açıııııımmmm
en tehlikeli saatler iisimi ben yatayımmm
iiyim meliscim sen nasılsın
sadece açım saat 17:00 da yedim
akşamda sadece çay içtim
suyumu içtim
ama artık midemden sesler gelio
bu saatte ara öğün falan da yapılmaz
(
ben de yatayım canım yarın iş var, bi de vasıta ile gideceğim, erken çıkmalıyım
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.kızlar ne çok yazmışsınız kıskandım ben yoktum. Başıma neler geldi bugün arabanın anahtarını kaybettim bütün gün onunla uğraştım bulamadımOnu bulacağım diye çok yürüdüm bana da yürüyüş oldu, 2 saatten çok yürümüşümdür.
akşam ne yiyeceğimi planlamaıştım zeytinyağlı fasülye var. Hadi ben de salata ya da yoğurt yiyim Yazarım yedikten sonra öpüldünüz.
,Bugün burada olan yazan herkesi öpüyorum tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın.
arkadaşlar bu ara giremiyorum kusurabakmayın bu hafta bende tık yok gibi ama bellide olmaz aman ya şu iki hafta geçsin beni kimseler tutamaayacak bugün yağsız tost yedim ama ekmek biraz büyüktü olsun ya bünyem zayıf düşeck diye çok korkuyorum şu iki hafta geçsin size söz beni kimse tutamayacak öptüm hepinizi şekerler
kilomu yazcaktımk imsecikler kalmamışş
bende tek başıma oynarım ne yapımm
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 64.3 kiloyuuummm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydıııınnnn
nasılsınız şekerler
ben bugün tartıda gülemedim ama cumaya güleceğime inanıyorum
sabah 1 dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım
bugün yürüyüşümü de yapacam size söz veriyorum
günaydın canım ben sanırım bu kilo olayını çözeceğim sanırım bu işin asıl sırrı akşamda saklı atalarımız boşuna dememişler akşam fakirler gibi yemeliyiz diye çok doğru ben arktık karar verdimm akşam 5,30-6 dan sonra hiç bişey yemeyeceğimm sadece sıvı tüketirim ve akşamlarıda yiyebildiğimin enazını yiyeceğimm bunda nböylee eminim faydasını göreceğimmm:jeyyar:
veylacım sen elektrik el. mühendisiyim yazmıştın di mi?
hep erkeklere özgü bir iş gelir bana, sınıf arkadaşların erkekmiydi hep, yoksa artık değiştimi olay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?