kizlarrrr
selamlar....
uzun bir aradan sonra dondum =) yani donmedim ama size bir merhaba diyim dedim
asiri yogunum..
ise gidiyorum
geliyorum
derse oturuyorum
tezi yetistirmeye calisiyor
ve arada uyuyorum..
tez inanilmaz zorluyor beni
doktora moktora direk sogumus durumdayim...
turkiyeye gelmek istiyorum bi ara artik..
tezi teslim ettikten sonra
son yuzyilin en kararli ve en hirsli diyetine girecegim!
hepinize ornek olacagim
hepinize ilham verecegim
hep bir agizdan
INSALLLLAAAAAAAAAAAAAH
diyin lutfen :)
umarim kilolari birbir veriyorsunuzdur
fazla kacirmiyorsunuzdur...
bense uyumamak icin kola icen bir insanim su ara gunde 4 saat uyuyabiliorum ortalama.. bu tezi versem cok rahatlicam
1-2 gun soyleolup sonra
diyete giricem!!
soz veriyorum soooooooooooooz
Pazartesinden itibaren daha da düzene girecek umarım dur bakalım planlı programlı sporumu da yaparım artık canım ya.
Ye annem yeee...
Kız benden de ye bir top sen hakettin hele 62 olursan tam anlamıyla haketmiş olacaksın
Hımm kokmuyorsa yapıp çantama atıp işyerine de getirebilirim,
Bir yerden sonra aynı salata sıkıyor gerçekten.
Günaydınlarrr,
Bir haftayı da bitirdik ay yarın benim sınavım var gece ders çalıştım sabah uyanıp kahvaltı yapamadım şimdi birşeyler atıştırıp en hafifinden işi gücü bitirip biterse tabiderse devam arada gelirim fıstıklar
Batı Virginia'daki Marshall Üniversitesi'nden araştırmacılar günde iki avuç ceviz yemenin kadınlarda göğüs kanseri riskini yarı yarıya azalttığını ve var olan tümörlerin de aynı ölçüde büyüme hızını azalttığını ortaya koydu.
Araştırmacılar sonuçlara öncelikle fareler üzerinde yaptıkları deneylerde ulaştı.
Araştırma ekibinden Elaine Hardman kanserin genetik olarak fareler üzerinde çok daha hızlı yayıldığını ve bu yüzden bu araştırma sonucunun önemli olduğunu belirtti.
Ceviz, badem, fındık, antep fıstığı gibi yemişler içerdikleri protein, lif, vitaminler ve mineraller ile çok önemli antioksidanlar olarak değerlendiriliyor. Ayrıca bu besinler hücreleri de ciddi anlamda zararlardan koruyor.
Bu yılın başında kimya profesörü ve araştırmacı Joe Vinson günde bir avuç ceviz yemenin diğer yemişlere göre antioksidan olarak iki kat daha fazla antioksidan içerdiğini belirtti.
Günaydın ..günaydınn :92::92::92::92:
sabah kahwaltım
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
2 bardak 1 şekerli çay
canım hiç birşey istemiyor kızlar ya midem kötü
kimse yokmu ...
eşimde bugun arabasını yaptırmaya gitti kaçta gelir bilmiyorum turbo yaptırıyor arbasınayaptırıp satıcakmış kar etmek için güven bana diyor başka birşey demiyor görüceğiiiz bakalım o kaadar para gitti turboya eğer istediklerimi yapmazsa kalpten giddebiliirim
tünaydınnnn canlarrrrımm nasılsınızzzz bugün ....ist sıcakkkkk nemliikilo deseniz aynııı 64 inmiyooooo neyse spora devammmm artık cla 500 üde kullanmaya başlicam 1 ay bakalım nolcak
Herkese Hayırlı Günler !!!
Eki Görüntüle 254052 Eki Görüntüle 254052 Eki Görüntüle 254052
Bol iradeli, kaçamaksız günler diliyorum herkese...
Eki Görüntüle 254053
Hadi şimdi canlanalım azıcık...
Eki Görüntüle 254055 Eki Görüntüle 254055 Eki Görüntüle 254054 Eki Görüntüle 254055 Eki Görüntüle 254055
Biiiir, ikiiiiiiiii ,biiiiiir , ikiiiiiiii
Eki Görüntüle 254057 Eki Görüntüle 254058 Eki Görüntüle 254059
Ben daha kahvaltı yapmadım.Eşimin arkadaşları kaldılar dün gece.. gidim olumla kahvaltımı yapayım...
Ya bayram öncesi kilolar aldatmaca mıydı ki? geldim 79 cıktım. şimdi 76.8 im.herhalde gece yediğim için böyle bir sonuc cıktı ortaya... ama bu hafta inş. güzel giderim.
Öyle azcık azcık düzensiz yedin hep ondan ben bilirimsabah kahwaltım
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
2 bardak 1 şekerli çay
canım hiç birşey istemiyor kızlar ya midem kötü
Ayy araba bu evliliklerin kara kedisi annemle babam da araba yüzünden çok takışırlar çok gülerimkimse yokmu ...
eşimde bugun arabasını yaptırmaya gitti kaçta gelir bilmiyorum turbo yaptırıyor arbasınayaptırıp satıcakmış kar etmek için güven bana diyor başka birşey demiyor görüceğiiiz bakalım o kaadar para gitti turboya eğer istediklerimi yapmazsa kalpten giddebiliirim
Ayy evet iki gündür daralıyorum ya oturduğum yerde ter basıyotünaydınnnn canlarrrrımm nasılsınızzzz bugün ....ist sıcakkkkk nemliikilo deseniz aynııı 64 inmiyooooo neyse spora devammmm artık cla 500 üde kullanmaya başlicam 1 ay bakalım nolcak
Yok canım öyle olmaz başlarım hep de devam ederim umarım ya önceden yapıyordum zaten de şu son haftalarda bıraktım ramazan da bile ilk iki hafta devam ettim spora filan.Kolay gelsin ..
Tezini umarım bir an önce güzel bir şekilde hazırlar kilocuklarını da verirsin.
Klasik diyetler gibi olmasın aman sakın bu spor, pazartesi başlayıp salı biten
Biraz zor olurum bu gidişle ama bakalım bakalım ..
Yine de önce bir evde deneyelim de sinemcim ne olur ne olmaz ..
İşlerimi toparlasam valla çok istekliyim baya çalıştım bu dersi vermem lazım bir dersten bir yıl uzarsa kahrolurum.Günaydın Sinemcim ..
Sen olabildikçe derse ver kendini ..
Umarım çok iyi geçer sınavın.
Sonra bol bol kaynatırız.
Ceviz, badem ..
Artık onlar olmadan kahvaltı yapmakta zorlanıyorum.
Günaydın ..
Kahvaltın az olmuş diyecektim ama o midenin kötü olması durumunu çok iyi biliyorum.
Geçmiş olsun.
Ayyy rüyaya bak ilahi beğen butonunu çok seviyodun galiba bak bilinçaltına yerleşmişgünaydın kızlar!
gece eve gelince bilgisayarı bir açtım, ama fareyi bulamadım ve o kadar yorulmuşum ki kapatmaya bile üşenip sızdım. sonra zorla kalkıp dişlerimi fırçalayıp gene yattım.
rüyamda beğen butonu geri gelmişti sanki not vardı böyle birisi bişeyi beğendi diye. çok mutlu olmuştum.
gidip kahvaltı yapayım ben öptüm herkesi!
Günaydın canım ,gunaydın kızlar
gene ben geldim eşim şimdi yattı uyumaya turbosuna haftaya c.tesi gecesi başlanıcakmış ücreti fln vermiş işte ...
bende gittim dışarda ödemeler vardı onları hallettim ..
soda aldım sade birşey yaparmı o canım hiç birşey istemiyor yaa uykum var halsizim keyifsizim üff 2 haftadır böyleyim düzelemedim gitti 1 haftadır daha çok hissettiriyor yorgunluk kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?