Ben birşey yapmaz diye biliyorum hatta her kadının günde bir tane içmesi gerekiyormuş
okumuştum daha önce konunu da eşin haklı ne güzel yaptırsın daha iyi bir fiyata satarsınız ..
Günaydınn ..
Ahh o 64 yok mu çok sinir edici bir rakam.
Benim de canım çıktı ama gram gram da olsa gidecek ..
Bugün hareketlenemiyorumm :26:
asıl bitkin hissediyorum ya ..
Kısa sürede alınan kilolar kısa sürede veriliyor Melekcim.
Rahat ol bu hafta sonuçlar güzel olacak.
soda içsem olurmu kiiii
öğlende ne yesem ki ?
kızlar cok acelem var o yuzden karısık yazdım mısafırım gelcek hazırlık yapcam.bebegımd uyanmak uzere kusuruma bakmayın
nedenmiş kız... ben şimdi oğlumla waka waka zumba yapıcam
birşey olmaz canım.. öğlen için de bence, sebze yemeği yiyebilirsin.sebzelerin kalorileri çok düşük.yagını az koyarsan dahada düşü olur.yanında yogurt falan yemeyi unutma :))
ahh canım... sen o yogunlukla gelip saymışsın ya o bile yeter
tamam o zaman semiz otu yiyebilirim
yağlı pek sevmiyorum zaten hususi yağını almam bide alsam ne olur halim artık
öğlen yemeğim
2 ymk kaşığı semiz otu
1 kase yoğurt
şimdide sodamı içiyorum yemekten sonraa iyi geldii miiis :83:
yav niye utanıyonsade soda değilmi? onun kalorisi yok ki :))
bu sade sodadan günlük sınır varmı3-4 tane içsem olurmu
ya ben bu pis boğazımı tutamıyorummm
bende baktım şimdi zumbaya çok zevkli ve hareketli yaa nasıl nerden indirdin cnm benim baktığım videolar 3er dakkaKızlar internetten zumba dansıyla beraber fıtness yaptıran videolar vardı. onları indirdim.şimdi yaptım,kan ter içinde kaldım.15 dk. dayanabildim ancakher gecen gün cogaltırım yavas yavas.hele bi video var, çok zor ya şapır şapır ter akıyor yüzümden ayy yoruldum. çok eğlendim ama
yemeklerden önce ve sonra yapsam bu videoları süper olacaksporumdan leslie yi çıkarıp bunu eklicem,bu videolar daha hareketli...
afiyet olsun canımtamam o zaman semiz otu yiyebilirim
yağlı pek sevmiyorum zaten hususi yağını almam bide alsam ne olur halim artık
öğlen yemeğim
2 ymk kaşığı semiz otu
1 kase yoğurt
şimdide sodamı içiyorum yemekten sonraa iyi geldii miiis :83:
bende baktım şimdi zumbaya çok zevkli ve hareketli yaa nasıl nerden indirdin cnm benim baktığım videolar 3er dakka
çok eğlenceli değilmievet benimkilerde öyle.. sadece bi video 9 dk. falan. ama ben 2 3 kere yaptım bi videoyu
indirme kısmına gelince, net sayfasının üstünde araclar var, orda gecmiş dosyasına giriyorsun,sonra izlediğin her video oraya cıkıyor,ordan da hooop pc ye atıyorum.belli bi site yok yani :44: istersen sana atayım.msn verirsen atabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?