Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

deryoşummm aynn bende tartıdan korkuyom ama son çıktığımda 63,5 tu hala ramazan sürecinde bu kiloyu korusammmm süper olcak vermekten vazgeçmiş durumdayımm
aramıza hoşgeldin canım tercihlerin içindende hakkında hayırlı olan olsun inşş
evet gerçektende ekmekten vazgeçebilirizzz bunu bizzat protein ağırlıklı beslendiğimde kendim gördüm aylarca yemedim zaten sonra insanın canıda istemiyo ama proteini bırakınca ekmeğe başladım eee haliyle kilo vermem durdu yavaşladı aralarda aldım bile :2:
allah kabul etsin canım
Hoşgeldinn ..
Nerelerdesin senn?
Hasta nasıl olduu?
hşb canım hastanın durumu hala yoğun bakımda patronlarım hastanede memleketlerinde kim varsa hepsi gelmişş bende sadece emlağı açtım muhasebenin ve bankaların işlerini halletmek için kuyumcu 1 haftadır kapalı milletin siparişleri altınları paraları emanetler hepsi duruyoo yarına nolur bilmiyorum ama hastanın durumu iyi değil evdede sürekli misafir var ramazan nedeniyle yemeğiydi çayı böreği çöreğii meyvesi sonra semine doğru mutfağaa anamada kıyamıyorumki o yapsın dimi yakışmaz eee geceleride uyku tutmuyo düzenim bozuldu iyice :18:
aaaaa bisiklete binmeni tavsiye ederim cnm çok zevkli bak akşamları tv falan izlerken geç karşısına çevirrrrrrr zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bileee

emeğine sağlık canımmm

canım bol bol yüzdüm havuzda termalede girdim günde iki kere spor um iyiydi ama annem olnca anne yemeklrinden çok yedik galiba ama kilo almadım
hala 63 kiloyum

hoşgeldiniz kızlar
cnm kilo almaman çok güzel sporlarda süperrr sana çok iyi gelmiştir böyle bi tatil:)
selamlar kızlar:79:

a.s rabiş hoşgeldin ablacım nasılsın

BU karatayı denedin mi?
ben normalde de çok ekmek arayan birisi değilimdir problem olacağını düşünmüyorum da karatayı uygulayacağım ama emin olamadığım şeyler var işte.

BU karatayı denedin mi?
ben normalde de çok ekmek arayan birisi değilimdir problem olacağını düşünmüyorum da karatayı uygulayacağım ama emin olamadığım şeyler var işte.

canım dukan diyetini yapıyodum malum ramazan falan derken bıraktım ama geri başlicam çünkü gerçekten 2,haftadan sonra kilolar tek tek gidiyoo o yüzden ramazanı hasarsız bişekilde atlatmalıyımmm

Ne kadar hızlısınız

Mesajları takip etmekte zorlannıyorum

Yediklerimi hiç karbonhidrat. protein olarak değerlendirmemiştim.

Uyarılarınız için teşekkür ederim.

Daha çok dikkat edicem

Akşamları da bisiklete binicem

Ara öğünüm cacık

Eline sağlık canım.

Kızmadım:)

Çok güzel düşünmüşsün canım.

Kızlar buyurun mesaj sayımları ..
13.08.2011

eski_bir_masal 26
ozlemmtekinn 14
mcrgozde 9
dryrgp 6
elisya 6
maviyesil1999 3
elmaliturta 0
_ferdici_ 0
Chika 0
Neyneyse: 0
kedican 0
eline sağlık.
Chikam yok oldu yaw. İnternet sorunları fena vurdu sanırım. Bu hafta izinli yazalım artık masalcım.

Nerelerdesin seminecim ya.
Patronlarına da çok geçmiş olsun.

43 yaşında falandır çok kötü kaza yapmış ya 3 takla atmış araba
Kötüymüş…

kızlar beni de izinli yazmanız gerkçek ssanırım çünkü geçmişi okumaya yetişemez oldum... kpss çalışmaya başladım... sabahtan beri tarih çalışıyorum oku oku bi hal oldum burayada yetişmem zor olucak... yine girip geceleri sohpetlere katılırım ama bu durumda izini olmam daha iyi olcak sanırım... zaten spor filanda hak getire şuan... dersanemede karar verdim yarın sabah gidip kaydolcam... şimdide yemek yapıyorum... görüşürüz.. bu arada neyneysem gelmiş... ama çok durmamış... ramazandan sonra daha çok gelir umarım...

canım, ben de üniversite son sınıftayken söyledim. mezuniyetime yakındı. önce anneme söyledim. annem epey şaşırdı.. o da babama söyledi. sonra babam beni çağırdı, konuştuk falan. sonra ailemle tanıştırdım.. çok heyecanlanıyorsun ki bu gayet doğal. ancak aile daha normal karşılayabiliyor. baban sonuçta seni bir gün evlendireceğini biliyor. bence önemli olan bu konuları aileden gizlememek, her aşamada aileyi dahil etmek.

slm kızlar işe başlar başlamaz istifa etmiş bir özgür kız var burda....sizler nasılsınız bakalım...
hayırlı olsun diyemeden istifa etmişsin
yalnız benim de kalbim kpss hazırlığı yapman yönündeydi. neticede o mecraya girmiş olmana da sevindim açıkçası.

merhaba kızlar..ben yeniyim aranızda..şimdi ne yapmam gerek ne yapmamam bilgilendirirseniz çokk mutlu olucamm teşekkürler şimdidenn
hoşgeldin canım.:80:

hoşgeldin:79:

Bu arada ben Neyneyseyi çok merak ediyorum günlerdir yok ..:26:
geldim:)

sonunda geldimmm kızlarrrrrr işteyim muhasebe evrakları faturalar hepsi kaldı kaçgündürrr ancak bittiii sizleri çok özledimmmm yaa nasılsınız neler yaptınızz geçmişi bi okuyayımmmm
kolay gelsin canım.

Allah yardımcınız olsun canım, londra çok fena karıştı.
hayatını ve işlerini düzenleyebildiğinde biz yine burdayız.
Allah yardımcın olsun.

hışbuldum canım

masala kocaman bir

anaa görüyonmu gızı mezun olmuş tebrikler canımmm darısı başıma.
teşekkür ederim canım

Neredesinnn ama sen ya ben seni çok merak ettim kii ..
geldim canım
misafir olayı üst üste çok yordu beni.
hala da çağırmamız gereken arkadaşlar var.
ancak fırsat buldum takıma uğramak için..

a.s rabiş hoşgeldin ablacım nasılsın
hoşbuldum canım:80:
iyiyim çok şükür.
sende ne var ne yok?

Allah zihin açıklığı versin canım. çalış, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
bu hafta izinli yazalım o zaman.

Allah zihin açıklığı versin canım. çalış, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
bu hafta izinli yazalım o zaman.

evet cnm sen beni izinli yaz ben gene buraya gelmeden duramam ama en azından sorumluluğum az olur. geçmişi okuyamadım kaç mesaj yazdım v.s olmasın...
sen neler yaptın bu arada özlettin kendini....

iftar menüm

1 kkase mercimek
1 çorba kaşığı patates oturtma
1 çorba k pilav
salata
bol su bir bardak fanta
1 ısırık pide

şimdi çay içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…