Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu hafta herkes kilo vermeye başlamış gördüğüm kadarıyla..şişgo da hedefini geçmiş bile..darısı bize..belki bu hafta deree alabiliriz

akşam salata ve yoğurtla geçiştirebilsem kesin vereceğim
dün akşam sadece ton balıklı salata yedim sabah hemen mükafatını gördüm
ama bugün tansiyonum düşünce eşim çok fena kızdı
akşam aslında hiç ekmek yemiyordum ama bu akşam 1 dilim yedim
70 dk çok iyi canım ya
ben 1 saati daha geçemiyorum

canım sen geçen hafta vermemiştin,bu haft verme haftan..eminim verirsin..yeme düzenin de oturdu artık

canım sen geçen hafta vermemiştin,bu haft verme haftan..eminim verirsin..yeme düzenin de oturdu artık

evet ya şu herbalife dan kurtuldum rahatladım
hiçte itibar etmem böle şeylere ama insan çaresiz kalınca (
her hafta belki veremiyorum ama sağlık herşeyden önemli
ben bebiş istediğim için acele ediyordum ama her şeyde bi hayır vardır

canım ben de 2 haftadır yürüyorum..ilk defa 1 saati geçti..yavaş yavaş sen de süreyi arttır

canım haklısın..ben 80 kilo ile hamile kalmıştım doğuma 100 ile girdim..hemşire baskülü görünce şok oldu:1shok:
ama şimdi bak 73 lü kiloları gördümm.

brosecum hem yürümekten vazgeçmediğin hem de dondurmayı redettiğin için tebrikler

dosbacım dikkat et, çok aç kalma.

patbori ben henüz hiç veremedim amna geçen hafta iyi vermiştim ya hem de hafta sonu kaçırdım bakalım.

ben de neler yedim,
sabah: 1 dilim ekmek, bal, reçel, peynir
ara yok
öğlen: 1 tost
ara yok
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 küçük dilim fırın makarna, 2kaşık hindi sote, salata
akşamı abarttım. :tomato:
saat 13.50 de çıktım işten, 16.30'a kadar hızlı yürüdüm, alışveriş ablama birşeyler aldım, ayaklarıma karasular indi.

sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir salata
öğlen bir kase yoğurt 2 dilim k.ekmek
ara meyve
akşam 4 tane köfte çorba ve salata
45dk. tempolu yürüyüş...

meliscim akşam biraz çok olmuş gibi bi de sabah hem bal hem reçel???
tamam onlarsız yapamıyosun ama bari ikisini bi araya getirme... sadece tavsiye

bu arada kızlar çilek tam bi diyet meyvesi imiş
kan şekerini yavaş yavaş yükseltiyormuş bu nedenle acıkmayı geciktiriyo ve tatlı isteğini azaltoyormuş
bi de kalorisi muz kivi portakal gibi meyvelere göre çok daha düşükmüş
mevsimi iken hatırlatayım dedim

canım bişeyleri reddetmeye başlamışsın bu büyük bi ilerleme....
bu şekilde devam edersen inan ki kısa zamanda hedefine ulaşırsın

tsk ederim Insallah.. bu sekilde dvm etmeyi basaririm .. herzaman bukadar iradeli olabilirmiyim bilmiyorum.

Artik bu sansli olmakmiydi .. sansizlikmiydi bilemiyorum :uhm::smiley-cool:
Evet bencede herseyden azimli olmak gerekiyor..
Ara ogunlere acikcasi cok dikkat etmiyorum .. sabah ve oglen arasi genellikle yemiyorum.. oglen ve aksam arasinda aklima geldiginde bir meyve veya yogurt yemeye calisiyorum..

meliscim akşam biraz çok olmuş gibi bi de sabah hem bal hem reçel???
tamam onlarsız yapamıyosun ama bari ikisini bi araya getirme... sadece tavsiye

evet haklısın canım, yapmıyordum ne zamandır dün ilk defa oldu hafta sonu kahvaltıya misafirim vardı, reçeli kaseye koyunca oldu herşey :tomato:
tamam getirmem artık

bayılırım çileğe, doğru düzgün çıksa da yesek, koca koca hormonlular şimdi.

başarırsın canım inşallah, bu takımda olduğun sürece başaracağına eminim, çünkü burada herkes birbirini uyarıyor. Ara öğün yapmayan tek ben vardım ama inan yapmaya başlayınca farkını gördün, biz hepimiz genelde 5-6 öğün beslenmeye çalışıyoruz.

merhaba kızlar bnde aranıza yeni katılıyorum

hoşgeldin aryel. Öncelikle senden güzel katılım bekliyoruz, bir de kendini tanıtırsan daha iyi kaynaşırız, neden kilo aldın, daha önce diyet falan yaptınmı, yaşın başın :) vs.
Cuma gününe kadar güzel paylaşımda buşlunursan deneme süren sona erip daimi üye olursun. Cumaları en geç saat 12'ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz. Kurallar bir sonraki mesajımda.

ooooooooooo orti vallahi süper kahvaltı ama bacımmm hem bal hem reçelll ooo yarasınn(inşallah yaramaz da) bu gün abartmışsınn bence bu haftaki kaçamağın olsunn birazcık daha dikkat edelim demi fıstığımm hadi hızlan ben hedefimin altındayımmmm dahada inebilirsem süper olacakkkk hadi gel peşimden bekliyom seniii 59 lu rakamlardaa yanlız bırakma benikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…