşmaya çalışacağım artık destek bekliyorum .

Kendimi artık takımın bekçisi gibi hissediyorum ..

Bir sorun mu var diye merak ettim zaten iyiysen hiç problem değil böyle tatlı telaşlar olsun yeter ki..

ne oldu herks resmınımı degısıo:)

Avatarlarımız değişsin canlılık gelsin dedik

iftar menüm

1 kkase mercimek
1 çorba kaşığı patates oturtma
1 çorba k pilav
salata
bol su bir bardak fanta
1 ısırık pide

şimdi çay içeceğim

Ohh afiyet olsun ..
Ama şu asitli içecekleri ne yap ne et bırak çok zararlı ya sadece kiloya da değil ki..

hosgeldin aramıza, iyi kilo vermeler benim iftar menuum;
1 porsiyon salcali makarna
1 bardak sekersiz limonata

afiyet olsun elisyacım ..
O salçalının yağı falan fazla değil dimi?

O badem şekerleri hiç ama hiç olmamış
Hem de 15 tane falan ..
Canın istediyse 1 tane at ağzına ne o kadar öyle ..

Dün yediklerini düşün yazmaya çekindiğin bir de şimdikini?
Nasıl bir fark var sence ?
Çok sağlıklı olmuş

ıftar mnum

8bardak su
3bardak ayran
3 dılım ınce tavuk kızartması
2-3 bıber kızartması
1 seftalı
1 dılım ekmek

Kızartmada yağı çok kullanmıyorsun değil mi?
Bir de suya birden yüklenme 8 bardak dediğin 2 litreye yakın.
Birden su alımı ölüme bile neden olabiliyor ..
Hücrelerin fazla su alarak şişip patlamasından dolayı ..

ben de kaçayım, bu gece buzdolabımı temizleyeceğim. içi baya kirlendi.
iyi geceler:80:

Kolay gelsin Rabiacım ..

kızlar dün gece giremedim onarımdaymış site yoksa ondan önceki gecemiydi hatırlayamadım kısacası giremedim buraya nasılsınız?

iyiyim saol Gözde sen nasılsın?

Afiyet olsun.
Yürüyüşü de iftardan önce mi yapıyorsun?

sinemaki saça harika geliyor ..
Bir ara az yapmadım ama son zamanlarda yapmama rağmen saçlarım harika uzuyor.
3 ayda 15 cme yakın uzadı ..

Öncelikle geçmişi okudum şimdi kendime geleyim ..

BUGÜNÜM ..
Kahvaltı: (7.30)
- 2 yumurtayla yağsız omlet
- 2 kk Beyaz peynir
- 3 kuru kayısı
- Tam sayısını bilmiyorum badem
- 2 bardak ayran
Öğle: (13.00)
- Haşlama tavuk
- 2 kaşık Yoğurt
- 1 domates
- 1 salata
Akşam:
- YOK

Gün boyunca 3 yeşil çay ..

Şimdi menümün nasıl bu hale geldiğini açıklayayım ..
Karatay diyetini tam olarak yapmasam da bazı şeyler mantıklı geldi ve bunlara uymaya karar verdim.
Artık ara yapmayacağım mesela.
Kahvaltılar olabildikçe erken ve saat en geç 18.30- 19dan sonra hiç bir şey yemeyeyim ki vücut yağ yakıcı hormonu devreye sokabilsin vs ..
Öğleye kadar da gayet iyi devam ettim ben buna.
Uyumayıp uykumu düzene sokacaktım ama saat 15 gibi dayanamamışım içim geçmiş bir uyandım 21 e geliyor eee o saatten sonra da yememem lazım ben de yemedim.
Durum bu yani kızlar.

kızlar dün gece giremedim onarımdaymış site yoksa ondan önceki gecemiydi hatırlayamadım kısacası giremedim buraya nasılsınız?
dün gece ben de giremedim canım. uzun süre bakımda kaldı sanırım.
ben kendi adıma iyiyim çok şükür. sen nasılsın?

gayet güzel, spor ise harika

oldukça çok bitki çayı içmişsin. yani maşallah:)

aa gerçekten mi. hulk hiç bi takıma girmedi diye biliyorum yanlışık olmasın. 70 -79 topiğindeydi. neyse yarın gelince anlatır.

hımmm bakalım kuralara neymişşş...
takıma girmedi, o doğru. çünkü deneme süresindeydi.
pek aktif değildi diye hatırlıyorum. o zamanlar kaptan ben değildim. detayları eski kaptan daha iyi hatırlayabilir ama o da aramızda yok. benim hatırladığım bir müddet sonra hiç uğramadı zaten.
neyse, yarın geldiğinde konuşuruz.
paylaşım konusunda katıyız, ramazan ayında esnek davranıyoruz. kendim de dahil herkes yoğun günler geçiriyor çünkü. bu ay hariç paylaşımı düşen arkadaşları uyarıyoruz. diskalifiye etmek taraftarı değilim ama meşguliyeti olan arkadaşları izine ayırma taraftarıyım. bu sebeple de paylaşım yapabilecek arkadaşların listede olması tercihim. çok uzattım ama özetle, hulk eski yoğunluklarını azaltabildiyse ve paylaşım taahhüt edebiliyorsa listemize girebilir.
sana ve mütedeyyin'e ise isim olarak aşina olduğumdan paylaşımlarınızın, inşallah, iyi olacağını düşünüyorum.

güzel sözlerin için teşekkür ederim canım

haydi bakalım, hayırlı olsun:81:

iyi geceler canım:80:

biz nişan yapmadık canım. ailemle tanıştırdım. kendisi o sırada amerikada doktora yapıyordu. tanıştıktan sonra amerikaya döndü. sonra evlilik hazırlıkları başladı mezuniyetten sonra. tekrar türkiyeye geldiğinde evlendik
konuş ailenle çekinme bence. neticede baban da bir babanın kızını aldı, yani anneni olayın doğası bu, napalım

güzel beslenmişsin, karatay sana yaramış

Teşekkür ederim çook güzel cesaret verdin ..
Bir de şimdiden söylemeli miyim yoksa daha 1 sene var biraz daha kışa doğru mu söylesem o konuda ne dersin neyneysecim?
Çok değişmiş beslenmem değil mi bakalım tartıda da yarayacak mı karatay bana?

sonunda geldimmm kızlarrrrrr işteyim muhasebe evrakları faturalar hepsi kaldı kaçgündürrr ancak bittiii sizleri çok özledimmmm yaa nasılsınız neler yaptınızz geçmişi bi okuyayımmmm
hoşgeldin balımm... nasılsın?

kız sen nerelerdesin.. bi varsın bi yoksun hoşgeldin
ahahah sorma masal nöbette ben nöbet arkadaşıyım bu arada ellerine sağlık

Kızlar ben geldim.. ama kimsecikler yok sanırım...

iftar menüm:

* 1 kase domates çorbası
* 1 servis kaşığı pilav
* 1 tane tavuk budu (önce haşladım yağı suyuna geçti... fırında pişirdim baharatlı ve salçalı sosla.. YAĞSIZ )
* 10 - 15 adet patates kızartması ( peçetede beklettim yağını salsın diye)
* çok az diyet mayonez ve çok az ketçap yedim..

sonrasında:

* 1 fincan nescafe
* bitter çiko (3-4 parça)

şimdi: 1 soda içiyorum

3 lt su çoktan bitti.. spor da gündüz dışarı çıktık elbise falan bakmaya görümcemle.. çok gezdik dolaştık ama öldüm susuzluktan .. iftarın olmasını resmen ağlayarak bekledim.. Allah'ım bizi susuz bırakmasın..

sahurda:

* 1 kase special k (yağsız süt ile)
* 1 tane küçük milföy
* 1 bardak şekersiz çay (bunları yiycem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…