Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim Elisyacım ..
Bu hafta bazı nedenlerle motive olmuş durumdayım o yüzden menülere de spora da dikkat etmeye çalışıyorum.
Sen ne durumdasın?
nedenlerini merak ettim canım tartımmı yoksa 2.5 yılın verdiği gaz mıhayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inş...
selamlar kızlar:79:
bugün yorgun yorgun gezdim. halsizlik var üstümde..
siz ne yaptınız?

geçmiş olsun cnm bazen oluyor benimde gözlerim nasıl ağırlaştı bugün full iş yaptım evde çok yorgunum...

kızlar bide kavga etmedim bilginize... sadece onun sevdiği bi kaç bişiy yapçaktım geç geldiğin için onlardan mahrum kaldın dedim... nasıl tuttum kendimi bende bilmiyorum ama iyiki tuttum çünkü artık kavga etmekten çok sıkıldım...

herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
masalcığımada sevdiceğiyle güzel sohpetler

hayırlı olsan diyelim o zaman turtacım, özlettin kendini. nerdeyse izne ayıracaktım seni, hadi yırttın

tam zamanında dönmüşüm desene kaptişim

uzuunn pide ise 4 te birinden fazla yersen kilo alırsın inşallah diye beddua edersem yemez misiin?( nasıl bi cümledir bie öğrtemen olcam hale bak)

en korktuğum şey o yaa ama sanırım hepiimiz aynı olucaz bir de klask lafları vardır ya Allah sana senin gibi bir çocuk versin de gör

Hoşgeldinn?
Bilgisayarın da geldi mi?

hoşbulduk yok ya o geldigi gibi gitti sorunlydu da biraz kendüsü bir arkadasım yurt dışına gidiyordu onunkini aldım ben de idareten onun orda da varmış artık yenisini alana kadar hiç yoktan iyidir.

başvuru yaptım nickim değişsin diye kabul edilirse umarım bana kızmassınız... aklıma bi tek o isim geldi çünkü... nasılsa bi elmalı turtamız vardı bide balkaymağımız olsun dedim...

aboooooww kızım bizim nickler milleti bastan çıkarıyor he sonunda ikimizde atacakalr siteden sölim ben sana

evet ya bende onu bekliyorum 9 günmüş tatil bakalım bize 4 günü kesinde geriye kalanını verilermiki acep

niye ayıp olsun yaw:))
muhabbet olsun da önemli olan o bence.
yaw hepiniz bayram temizliğine başladınız, bende tık yok

yazık olmuş yaw

kavga etmediğin iyi olmuş. kavganın bir faydası olmuyor. anlayan hatasını zaten kavgasız da anlar.

tam zamanında dönmüşüm desene kaptişim
en korktuğum şey o yaa ama sanırım hepiimiz aynı olucaz bir de klask lafları vardır ya Allah sana senin gibi bir çocuk versin de gör
evet canım, zamanlaman çok iyi.
he he süper laftır bence

Öldümm ..
Slim in 6 yapmaya kalktım ama 10 dakika sonra bacaklarımı kıpırdatamadım ..
Off nasıl acıyorlar ya ..

Allah inş. sana da nasip etcek de ondan mütevellit böyle oluyor bence kuzum

bu arada panpislerimm spor salonuna yazıldım yarın baslıyorumm artık sıkılasmam lazımmmmmmm su basenleri küçültmem lazım deli oluyorum onlara

uuuuuuuu baya varmış suna bak..
ya su kalorı cetvelını nerden bulabılırım ama detaylı olmasını ıstıorum sız nerden bakıosunuz bebeklerım:)

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 23.08.11 ]

burdan bakabilirsin...

evet en iyisi öyle yap sen.. :))

ya bu vitamin hapları kilo aldırmıyormu? :26:

birde slim in 6 leslienin değilmi? nerden indirebilirim? link falan varmı?

Selamlarr herkeseee bende yediklerimi yazayım kızlar benim diyetimi hesapladımda şimdü 2200 kcal çıktı yav aslında bayaaa da çokmuş
Sahur:
2 dilim ekmek(ev yapımı)
2 dilim az yağlı peynir
1 bardak çay
1 bardak süt
10 fındık
İftar:
1 kaşık şehriye çorbası
1 but
2 dilim ekmek
1 haşlanmış patates
Ara:
1 kemalpaşa
2 erik

Kızlar menümden tek kaçamagım.. 5 tane küçük incecik sarma oldu o kadar...

Arkadaşlarım ısrarla önüme baklava, pasta,poğaça getirdiler. gıcıklar, sırf beni sinir etmek için... ama yemedim :80: alkışş alkış...

Hocamda beni görünce " melek sende bayagı değişiklik var " dedi... ay nasıl mutlu oldun anlatamam

bu kadar çok çıkmaması lazım...

kemalpaşa 1 porsiyon mu? 1 porsiyon 450 kalori...

patates te var... belki bu yüzden cok cıkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…