Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet .. dondurma evede olunca dur diyemiyorum .. her mevsim kapilarim acik ona .. malesef tabiki

Ben hedefleri kucuk tutmak istiyorum. cunku hedefe ulasamayinca morelim cok kotu bozuluyo. onun icin bu hafta 78.5.

+ ve -
daha fazla spor yapmak istiyorum. okuldan gelince bi 30-45 dkk. Kendim evde spor yapiorum onun disinda cok hareketsiz kaliyorm.

bir cok seye hayir diyebiliyorum ( ozellikle abur cubura ) :)

Birsey paylasmak istiyorum belki sizlerde karsilasiyosunzdur bu durumlarla .. ben acikcasi cok sinir oluyorum .. bu diyete basliyali ozellikle akrabalar fark ediyor tabi .. fazla yemedigim ..hemen soruyolar : diyettemisin ?? .. dikkat etmeye calisiyorum artik yediklerime dedigim zaman .. evet bencede dikkat et son zamanlarda cok kilo almistin diyolar .. kuplere biniyorum.. bu beni biyandan motive ediyo diger yandan kiziyorum iste

yani arkadaslar kilo almadiginizi gormeyenlere bir gorunun derim .. motive edibiliyo:) ama tabi sinir olmayida goze alin yerimseniben

canım sorma ya haftaya düğün var ve uzun zamandır görüşmediğim insanlarla görüşeceğim ve hepsi ne kadarda kilo aldın diyecek ve arkasından ekleyecekler "olsun çok yakışmış"
ayyyy sinir oluyom valla
aslında moralim bozuluo ama motivasyonum da artıyo
ama yinede strese girmeye başladım bilenem

ayy canım bozma moralinimi diyeyim boz moralinimi diyeyimm :roflol:
ne diceğimi şaşırdım valla sırnaşık şey
içimden geleni söylüyorum bozma kafanı böyle şeylere
sen koş zıpla sporunu yap canımm Şeniz
bir zaman sonrada yeter artık çirkin olmuşun kilo verme dicekler :mymeka:
aynı şey banada oluyor

evet ya bi de öyle versiyonu var dimi??
aman daha fazla verme çirkinleştin...gözlerinin önü çöktü falan :)))
gerçekten çevreyi çok takmamak lazım ama benim elimde olmuyo ((

evet ya bi de öyle versiyonu var dimi??
aman daha fazla verme çirkinleştin...gözlerinin önü çöktü falan :)))
gerçekten çevreyi çok takmamak lazım ama benim elimde olmuyo ((

gerçekten takma
takmadığını görcekler onlar sinir olcaklar dene gör ama orda çaktırma bişey
sen sinirlenceğene onlar sinirlensin ben böyle mutluyum de kimseye söyleme
rejim yaptığını aa zayıflamışın derlersedee amaann gerçekmi
bişeyde yapmadım halbuki dee sırnaşık şey
takmmaa bacımm gıcık insanları kafana
akraban ama artık kusura bakmazsın kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bu saate kadar zor dayandım canım çok tatlı istiyor ve öğlen 2 dilim pizza yedimsenağlama akşama görüşürüz bu arada kilo takip çizelgesinden bende istiyorum nasıl yaptınız:uhm:

kız ne diyon senn??noldu?kimler üzdü seni şeker? söyle 13 takım biraraya gelsin..uçuralım kellesini
sağol şekercim.boşverdim gitti.bugün hava çok güzel,içim kıpır kıpır oluyor.unuttum bile.
sağol hayatım,takmıyorum yani en azından şimdilik.benim öfkem yatışasıya kadar herşey ondan sonra çaya gelseler oturur sohbet ederim,ne yapayım huyum kurusun emi,kinci olamıyorum işte.
merhaba arkadaşlar bu saate kadar zor dayandım canım çok tatlı istiyor ve öğlen 2 dilim pizza yedimsenağlama akşama görüşürüz bu arada kilo takip çizelgesinden bende istiyorum nasıl yaptınız:uhm:

veyla aramıza hoşgeldin.kaç kilo olmak istiyorsn kine? :uhm: diyet bölümünde kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bölüm var ordan takip ederk yazılanları yapabilirsin.yapamazsan yardımcı olmaya çalışırım.

gerçek nerdesiniz siz yaa

geldim kızlar..24 saatlik okul nöbetim şu an itibari ile bitmiştir..nöbetteydim yani

sağol şekercim.boşverdim gitti.bugün hava çok güzel,içim kıpır kıpır oluyor.unuttum bile.

.

ah canım en iyisini yapıyorsun..mutlu olalım sevinelim gülelim oynayalım ama yemeyelimmmmmmmmm

bu gün ne yedim?
okulda olduğum için sabah 1 küçük tereyağ ,1 küçük bal 3 zeytin 2 dilim k ekmek
ara yok
öğle pirinç pilavı kavurma ayran tatlı
ara 4 -5 tane çubuk kraker
akşam sadee yoğurt ve domates yiyeeğim
akşamüstü 40 dk yürüyüş yaptım
sabah 1 saat voleybol oynadım öğrencilerlehihoyyyt

kimsecikler yok
neler yedim
sabah kahvaltı
öğlen fırında patates tavuk (aç kalktım inanın)
akşamda ton balıklı salata

-tatlicadiarzu-merhaba arkadaşlar çooo açımmm..... bugün diyetime tam uyamadım spor yapamadım ipimi atlayamadım :çok üzgünüm: bugün nette elma krom 30 diyet ürününün reklamını gördüm aranızda kullananlar varmı arkadaşlar çok etkilendim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

ben çok gezdim
canım öyle bir sınırlama yok hiç o tarz bir bilgi yok bir yerde. Ama çok uzun süre izinli olunca iki tarafın rızasıyla yerine birisi alınabiliyor, bir boşlukta tekrar eski üye geri alınıyor. Çok yoğun bir talep patlaması olursa konuşuruz, şu an öyle bir durum yok canım.

evet canımddiğin kaçınılmaz, hpimiz yaşıyoruz sık sık. Bu bizi hırslandırmalı bence. kaydirigubbakcemile3

ben böyle de güzelim de öyle diyenlere canımcım en güzeli.

canım canın çok tatlı istiyorsa haftada bir olmak üzere sütlü tatlı tercih et ve öğlen saatlerinde yemeye çalış, akşama bırakma. Pizza biraz kötü olmuş

canım iyi olduğuna sevindim, kime kızdın çok anlamadık ama boşver gitsin, bu da geçer be gülüm Sezen aksu misali.

geldim kızlar..24 saatlik okul nöbetim şu an itibari ile bitmiştir..nöbetteydim yani

geçmiş olsun.

ne güzel spor yapmışsın.

kimsecikler yok
neler yedim
sabah kahvaltı
öğlen fırında patates tavuk (aç kalktım inanın)
akşamda ton balıklı salata

güzel yemişsin canım.

annem almış ama henüz kullanmaya başlamadı, başlasın ben gelişmeleri yazarım.

ben neler yedim:
sabah: (pazar kahvaltısı) 1/2 simit, menemen, peynir, bal
ara: tatlı tabağı kadar katmer
öğlen: (4 gibiydi yedik) tavuk pirzola, hindi but şiş mangalda, babam ve eşimin mangal keyfi başladı artık her hafta. Papatya ekmeğin 1 dilimi, salata
ara: bir kaç bisküvi, çay
akşam yok: eee daha ne olsun.

Bu 2 gün biraz abarttım o yüzden hafta sonu kendime mükafat olarak vermeye niyetlendiğim sütlü tatlıyı yemedim, haftaya artık. Hafta içi asılalım diyetlere.

oohh ben diyet yapayım millet yisinn ne güzelll
afiyet olsun lop lop et olsun ozaman

şişgoo nerdesin balım görmedim seni kaç gündürr

oohh ben diyet yapayım millet yisinn ne güzelll
afiyet olsun lop lop et olsun ozaman

şişgoo nerdesin balım görmedim seni kaç gündürr

ama canım ben geçen hafta 900 gr verdim hiç mi mükafatım olmasın senağlama

şişgo haftasonu giremiyor ya, yarın sabah görürürz artık onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…