Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kıslar iftar menümü yazayaım istedim ..tabi bir çoğunuz daha sofradasınızdır..

malesef bugün kaçırdım ölçüyü..

bir porsiyon sulu köfte sadece köftesinden ama ve de çok az bulgurla yaptım köfteleri

5 6 kaşık da patlıcanlı fasulyeli az yağlı yaz türlüsü

bi kaç kaşık da cacık

buraya kadar iidi ama iftardan sonra badem şekeri yedim 10 15 tane hemde

sahurda bişey yemem artık

Bende yazıyım.

1 bütün alabalık.
1 tabak salata

Yedim. Ekmeksiz. :) Suyu az sonra içmeye başlıycam. Karnımdakiler birazcık işlem görsün. Karıştırınca mide çöplüğe dönüyormuş.

disakkarit dün akşamki menüm senin bugünki menün:)ama ben yarım fln anca yemiştim balığı koşturmacadan..
afiyet olsun..

selammmm... yer var mıııı? benide aranıza alıınn.muteee sende yazmışsın gerçi ama.

Son düzenleme:
bu hafta 2 kişi izne ayrılıyor canım. dolayısıyla 3 kişilik yerim var. bol paylaşım isterim dememe gerek yok, değil mi

hoşgeldin canım

heç meraklanma biz dır dır ederiz sürekli burda tirptofan bak yer varmış.arkadasınıda cagırabilirsin. cagırabiliriz dimi neyneyse?

bu hafta 2 kişi izne ayrılıyor canım. dolayısıyla 3 kişilik yerim var. bol paylaşım isterim dememe gerek yok, değil mi

hoşgeldin canım

ayyy çok sevindimm. hoşbuldukk arkadaşıma diyeyim.oda çok sevinecek. adı HULK.ayy paylaşım konusunda da sayfaları takip edemiyoruz diye şikayet etmezsiniz inş.

heç meraklanma biz dır dır ederiz sürekli burda tirptofan bak yer varmış.arkadasınıda cagırabilirsin. cagırabiliriz dimi neyneyse?
hiç şikayet etmeyiz bol bol dır dır edin canım:)
çağırabilirsiniz..

ayyy çok sevindimm. hoşbuldukk arkadaşıma diyeyim.oda çok sevinecek. adı HULK.ayy paylaşım konusunda da sayfaları takip edemiyoruz diye şikayet etmezsiniz inş.
hulk bir ara bu takımdaydı zaten.. yalnız paylaşımı azdı. şimdi nasıl acaba?
açıkçası paylaşımı bol olmalı..

Arkadaşlar ben kaçtım.. iyi geceler
iyi geceler canım
diğer mesajımda sizlere kuralları kopyalayım. takım mantığına yabancı değilsiniz zaten ama rutini bozmayalım.

mütedeyyin ve triptofan,

kurallarımız kızlar:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

kızlar dün gece giremedim onarımdaymış site yoksa ondan önceki gecemiydi hatırlayamadım kısacası giremedim buraya nasılsınız?

dün sahurda yediklerim:

special k light süt ile
3 dilim kepekli ekmek
peynir ve light reçel

iftarda:
3 kaşık ciğer
az salata

yeşil çay ve form bisküvi

2 lt de su

spor olarak da iftara az vakit kala 100 mekik çekiyorum 1 mil leslie yapıyorum ve gün içinde 1 saat dışarıda yürüyorum

Son düzenleme:
girmeyeli yeni üyeler katılmış galiba aramıza,herkes hoşgeldi bi de herhangi bi yenilik var mı göremediğim? bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Bitki çayları içtim ben, saça başa azıcık bakım olsun diye. Az sonra da sinemakili kürümü saçıma sürüp egzersiz yapcam. Hangisini daha çok beğenirsem ve etkili bulursam paylaşcam. Bugün egzersiz için ilk günüm. Baya bi video buldum. Bakalım.

Neler içtim?
* 1 bardak Lavanta çayı. (saç için)
* 1 bardak ısırganlı ayva deneli karışık çay (sağlık için)
* 1 bardak hayıt tohumu çayı. (kadınsal hormonların düzenliliği için)

Egzersizden sonra da duş alırım. Yeşilçayımı demler sabaha kadar da yeşilçaya yüklenirim diye düşünüyorum. Sahur için bir şey yemeyi pek düşünmüyorum. Yersem de karpuz yiycem. Canım çekti. Öptüm sizi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…