iyiyim fıstığımmm yaeni bir hafta yeni işlerrr hep aynı ve daha zayıf bir kızzz
neyse ya dayanamayacağımmm süleyeceğimm
cuma kilom 60,6 dü hedefim bu hafta 59,9 du
bu sabah itibariyle iseee kilommmm 59,7 yani hedefimin altındayımmm üstelik daha pazartesiiii cumaya dahada veririm inşallahhh:lepi:
öğlen ben ne yiyeceğim bilmiyorum((
kalorisi az olan bişi bulmam lazım
bende yemedim henüz ne yesekkii :uhm:
cağımıza uygun modern cezalar
1.güzel olan şeyi ortamdan çekme:tatlılar pastalar börekler kaydirigubbakcemile3
2.kötü olanı ortama sokma:her gün en sevmediği yemeği yemek mesela kapuska
3.bıktırma:günde 10 tane dondurma yedirtip bıktırma :1shok:
4.tersini söyleme:ye güzelim yeeeeeeeeeeeee..börek de ye tatlı da ye diye baskı kurup yedirtmeye çalışmak..
HEPSİ DE BEBELER ÜZERİNDE TARAFIMCA UYGULANIP YETERLİ SONUÇ ALINAMAMIŞ MODERN cEZALARDIR..EN İYİSİ ESKİ MUALLİMLERİN YAPTIĞI GİBİ;nus ile uslanmayanın hakkı tektir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir(dayak) delikafadulden
:roflol:
kız ben de vermek istiyomm çoooooooookkk..zati 200 gr vermişim sengözlerimebaksanab
o yüzden hedefimi yüksek belirledim kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın çok sevinçliyim
bugün pazartesi ve kilom 64.7 delikafadulden
cumaya kadar düz olurum kesin hihoyyyt
afferin sana bende bugün tartıda 78.2 yi gördüm anlayamadım nasıl oldu biliyosunuz benim tartı hassas sonra daha farkıl bi rakam gördüm vazgeçtim tartılmaktan cumaya kadar tartılmayacam
bu arada hepinize günaydın arkadaşlar cumartesi ankaradan kızkardeşim ve kayınvalidesi geldiler onları ağırlamaktan fırsat bulamadım girmeye canımı çıkardılar ama ya artık misafir istemiyorum akşam kitabın içind uyuyup kalacaktım nerdeyse havada güzeldi dışarı çıkardım onları hava bigüzel çarpttı beni
neyse ara ara girerim ben ama arkadaşlar ben eminim ki bu hafta en az 1 kilo verecem oda enaz diyorum hepinizi öptüm
günayyyyddddıııınnnnn
yeni bi hafta yeni umutlarla dolsun inş.
kendimi gayet iyi hissediyorum zaten bu havada olunca kesin kilo veriyorum
kahvaltımı 1 dilim ekmekle yaptım şekerler
bu hafta 6 öğün ve bol spor diyorum
malum c.tesi düğün var :))
evet spor yapmayana ceza var!!! başta ben olmak üzere...
iyiyim fıstığımmm yaeni bir hafta yeni işlerrr hep aynı ve daha zayıf bir kızzz
neyse ya dayanamayacağımmm süleyeceğimm
cuma kilom 60,6 dü hedefim bu hafta 59,9 du
bu sabah itibariyle iseee kilommmm 59,7 yani hedefimin altındayımmm üstelik daha pazartesiiii cumaya dahada veririm inşallahhh:lepi:
selam guzeller yeni bir hafta basi daha insallah bu hafta herkez hedefine biraz daha yaklasir ve mutlu olura.s. bol spor yapip hihoyyyt bol kalori yakin olurmu
ara yiyemesemde tembellikten bolsata ve cartlak kebabından7-8 tane yedim küçük kuşbaşı gibi doğranmış7-8 ciğer yedim yani arkadaşlar 2 dilimde ekmek yedim
sabahta 1t.k na yakın kaymak ve 3- tane çilek reçelinin çileğin
6 zeytin ve bir kibrit kutusu peynir ve 1,5 dilim ekmek yedim suyumuda içtim 1 litre
şimdirde ders çalışmaya gidiyorum öptüm hepinizi
Bugun basima geleni sizinle paylasaym kizlar..
bugun okula giderken istasyona kadar bari yuruyum diye ciktim evden.. 45dkk fln bizim evden.
5 dkk gittikten sonra ..kus ceketimi pislediama baya 20cm kadar buyuklukte goze carpan bi leke oldu .. geri doneyim diye dusunurken ..yok dedim yuruyeceksin.. ilerde bi marketten su ile selpak alarak biraz temizledim yola dvm ettim.. carsinin icinden gecerken herzaman dondurma yedigimz bir cafede bir kac arkadas gordum gel oturalim fln dediler.. hayir diyerek yine dvm ettim .. okula geldigimde cok super hissettim kendimi :) gelisme var bende :)
Bugun basima geleni sizinle paylasaym kizlar..
bugun okula giderken istasyona kadar bari yuruyum diye ciktim evden.. 45dkk fln bizim evden.
5 dkk gittikten sonra ..kus ceketimi pislediama baya 20cm kadar buyuklukte goze carpan bi leke oldu .. geri doneyim diye dusunurken ..yok dedim yuruyeceksin.. ilerde bi marketten su ile selpak alarak biraz temizledim yola dvm ettim.. carsinin icinden gecerken herzaman dondurma yedigimz bir cafede bir kac arkadas gordum gel oturalim fln dediler.. hayir diyerek yine dvm ettim .. okula geldigimde cok super hissettim kendimi :) gelisme var bende :)
aman dosbacım dikkat et..gazetede okumuştum..özellikle bahar ayında vücüdumuzun her parçası çok vitamin istermiş..ve biz bayanlarda baharda diyete başlıyor yaz korkusuyla kaydirigubbakcemile3
saç dökülmesinden tansiyona çok olumsuz etkileri varmış..yine 1-2 lokma yeseydin..
kilo verdin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?