Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iiyim meliscim sen nasılsın
sadece açım saat 17:00 da yedim
akşamda sadece çay içtim
suyumu içtim
ama artık midemden sesler gelio
bu saatte ara öğün falan da yapılmaz
(

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
ah arkadaşımmm geçmiş olsunn neyse sende bu vesile ile 2 gün yürümüş olursun biraz daha bi bakarızki cumanın 1. olmuşsunnnnn:teytey:
canım yediklerini okudum gayet güzel yemişsin aynen devam fıstığımmmm gram gram gidecekler bunlar ama bi gün terk edecek bizi bu kilolar biliyommm

arkadaşlar bu ara giremiyorum kusurabakmayın bu hafta bende tık yok gibi ama bellide olmaz aman ya şu iki hafta geçsin beni kimseler tutamaayacak bugün yağsız tost yedim ama ekmek biraz büyüktü olsun ya bünyem zayıf düşeck diye çok korkuyorum şu iki hafta geçsin size söz beni kimse tutamayacak öptüm hepinizi şekerler

günydın kızlar birazdan tartılıp bugünkü kilomu yazcam hihoyyyt
meliscim anahtarını kaybetmen çok kötü olmuş üstünede 2saatlik yol kaydirigubbakcemile3
canım benimm neyse yürüyüş yapmışsınn ne kaadar yağ yaktın onu düşünbir yerimseniben

alacım ben seni çok özlediimm bu hafta bitsin artık dön bizeeee Şeniz
afiyet bal şeker olsunn

kilomu yazcaktımk imsecikler kalmamışş

bende tek başıma oynarım ne yapımm

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 64.3 kiloyuuummm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydıııınnnn
nasılsınız şekerler
ben bugün tartıda gülemedim ama cumaya güleceğime inanıyorum
sabah 1 dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım
bugün yürüyüşümü de yapacam size söz veriyorum

aferimmm sana şeker bak akşam bişey yemedin sabah hemen mükafatını gördünn bende aynen akaşam güzel bi salata yedimm çok da iyi olduuu bende sabah gördümm mükafakını cumaya kada bu şekilde devam edelim fıstığımmm daha iyi sonuç alırız muhtemelennnn ok savulunnnn çiroz nereus geliyooooooooo

günaydın canım ben sanırım bu kilo olayını çözeceğim sanırım bu işin asıl sırrı akşamda saklı atalarımız boşuna dememişler akşam fakirler gibi yemeliyiz diye çok doğru ben arktık karar verdimm akşam 5,30-6 dan sonra hiç bişey yemeyeceğimm sadece sıvı tüketirim ve akşamlarıda yiyebildiğimin enazını yiyeceğimm bunda nböylee eminim faydasını göreceğimmm:jeyyar:

şişgocum çok haklısın ben dün en son 5 de yedim ama çok zorlandım
en iisi 7 de yemek ama fakir gibi yemek
bi de spor olayını halletsem
noooldu bana anlamıyorum düzenli spor yapan ben elimi kaldırmak istemiyorum ((

veylacım sen elektrik el. mühendisiyim yazmıştın di mi?
hep erkeklere özgü bir iş gelir bana, sınıf arkadaşların erkekmiydi hep, yoksa artık değiştimi olay?

:1ninca:canım sınıfta 5 kız 55 erkek vardı gerisini sen düşüno okul bitiminde kendimi erkek gibi hissediyordum ama tipim müsait değil çok narinim bu yüzden çabuk toparlandım... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…