Kızlar ben geldim.. ama kimsecikler yok sanırım...
iftar menüm:
* 1 kase domates çorbası
* 1 servis kaşığı pilav
* 1 tane tavuk budu (önce haşladım yağı suyuna geçti... fırında pişirdim baharatlı ve salçalı sosla.. YAĞSIZ)
* 10 - 15 adet patates kızartması ( peçetede beklettim yağını salsın diye)
* çok az diyet mayonez ve çok az ketçap yedim..
sonrasında:
* 1 fincan nescafe
* bitter çiko (3-4 parça)
şimdi: 1 soda içiyorum
3 lt su çoktan bitti.. spor da gündüz dışarı çıktık elbise falan bakmaya görümcemle.. çok gezdik dolaştık ama öldüm susuzluktan .. iftarın olmasını resmen ağlayarak bekledim.. Allah'ım bizi susuz bırakmasın..
sahurda:
* 1 kase special k (yağsız süt ile)
* 1 tane küçük milföy
* 1 bardak şekersiz çay (bunları yiycem)
Sahurun gerçekten çok güzel ama iftarda biraz fazla mı olmuş Deryacım?
Sanki ben bu sıralarda senin menünde sık sık pilav görüyorum.
Tavuğu çok güzel bir şekilde yapmışsın yağı gitmiş patateste arada yenirde sayısı biraz daha az olsa sanki daha iyi olurdu.
Mayonezde çok kalori hatta yağ var diye biliyorum.
Büyük şeyler değil bunlar ama küçük ayrıntılar önemli ..
kuzum mayonez toplasan bi çay kaşığı anca vardı.. birde light mayonez almıştım.. pilavıda gerçekten az tüketiyorum (1 servis kaşığı tam değil bile) çünkü menülerime bak ekmek yok
evet tavuk güzel ve lezzetli oldu eşimde beğendi..
pilavıda kendim yaptım evimde yağ oranı çok düşük.. özen gösteriyorum bakma..
patatesi aslında eşim için yaptım o istedi.. canım çekti benimde aradan tırtıkladım :2: ama banada yazık
Benim söylediklerim çok ufak şeyler zaten Deryacım da mesela pilav yerine bulgur pilabi yapsan glisemik indeksi de düşük olduğundan hem daha geç acıktırır hem de yağa dönüşmez hemen ..
Geçen hafta canımız sıkıldı diye bu hafta gözüme çarpan ufak şeyleri de paylaşmak istedim.
Aaa light mayonez hoşmuş ben de çok severim mayonezi, neyini azaltmışlar içindekilere baktın mı?
Yağdan mı yoksa başka azalanlar var mI?
Benim söylediklerim çok ufak şeyler zaten Deryacım da mesela pilav yerine bulgur pilabi yapsan glisemik indeksi de düşük olduğundan hem daha geç acıktırır hem de yağa dönüşmez hemen ..
Geçen hafta canımız sıkıldı diye bu hafta gözüme çarpan ufak şeyleri de paylaşmak istedim.
Aaa light mayonez hoşmuş ben de çok severim mayonezi, neyini azaltmışlar içindekilere baktın mı?
Yağdan mı yoksa başka azalanlar var mI?
selam kızlar haftasonuna kadar oruç tutamaycam ama eşim için bu saatlerde buralardayım işte. genelde sahura kadar bekliyorum bugün uyuyayım demiştim. ama üst komşu sağolsun pek bir muhabbetlilerdisinir oldum seslerinden kalktım uyuyamadım..
bu arada kendimi tanıtayım.
bugün katıldım aranıza.
24 yaşındayım evliyim 1 senelik.
öğretmenim 2. sınıfa geçti kuzucuklarm.şubat ayındda 83.4 ile kilo vermeye başladım kalori sayımı ile.
taki mayıs sonu gibi durana kadar öyle devam ettim. sonra bocaladım çabaladım derken dukana başladım. şimdide dukan diyetiyle veriyorum kilocuklarımı.
inşallah hedefim 59 a da dukanla ulaşmayı planlıyorum.öyle işte aklıma başka bişey gelmiyor. nickim uzun biraz siz ismimle seslenebilirsiniz. gülçin benim ismim.öyle işte kızlar.inşallah kısa zamanda kurtuluruz şu çirkin yağlardan da hep beraber yardımlaşarak..
geçmiş olsun cnm neyin var ki? oruçmuydun açlıktan yada sıcaktan olabilrmi? uykusuzlukta olabilir?kızlar selam!
çok başım ağrıyo bu akşam ya anlamadım niye...
yatmadan gelip bir iyi geceler diyim dedim :80:
bende bugün light mayonez gördüm. dukandan dolayı alışkanlık oldu yağ oranlarına bakmak. normalin yağ oranı % 80,lightinki %40 tı. ama dukana göre %10 u geçmek baya baya lüks olduğu için almadım.çokta sevmiyorum zaten diyerek kendimi teselli ettim
Sahur menüm için düşünüyorum kızlar.
Çok yemek yemek isteyince aklıma eski sevgilimin yeni kız arkadaşı geliyor.
İyice hırs yapıyorum tabi.
90210'da ki o çıtı pıtı kızlar geliyor.
Hemen hatırlıyorum zayıflamak gerek diyorum.
* Sahur menüsü için ne yapıyım bilmiyorum.
Makarna yesem?
Ya da çorba yapsam?
Ya da kahvaltı (ama ekmeksiz yapamam ki+yumurta ve reçelsizde yapamam)
Ekmek arası mı yapsam diyorum sonra.
Ne yesem kızlar? Acıktım ben. :
Bi de 3lt suyu nasıl içiyorsunuz kızlar. Sağ böbreğimde ağrı var. İçtikçe ağrıyor. Tuvalete zor yetiştim :86: :86: :86:
Sahur menüm için düşünüyorum kızlar.
Çok yemek yemek isteyince aklıma eski sevgilimin yeni kız arkadaşı geliyor.
İyice hırs yapıyorum tabi.
90210'da ki o çıtı pıtı kızlar geliyor.
Hemen hatırlıyorum zayıflamak gerek diyorum.
* Sahur menüsü için ne yapıyım bilmiyorum.
Makarna yesem?
Ya da çorba yapsam?
Ya da kahvaltı (ama ekmeksiz yapamam ki+yumurta ve reçelsizde yapamam)
Ekmek arası mı yapsam diyorum sonra.
Ne yesem kızlar? Acıktım ben.
Bi de 3lt suyu nasıl içiyorsunuz kızlar. Sağ böbreğimde ağrı var. İçtikçe ağrıyor. Tuvalete zor yetiştim :86: :86: :86:
kızlar selam!
çok başım ağrıyo bu akşam ya anlamadım niye...
yatmadan gelip bir iyi geceler diyim dedim :80:
bende bugün light mayonez gördüm. dukandan dolayı alışkanlık oldu yağ oranlarına bakmak. normalin yağ oranı % 80,lightinki %40 tı. ama dukana göre %10 u geçmek baya baya lüks olduğu için almadım.çokta sevmiyorum zaten diyerek kendimi teselli ettim
selam kızlar haftasonuna kadar oruç tutamaycam ama eşim için bu saatlerde buralardayım işte. genelde sahura kadar bekliyorum bugün uyuyayım demiştim. ama üst komşu sağolsun pek bir muhabbetlilerdisinir oldum seslerinden kalktım uyuyamadım..
bu arada kendimi tanıtayım.
bugün katıldım aranıza.
24 yaşındayım evliyim 1 senelik.
öğretmenim 2. sınıfa geçti kuzucuklarm.şubat ayındda 83.4 ile kilo vermeye başladım kalori sayımı ile.
taki mayıs sonu gibi durana kadar öyle devam ettim. sonra bocaladım çabaladım derken dukana başladım. şimdide dukan diyetiyle veriyorum kilocuklarımı.
inşallah hedefim 59 a da dukanla ulaşmayı planlıyorum.öyle işte aklıma başka bişey gelmiyor. nickim uzun biraz siz ismimle seslenebilirsiniz. gülçin benim ismim.öyle işte kızlar.inşallah kısa zamanda kurtuluruz şu çirkin yağlardan da hep beraber yardımlaşarak..
valla cnm neyden kısmışlar bilmiyorum ama 100gramında normal mayonezde 500 cal falan oluyor sanırım..
bunun 100gramı 370 cal.. şişede 400 gramlık.. bi çay kaşığının bana çok zararı olmaz die düşünüom cnm..
birde bende bulgur pilavını çok severim.. ama eşim çok sevmez.. ondan pişirmiyorum çok sık.
90210 ne kız merak ettim.. sahurumu ben bu sene haşlanmış yumurtayla geçirdim çok tok tutuyor. 2 bardak light süt.ohhh hem uzun sürede sindiriliyor geç acıktırıyor.yanınada tam tahıllı ekmeğin varsa oldu süper menü.yada maydonozla yumurta salatası yapabilirsin domatesli limonlu baharatlı.yanına da krep az yağlı.
geçmiş olsun cnm neyin var ki? oruçmuydun açlıktan yada sıcaktan olabilrmi? uykusuzlukta olabilir?
iyi yapmışsın almamakla.. ben çok severim.. işte oda kızartma olursa bi çimdik tadımlık yerim..
aa madem seviyosun canım ben sana yarın dukan kitabında mayonez tarifi var diyete uygun. onun tarifini yazayım yaparsın kendine dolapta bozulmaz sanırm.bende deneyecem yakında.
Afiyet olsun o zaman deryacımm ..
Yumurta salatası ..
Hem de maydonozla, maydonozu sevmeyen bir insan olarak nedense gözüme harika gözüktü ..
Bol baharat ..
Evet yazdım bunu kenara ..
90210 ne kız merak ettim.. sahurumu ben bu sene haşlanmış yumurtayla geçirdim çok tok tutuyor. 2 bardak light süt.ohhh hem uzun sürede sindiriliyor geç acıktırıyor.yanınada tam tahıllı ekmeğin varsa oldu süper menü.yada maydonozla yumurta salatası yapabilirsin domatesli limonlu baharatlı.yanına da krep az yağlı.
90210 nedir?
Zayıf mı yeni kız arkadaşı aman boşver onu düşünüp sinirlendirme kendini ..
Makarna ve ekmek türevlerinden ne kadar uzak dursan o kadar iyi ..
Yumurta haşlayabilirsin 2 tane yanına domates peynir süt veya yoğurt olabilir ..
Yada hafif bir sebze yemeği.
Suya birden yüklenme çok az içiyorsan yavaş yavaş arttırarak 3 litreye gel zaten zamanla alışıyorsun.
Benim de böbreğimde bazen ağrı yapıyor kist vardı sanırım ondan ama senin alışık olmayıp birden olduğundan da olabilir.
hoşgeldin cnm.. şuan kaç kilosun peki..
maydonozu sevmiyosan katma onun yerine sadcee domateste lezzetli olur ama maydonoz ayrı bişey ya.hem ödem de söktürüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?