Görmemle patlıcanı ben de aynısını dedim.
Ama kolay oluyor patlıcan ya
Afiyet olsun Özlemcim ..
ben bide patlıcanı çokkk seviyorum.... yakınlarımdan kime sorsalar en sevdiğim yemeği patlıcan ve yaprak sarma der....
ayyy tam benlikmiş. ben olsam orda şimdi. sana liste çıkarayımda bana massuccuktan hazırla bakim ne kadar tutacak.
biberiye yağı(spor sırasında vucuda sürülecek ki yağ yaksın)
yulaf kepeği (kurabiyeler ekmekler yapayım kendime)
toz jelatin ( süte katıp puding yap unsuz nişastasız)
badem yağı( küsen kaşlarım için)
goji beryy(bağışıklık sistemimiz çökmesin diyette)
bu gojinin kilosu 49 diye gördüm biyerde ya yuh didim yuh sizde vramı?
Aynen ben de orada kaybederim kendimi resmen..
Kargo falan yapmıyor musunuz şehir dışına ?
Eee kolay gelsin o zaman Elisyacımm
hımmmm... denemel lasım....Ben bugün içine limon atıp kapağını kapattım, ekşimsi bir tat verdi çok hoşuma gitti
bugun dükkanı kapadım yürüye yürüye bakına bakına eve gittim mutfak havlusu aldım 2.5 a bambuymuş yumuşacık ...
soraa züccaciyeci keşfettim yarın gidip bakıcam ne var ne yok alıcam olmazsa evime bişiler ...
ben geldimmm yatmadan bakayım dedim benimki hasta olmuşşş beni çağırıyor ona bakan yokmuşşş kınamı önemliymiş omu ölseymiymiş o
ne etceğimi şaşırdım yarın 10 kere arar gel diee
canım bizimkilerin internet sitesi var ordan sipariş alıyorlar gönderiyorlar heryeere
tesekkürler canim
off kizlar ya ne diziyi ne de filmi izleyebildim annem 2 saat ütü yaptirdiözelikle babamin gömlekleri beni öldürdü, adamda bir göbek var, haliyle gömlekleri de carsaf gibi oluyor neyse ben gidip yatayim cünkü, cok yoruldum.. hepinize iyi gecelerr
tamam canım yapmam bugün yaaa yok yok yapim yaa nolurrrrrrrrrr ben onla stres atıyommmYarın tae bo yapma istersen ferdicim ..
Ertesi gün tartım var ya ağır gelirse kas şişliği yapıp fazla çıkarsın.
Yürüyüş leslie gibi bir şeyler yapabilirsin yarın.
Bu arada kardeşi mi 26 yaşındaa ?
Sen kaç yaşındasın ?
İyi geceler.
bugun dükkanı kapadım yürüye yürüye bakına bakına eve gittim mutfak havlusu aldım 2.5 a bambuymuş yumuşacık ...
soraa züccaciyeci keşfettim yarın gidip bakıcam ne var ne yok alıcam olmazsa evime bişiler ...
14.09.2011 Mesaj Sayımı
Eski_Bir_Masal: 49
Mutedeyyin:28
Triptofan: 24
Bugüngunlerdenaralik: 16
İrras_: 10
Balkaymak: 7
_Ferdici_: 5
Elisya: 5
Hulk: 4
Mcrgozde: 3
Elmaliturta: 0
Drygrp: 0 ( Düğünle ilgileniyor )
Kedican: 0 ( Tatilde )
Turtam senin yoğunlukların devam edecek mi ?
Genelde 5 mesaj altındasın, bu şekilde olursa izinli yazabiliriz seni bir süre daha ..
müte canım aydanın kulağına ismini okumak takımın imamesi olarak sana düşer.
dizi miydi acaba anlayabildin mi ben anlayamadım bugün o saatlerde yine bakayım. zaten çiçek dilligilde şişman rollerinden başka bişe yapamıyo yazık bildim bileli öyle. şu takımlara çağırsak ya onuda.dukan topiğinde birara konusu geçmişti bu takımdaydı sanırım sakaleynmaster deniz seki olabilir mi acaba filan diyolardı. söleyin bakim varmı aranızda ünlü. aydan kendini deşifre etmedi bak olabilir mi acep? sibel can olurmuş?
günaydınn balım hoşgeldinnn tebrik ederim giden 1,3 kg içinnGÜNAYDINNNN kızlar kilo bildirimi yapıp kaçıcam hilalcim çok katılım gösteremedim kusura bakma cnm ama dönüşüm muhteşem olucak bıkıcaksınız benden
geçen hafta kilom: 87 kg
bu hafta: 85.7 kg
1.3 kgr gitmiş.. hayret ettim nasıl almamışım çünkü çok düznsiz yedim içtim.. fazla değil ama saatler düzensizdi..
düğüne kadar 85 olcam diye inat etmiştim.. küsüratlı olsada 85 i gördümçok mutluyum kızlar ya dün kına gecesinde herkes gelinden çok benimle ilgilendi desem yeridir..
Günaydın
hemen akşam yediklerimi yazayım
Köfte yoğurt ve havuç salatası
Spor yapamadım uyuya kalmışım erkenden
Sabah ta kaşarlı tost
geçmiş olsun canım dikkat et kendineee kan değerlerine baktır aksatmaaa çok önemliiiGünaydın kızlar,
Dün çok kötüydüm hiç yazamadım ya,
Baş dönmesi, gözlerimin kararması mahvetti beni bütün gün bembeyazdı rengim,
Eve gittim soğuk soğuk ter döküyorum yemek yedim filan yattım bütün akşam ,
Sonra kalktım bir ara leslie yapmaya 30 dk yaptım baktım yine başım dönüyo yattım uyudum,
Sular kesikti duş alamadım hala da yoktu sabah 6 da kalktım duş almaya yok ama
Sinirden çatlıcam ya,
Yarın izinliyim hem ehliyetimi almaya hem de kardeşimi okula kaydettirmeye gitcem,
Bildirimi yapamayabilirim zaten aynı kilodayım
Canım da sıkkın ya of hiç bir işim yolunda gitmiyor,
Bir de gidip kan değerlerime baktırcam arada,
Bu arada geçmişi okudum da yazamadım alıntı yaptım kapamak zorunda kaldım,
Melekçim Allah kavuştursun canımmm...
Gülçincim valla resmine baktım da bence de hiç kilonu belli etmiyosun evet fazlalık var ama o kadar fena bir durum değil,
Bu arada Melekçim yorumun için tşk canım o seninn güzelliğin
ben geldimmmm bakayım neler yapıyorsunuz dedimmm
şimdi çıkıyorum elbisemi alıcam birde dün bahsettiğim yere bakıcam ufak tefek şeyler alıcam kırmadan götürebileceğim ..
haydin görüşürük belki gene girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?