brose cim artık daha çok katılım bkliyoruz..melisin uyarısı vardı..2 gün sebepsiz gelmeyentakımdan çıkarılacak.
bu arada menün gayet güzel.doddurmayı saymazsak tabüüüüü...daha havalar ısınmadan başlamışsın..ben kendimi yaza saklıyorum....kaydirigubbakcemile3
Ben hedefleri kucuk tutmak istiyorum. cunku hedefe ulasamayinca morelim cok kotu bozuluyo. onun icin bu hafta 78.5.
+ ve -
daha fazla spor yapmak istiyorum. okuldan gelince bi 30-45 dkk. Kendim evde spor yapiorum onun disinda cok hareketsiz kaliyorm.
bir cok seye hayir diyebiliyorum ( ozellikle abur cubura ) :)
Birsey paylasmak istiyorum belki sizlerde karsilasiyosunzdur bu durumlarla .. ben acikcasi cok sinir oluyorum .. bu diyete basliyali ozellikle akrabalar fark ediyor tabi .. fazla yemedigim ..hemen soruyolar : diyettemisin ?? .. dikkat etmeye calisiyorum artik yediklerime dedigim zaman .. evet bencede dikkat et son zamanlarda cok kilo almistin diyolar.. kuplere biniyorum.. bu beni biyandan motive ediyo diger yandan kiziyorum iste
yani arkadaslar kilo almadiginizi gormeyenlere bir gorunun derim .. motive edibiliyo:) ama tabi sinir olmayida goze alin yerimseniben
Ben hedefleri kucuk tutmak istiyorum. cunku hedefe ulasamayinca morelim cok kotu bozuluyo. onun icin bu hafta 78.5.
+ ve -
daha fazla spor yapmak istiyorum. okuldan gelince bi 30-45 dkk. Kendim evde spor yapiorum onun disinda cok hareketsiz kaliyorm.
Birsey paylasmak istiyorum belki sizlerde karsilasiyosunzdur bu durumlarla .. ben acikcasi cok sinir oluyorum .. bu diyete basliyali ozellikle akrabalar fark ediyor tabi .. fazla yemedigim ..hemen soruyolar : diyettemisin ?? .. dikkat etmeye calisiyorum artik yediklerime dedigim zaman .. evet bencede dikkat et son zamanlarda cok kilo almistin diyolar.. kuplere biniyorum.. bu beni biyandan motive ediyo diger yandan kiziyorum iste
yani arkadaslar kilo almadiginizi gormeyenlere bir gorunun derim .. motive edibiliyo:) ama tabi sinir olmayida goze alin yerimseniben
evet ya bi de öyle versiyonu var dimi??
aman daha fazla verme çirkinleştin...gözlerinin önü çöktü falan :)))
gerçekten çevreyi çok takmamak lazım ama benim elimde olmuyo((
sağol şekercim.boşverdim gitti.bugün hava çok güzel,içim kıpır kıpır oluyor.unuttum bile.kız ne diyon senn??noldu?kimler üzdü seni şeker? söyle 13 takım biraraya gelsin..uçuralım kellesini
sağol hayatım,takmıyorum yani en azından şimdilik.benim öfkem yatışasıya kadar herşey ondan sonra çaya gelseler oturur sohbet ederim,ne yapayım huyum kurusun emi,kinci olamıyorum işte.günaydınnnn kızlarr
melzeyit ablam giremicekmi artıkın yaa özletme kendini barii
adcım boşver takma kafana böyl şeyleri kim kafanı bozduysa
çağır yolalımm onuu gelemiyorsam netten işini bitiririz merak etme senn
güzel canını yorma pis insanlar içinn
veyla sana hoşgeldin dedimmi bilmiyorumm kusura bakma
hoşgeldinn :)
merhaba arkadaşlar bu saate kadar zor dayandım canım çok tatlı istiyor ve öğlen 2 dilim pizza yedimsenağlama akşama görüşürüz bu arada kilo takip çizelgesinden bende istiyorum nasıl yaptınız:uhm:
merhaba kizlar nerelerdesiniz bakalim pazar pazar geziyormu herkes ben evdeyim bugün hedefler cok guzel valla bu hafta meliscim sana bir sorum var kac hafta izinli kalabiliyorum onu ögreneyim de ona göre diskalifiye olmayayim olmam ama ne olur ne olmaz tedbirli olalaim
gerçek nerdesiniz siz yaa
sağol şekercim.boşverdim gitti.bugün hava çok güzel,içim kıpır kıpır oluyor.unuttum bile.
.
merhaba kizlar nerelerdesiniz bakalim pazar pazar geziyormu herkes ben evdeyim bugün hedefler cok guzel valla bu hafta meliscim sana bir sorum var kac hafta izinli kalabiliyorum onu ögreneyim de ona göre diskalifiye olmayayim olmam ama ne olur ne olmaz tedbirli olalaim
+ ve - daha fazla spor yapmak istiyorum. okuldan gelince bi 30-45 dkk. Kendim evde spor yapiorum onun disinda cok hareketsiz kaliyorm.
canım sorma ya haftaya düğün var ve uzun zamandır görüşmediğim insanlarla görüşeceğim ve hepsi ne kadarda kilo aldın diyecek ve arkasından ekleyecekler "olsun çok yakışmış"
ayyyy sinir oluyom valla
aslında moralim bozuluo ama motivasyonum da artıyo
ama yinede strese girmeye başladım bilenem
merhaba arkadaşlar bu saate kadar zor dayandım canım çok tatlı istiyor ve öğlen 2 dilim pizza yedimsenağlama akşama görüşürüz bu arada kilo takip çizelgesinden bende istiyorum nasıl yaptınız:uhm:
sağol şekercim.boşverdim gitti.bugün hava çok güzel,içim kıpır kıpır oluyor.unuttum bile.
sağol hayatım,takmıyorum yani en azından şimdilik.benim öfkem yatışasıya kadar herşey ondan sonra çaya gelseler oturur sohbet ederim,ne yapayım huyum kurusun emi,kinci olamıyorum işte.
geldim kızlar..24 saatlik okul nöbetim şu an itibari ile bitmiştir..nöbetteydim yani
bu gün ne yedim?
okulda olduğum için sabah 1 küçük tereyağ ,1 küçük bal 3 zeytin 2 dilim k ekmek
ara yok
öğle pirinç pilavı kavurma ayran tatlı
ara 4 -5 tane çubuk kraker
akşam sadee yoğurt ve domates yiyeeğim
akşamüstü 40 dk yürüyüş yaptım
sabah 1 saat voleybol oynadım öğrencilerlehihoyyyt
kimsecikler yok
neler yedim
sabah kahvaltı
öğlen fırında patates tavuk (aç kalktım inanın)
akşamda ton balıklı salata
-tatlicadiarzu-merhaba arkadaşlar çooo açımmm..... bugün diyetime tam uyamadım spor yapamadım ipimi atlayamadım :çok üzgünüm: bugün nette elma krom 30 diyet ürününün reklamını gördüm aranızda kullananlar varmı arkadaşlar çok etkilendim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
oohh ben diyet yapayım millet yisinn ne güzelll
afiyet olsun lop lop et olsun ozaman
şişgoo nerdesin balım görmedim seni kaç gündürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?