ücretli yaptığım günler geldi aklıma... ama ben galiba böyle klasik bi öğretmen değildim... sınıfta gülme krizine grip çıkamamıştım bi kere... ne zevkliydi ya... İnş Allah kadrolu olduğum günleride gösteersin...
o hiç belli olmaz... ben evlendim evleneli rüyama bebekler giriyo... bi kere bir kız bebek gördüm kucağımda nasıl güzel... bana anne sen neden beni istemiyorsun diye soruyor... çok garipo duygular geliyor galiba içgüdüsel bişiy...
bu arada ben her muhabbete balıklama dalıyorum ama ayıp olmuyo inş... bi gidiyrm biraz cam siliyorum bi perde asıyrm yoruluncada gelip yorum yazıyorum... bu arada herkese tavsiye ederim cam sil perde tak in çık deli spor oluyor...
Yaaa ben acıktım bugün gece sadece su içtim uyudum şimdide acıktımm...
Gülçin ramazan dan sonra ben dukan yapayım diyorum madem öyle etkili bir diyet programı, kitabını alıyım dışarı çıktığım da
Sakın bu açlıkla iftarda yemeklere saldırmaa ..
Yok yok saldırmam kramp giriyo mideme çok yiyince çorba içince kesilirim zaten merak etme
Canım sen ne okuyodun ya, hangi üniversite ?
İnşallah seneye bu zamanlarda atanma heyecanını konuşacağız Özlemcim ..
Sonra da gülçinle konuşursunuz sınıfta böyle oldu diye ..
Beni beklersen işin zor çünkü
Kısmet ya o ..
Erkek arkadaşımla da konuşuyoruz sürekli, ben genelde olamsın diyorum. O da sen nasıl istersen diyor bazen olsun diyor bazen olmasın
Ama ona da genelde hep böyle diyenlerin ilk çocuğu olur diyorlar ..
Evlilik konusunda da ikimizde etrafa ahkam kesmişiz yok olmaz en erken 30 diye.
Şimdi okul bitse de evleniversek diye bakıyoruz.
Yani tamamen kısmet bu işler ..
Gel gel istediğin gibi dal kuzum
Bu arada senin diyet nasıl gidiyor?
Genel bir atak olsa bu hafta pek güzel olacak bazı oalylardan sonra
evet cnm ben dikkat ediyorum sabah peynirli tost öğlen sadece meyve yedim akşamada tavuk var mönüde... bu arada eğer sabahtan şuan yaşıcaklarımı bilseydim kullanıcı adımı bahtsız bedevi olarak değiştrrdm... bi güzzel yemek yapayım mumlarımı yakıyım romantik bi yemek yiyelim dedim belki aylardır böyle özenmemiştim...aradı bütün iş arkadaşları çıkışta okey turnuvası yapçaklarmış... bahtsız bedeviyim bahtsız.....
Hımm ne güzel kaçıncı sınıfsın canımFen bilgisi öğretmenliği okuyorum ben Hacettepede.
evet cnm ben dikkat ediyorum sabah peynirli tost öğlen sadece meyve yedim akşamada tavuk var mönüde... bu arada eğer sabahtan şuan yaşıcaklarımı bilseydim kullanıcı adımı bahtsız bedevi olarak değiştrrdm... bi güzzel yemek yapayım mumlarımı yakıyım romantik bi yemek yiyelim dedim belki aylardır böyle özenmemiştim...aradı bütün iş arkadaşları çıkışta okey turnuvası yapçaklarmış... bahtsız bedeviyim bahtsız.....
Ayy kıyamam ya o kadar uğraş sen süpriz olsun dedin heralde sana süpriz oldu ..
Yarın yaparsın artık Özlemcim olsun üzülme ..
Hımm ne güzel kaçıncı sınıfsın canım
Ay kıyamam yazık yaaniye yapıyolarmış ne gereksiz birşey
Şaka bir yana artık yarına yaparsın sen de ama önceden söyle plan yapmasın canım
Sitede sorun var aynı problem yüzünden delirdim ben de ..
yok yapmam artık kızdım çünkü hem yarın çarş ve perş yemeğe misafirim olcak bütün iftarları bi araya denk getirmişim... bide bu sinirle kavga etmessem iyi...
Sitede sorun var aynı problem yüzünden delirdim ben de ..
yok yapmam artık kızdım çünkü hem yarın çarş ve perş yemeğe misafirim olcak bütün iftarları bi araya denk getirmişim... bide bu sinirle kavga etmessem iyi...
Hımm ne güzel kaçıncı sınıfsın canım
Ay kıyamam yazık yaaniye yapıyolarmış ne gereksiz birşey
Şaka bir yana artık yarına yaparsın sen de ama önceden söyle plan yapmasın canım
meraba kızlarrrrr neler kaynatmışsınızzzz siz bakayımmmmmmm
Kız haberi varmıydı ki yoksa niye sinirleniyosun sakin relaksyok yapmam artık kızdım çünkü hem yarın çarş ve perş yemeğe misafirim olcak bütün iftarları bi araya denk getirmişim... bide bu sinirle kavga etmessem iyi...
3. sınıfım ben ..
Ayy kızma yazık adamın bir şeyden haberi yok ..
Farkettirdin mi kızdığını?
Kız haberi varmıydı ki yoksa niye sinirleniyosun sakin relaks
İyi canım ya birşey kalmamış bitmesine hadi hayırlısıyla bitir hayırlsıyla atan inş.
Fıstıklar benim çıkmama 3 dk kaldı :81:
oleyyyy
Akşam görüşmek üzereee iftarda az yiyelim hepimiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?