Neden böyle oldu anlamadım ama ben çok acıktım ..
Bu sefer bunlar bana ..
su iç canım bol bol ben öyle yapıyorum... zaten uykumda geldi uyurken yakıyım biraz da yağları... görenler ne saçmalıyo bu kız diycek ama karatay yaptı beni böyle napıyım....
Çok su içtim acaba su mu çok geldi de oldu ki ..
Uff ya ..
Tabiki yemeyeceğim ama ben bu saatte uyuyamam da ..
ne yapsan ki... süt mü içsen acaba... yada aç bi müzik kalk oyna biraz unutursun belkim... cnm ben yatıyorum iyi geceler...:80:
merhabalar kızlar:79:
geçmişi okuyorum ama cevaplara fırsat olmuyor. gördüğüm kadarıyla takım güzel gidiyor.. tatilden dönemeyenler mevcut hala:) birkaç hafta içinde toparlanır ortalık inşallah.
ayrıca, balkaymak, karatay'ı kitabına uygun yapmaya çalışman tebriğe değer, çok güzel
kızlar, bu arada sizlere güzel bir haber vermek istiyorum: takımımızın yeni kaptanı eski bir masal olmuştur. kaptanlık görevine çok uygun olduğunu ve takımda çok güzel bir bütünlük sağladığını düşünüyorum hilalin. hiç üşenmeden herkese cevaplar yazıyor. kaçamaklarınıza direk müdahale ediyoren güzelini yapıyor.
ben, mezun olduğumdan beri düzenli katılamıyorum. sizleri daha düzenli takip edecek bir kaptana ihtiyacınız var. ben buralarda olacağım yine. eski kaptan olarak yardımlarımı esirgemem
durum budur, hepimize hayırlı olsun.:97:
Bir de Karatay diyetinden bazı bilgiler yazayım buraya ..
Kızlar saat 20.00 den sonra leptin yani yağlarımızın erimesini sağlayan hormonlar salgılanmaya başlıyor.
Araştırmaya göre çok hafif bir şey yeseniz bile 20.00 dan sonra ( süt ayran haricinde ) o hormon yeterince salgılanmıyor.
Ve verebileceğiniz kilodan daha azını veriyorsunuz.
O yüzden saat 20.00 den sonra yememeye çalışırsanız iyi olur.
Ben 2 haftadan beri düzenli olarak bunu yapıyorum.
Aslında çok aşırı kilo vermiyorum ama tartım yağ su kas kemik miktarını da ölçüyor ve verdiğim bütün kilolar yağlardan gidiyor .. ve gerçekten basenlerim erimeye başladı artık.
paylaşmak istedim sizinle de.
Elimden geldikçe olurum tabiki Özlemcim.
Çok aşırı bir sınırlandırma yok zaten.
Çeşit bol.
Ben aslında tam zaman bilmiyorum ama tamamen uygulamıyordum.
Sadece bilgileri uygulamaya çalışıyordum.
2-3 gündür artık tam olarak uyguluyorum.
Cidden kıskanacak hiç ama hiç bir şeyim yok ..
Arada bulayım diyorum ben de ama çok zor.
Telefonla arayanları bile söylüyor ki
Yine de o burada olsa ben orada olsam çok daha iyi olurdu valla ..
ne yapsan ki... süt mü içsen acaba... yada aç bi müzik kalk oyna biraz unutursun belkim... cnm ben yatıyorum iyi geceler...:80:
evet bencede en uygun aday hilaldi zatenn hayırlı olsunnama sen hep ben göynümün kaptişi olarak kalıcaksınn
yaa basenler için özel birşey yapıyor musunn?? benimde halen basen sorunum var deli olucam yaaaaaaaa üstüm s beden oldu altım 40 42 arası halao kadar yürüyorum bisiklete biniyorum of offffffffff
aman olsun tadını çıkarr kıskanılmak da güzel bazen sıksada olsun iyi geliyor
iyi geceler canımmmmm
bende kaçıyorum canlarumm yarın gene kalkamıcam ya saat kaç olduuuuuuuu off oofffhadiyin ii geceler herkesee
Selam kizlar
sabah kahvsltidan sonra ciktik evden aksam geldik misafir bilgisayar acmsya firsat olmadi.
tam yattim mesajlari sayscsgim geldi aklima.
Telefondan da sayamiyorum
Sabah ilk is iki gunu de sayip yollicam
Opuyorum hrpinizi
Hilalcim hayirli olsun yeni gorevin dicem ama hep basimizda bi kaptan da sendin zaten
Tescillenmis oldu tebrik ederim!
Rabia kaptan hep bizle olsun insallah
hilalin kaptanligi da hayirli olsun hepimize
Canım ya dün akşam şöyle hesap defterimi elime alıp bakınca zorlanacağıma karar verdim.Bol kaloriler harcayıp iyice çıtır olursun umarım bir an önce Sinemcimm ..
Ya hilal ben de istiyorum dinlerim de yazarım da ne gerekiyosa yapıyım yeter ki benim bu gereksiz alışkanlıklarımı yıksınBelli bir zamanı yok Özlemcim.
Ama yaklaşık 6 ay içinde bu bilinç altındaki düşüncelerin yıkılacağından yavaş yavaş bırakılabilir.
Yine de arada bir açıp dinlemek faydalı olacaktır.
2 gün oldu sanırım zayıflama telkinini dinlemeye başlayalı ama cidden çok tok hissediyorum kendimi.
Dersanen ne zaman başlayacak bu arada ?
Hah tam konuya değinmişsin ben de yeni kararlar aldım vee akşam en geç 7 yemek saatim daha sonra su dışında birşey içmiycem bile.Bir de Karatay diyetinden bazı bilgiler yazayım buraya ..
Kızlar saat 20.00 den sonra leptin yani yağlarımızın erimesini sağlayan hormonlar salgılanmaya başlıyor.
Araştırmaya göre çok hafif bir şey yeseniz bile 20.00 dan sonra ( süt ayran haricinde ) o hormon yeterince salgılanmıyor.
Ve verebileceğiniz kilodan daha azını veriyorsunuz.
O yüzden saat 20.00 den sonra yememeye çalışırsanız iyi olur.
Ben 2 haftadan beri düzenli olarak bunu yapıyorum.
Aslında çok aşırı kilo vermiyorum ama tartım yağ su kas kemik miktarını da ölçüyor ve verdiğim bütün kilolar yağlardan gidiyor .. ve gerçekten basenlerim erimeye başladı artık.
paylaşmak istedim sizinle de.
Ay çok özeniyorum sana yaa,inşallah çıkmaz canım, şu anda biraz karmaşık durum ama.. çözülür umarım.
okul 29 eylül, arapça hazırlık var bu yıl. bir de uyum programı var tabi:) 17, 18 ve 19 eylül. zaten üniversite mezunuyum, uyum programında ne işim olacaksaadamlar her şeyi bir liseliye göre dizayn etmişler. benim gibi ev hanımı gelip üniv. okuyamaz yani
Menün de sporun da çok güzel olmuş tatlımm
Ben de bugünkü menümü yazayım ..
Kalkınca :
- Limonlu su
Sabah/ Öğle :
- 3-4 Ceviz
- 10 Badem
- 3 Kuru kayısı
- Yarım avuç beyaz peynir
- 5 zeytin
- 1 Domates
- 1 Yumurta
Akşam:
- 2 patlıcanla 1 domatesi zeytin yağı ile biraz kavurup üstüne su ekledim çekmesini bekledim.
- Üstüne 2 kaşık yoğurt
Sıvı :
- Suyum az oldu daha 2 litre olmadı ama geceye kadar bitireceğim.
- 2 bardak yeşil çay, 3 olacak .
Spor :
- Leslie ile 2 mil
- 100 mekik - 50 bisiklet çevirme- bacak hareketleri vs ..
- İlerleyen saatlerde biraz daha spor yapabilirim.
Ya sorma ben de arayınca direk kahvaltı yaptın mı kaçta yaptın ne yedin diyorum deli oluyo ama benim ki,Alsın bence de resmen kıskanıyorum fiziğini
O kadar da düzgün olmaz ki
Yalnız alışmışım buradan, konuşuyoruz.
Nasılsın? iyi misin ? Ne yedin
İlk sorularım bunlar
Galiba biz düzenli beslenmeyi öğreneceğim artık.
Cidden çok hoşuma gitti benim de hem çok hafif oldu hem de kırmızı biberle kekik atınca hoş bir tat verdi ve ben yemek yemiş oldumm ..
gunaydın kızlar dun cok yogundum ısım vardı gezdım eglendım geldım
aaa hılal onderımızmı olmuş:)) hayırlı ugurlu olsun arkadasım kutlarım
Günaydın kızlarrrgünaydınlarrr kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?