Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim teakwando geçmişim de var zaten.
3 yıl falan.
Kızmızı siyah kuşaktaydım
Sinirlendirmeyin yani benii
Bir kere antremandayım nasıl konsantre olduysam, bir de vücudum çok esnek.
Esniyoruz.
Bacağını dümdüz bir şekilde nereye kadar kaldırabilirsen.
Ben bir kaldırdım gözüme patt vurdum.
Morardı gözüm.
Kendim tekme attım da diyemedim kimseye
Bu da böyle bir anım işte
Şimdi çok güzel geldi ..
Linki de attım inşallah açılır.

Kaslar yağlardan daha ağır olduğu için aynı ağırlıktaki iki insandan kas yoğunluğu fazla olan daha zayıf gözüküyor.
Bizim amacımız da yağları eritip kas oluşturmak zaten.
O zaman kolay kolay kilolar da geri gelmez.

bacım 15dk yapıp bıraktın ya 20,dkdan sonra yanıyo ya yağlar şincik yağcıklar gitmedimi yanii

Valla aynen herkesi inceliyorum önceden hiç yoktu böyle birşeyim yaa göz göze gelince baya utanıyorum ama
hala kendime kızgınım cnm ondan

oh ne güzel ... hem stres at hem zayıfla....

onu bende yapıyorm ya... bazı hatunların bacak popo uyumu süper oluyor nasıl bakıyorm nasıl... bi yakalansam...
Ay hiç deme ama onu ya ben kalkık popolu kadınlara hasta oluyorum bel ince popo çıkık valla çok beğenirim keşke öyle olsa ama değil

Ben de baktım tae bo ya bence de değişik zevkli gibi ofiste kimse yoktu 10 dk yaptım geldiler
Ama ben bir tane video buldum 3 dk kısa kısa hep ya

canım bendeki sadece troid düzensizliği mesela bir tanıdığımında çok hızlı çalışıyor troidi acaip hızlı veriyor kilo yemekle arası iyi çoook sık acıkır adetleri düzenlii acaip derecede üşür .. troid iki türlü...
ben şuan yememe dikkat etmeyi bırakayım anında kilo almaya geri dönerim .. yani bu troidin işin ucu yok ... sürekli dikkat etmem lazım

Aaaa youtube da buldum billy blanks diye part part vermiş güzelmiş indirmem lazım bunu boş bir zamanım da zevkli baya ya sevdim leslie den sıkıldım hep onu yapıyordum kıştan beri

Ayy kalktın hemen egzersiz mi yaptın senn
Harikasınn
Dur ben sana link yollayayım ..

baya esnekmişsin cnm.... insan kendi gözüne nasıl tekme atar bilemedim valla....

baya esnekmişsin cnm.... insan kendi gözüne nasıl tekme atar bilemedim valla....

Daha küçüktüm tabi o zamanlar, bir de düzenli antreman derken ..
Ama güzel ya cidden güzel spor ..
3 sene teawandoya 4 sene de yüzmeye devam ettim ..
Onun haricinde düzensiz sporlarım oldu ama bunlar baya profesyoneldi artık.

Zevkli değil mii ?
Tam stres attırmalık valla ..
Ohh bee

Aynen ay evde olsam akşama kadar rahat rahat işimi gücümü yapar sporumu da yapardım bazen çalışmaktan nefret ediyorum kendime vakit ayıramadığım için sahil burnumun dibinde her sabah spor yapılıyor toplu olarak aerobik filan ama biz gidemiyoruz bir yürüyüş yapmaya bile işe zor yetişiyorum ücretsiz havuzlar var misler gibi onlardanda mahrum kalıyorum sinir oluyorum yaa

yüzme de çok faydalı keşke düzenli yüzebilsek fırsat olsada...
hulkçum adını bilmediğimi anca farkettim ya... gülçin olabilir mi... işsizlik çok daha zor insan evde bunalım takılıyo spor mpor yapası gelmiyo çoğu zaman.. bişiylerle uğraşmak her zaman daha iyi... hem sonra ay sonunda para veren eden yok... Allah herkese istediği gibi bi iş nasip etsin...

Çok taktir ettim sinemcim valla ..
işte bu ya ..
En güzelini yapıyorsun.
Bu ara bıaktım taktir et ve teşvik et benii

Canım adım Sinem,
Haklısın kesinlikle dediğin gibi işsizlik kötü kimseden para isteyemiyor insan bu anne, baba, eş fark etmiyor hiç birşey demeden çıkarıp verse bile kendi kazandığın gibi olmuyor.
Ama bir bayanın çalıştığı iş biraz esnek rahat olmalı böyle geceni gündüzüne katıp çalışınca kendinden geçiyorsun Allahtan evli değilim ben
cidden ya ağda yapmaya vaktim kalmıyor cidden nasıl bakımsız bir şey oldum anlatamam

naber şekerler. okulda temizlik yapacaz diye pek süslenmeden gittim bugün. son saat dediler zümre toplantısı var.yuh didim yani. neyse gittim toplantıya formalite şeyler.dönüşte alışverişimi yaptım sepetimi pembe pembe yaptım light ürünlerle. ama light yoğurt bulamadım salak markette %3 yağlı vardı.nasıl sizce.
bugün yediklerim

öğlene kadar 2 bardak süt

öğlen 10 lokma köfte yanında domates

eve gelince 1 kase light yoğurt splendalı
tavuk az yağlı bol baharatlı dönerimsi bişeydi

akşamda süt yada yumurta salatası yapacam.yada 2 si birden
dukanda zaman mekan sınırı yok istediğinden istediğin kadar ye liste dışına çıkmadığın sürece.

şu bayramda aldıklarımı 4 günde geri atarmıyım kızlar ya nediyosunuz. ödem attırıcı şeylerde yapmak lazım.keza bol gelen alyansımın desenleri elimdeydi çıkardığımda o kadar şişmişim.

peki sen ilaçlarını düzenli kullanmıyormusun da böyle oluyor... canım benimkilerde senle aynı durumda... hatta doktor bana dediki bu şekilde zayıflayamassın dedi.. bende ona geçen ay 4 kilo verdim dedim... oda ozama daha çok verceksindir bu yüzden az vermişsindir dedi... ilaç kullanmaya başlıyınca çok gzel zayıflıycaksın dedi... başka bi doktorda o ilaçları kullandığın zaman normal insandan hiç bi farkın olmuyor dedi... bence ilaç kullanıyorsan eğer kilolarını hormonlara bağlama... mesela bende kilo alıyorum dikkat etmediğimde ama tamamen pis boğazımdan.... bana biraz kendini şartlandırmışsın gibi geldi zor kilo veriyorum diye...

ne iş yapıyodun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…