Canım ya dün akşam şöyle hesap defterimi elime alıp bakınca zorlanacağıma karar verdim.
Ama sabahları bir saat erken kalkıp hem de disiplinli olarak akşamları leslie filan yapmaya karar verdim.
Ya hilal ben de istiyorum dinlerim de yazarım da ne gerekiyosa yapıyım yeter ki benim bu gereksiz alışkanlıklarımı yıksın
Hah tam konuya değinmişsin ben de yeni kararlar aldım vee akşam en geç 7 yemek saatim daha sonra su dışında birşey içmiycem bile.
Ay çok özeniyorum sana yaa,
Ben de çok pişmanım bu sene girmedim sınava diye ama bu yıl girmeye karar verdim.
Menün de sporun da çok güzel olmuş tatlımm
Ya sorma ben de arayınca direk kahvaltı yaptın mı kaçta yaptın ne yedin diyorum deli oluyo ama benim ki,
Şişko yaa kocaaman göbeği var benim sevgilimin
Ben vereyim sonra o mecbur kalır verir
Günaydın kızlarrr
Hilalcimmm kaptanlığın hayırlı olsun sen zaten kaptandın 2.kaptan
Hadi bakalım şimdi daha sıkıştırırsın sen bizi neyse,
Kızlar Günaydınnnn
Bugün baya iyi uyandım hastayım ama ağrım yokk,
Gece uyutmadı ama yaaaa
Neyse ya ben akşamları gelemiyorum kardeşimden dolayı bu sene son sınıf o ygs lys dersahaneye yazdırdık ama her akşam evde bir etüt programı da ben uyguluyorumGelemiyorum o yüzden,
Dün herkes bana sen çok kilo aldın bu ara dediler gdiyorum eve tartılıyorum bi anormallik yok ama tartımdan şüphelendim ya,
Karar verdim kesinlikle en azından 1 ay kaçamak yok bugünden itibaren sabah spor yapamadım ama yarın yaparım gibi geliyor hastayım çok ağrım var sabah niyetlendim ama yapamadım.
Karatay filan ne varsa denemeye hazırım tavsiyelerinizi bekliyorum hilal bana fırsat verme kaçamak yapmama tamam mı ?
cnm karatayı şiddetle tavsiye ederim daha bir gündür yapıyorum ama parmağımı acıtan yüzüğüm bol geliyor... ödemlerim falan indi sanırsam bi günde.... hemde aç kalmıyorsun hiç... ama kitabını almakta fayda var... kitabında hem çok ayrıntılı... hem yemek tarifleri vermiş... daha önce bu şekilde zayıflayanların yazılarına yer vermiş... şuan herkese bu kitabı hediye alasım var çevremde...
Kızlar Günaydınnnn
Bugün baya iyi uyandım hastayım ama ağrım yokk,
Gece uyutmadı ama yaaaa
Neyse ya ben akşamları gelemiyorum kardeşimden dolayı bu sene son sınıf o ygs lys dersahaneye yazdırdık ama her akşam evde bir etüt programı da ben uyguluyorumGelemiyorum o yüzden,
Dün herkes bana sen çok kilo aldın bu ara dediler gdiyorum eve tartılıyorum bi anormallik yok ama tartımdan şüphelendim ya,
Karar verdim kesinlikle en azından 1 ay kaçamak yok bugünden itibaren sabah spor yapamadım ama yarın yaparım gibi geliyor hastayım çok ağrım var sabah niyetlendim ama yapamadım.
Karatay filan ne varsa denemeye hazırım tavsiyelerinizi bekliyorum hilal bana fırsat verme kaçamak yapmama tamam mı ?
Günaydınz kızlar
Hemen akşamki menümü yazayım
Az çorba - 2 küçük yoğurt - bol yoğurt - kocaman bir tabak tavuklu salata
Sabah yağsız kaşarlı tost.
Şekersiz çay
Spor yapamadım ama temizlik yaptım Evi süpürdüm ortalığı toparladım ve bir saat ütü yaptım umarım spor gibi olmuştur
demekki çevremdeki herkes şişko ...ahahahaa
sabah sabah bi yerim tutmuyor yaaa 2 tane yumurtayı halıya kırdım...
bu arada herkese günaydınnnnnngeç oldu ama
merhabalar kızlar:79:
geçmişi okuyorum ama cevaplara fırsat olmuyor. gördüğüm kadarıyla takım güzel gidiyor.. tatilden dönemeyenler mevcut hala:) birkaç hafta içinde toparlanır ortalık inşallah.
ayrıca, balkaymak, karatay'ı kitabına uygun yapmaya çalışman tebriğe değer, çok güzel
kızlar, bu arada sizlere güzel bir haber vermek istiyorum: takımımızın yeni kaptanı eski bir masal olmuştur. kaptanlık görevine çok uygun olduğunu ve takımda çok güzel bir bütünlük sağladığını düşünüyorum hilalin. hiç üşenmeden herkese cevaplar yazıyor. kaçamaklarınıza direk müdahale ediyoren güzelini yapıyor.
ben, mezun olduğumdan beri düzenli katılamıyorum. sizleri daha düzenli takip edecek bir kaptana ihtiyacınız var. ben buralarda olacağım yine. eski kaptan olarak yardımlarımı esirgemem
durum budur, hepimize hayırlı olsun.:97:
Hemen kayısı kıvamını nasıl tutturacağını anlatayım ..
Önce suyu kaynat.
Sonra yumurtaları koy içine 5-6 dakika dursun al.
Al sana kayısı kıvamı ..
Artık eskisi gibi yapmıyor spor mecburi değil çünkü.
Ama yılların birikimi mi nedir.
Kondisyonu çok iyi.
Geçen sözde aheste aheste yürümüş telefonda benimle falan konuşuyor.
12 kmyi 50 dakikada falan yürümüş.
Bir de burası tepe.
Geçen senelerde hadi koşalım dedim güzel güzel koşacağız zannediyorum.
En son hatırladığım arkasından bağırıyordum beni bekle diye
Bir de dalga geçiyor hafif tempo demiştin diye ..
2 küçük yoğurt - bol yoğurtGünaydınz kızlar
Hemen akşamki menümü yazayım
Az çorba - 2 küçük yoğurt - bol yoğurt - kocaman bir tabak tavuklu salata
Sabah yağsız kaşarlı tost.
Şekersiz çay
Spor yapamadım ama temizlik yaptım Evi süpürdüm ortalığı toparladım ve bir saat ütü yaptım umarım spor gibi olmuştur
Ya akşam da sabahta yapayım da etkili olsun dedim ama deniycem yaa napıyım hareketim çok az çünkü zorlamam lazım kendimi linkte atarsan çok sevinirim canım valla.
Sabahları uyanabilir misin akşamları yapsan daha iyi olmaz mı ?
Acayip uykum var da ondan söylüyorum.
Link gönderiyim istersen Sinemcim bir göz at sen de.
Ben hiç inanmadım başta ama şimdi gerçekten inanıyorum etkisine.
Aman biz de kilolu olsalar laf ederiz olmasalar laf ederiz valla bize bir şey beğendirmek çok zor.
cnm karatayı şiddetle tavsiye ederim daha bir gündür yapıyorum ama parmağımı acıtan yüzüğüm bol geliyor... ödemlerim falan indi sanırsam bi günde.... hemde aç kalmıyorsun hiç... ama kitabını almakta fayda var... kitabında hem çok ayrıntılı... hem yemek tarifleri vermiş... daha önce bu şekilde zayıflayanların yazılarına yer vermiş... şuan herkese bu kitabı hediye alasım var çevremde...
Kızlar o zaman ben de başlarım ama kitabını alıyım çıkıp yarın bir gün hemen yapalım hep berabercee
Karatay'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sabah güzel bir kahvaltı.
Penir
Zeytin
2 yumurta
badem
ceviz gibi ..
Öğün aralarında 4er saat bırakıyorsun ki leptin hormonu harekete geçerek yağlarını yaksın.
Ekmek ve türevleri kesinlikle yasak.Ama inan aramıyorsun hiç.
Ve 20'den sonra ağzına en ufak bir yiyecek sürmüyorsun yoksa hepsi boşa gidiyor.
Ayda 4 kilo diyor yapanlar ama benim o kadar gideceğini düşünmüyorum fakat giden kilo gerçekten yağlardan gidiyor.
Ayrıca fırsat konusunda hiç merak etmee
Bilmem anlatabildim mi?
Öğlen yemeğimi de yazayım.
3-4 kaşık domates çorbası
tavuk
bulgur pilavı
muhallebiyi almadım
Bulgur pilavını da çok sevdiğim için yedim
Hayırlı olsun Hilal'cim
erkekler hep böyle
Dün hiç giremedim kızlar... :44:
Arkadaşımla yüzmeye gidecektik, gittik, sezon kapanmış geri döndük. :95: Ordan uzun süredir görmediğim bir arkadaşımızın yanına gittik , oturduk, yemek, muhabbet...Saat 18.00 oldu.Eve geldik, pazara cıktıK.Sonra arkadaşımın çıktıgı çocuk geldi bize ( yakında nişanlanacaklar ) :123: Eşime ve ona yemek hazırladık.Doğum günüymüş, arkadasım dondurmalı pasta aldı, kutladık falan... Gece 12 de gittiler... çok güzel bir gündü.. o yüzden buralara ugrayamadım...
HERKESE GÜNAYDINLAR !!!
2 küçük yoğurt - bol yoğurtİlahiiii sennn nasıl oluyo kız o 2 yoğurt bol yoğurttt güzel olmuş menün canım
Ya akşam da sabahta yapayım da etkili olsun dedim ama deniycem yaa napıyım hareketim çok az çünkü zorlamam lazım kendimi linkte atarsan çok sevinirim canım valla.
Tatlım benim ki bildiğin göbekliiiannesi su börekleriyle besler çok kıymetlidir ama sporunu filan da yapar yine de var göbeği abest durmuyo Allahtan ama vermesi gerek askere gitsin görcem ben onu
Kızlar o zaman ben de başlarım ama kitabını alıyım çıkıp yarın bir gün hemen yapalım hep berabercee
Öğlen yemeğimi de yazayım.
3-4 kaşık domates çorbası
tavuk
bulgur pilavı
muhallebiyi almadım
Bulgur pilavını da çok sevdiğim için yedim
Muhallebi de yiyecektin ama yemedin mi ?
Yemediysen iyi yapmışsın, salata yokmuydu salata yeseydin biraz daaa
Yok yemedim
Aslında dayanamam sütlü tatlıya da almadım
Salata vardı onu da alamdım
Güvenemiyorum salatanın iyi yıkanıp yıkanmadığına ondan
Şimdi de orta şekerli bir kahve içmek istiyorum izin var mı yoksa şekersiz mi içmeliyim?
2 küçük yoğurt - bol yoğurtİlahiiii sennn nasıl oluyo kız o 2 yoğurt bol yoğurttt güzel olmuş menün canım
Tatlım benim ki bildiğin göbekliiiannesi su börekleriyle besler çok kıymetlidir ama sporunu filan da yapar yine de var göbeği abest durmuyo Allahtan ama vermesi gerek askere gitsin görcem ben onu
ooyyy sen de mi kedi anası oldunçok tatlıymış.. evin neşesi bunlar yaa.. benimki 3 aylık oldu, bu arada 1.5 ay önce veterinerin ne kaa sempatik ve yakışıklı olduğundan falan bahsetmiştim şu an kendisiyle sevgili gibi bir şeyiz ehe ehe bunu da dipnot olarak yazayım dedim neyse akşamki menüm;
3 yk bulgur pilavı
4 yk salata
ve yine leslie 5 mili yaptım öyle bir geçer zamankiyi izlerken, zaman hemen geçti valla keşke hergün yayınlansa
Yok yemedim
Aslında dayanamam sütlü tatlıya da almadım
Salata vardı onu da alamdım
Güvenemiyorum salatanın iyi yıkanıp yıkanmadığına ondan
Şimdi de orta şekerli bir kahve içmek istiyorum izin var mı yoksa şekersiz mi içmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?