ben salata yedim az önce sadece hemde
ara içinde elmam var suyumuda içiyorumm bugünlük bişi kaçırmadımm :roflol:
karamanlı iyiyiz canım..kilo vermene çok sevindik..birimiz kilo verse hepimiz seviniyoruz..birimizin derdi hepimizi üzüyor...nereus ve patbori nasilsiniz canlarim ben cok iyiyim bugün kilo vermisim kizla
tamam ozman ben arar ara gireyim cuma günü bildirim yapayım kızlar öptüm hepinizi
kız ne diyon senn??noldu?kimler üzdü seni şeker? söyle 13 takım biraraya gelsin..uçuralım kellesinihayatın beni kullanmasına izin veriyorum,çünkü istemediğim şeyleri yaşıyorum.bu durumdan memnun olanlar var tabi.onlar egolarının şişkinliğiyle,yüzlerindeki pişkin gülümseme ile hayatlarına devam edebiliyorlar.bense,yaşadıklarımın verdiği acı biber tadındaki hüzün ile bir kenarda yavru kedi gibi pısmış, tüylerimi havaya dikip,dişlerimi göstererek ''ben güçlüyüm,mücadele ederim'' havalarında ağladığımı gizlemeye çalışıyorum.bir insanın yaşamı nasıl başlarsa öyle bitermiş,bu sözün gerçekliliğini kendi örneğimde daha iyi gördüm.hayatım nasıl başladıysa öyle devam ediyor,sanırım öylede bitecek.
hazımsızlık,bir insanın hayatındaki en sinir bozucu huy olsa gerek.geniş bir insan olabilseydim keşke.(ebat olarak değil zaten öyleyim)
Veyla aramıza hoşgeldin canım. Öncelikle kendini bize kısaca tanıtırsan daha iyi kaynaşırız.
Bu hafta kurallar gereği deneme haftan, paylaşımına göre takıma asil üye olarak alınacaksın.
En önemli kuralımız hergün paylaşımda bulunman, üst üste 2 gün mazeretsiz paylaşımda bulunmayan diskalifiye ediliyor. Buna motivasyonumuzun düşmemesi için mecburuz.
Diğer kuralları da bulayın yollayacağım sana.
ayy veyla resmine baktıkça başım dolanıyorr -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
merhaba melis 25 yaşındayım elk. müh.164 boy 68 kilo:1no2: daha önce birçok kez diyet programı uyguladım başarılı oldum ancak sonuç bir kaç sonra yeniden kilo alıyorum..
hergün takip edeceğimden eminim sizlerle kendimi daha iyi hissediyorum bugün etkisini fazlasıyla hissettim hepinize teşekkür ediyorum....
öğlen: 2 dilim kepekli ekmek bir kase yoğurt ,2 tane meyve yedim
akşam:bir kase çorba ve etli sebze yemeği
yemekten sonra 100 tane ip atladım arkadaşlar doktorum 50 ipin yarım saat yürüyüşe denk olduğunu söylemişti bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlara yardımcı olacağına inanıyorum....
bu arada veyla aramıza hoşgeldin a.s.
:uhm: hımmm...
ne yapasam değiştirsemmi acaba ama ben çöp adamlarımı çook seviyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?