Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oh canım afiyet olsun çok güzel olmuş menün..mesela ben kaşarı 1 dilimle yetinemem ..oyüzden hiç yiyemiyorum..yani çok sevdiğim şeyleri bu aralar eve almıyorum.yoksa kötü oluyor

patboricim ben de eve çok bir şey almıyorum benim diyetimi annem ve eşim bozuyor hep. Neyse eşim de rejimde bu ara. Ama annem :)

ooo çok uzun bi zaman ben 2 ayda vermek istiyorum umarık artık diyet yapmaya başlaya bilirim bir gün çok güzel diyet listeme uyuyorum ertesi gün tatlılar bana cilve yapıyor bende dayanamıyorum offfff şuan 68 kiloyum bir an önce vermem şart.... bu şekilde kendimi çok mutsuz hissediyorum....

benim küçük bebeğim var canım ve emziriyorum sıkı diyet yapmayıp sadece dikkat ettim. Ama diğer arkadaşlar daha kısa sürede verdi mesela şişgo 2 ay ancak olmuştur takıma katılalı 67 idi şimdi 59lara düştü. Sen de verebilirsin 2 ayda.

merhaba hatunlar...
ben bugün çok fenayım neler yedim neler asla anlatmayacağım anlatsam beni kovarsınız gruptan söz yarın başlıyorum veee asla kaçamak yapmayacağım...

veylaım öneyarın başlıyorum sözünü unut..yoksa beyin" eyvah yarın kıtlık başıyor..şimdi ne bulduysam yiyeyim kardır"moduna geçiyor.yavaş yavaş ve sağlıklı olanı en iyisi...yarım ekmek mi yiyordun..yarımın yarısını ye..yani herşeyini azalt

bi de canım en güzel diyet akşam yemeklerini çok hafif geçiştirmek, ve 7'den sonra hiç bir şey yememek, 2 lt su içmek ve karbonhidratı abartmamak.
Diyet listelerine uyarak çok uzun süre kilo veremezsin hem bıktırır hem metebolizmanı bozar.

patboricim ben de eve çok bir şey almıyorum benim diyetimi annem ve eşim bozuyor hep. Neyse eşim de rejimde bu ara. Ama annem :)

heeee annemden 15 saat uzaktayım neyseki senağlama

sen naasılsın patborim, nasıl gidiyor

canım düne kadar iyiydim azar azar veriyordum..bu gün regl olmuşum..sanki şişmişim gibi geliyor..aslında ben bilmezdim şişmeyi falan ama bizim kızlar öle diyo yaa..ben de etkilenip şiştim galiba..

akşam sadee salata yedim.bu gün 75 dk tempolu yürüyüşümü de yaptım

bu arada araban için üzüldüm ama yürümek sana iiyi gelecektir

evet yaa yakın olmanın avantajı kadar çok dezavantajı oluyor.
etkilenme canım geçer yarına, yeşil çay falan iç ödem arttırıcı bir şeyler.
Canım o kadar uzunki yolum 3 vesait neyse artık tabana kuvvet.

veylacım sen elektrik el. mühendisiyim yazmıştın di mi?
hep erkeklere özgü bir iş gelir bana, sınıf arkadaşların erkekmiydi hep, yoksa artık değiştimi olay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…