baktım ve cevapladım canım:80:neyneysecim özelden msj atttım sana bakarmısın bi
baktım ve cevapladım canım:80:
bu hafta 2 kişi izne ayrılıyor canım. dolayısıyla 3 kişilik yerim var. bol paylaşım isterim dememe gerek yok, değil micanım cok oalacak ama 1 kişilik daha yer varmı :)) yani ben , birisi ve birisi daha.. 3 kişilk yani :)
hoşgeldin canımselammmm... yer var mıııı? benide aranıza alıınn.
bu hafta 2 kişi izne ayrılıyor canım. dolayısıyla 3 kişilik yerim var. bol paylaşım isterim dememe gerek yok, değil mi
hoşgeldin canım
bu hafta 2 kişi izne ayrılıyor canım. dolayısıyla 3 kişilik yerim var. bol paylaşım isterim dememe gerek yok, değil mi
hoşgeldin canım
ayyy çok sevindimm. hoşbuldukkarkadaşıma diyeyim.oda çok sevinecek. adı HULK.ayy paylaşım konusunda da sayfaları takip edemiyoruz diye şikayet etmezsiniz inş.
hiç şikayet etmeyiz bol bol dır dır edin canım:)heç meraklanma biz dır dır ederiz sürekli burdatirptofan bak yer varmış.arkadasınıda cagırabilirsin. cagırabiliriz dimi neyneyse?
hulk bir ara bu takımdaydı zaten.. yalnız paylaşımı azdı. şimdi nasıl acaba?ayyy çok sevindimm. hoşbuldukkarkadaşıma diyeyim.oda çok sevinecek. adı HULK.ayy paylaşım konusunda da sayfaları takip edemiyoruz diye şikayet etmezsiniz inş.
iyi geceler canımArkadaşlar ben kaçtım.. iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?