hangisinde eksiğim varsa mııBence en çok hangisinde eksiğin varsa sıralamaya koyup öyle çalış madem yoğun bir tempoya gireceksin yap planını şimdiden...
Evet Murat'ın bir de Karacan yayınları nokta atışları çok iyi canım...
Tamam bu hafta Cumadan sonra yap artık küçük bir kaçamak,
Bana bir ay kaçamak filan yok valla çok saldım kendimi ben zaten
Öğle yemeğim, cevizim, kahvaltım,
Giyeceklerim
günaydın cnm neyse sağlık olsun moral bozmakkk yokkk hadi bakalımmmYarım yamalak yazdım yukarıda Hilal ya, biri geliyodu...
Günaydın kızlar iyi haftalar,
Ya gece çok telefonla konuştum geç yattım sabah kalkıp spor yapcaktım işe zor yetiştim uyanamadım kiiii
Kahvaltı da yapamadım aldım cevizimi yedim ilk günden bozmamak için başka bir şey de yemedim dayancam bugün böyle
günaydınnnn ben geldiiiimmmm
Günaydın canım,Günaydın kızlar
Haftasonu dikkat et ettim yediklerime sadece galiba biraz kısır kaçırdım o kadar
Sabah yumurta-süt-peynit-az kaşar peynir domates ve iki diim bile sayılmaz ama iki dilim diyeyim ekmekle kahvaltı yaptım
Günaydınnn...günaydınnnn ben geldiiiimmmm
hangisinde eksiğim varsa mııtam olan bişi yokkiiii hepiciiiiii eksikk:18:sıfırdan başlicamm offfff offfff
günaydın cnm neyse sağlık olsun moral bozmakkk yokkk hadi bakalımmm
günaydınnn hoşgeldin canımcım
Günaydın canım,
Ekmek bir dilim olsa iyiymiş ama neyse artık bir seferlik olsun...
Günaydınnn...
Sen de o zaman zorlanma derecene göre sırala ben hep öyle sıralar çalışırım şimdiden yap programını sıkışma ben de Martta mali müşavirlik sınavına girem bu ay sonundan itibaren çalışmaya başlıycam bakalım.
pozitifimmm ommmmmmm
dün için 20 dk oldu yoksa 40 dk dan aşağı pek olmuyooodünde çok yoruldum diye kısa kestimmm şimdi heryerim tutulmuşşşşşş
sonunda bi 13 varya yine yeni fark ettim nomun sonu 13 takımım 13uğursuzluğuna inanılan 13 bizlere uğur getirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 2013 bizim olsun inşşş kızlarr
herkese günaydınlar bu aradaaaa mutlu sağlıklı bi hafta diliyorummm haydi bismillahhhhh....
Yarım yamalak yazdım yukarıda Hilal ya, biri geliyodu...
Günaydın kızlar iyi haftalar,
Ya gece çok telefonla konuştum geç yattım sabah kalkıp spor yapcaktım işe zor yetiştim uyanamadım kiiii
Kahvaltı da yapamadım aldım cevizimi yedim ilk günden bozmamak için başka bir şey de yemedim dayancam bugün böyle
Günaydın kızlar
Haftasonu dikkat et ettim yediklerime sadece galiba biraz kısır kaçırdım o kadar
Sabah yumurta-süt-peynit-az kaşar peynir domates ve iki diim bile sayılmaz ama iki dilim diyeyim ekmekle kahvaltı yaptım
günaydınnnn ben geldiiiimmmm
ya kızlarrr bu sabah tartıldım kilom yine aynı 64.4 hatta 400gr fazla çıktı okadar hareket ve az yemeğe rağmen nasıl oluyoo yaaokadar da dikkat ettim acaba troidlerde bi problem mi var offff sinir oldum sabah sabahhh
ya kızlarrr bu sabah tartıldım kilom yine aynı 64.4 hatta 400gr fazla çıktı okadar hareket ve az yemeğe rağmen nasıl oluyoo yaaokadar da dikkat ettim acaba troidlerde bi problem mi var offff sinir oldum sabah sabahhh
kızlar çok keyifsizim...sebepleri
1- hastalancakmışım gibi 3 gündür ağrı çekiyorum ama gelmiyo (şuanda çok ağrıyo)
2- bir haftadır ders çalışıyorum ev berbat oldu temizlik lasım hemde köklü bi temizlik
3- yarın misafirlerim gelcek
4- çarşamba perşembe doğalgazcılar gelcek ev yerinden oynucak ben hasta
5- bide bu arada doktora gitmem lasım....
bunları atlatabilmem için önerisi olan var mı????
öyle olucak gibi ama kalkamıyorum ki... hareket iyi mi olur diyosun???
Şimdicikk hemen sana bir program yapalım.
Ama önce yüzüne bir gülümsemeni yerleştir.
Doktoru sanırım çarşambaya bırakman en iyisi olacak.
Ama sakın ihmal etme bak ..
O ağrılara hareket çok iyi geliyor.
Dolayısı ile hareket edince ağrıların azalacak.
1. i hallettik.
Şöyle köklü bir temizlik yaparken bol hareket olacak.
1 sayesinde 2 yi böylelikle misafir olayının temizlik kısmı da tamam.
Akşam şöyle güzel bir müzik açıp at kendini mutfağa.
Mamacıklar yap misafirlerine.
Misafir de tamam ..
Çarşamba günü de doğalgazcılar varken evde olman şart mı ?
Sabahtan doktora gidebilirsin.
Ya da uzun sürmeyecekse bugün evdeki işlerini bitirip yarın sabahta gidip gelebilirsin.
öyle olucak gibi ama kalkamıyorum ki... hareket iyi mi olur diyosun???
13 sayısını çok severim ben.
Uğursuzluğu da hristiyanlar yayılıyor.
İstanbulun fethi 1453 yılında oluyor ya.
Rakamları toplamı 1+4+5+3 = 13 .
Onlar için uğursuz bizim için uğurlu bir rakam aslında ..
Günaydınnn ...
Mutluyuz, mutlu olacağız.
Çıtır olacağız.
Yerleştir bilinç altınaa ..
Ayy bilmem mi ..
Gece geç kapatılan telefonlar, normal uykusuzluğunda ..
Ama karatay da en önemli kural aç kalmamak canım.
keşke yanına peyynir zeytin falan da alsayd[/B]ın ..
Günaydınn ..
Hoşgeldin
Tebrik ederim kaçamaksız hafta sonun için.
Günaydınnn ..
Hoşgeldinn ..
Problem olsa bu kadar kilo veremezdin ki.
Ama bak 64.4 uğursuz olabilir.
2 hafta önce 64.4tüm.
Yok ya inmiyor alta
Bir gün baktım 64 ohh dedim ertesi gün tekrar 64.4
Sonra başlıyor düşmeye sporla inatla gideceksiniz dersen.
Ya öyle bir çıktım ki dişimi bile fırçalayamadım kötü başladım yani anlayacağın;
Ama kalktım bir çay bardağı ceviz hazır duruyodu attım cebime geldim bir bardak yeşilçay bir de şekersiz kahve 10 tane de fındık yedim iyiyim fazla mı oldu ki fındık ya
Teşekkür edeim.
Zaten artık alıştı ünem fazlası ya ağır geliyor ya da canım istemiyor hemencecik doyuyorum.
TArtıda anlamıyorum ama inceliyorum farkediyorum kendimi
Hareket etmek başta biraz zorluyor ama o deli edecek ağrıları geçmeye yakın hale getiriyor ..
Ben geçen ay çook çok kötüydüm.
Oturdum ilk gün ağrıdan ağladım.
Sabah oldu, akşama doğru dedim biraz hareket edeyim.
Hafifledi rahatladım valla.
Ama sıcak su da koyabilirsin ..
saol cnm kalktım biraz biraz yapmaya çalışıyoum bi kalkıyorm bi oturuyorum artık olduğu kadar....
Fındık ceviz badem konusunda kasma kendini fazla.
Fazla değil 10 tane afiyet olsun ..
Ben de tartılmıyorum cumadann berii
İlk kez bu kadar dayanıyorumm ..
İyi bari ya bende çok mu oldu diye düşünüyordum.
Tartılma ben de bu sabah tartıldım 76 çıktım cumaya kadar daha tartılmak yok
Kızlar geçmişi okudum ama alıntılayamadım.
Masalcım üzülmüşsün haftasonu ama sonra toparlamışsınız oluyor öyle ne yaparsan yap oluyor sıkma canını ama bir tavsiye tahammül orda başlıyor baktın tartışacaksınız konuyu değiştir telefonu kapat yada alttan al iki taraf birden bağırmaya başlayınca olay kopuyor ama sinirlenemyleim tartşmayalım deyince iki taraf ta istemediği için huzursuzluk sorun bitiyor.
Pasta olayında kopardın beni
Melek güzel duan için teşekkürler ağzına sağlık bende okuyacağım o duayı.
Gülçin Hoşgeldin Allah tez zamanda kavuşturur inşallah bende tiroid sorunu var la yok arsı ben direk uygulayamam karatayı ama karatayda yemek tarifleri varsa paylaşırmısın benim içinde çeşit olur ama deneyimlerinden yararlanmak isterim.
Sınava giren arkadaşlar umarım sınavlarınızı geçersiniz
İyi bari ya bende çok mu oldu diye düşünüyordum.
Tartılma ben de bu sabah tartıldım 76 çıktım cumaya kadar daha tartılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?