Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

su iç canım bol bol ben öyle yapıyorum... zaten uykumda geldi uyurken yakıyım biraz da yağları... görenler ne saçmalıyo bu kız diycek ama karatay yaptı beni böyle napıyım....

Çok su içtim acaba su mu çok geldi de oldu ki ..
Uff ya ..
Tabiki yemeyeceğim ama ben bu saatte uyuyamam da ..

evet bencede en uygun aday hilaldi zatenn hayırlı olsunn ama sen hep ben göynümün kaptişi olarak kalıcaksınn

yaa basenler için özel birşey yapıyor musunn?? benimde halen basen sorunum var deli olucam yaaaaaaaa üstüm s beden oldu altım 40 42 arası hala o kadar yürüyorum bisiklete biniyorum of offffffffff

aman olsun tadını çıkarr kıskanılmak da güzel bazen sıksada olsun iyi geliyor

ne yapsan ki... süt mü içsen acaba... yada aç bi müzik kalk oyna biraz unutursun belkim... cnm ben yatıyorum iyi geceler...:80:

iyi geceler canımmmmm

Aslında sanırım bu Karatay'a uygun beslenmeye çalıştığımdan beri bu incelme.
Normalde belim daha da incelir iyice orantısız olurdu.
Çünkü önceden sağlıklı değil az yiyordum.
Şimdi yediklerime daha dikkat ediyorum sağlık konusunda.
Az yediğim zamanlarda bile vücuduma yararı olsun diyorum.
Bir de Leslieyi zaten uzun zamandır yapıyordum ondan kaynaklandığını düşünmüyorum ama slim in 6 ve yer egzersizlerinin etkisi olduğuna inanıyorum.
Ciddi anlamda basenlerim eriyor artık.
Ve ben bunu baktığımda anlıyorum.
Mutluyum yani bu konuda.
Tartı da çok bir fark göremiyorum bu biraz canımı sıkmıyor değil ama inceldiğimi hem de istediğim yerden inceldiğimi görmek daha güzel.

Selam kizlar
sabah kahvsltidan sonra ciktik evden aksam geldik misafir bilgisayar acmsya firsat olmadi.
tam yattim mesajlari sayscsgim geldi aklima.
Telefondan da sayamiyorum
Sabah ilk is iki gunu de sayip yollicam
Opuyorum hrpinizi

Selam kizlar
sabah kahvsltidan sonra ciktik evden aksam geldik misafir bilgisayar acmsya firsat olmadi.
tam yattim mesajlari sayscsgim geldi aklima.
Telefondan da sayamiyorum
Sabah ilk is iki gunu de sayip yollicam
Opuyorum hrpinizi

İyi geceler ..
Görüşürüz yarın ..

Hilalcim hayirli olsun yeni gorevin dicem ama hep basimizda bi kaptan da sendin zaten
Tescillenmis oldu tebrik ederim!
Rabia kaptan hep bizle olsun insallah
hilalin kaptanligi da hayirli olsun hepimize

gunaydın kızlar dun cok yogundum ısım vardı gezdım eglendım geldım

aaa hılal onderımızmı olmuş:)) hayırlı ugurlu olsun arkadasım kutlarım

Bol kaloriler harcayıp iyice çıtır olursun umarım bir an önce Sinemcimm ..
Canım ya dün akşam şöyle hesap defterimi elime alıp bakınca zorlanacağıma karar verdim.
Ama sabahları bir saat erken kalkıp hem de disiplinli olarak akşamları leslie filan yapmaya karar verdim.

Ya hilal ben de istiyorum dinlerim de yazarım da ne gerekiyosa yapıyım yeter ki benim bu gereksiz alışkanlıklarımı yıksın
Hah tam konuya değinmişsin ben de yeni kararlar aldım vee akşam en geç 7 yemek saatim daha sonra su dışında birşey içmiycem bile.
Ay çok özeniyorum sana yaa,
Ben de çok pişmanım bu sene girmedim sınava diye ama bu yıl girmeye karar verdim.

Menün de sporun da çok güzel olmuş tatlımm
Ya sorma ben de arayınca direk kahvaltı yaptın mı kaçta yaptın ne yedin diyorum deli oluyo ama benim ki,
Şişko yaa kocaaman göbeği var benim sevgilimin
Ben vereyim sonra o mecbur kalır verir

gunaydın kızlar dun cok yogundum ısım vardı gezdım eglendım geldım

aaa hılal onderımızmı olmuş:)) hayırlı ugurlu olsun arkadasım kutlarım
günaydınlarrr kızlarrrrrrrrr
Günaydın kızlarrr

Hilalcimmm kaptanlığın hayırlı olsun sen zaten kaptandın 2.kaptan
Hadi bakalım şimdi daha sıkıştırırsın sen bizi neyse,

Kızlar Günaydınnnn
Bugün baya iyi uyandım hastayım ama ağrım yokk,
Gece uyutmadı ama yaaaa
Neyse ya ben akşamları gelemiyorum kardeşimden dolayı bu sene son sınıf o ygs lys dersahaneye yazdırdık ama her akşam evde bir etüt programı da ben uyguluyorumGelemiyorum o yüzden,
Dün herkes bana sen çok kilo aldın bu ara dediler gdiyorum eve tartılıyorum bi anormallik yok ama tartımdan şüphelendim ya,
Karar verdim kesinlikle en azından 1 ay kaçamak yok bugünden itibaren sabah spor yapamadım ama yarın yaparım gibi geliyor hastayım çok ağrım var sabah niyetlendim ama yapamadım.
Karatay filan ne varsa denemeye hazırım tavsiyelerinizi bekliyorum hilal bana fırsat verme kaçamak yapmama tamam mı ?

Günaydınz kızlar

Hemen akşamki menümü yazayım

Az çorba - 2 küçük yoğurt - bol yoğurt - kocaman bir tabak tavuklu salata

Sabah yağsız kaşarlı tost.

Şekersiz çay

Spor yapamadım ama temizlik yaptım Evi süpürdüm ortalığı toparladım ve bir saat ütü yaptım umarım spor gibi olmuştur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…