ya bız ya oPp
nedenlerini merak ettim canım tartımmı yoksa 2.5 yılın verdiği gaz mıTeşekkür ederim Elisyacım ..
Bu hafta bazı nedenlerle motive olmuş durumdayım o yüzden menülere de spora da dikkat etmeye çalışıyorum.
Sen ne durumdasın?
selamlar kızlar:79:
bugün yorgun yorgun gezdim. halsizlik var üstümde..
siz ne yaptınız?
hayırlı olsan diyelim o zaman turtacım, özlettin kendini. nerdeyse izne ayıracaktım seni, hadi yırttın
uzuunn pide ise 4 te birinden fazla yersen kilo alırsın inşallah diye beddua edersem yemez misiin?( nasıl bi cümledir bie öğrtemen olcam hale bak)
tipik anne repliği..bi klasiktir" gece yatmaz,sabah kalkmaz" malak gibi de der.ayy annelere has bi söz dağarcığı varda benim haberimmi yok acebaa..
bende anne olursam aynı klişelere düşecek miyim? bak komşunun kızı... diye başlayan cümleler gibi mesela
Hoşgeldinn?
Bilgisayarın da geldi mi?
başvuru yaptım nickim değişsin diye kabul edilirse umarım bana kızmassınız... aklıma bi tek o isim geldi çünkü... nasılsa bi elmalı turtamız vardıbide balkaymağımız olsun dedim...
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa
O kadar geçmişi okudum alıntı yaptım net bi kitlendi sayfa kapandı ben şimdi o kadar şeyi geri dönüp alıntı yapcam yaa
Neyse yavaş yavaş yaparım artık, Günaydın kızlar bu arada ya :92:
Ay bir pazartesi daha oldu aman aman nasıl güzel bir günneyse az kaldı bayram tatili yapcaz sabrediyorum sırf onun için...
niye ayıp olsun yaw:))bu arada ben her muhabbete balıklama dalıyorum ama ayıp olmuyo inş... bi gidiyrm biraz cam siliyorum bi perde asıyrm yoruluncada gelip yorum yazıyorum... bu arada herkese tavsiye ederim cam sil perde tak in çık deli spor oluyor...
yazık olmuş yawevet cnm ben dikkat ediyorum sabah peynirli tost öğlen sadece meyve yedim akşamada tavuk var mönüde... bu arada eğer sabahtan şuan yaşıcaklarımı bilseydim kullanıcı adımı bahtsız bedevi olarak değiştrrdm... bi güzzel yemek yapayım mumlarımı yakıyım romantik bi yemek yiyelim dedim belki aylardır böyle özenmemiştim...aradı bütün iş arkadaşları çıkışta okey turnuvası yapçaklarmış... bahtsız bedeviyim bahtsız.....
kavga etmediğin iyi olmuş. kavganın bir faydası olmuyor. anlayan hatasını zaten kavgasız da anlar.geçmiş olsun cnm bazen oluyor benimde gözlerim nasıl ağırlaştı bugün full iş yaptım evde çok yorgunum...
kızlar bide kavga etmedim bilginize... sadece onun sevdiği bi kaç bişiy yapçaktım geç geldiğin için onlardan mahrum kaldın dedim... nasıl tuttum kendimi bende bilmiyorum ama iyiki tuttum çünkü artık kavga etmekten çok sıkıldım...
evet canım, zamanlaman çok iyi.tam zamanında dönmüşüm desene kaptişim
en korktuğum şey o yaa ama sanırım hepiimiz aynı olucaz bir de klask lafları vardır ya Allah sana senin gibi bir çocuk versin de gör
Öldümm ..
Slim in 6 yapmaya kalktım ama 10 dakika sonra bacaklarımı kıpırdatamadım ..
Off nasıl acıyorlar ya ..
Öldümm ..
Slim in 6 yapmaya kalktım ama 10 dakika sonra bacaklarımı kıpırdatamadım ..
Off nasıl acıyorlar ya ..
ücretli yaptığım günler geldi aklıma... ama ben galiba böyle klasik bi öğretmen değildim... sınıfta gülme krizine grip çıkamamıştım bi kere... ne zevkliydi ya... İnş Allah kadrolu olduğum günleride gösteersin...
o hiç belli olmaz... ben evlendim evleneli rüyama bebekler giriyo... bi kere bir kız bebek gördüm kucağımda nasıl güzel... bana anne sen neden beni istemiyorsun diye soruyor... çok garipo duygular geliyor galiba içgüdüsel bişiy...
Bu 1 porsiyon nedense bana kocaman bir tabak gibi geliyor umarım yanılıyorumdur ..
ah aşkkkkkkkkkkkkkk ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
9 gün bayram tatiliymiş yaw. keşke biz de bir yerlere gitsek de nereye gitsek?
önerileri alayım:)
Bu 1 porsiyon nedense bana kocaman bir tabak gibi geliyor umarım yanılıyorumdur ..
uuuuuuuu baya varmış suna bak..
ya su kalorı cetvelını nerden bulabılırım ama detaylı olmasını ıstıorum sız nerden bakıosunuz bebeklerım:)
Şimdi canım çok istedi ..
Aslında kalorisi de gayet güzel ama şöyle bir şey yapmam belki daha iyi olabilir.
65 kiloyu görmek istiyorum bu hafta.
Ne zaman ki 65 oldum o gün direk çiğköfte dürüm yiyeceğim.
Bu da beni motive etsin hem ..
Sabah:
- C vitamini takviyesi
( 08.20 )
- 1 domates
- 5 kuru kayısı
- 1 kk peynir
- 8 zeytin
- 2 yumurta
(10.30)
- Leslie ile 3 mil
( 13.00 )
- Süper freshin balıklarından 5 adet.( 5 tanesi 130 kalori falan .. )
- 1 bardak ayran
(14.00)
- Leslie ile 3 mil
- Slim in 6 ( 10 dakika da haşatım çıktı normalde 25 dakika sürüyor.)
(16.45 )
- Mantar
- 2 kaşık yoğurt
Selamlarr herkeseee bende yediklerimi yazayım kızlar benim diyetimi hesapladımda şimdü 2200 kcal çıktı yav aslında bayaaa da çokmuş
Sahur:
2 dilim ekmek(ev yapımı)
2 dilim az yağlı peynir
1 bardak çay
1 bardak süt
10 fındık
İftar:
1 kaşık şehriye çorbası
1 but
2 dilim ekmek
1 haşlanmış patates
Ara:
1 kemalpaşa
2 erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?