Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canımmm belkide bizim bölgesel sorunumuz var ya senin kalça benim göbekkk ekstra onlar içinde bişeyler yapmalıyız ben bi ara her akşa m100 mekik çekiyodum 2 haftadır bıraktım bu akşam yine başlıycammmm sende kalçan için bul bişeylerrr

sayfa sayfa hareket resimleri çıkardım cdler falan eringenim olmuyor
devam edemiyorumm kaydirigubbakcemile3

65.4 müydü tam hatırlamıyorum yarın tartılıp haber vercem canım en son 64.7 di bakayımm bir geçen hafta kaçmışım tam yazayım

günanydın kızlar
benim moralim bozukdu ve akşam saat 21 de yemek yedim (
3 günü heba ettimm spor yapmadımm ((
ne ceza veriyorsanız razıyımm

canım biraz sabır bu uma birinciliği alacak gibiyiz...bu gün yoğurdunu ye bol su içç çalkala çalkala ayran olsunkaydirigubbakcemile3 akşam yoğurttan başka bişey yemeyeeceksin eza olarak

merhaba kızlar bende yeni katıldım size bu cuma tartı sonuçlarımı size yazıcam

hoşgeldin şeker..bize kendinden bahsetsene biraz
menün yine herzamanki gibi süper..gerçekten çok dikkatli yiyorsun..akşama ben de sadece salata yiyeeğim

Bende temmuzun basina kadar vermeyi hedefledim ..
Temmuza kadar daha cok var :) 6 kilo verebilirisn bence ...
Yani ben 10 kilo vermenin hayallerini kuruyodum napicazz simdi :1rolleyes:
canım benim de temmuz başına kadar 10 kilo vermem lazıımm -tatlicadiarzu-
nereus akşama sadece salata yemeği planlıyorum eğer olurya allah korusun kaçamak falan yaparsam yarın ki cezam senden gelsin ne layık görürsenn o durr
kızlar bence bu akşam herkes sadece salata esin..en geç 19 00 a kadr..sonra hiçbirşey yemeyelim.sadece su içelim..farkı sabah görelim :jeyyar:
sayfa sayfa hareket resimleri çıkardım cdler falan eringenim olmuyor
devam edemiyorumm kaydirigubbakcemile3

canım bu mevsimde en iyisi yürüyüş..insan evde oturup hareket yapmak istemiyor

bu gün ne yedim
sabah 3 dilim k ekmek (akşamı salata ile geçiştireceğim için öğleni de geç yemem lazımdı o yüzden)peynir zeytin domates
ara küçük 1 kase yoğurt 1 galeta
öğle 3 kaşık p.pilavı ve patates yemeği 3-4 kaşık.1 dilim k ekmek
ara yarım havuç
akşam sadece salata yimeyi düşünüyorum
tempolu yürüyüşümü yaptım.75 dk

kızlar ne çok yazmışsınız kıskandım ben yoktum. Başıma neler geldi bugün arabanın anahtarını kaybettim bütün gün onunla uğraştım bulamadım Onu bulacağım diye çok yürüdüm bana da yürüyüş oldu, 2 saatten çok yürümüşümdür.
akşam ne yiyeceğimi planlamaıştım zeytinyağlı fasülye var. Hadi ben de salata ya da yoğurt yiyim Yazarım yedikten sonra öpüldünüz.
,Bugün burada olan yazan herkesi öpüyorum tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın.

ah meliscimm buldun mu bari anahtarını?umarım bulmuşsundur..
bene sn üç gün herkes akşamları yoğurt ve salata yesin..sen emzirdiğin halde tamam dersen herkes hayli hayli kabul etmeli

Selam güzel kardeşler cuma yaklaşıyor sizde nasıl gidiyor bakalım var mı bu hafta bir iddanız söyleyin bakım :))

selam kızlar
bugün ne yedim
sabah 1 dilim ekmek ile kahvaltı
öğlen sadece çilek
akşm(17.00) pide+ ayran
üzerine 1 saat yürüyüş
yatana kadar başkada bişey yemiyecem

selam kizlar nasilsiniz bakalim patbori nasilsin canim nasil gidiyor kilo verme isi ben iyiyim ama yorgunum az önce isten geldim yeni oturdum babkyim bizim kizlar ne yapmis diye ama kimsecikler yok

Selam güzel kardeşler cuma yaklaşıyor sizde nasıl gidiyor bakalım var mı bu hafta bir iddanız söyleyin bakım :))

hoşgeldin canım..bu hafta öle özel bir iddiamız yok ..sdece herkes hedef belirledi..sanırım birkaç arkadaşımız hedefini geçti birkaçı da yaklaştı..derece bekliyoruz süprizzzzz

canım iyi gidiyo valla..gram gram veriyorum ama veriyorum sonnuçta..sadece bu gün regl olmuşum..kızlar hep şişiyoruz falan diye bahsediyorlar ama inşallah şişmem bende..baktım olmadı perşembe pirinç lapası yerim..senin nasıl gidiyor canım..valla senin işin de zor..çalışma saatlerin düzenli değil

selam kızlar
bugün ne yedim
öğlen sadece çilek
akşm(17.00) pide+ ayran
üzerine 1 saat yürüyüş
afiyet olsun şekir..akşam pide olmasa iyimiş ama yürüyüşünü yapmışsın.hepsi eriyip gitmiştir

ah meliscimm buldun mu bari anahtarını?umarım bulmuşsundur..
bene sn üç gün herkes akşamları yoğurt ve salata yesin..sen emzirdiğin halde tamam dersen herkes hayli hayli kabul etmeli

yok canım maalesef bulamadım, çok yürümüştüm işim çoktu geri döndüğümde arabayı park ettiğim yerden almak için anahtarımı aradım bulamadım, çantamı da açmadım bir yerde, elimde mi tuttum ne yaptım bilmiyorum ilk defa böyle bir şey geldi başıma. Gezdiğim yerlere geri döndüm dükkan dükkan sordum ama yok, anlamadım. Servisi aradım bizim yedek de immobilazerı devre dışı bırakmadığından arabayı çalıştırmıyor adam tarif etti ama yapamadım, hiç anlamam motor işlerinden. Neyse eşim yetişti, derin bir ohh çektim, o hemen halletti, arabayı servise götürüp bırakmış, karakola kayıp tutanağı tutturmuş. 2 gün arabasızım, tabanvay gideceğim işe, her yere, neyseki havalar güzel.

Ben tamam dedim gitti, zaten eşim yemeğe yetişemedi ben yedim o geç yedi, yoğurt yedim çok az da zeytinyağlı fasulye tırtıkladım.

her hafta var canım iddamız :teytey::hooray: Bize bırakın kupayı, haftaya da biz size.

selam kızlar
bugün ne yedim
öğlen sadece çilek
akşm(17.00) pide+ ayran
üzerine 1 saat yürüyüş

ne güael az yemişsin, pide biraz karıştırmış ortalığı ama hem erken yemişsin hem de yürümüşsün, gitmiştir.

sabah: 1/2 dilim ekmek, 1 light üçgen peynir (bali reçel yemedim :)
ara: 1 dilim ekmek, 1 kaşar, 1 kuru kayısı (annemlere uğradım, kahvaltı yapıyorlardı)
öğlen: 1 küçük dilim tavuk göğüs, 6 yk zeytinyağlı fasulye
ara: bir kaç diyet bisküvi
akşam: yoğurt, 1-2 çatal zeytinyağlı fasülye
şimdi yeşilçay içiyorum.

merhaba hatunlar...
ben bugün çok fenayım neler yedim neler asla anlatmayacağım anlatsam beni kovarsınız gruptan söz yarın başlıyorum veee asla kaçamak yapmayacağım...

niye böyle oldu veylacım iyi gidiyordun sen. Aman dikkat şekercim cumaya kilo alma değil verme yarışı yapıyoruz, delikafadulden bu hafta 1. olmayı hedefledik.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…