Tekrar hoşgeldin diyeyim ben o zaman ..
Hangi şahirdesin?
İnşallah biran önce istediğin kiloya gelirsin ..
Ben bu dukanı falan pek çözemedim ama bir ara yapan arkadaşlar vardı takımda memnunlardı da ..
canım aslında ankarada oturuyorum çalışıyorum. ama eşim istanbulda o yüzden yaz tatilinde şimdilik onun yanındayım. maalesef bu masal da bayrama kadar sürecek. sonra yine aynı haftasonları görüşürsek ne alaaa.
şimdi 74.8 im canım.hoşbuldummm
atama yüzünden mi farklı şehirlerdesiniz
eşinin mesleği nedir
senin zorunlu hizmetinin bitmesini mi beklıyorsunuz
süresi ne kadar acaba
maşallah cnminşallah daha güzel kilolar vericezz
evet canım eşimin kadrosu ankarada kendi istanbulda öğretmen değil. bi bakanlıkta ama böyle bi eğitim süreçleri var. inşallah sabredersek 1 yıl daha böyle devam edecek..
inşallah yaa. aslında çok kasmadım kilo vermem durana kadar aburumu cuburumu yedim hatta. ama keşke şimdiki iradem ve bilgim ozaman olsaymış.kilo çokken daha hızlı verilirken ben kaçamaklar yaptım az az verdim.şimdi de ağzıma ekmek sürmüyorum çikolatanın tadını unuttum ama yine zor gidiyor.keşke o zaman daha sıksaydım şimdi 69 lara düşmüştüm. genelde de spor yapmama rağmen yavaş veriyorum nedense.neyse yavaş veya hızlı gitsin de nasıl gidersee:)
maşallah cnminşallah daha güzel kilolar vericezz
evet canım eşimin kadrosu ankarada kendi istanbulda öğretmen değil. bi bakanlıkta ama böyle bi eğitim süreçleri var. inşallah sabredersek 1 yıl daha böyle devam edecek..
sen nasıl verdin ne kadar zamanda verdin . maşallah yaaa.13 kiloo.2 yağ bidonu ve 12 paket margarin gitmişş..
biran önce geçer umarım bu zamanlar
hazır bulmuşken seni soru yağmuruna tutabilir miyim
ilk ataman nereyeydi ne zaman oldu ataman
birazdan eşime çiğ börek kızartacamm.ama ben yiycekmiyim hayıırr.yalnızken diyet yapmak ne kolaymış yaa.okul açılınca daha kolay geçecek benim için bu süreç.
ben sahur için bişeyler hazırlamaya gidiyorum canalrım.. görüşürüz
kız tanıdık mı çıktık noldu?eyvahh. yoksa sende öğretmen yada adayı mısın?ilk atamam osmaniyenin bi köyüne oldu. 5 sınıf 1 arada lojman yok off offf ne günlerdi. 2008 de yani.
çiğbörek miiiiiii
Eskişehirle bağlantınız var mı acaba?
Afiyet olsunn ..
Öğretmen adayıyım ben de ..
Merak ettim hemen duyunca ..
sonra ne zaman ankaraya geldin eş durumu ile mi
Avatarlarımız değişsin canlılık gelsin dedik
Ohh afiyet olsun ..
Ama şu asitli içecekleri ne yap ne et bırak çok zararlı ya sadece kiloya da değil ki..
afiyet olsun elisyacım ..
O salçalının yağı falan fazla değil dimi?
O badem şekerleri hiç ama hiç olmamış
Hem de 15 tane falan ..
Canın istediyse 1 tane at ağzına ne o kadar öyle ..
şimdi 74.8 im canım.hoşbuldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?