Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarr melis nereus melzeyit gelmiş kaçırıdımn tühhhh melisim yok bugün daha az değilim ama canım 3 gün senin gibi hızlanmayı düşünüyorummm daha iyi sonuç alabilmek içinnnn
nereus fıstığım 21 ııı ıı hiç olmamış bugünnn ve 2 gün sık diişni telefi edersin hiç merak etme ben 2 haftadır spor yapamıyorum bu akşam başlasam yürüyüşe hiç fena olmayacakkkk

sıkayım dişimii ozamann akşam yoğurt yemiştim halbuki çok hafifti tutsaydım kendimi
bir daha aslaa :mymeka: :mymeka:

bende yürümeye devam edeyim yapmadım dünn :mymeka:

evet yüyüyüşe ve spora başlayalım canım
bizim takımın en büyük sorunu spor
aslında birbirimizi kontrol etsek ???

selam kızlar,canım bacılarım nasılsınız.ben iyiyim çok şükür.minik adamınla uğraşıp duruyorum.kaç gündür gelemedim.oğlum sürekli gezmek istiyor.artık canımız sıkılıyor evde,oyuncaklarının yüzüne bile bakmıyor.arada onu çıkartıyorum gezmeye.birde pc sapıklığı başladı onda bizi pc başında görmesin hemen dibimizde ağlamaya başlıyor kucağımıza gelmek için.oyüzden o uyurken genelde girmeye çalışıyorum.onun haricinde her akşam saat 6 da yürümeye gidiyorum.poşette sarıyorum.bol bol terliyorum ,umarım faydası olur.aslında bu hafta lahana çorbamı yapmak istiyordum ama vaçgeçtim.midem biraz daha onsuzluğu özlesin diye.bende hedef belirleyim kızlar benim hedefim bu hafta 56.5 olsun.aslında kendime pek güvenim yok bu hafta ama neyse.akşamları yoğur ve salata yemek istiyorum sadece.ama yapamıyorum.kendimi tekrar kontrol altına almam lazım sanırım.bugün yediklerimi yazayım.sabah 1 dilim kek yeşil çay,öğlen yarın tabak pilav 2 kaşık yoğurt. hepinizi çok özledim bugün buralarda olurum,melzeyit ve şişgo öpüyorum sizi burdasınız,nasılsınız kızlar.

ayy nasıl yorar seniii
pcden bile kıskanıyor maşallahh büyüyünce neler yapar allah bilirr
ben kaçgürdür poşet saramıyorumm

ah canım o şimdi ne tatlıdırrr genelde çovuklar sıkılıyolar oyuncaktan büyüklerin uğraşı daha cazip geliyo onlaraa canım bence senin kilon gayet iyi daha vermesen bile olurr boyun kaçtı senin şekerrr ben 56 olabilcekmiyimmm bilemiyommm hayali bile hoş vallahiiii:asigim:

bizde seni çok özledik canımmm
karşılaşamıyoz nezamandır... sağlık olsun seninki tatlı koşturmaca...
yürüyüş yapıyorsan kesin verirsin canım merak etme

nereus gelmişsin yakalayamadım hayatım seni.nasılsın umarım iyisindir.ben malum anlattığım gibi.valla artık bizimki kıskanıyormu bilemiyorum ama inan inatçılığına yapıyor.anacım kıskansa anne der.daha onu bile demiyor zibidim benim.baba,dede diyor,amca yenge arada söylüyor ama anne yok.yakında korkuyorum babaanne diyecek diye.anne demesi için uğraşıyorum gerçi,arada enne diye bazen kaptırıyor gibi ama ardından meme demeye başlıyor sürekli.
valla nereusum ben poşeti sarıyorum ama sardığımda beri midemde bir acayiplikler başladı.sürekli bulantı içinde.dün spor yapamadım alışverişe gittik.dün pek birşeyim yoktu.biraz daha sarmaya devam edecem eğer bulantılar devam ederse sarmam artık.

bugün yediklerim sabah
sıradan kahvaltı
ara yiyemedim
öğlen
3 çatal bezelye+tavuk
ve bir küçük tabak patlıcan yemeği(biraz kaçtı )+ayran
ara elma yani şimdi
akşam hafif yiycem sadece salata yada çorba

şişgocum bende boy hayatım.1,56 yım,anama çekmişim napam ben. kaydirigubbakcemile3şişgocum,dosbacım görürsünüz inşallah 56 ları ama benim boy oranıma göre en fazla 52,5 olmam lazımmış.kızlar ne oluyorsa evlendikten sonra oluyor.gebelikte gelince hadi buyrun burdan yakın.hepsi üst üste kocaman bir vücut oluyor. 49 la evlendim ilk sene sonunda 52 kiloydum,iyi geçmedim oranımı diyordum sonraki senelerde bir baktım 54 kiloyum sonra hamile kaldım zaten.önce 54 ü görmek sonra 50 yi görmek istiyorum ama hayal bile edemiyorum.inşallah ulaşırız hedeflerimize kızlar. :hooray:

canım rahatsızlık veriyorsa bırak derim ben sadece bacağıma sarıyorumm göbek zararlı olabilir
birde siyah renk poşet değil demi canımm

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim herkesler burda bugün bende bir bakip cikayim dedim öglen yemege geldim eve simdi tekrar ise gidecem ama mkasama burda olkurum kendinize iyi bakin kacamak yak haaa

iyiyim valla kosturuyorum ev ve is arasinda birde cocuk olunca dah zor inanaki aksam yataga kendimi zor atiyorum ama bu is kiloma yaradi suan 77.5 kiloyum

evet canım boyuna göre 52 olmak iyi benimde boyummm 1.62 öle selvi gibi boyum yok açıkcası benimde 64 falan olmam gerek ama zamanım azalıyo git gide temmuza 2 ay kaldı ve iki ayda 6 kilo çok zor vermem
canım rahatsızlık veriyorsa bırak derim ben sadece bacağıma sarıyorumm göbek zararlı olabilir
birde siyah renk poşet değil demi canımm

nereus işe yarıyomu bende denemek istiyorum ama bi türlü yapamadımmm -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…