oy oyyyy baktım bacım baktımmmm tae bo yabirine sinirlenince bunu yapsam bende stres falan kalmazz ama zevkliye benziyooo ama benbim baktıklarım 5-6 dklık sen nasıl 1 saatlik buldun ki olmazsa özelden linkini atar mısın banaa ???
aslına bakarsan vucudun kendini topladığı çok doğru ve sıkılaşıyo geçenlerde defactoya gittim etekle bluz aldım 40 beden sonundaaabundan 1,5 ay önce 42 oluyodu kilom yine aynıydı oyüzden güzellllll belkide vücut yağları kasa çeviriyodurr sabredeyim bakayımmm
ayrıca bugün sırf proteinli beslendim dukan diyetine başlamış deilim ama öyle görünüyooo hadi hayırlısııı
Ohh ohh ne güzel ..
Bu hafta dikkat et de daha da zayıflayıp git ..
Kızma artık kızma
Kızdık bitti gitti o, artık dikkat etme zamanı.
Kesinlikle tavsiye ederim 15 dakika yaptım bıraktım.
Sonra tekrar yapıp bugün 1 saati bitirmeye çalışacağım ama çook iyi hissediyorum kendimi.
bacım 15dk yapıp bıraktın ya 20,dkdan sonra yanıyo ya yağlar şincik yağcıklar gitmedimi yanii
Valla aynen herkesi inceliyorum önceden hiç yoktu böyle birşeyim yaa göz göze gelince baya utanıyorum ama
Yoldakileri bile inceliyorsun değil mi ?
Ben de aynen öyleyim de utanıyorum valla ..
Ne yazık ki sinemcim tıka basa doluyuz şu an
Ohh erkencisin ne güzel.
Görüşürüzz ..
Ttaile ne zaman çıkıyordun bugünlerde değil mi?
Ay hiç deme ama onu ya ben kalkık popolu kadınlara hasta oluyorum bel ince popo çıkık valla çok beğenirim keşke öyle olsa ama değilhala kendime kızgınım cnm ondan
oh ne güzel ... hem stres at hem zayıfla....
onu bende yapıyorm ya... bazı hatunların bacak popo uyumu süper oluyor nasıl bakıyorm nasıl... bi yakalansam...
Benim teakwando geçmişim de var zaten.
3 yıl falan.
Kızmızı siyah kuşaktaydım
Sinirlendirmeyin yani benii
Bir kere antremandayım nasıl konsantre olduysam, bir de vücudum çok esnek.
Esniyoruz.
Bacağını dümdüz bir şekilde nereye kadar kaldırabilirsen.
Ben bir kaldırdım gözüme patt vurdum.
Morardı gözüm.
Kendim tekme attım da diyemedim kimseye
Bu da böyle bir anım işte
Şimdi çok güzel geldi ..
Linki de attım inşallah açılır.
Kaslar yağlardan daha ağır olduğu için aynı ağırlıktaki iki insandan kas yoğunluğu fazla olan daha zayıf gözüküyor.
Bizim amacımız da yağları eritip kas oluşturmak zaten.
O zaman kolay kolay kilolar da geri gelmez.
cnm bunları saddece troid hormonu mu yapıyor yoksa sende farklı hormon düzensizlikleride var mı??? çünkü ben troid problemlerimle birlikte kısa sürede 7 kilo verdim... hiç adet düzensizliğim olmadı... hep üşürüm... hiç biri bana uymuyor merak ettim o yüzden...
Valla aynen herkesi inceliyorum önceden hiç yoktu böyle birşeyim yaa göz göze gelince baya utanıyorum ama
Ay hiç deme ama onu ya ben kalkık popolu kadınlara hasta oluyorum bel ince popo çıkık valla çok beğenirim keşke öyle olsa ama değil
Ben de baktım tae bo ya bence de değişik zevkli gibi ofiste kimse yoktu 10 dk yaptım geldiler
Ama ben bir tane video buldum 3 dk kısa kısa hep ya
Aaaa youtube da buldum billy blanks diye part part vermiş güzelmiş indirmem lazım bunu boş bir zamanım da zevkli baya ya sevdim leslie den sıkıldım hep onu yapıyordum kıştan beri
Benim teakwando geçmişim de var zaten.
3 yıl falan.
Kızmızı siyah kuşaktaydım
Sinirlendirmeyin yani benii
Bir kere antremandayım nasıl konsantre olduysam, bir de vücudum çok esnek.
Esniyoruz.
Bacağını dümdüz bir şekilde nereye kadar kaldırabilirsen.
Ben bir kaldırdım gözüme patt vurdum.
Morardı gözüm.
Kendim tekme attım da diyemedim kimseye
Bu da böyle bir anım işte
Şimdi çok güzel geldi ..
Linki de attım inşallah açılır.
Kaslar yağlardan daha ağır olduğu için aynı ağırlıktaki iki insandan kas yoğunluğu fazla olan daha zayıf gözüküyor.
Bizim amacımız da yağları eritip kas oluşturmak zaten.
O zaman kolay kolay kilolar da geri gelmez.
Ayy kalktın hemen egzersiz mi yaptın senn
Harikasınn
Dur ben sana link yollayayım ..
baya esnekmişsin cnm.... insan kendi gözüne nasıl tekme atar bilemedim valla....
Zevkli değil mii ?
Tam stres attırmalık valla ..
Ohh bee
Yaptım valla benim çekmecem de ipim var şekerim
Kimse olmayınca zıp zıp zıplıyordum
Daha küçüktüm tabi o zamanlar, bir de düzenli antreman derken ..
Ama güzel ya cidden güzel spor ..
3 sene teawandoya 4 sene de yüzmeye devam ettim ..
Onun haricinde düzensiz sporlarım oldu ama bunlar baya profesyoneldi artık.
Bu ara bıaktım taktir et ve teşvik et beniiÇok taktir ettim sinemcim valla ..
işte bu ya ..
En güzelini yapıyorsun.
yüzme de çok faydalı keşke düzenli yüzebilsek fırsat olsada...
hulkçum adını bilmediğimi anca farkettim ya...gülçin olabilir mi... işsizlik çok daha zor insan evde bunalım takılıyo spor mpor yapası gelmiyo çoğu zaman.. bişiylerle uğraşmak her zaman daha iyi... hem sonra ay sonunda para veren eden yok... Allah herkese istediği gibi bi iş nasip etsin...
canım bendeki sadece troid düzensizliği mesela bir tanıdığımında çok hızlı çalışıyor troidi acaip hızlı veriyor kilo yemekle arası iyi çoook sık acıkır adetleri düzenlii acaip derecede üşür .. troid iki türlü...
ben şuan yememe dikkat etmeyi bırakayım anında kilo almaya geri dönerim .. yani bu troidin işin ucu yok ... sürekli dikkat etmem lazım
Bu ara bıaktım taktir et ve teşvik et benii
Canım adım Sinem,
Haklısın kesinlikle dediğin gibi işsizlik kötü kimseden para isteyemiyor insan bu anne, baba, eş fark etmiyor hiç birşey demeden çıkarıp verse bile kendi kazandığın gibi olmuyor.
Ama bir bayanın çalıştığı iş biraz esnek rahat olmalı böyle geceni gündüzüne katıp çalışınca kendinden geçiyorsun Allahtan evli değilim ben
cidden ya ağda yapmaya vaktim kalmıyor cidden nasıl bakımsız bir şey oldum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?