Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben salata yedim az önce sadece hemde
ara içinde elmam var suyumuda içiyorumm bugünlük bişi kaçırmadımm :roflol:

afferin cadı sana...süpersin..hafta sonu kaçamak olmayınca hafta içide olmaz gülüm..
nereus ve patbori nasilsiniz canlarim ben cok iyiyim bugün kilo vermisim kizla
karamanlı iyiyiz canım..kilo vermene çok sevindik..birimiz kilo verse hepimiz seviniyoruz..birimizin derdi hepimizi üzüyor...
tamam ozman ben arar ara gireyim cuma günü bildirim yapayım kızlar öptüm hepinizi

melzeyitim sen sınavını atlat hayırlısıyla..ama sık ugramaya çalış..öslüyoruz sonra...senağlama

GÜZEL HABERİ DE SONA BIRAKIYIM...200 GR DAHA VERMİŞİMM..ya bari dün verseymişimm.ama olsun çok şükür yine vermee başladım...73.600..
o zaman bu haftaki hedefim 72.800 olsun

dün akşam yediklerimi yazayım
yarım kase yoğurt 1 domates 4 kaşık çorba ....bunları 18 :15' de yemiştim..yatana kadar birşey sürmedim ağzıma sabah tartıldım 200 gr gitmişti

bugün
sabah 2 dilim k ekmek 1 yumurta 3 zeytin
ara yarım muz yarım elma 1 çb süt
öğle
1 küçük karnıyarık salata yoğurt 2 dilim k ekmek
ara 1 çb nesquik
akşam sadce meyve salatası yimeyi düşünüyorum...

artııııııııı 50 dk platesimi yaptımmm
2 lt suyumu çtim devam ediyorum
artıııı lahana suyu 2 bardak...sengözlerimebaksanab

kız ne diyon senn??noldu?kimler üzdü seni şeker? söyle 13 takım biraraya gelsin..uçuralım kellesini

merhaba melis 25 yaşındayım elk. müh.164 boy 68 kilo:1no2: daha önce birçok kez diyet programı uyguladım başarılı oldum ancak sonuç bir kaç sonra yeniden kilo alıyorum..
hergün takip edeceğimden eminim sizlerle kendimi daha iyi hissediyorum bugün etkisini fazlasıyla hissettim hepinize teşekkür ediyorum....

öğlen: 2 dilim kepekli ekmek bir kase yoğurt ,2 tane meyve yedim
akşam:bir kase çorba ve etli sebze yemeği
yemekten sonra 100 tane ip atladım arkadaşlar doktorum 50 ipin yarım saat yürüyüşe denk olduğunu söylemişti bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlara yardımcı olacağına inanıyorum....

aramıza hoşgeldin veyla..bizim kızlar haftasonları pek bi gezmekten uğrayamıyolar..
takımın kilo vermede faydası çok oluyor gerçekten..sonuçta hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz..bu arada menün çok güzel olmuş..hiç kaçamak yok
ip atlama konusunu bilmiyordum süpermiş..ben 8 -9 gündür yürüyüşe gidiyorum..bu gün yağmurdan gidemedim..50 dk pilates yaptım..bi dahakine ip de atlayımm...kaydirigubbakcemile2

selam haftasonu kaçakları...
başta ben kaçağım :)
valla kilo veremedim ama utanmadan da haftasonu kaçamağımı yaptım
sabah güzel bi kahvaltı yaptım
eşimle alışverişe çıktım haftaya düğün var malum 42 beden kıyafet aldım içim acıyo valla
üzerine iskender yedim (ama ekmeklerini yemedim )
iskenderin üzerine 1 saat bowling oynadım (bu arada eşimi darma duman ettim hala sinirli heheheh )
1 saat yürüdüm
veee akşam eve gelip tartıldım aynı kilomdayım
sanırım yediklerimi yaktım
akşam 1 tane şekerpare yedim bu hafta söz başka tatlı yok
bu arada yazılanları ancak 1 saatte okuyabildim ben yokken çok şey olmuş
4.cülüğümüzü kutlarım en azından zararım olmadı ((

:uhm: hımmm...
ne yapasam değiştirsemmi acaba ama ben çöp adamlarımı çook seviyorum....

yok canıımm değiştirmee
korkma kız kiloları verirsin hatta benden önce mezun olursunn :roflol:
ben akşam salata ve elma yedim ve soda içtim ama açımm yaavv cokacimcoook

adcım ne oldu gülüm sana?

melzeyitcim anlaştık, ama sen yine de arayı çok açma, özleriz.

patrori süper bir haber bu, metebolizman hızlandı yeniden.

veyla arammıza hoşgeldin yeniden. Bizimle birlikte kilo vereceğine eminim. Menün çok iyi olmuş, böyle devam.

dosbacım bugünden spnra dikkat et bari şekercim :1no2:

kızlar ben geldim nihayet, yorgunluktan ölüyorum ama takımcıma bakmadan yatamadım.
sabah çekirdek aile biraz turladık yemek yedik, istanbulda hava mükemmeldi yaz gelmişti, sonra ablamın gelinlik provası vardı ona gittik, sonra annemlere, sonra alışveriş aldıklarımızı yerleştirme, mutfağı toplama falan derken bu saat oldu.
neler yedim çok tuhaftı bugün:
sabah: (güzel kahvaltı yapacağımı söylemiştim, ödül): 1 katmer (tatlı tabağı kadardı), 1 dilim ekmek, bal, reçel, 3 dilim sucuk, peynir
ara: 2-3 çay kaşığı meyvalı danino (kızımınkinden çaldım)
öğlen: (aslında akşama doğruydu geç kalkınca öğünler karıştı) karışık tavuk ızgara, sebze kaplama.
ara: 2 küçük kurabiye
bu kadar akşam yemedim çünkü geç oldu ve halen aç değilim.

bunlar geçen haftaki hedefler:
nereus: 64
patbori: 73
brose: 79
dosba: 69
melis08: 61

herkes hedefinden neden - / + yönde saptığını paylaşırsa yorum yapar bu hafta için yararlı bilgiler elde edibiliriz.
Bi de kızlar bu haftaki hedeflerinizi bekliyorum, ben bir liste yapayım peşinden devam edin. Ama lütfen geçen haftaki gibi sadece 5 kişi bildirmesin, herkesten bekliyorum, inanın motivasyon oluyor, hedefimi tutturmalıyım diyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…