Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay canım benim nasıl sevindim tebrik ederimmm bacımm
az kaldı narin olmana Şeniz
isim oalrakdan tabii ayy gitcenmi şimdi sen yaa

bende yemedim henüz ne yesekkii :uhm:

ben hastanede olduğm için mecburen b.pilavı yemek zorunda kaldım ama çok çok az yedimmmmm sizde şüle salata yada tavuk yiyebilirsinizzzz -tatlicadiarzu-
bu arada daha mezun olabilmeme için oooo çok yol kat etmeem lazımmm daha vermem gereekn 4,7 varrr yani buda nerden baksan 1-2 aylık bir süreç ederrrr yani daha buralardayımmmmm:1hug:

selam guzeller yeni bir hafta basi daha insallah bu hafta herkez hedefine biraz daha yaklasir ve mutlu olura.s. bol spor yapip hihoyyyt bol kalori yakin olurmu

cezalar güzel canım sen uygulayıcımız ol, işkenceye alışıksındır :roflol:

kızlar günaydın çok sevinçliyim
bugün pazartesi ve kilom 64.7 delikafadulden
cumaya kadar düz olurum kesin hihoyyyt

süper:teytey:

oh ohh maşallah

ne güze canım, motive ol verirsin tabi

yaa inanmıyorum, ben ne olacağım. Geçtin beni tebrikler, sana yetişmek için hırslanıyorum

selam guzeller yeni bir hafta basi daha insallah bu hafta herkez hedefine biraz daha yaklasir ve mutlu olura.s. bol spor yapip hihoyyyt bol kalori yakin olurmu

teşekkürler, sana da güzel haftalar:1hug:

ara yiyemesemde tembellikten bolsata ve cartlak kebabından7-8 tane yedim küçük kuşbaşı gibi doğranmış7-8 ciğer yedim yani arkadaşlar 2 dilimde ekmek yedim
sabahta 1t.k na yakın kaymak ve 3- tane çilek reçelinin çileğin
6 zeytin ve bir kibrit kutusu peynir ve 1,5 dilim ekmek yedim suyumuda içtim 1 litre
şimdirde ders çalışmaya gidiyorum öptüm hepinizi

şişgocum yine sağlıklı besleniyon tavuk yemeden bıktım artık
gıdaklamama az kaldı :roflol:

zenancım hoşgeldinn canım
hıım kızlar biküvi yedim valla ne yapayım

öptüm öptüm öptümmŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz
kolay gelsin ablacımm

Merhaba kizlar ..

Ben artik yediklerimi kalorillerini de yazmak istiyorum .. tabi asagi yukari hesaplayarak. Buraya yazdigim icin ayri yeten bir deftere yazmam gerekmiyecek.

Sabah _ iki dilim ekemk , peynir , 3 zeytin , yarim elma , cay ( 350 kal. )
Oglen _ sandewich ( iki dilim ekmek , kasar ve iceberg ) ayran ( 350 kal.)
Aksam_ Haslanmis taze fasulye ( 200 kal.)

Bugun basima geleni sizinle paylasaym kizlar..
bugun okula giderken istasyona kadar bari yuruyum diye ciktim evden.. 45dkk fln bizim evden.
5 dkk gittikten sonra ..kus ceketimi pisledi ama baya 20cm kadar buyuklukte goze carpan bi leke oldu .. geri doneyim diye dusunurken ..yok dedim yuruyeceksin.. ilerde bi marketten su ile selpak alarak biraz temizledim yola dvm ettim.. carsinin icinden gecerken herzaman dondurma yedigimz bir cafede bir kac arkadas gordum gel oturalim fln dediler.. hayir diyerek yine dvm ettim .. okula geldigimde cok super hissettim kendimi :) gelisme var bende :)

canım bişeyleri reddetmeye başlamışsın bu büyük bi ilerleme....
bu şekilde devam edersen inan ki kısa zamanda hedefine ulaşırsın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok iyi yaa canım çok şanslı bi kızsın anlaşılan..ohh mis gibi de yürüyüşünü yapmışsın..ya istesek başarıyoruz aslında..menün de çok iyi.ama ara öğün yapmıyor musun?

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ile kahvaltı yaptım
ara 1 havuç
öğlen çatkapı misafirim geldi onunla ufak bi şekerpare yedim
sırf tatlı yedim diye öğle yemeği yemedim
eşim iş çıkışı aradı yürüyüşe çıktık ama benim 35 dk sonra başım döndü gözlerim karardı
hemen bi eti browni yedim ama inanın bayılacak gibi oldum zaten düşük tansiyon problemim var
eşimden bi güzelde fırça yedim
akşam ise 18:30 da 1 dilim ekmek 1kase çorba 1 kanat yedim

aman dosbacım dikkat et..gazetede okumuştum..özellikle bahar ayında vücüdumuzun her parçası çok vitamin istermiş..ve biz bayanlarda baharda diyete başlıyor yaz korkusuyla kaydirigubbakcemile3
saç dökülmesinden tansiyona çok olumsuz etkileri varmış..yine 1-2 lokma yeseydin..
kilo verdin mi hiç?

evet verdim birazcık ama hedefime çok var daha
sen nasılsın nasıl gidiyor

canım idare ediyorum..misafirim gelcek birazdan..inirli tatlı ve poğaça yaptım..yemeden dayansam iyidir.3 gündür akşam yemeklerini yoğurt salata falan geçiştiriyorum..sabaha 100 200 gr gitmiş oluyor..bu gün bozmasam iyidir..
ben de bu gün 70 dk yürüyüş yaptım..poşet sardım belime de..vıcık vıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…