Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim hazirandaki mesajlarıma bakarsan aynı şikayetleri ediyordum. 77.5 da kalmıştım.78 oluyordum bazen vs aldım alacam diye korkuyordum. uzun süre izne ayrıldım diskalifiye olmayayım diye diyetisyene gittim 120 liram boşa gitti 100 gram veremedim.hemde ünlü internette baya reklamı olan bi doktordu. herneyse sonra bana canım arkadaşım nev dedi dukana başlayalım beraber diye. başladım gitti kilolar 74 e kadar indim 1 ayda ama kaçamak yaptım ramazanda iftarlar malum eşimde yanımda olunca bazen ayrı yemek yapamadım kendime.bayram ramazan vs olmasaydı eminim ben şu an dukanla 70 leri görmüştüm. karatayı denedin mi bu hafta. istersen yarından itibaren aynı menüyle aynı şeyleri yiyerek dukanı yapalım. benimde metom çok yavaştır sporla hızlandı azcık ama aynı menülerle 1 hafta deneyelim bakalım aynı mı gidiyor yoksa bünyeden bünyeye farkediyor mu?gözdecim senin içinde geçerli kilo verme durduysa kesinlikle değiştirmeli diyeti benim vücut kalori sayımına alışmıştı o yüzden hiç bişe çare olmuyordu.

Ya evet iyi fikir aslında deneme yanılma yöntemiyle bulurum heralde uyarım valla Gülçin yeter ki gitsin cidden çok bunaldım,
Hatırlıyomusun ben bi ara 1,400 verdim acayip şaşırdım varya ilk kez verdim o kadar yani,
Veremem çünkü biliyorum kendimi...

evet gerçekten çok sinir edici sıcak su gidiyor elektrik kesiliyor hep olağan şeyler bunlar yurtlarda..

sağol canım önemli birşey değil benimkinin dişini çektirmeye gittik

Geçmiş olsunn ..
20liklerden çok korkuyorum ben de ..

arada onlar da lazım ama hilalcim senin diyetini bilmiyorum ama meyve de al bence arada bir

aslında meyvelerden alabileceğimiz her şeyi sebzelerden veya başka yiyeceklerden alabiliyoruz ama değişiklik olsun dedim, bitiremedim zaten.
Aşırı tatlı.
Sanırım ben artık çok severek çikolata yiyemem, en azından şu an.

Kıyamam ya çok zor.
Ama bunun bence ya hormonlar ya da başka bir şeyin eksikliği ile alakası var.
Mutlaka araştır Sinemcim.

evet tam bir ay oldu ve benim kilom gayet sabit bir şekilde aynen duruyor! çıldırmam yakın..

Gerçekten çok sinir bozucu kilonun sabit kalması.
Beni de delirtiyor.
Artık 300- 500 grama bile razıyım.

Gülçincim bol yeşil çay içsen, sonra maydonoz suyu falan yapsan.
Atsan biraz vücudundaki suları.
Aslında regl dönemi için pirinç lapası diyeti de çok faydalı ..

yok canım bence sen iyi bir testten geçir kendini madem rahatsızsın bu durumdan anormal birşeyler var demekki.git en kısa zamanda canım anca zamanla düzeliyor metabolizma yavaşlığı çünkü

Aslında vücudumuzun ne ekmeğe ne de meyveye ihtiyacı yok biliyor musun ?
Ekmekte gerekli tek şey b12 vitaminleri.
Cevizden yeterince alıyoruz.
Meyvelerden alacağımızı da daha sağlıklı bir şekilde.
Kilo verdikten sonra ise ekmek ve meyveyi az az yememizin bir sakıncası olmadığı söylüyor zaten Karatay.
İnisülin direncimiz kırıldığından problem olmayacaktır.
Ama bu ara öğünleri hayatım boyunca kaldırmayı düşünüyorum.

Bu dukanı biraz anlatır mısın Gülçincim ?

ya ben bu değişik diyetlerden hiç anlamıyorum ki yurtta olduğum için çıkan yemekleri yiyorum yemek yapmak yasak nasıl yaparım

Ne kadar mantıksız ya yemek yapmanın yasak olması.
Odada saklayamıyor musunuz bir şeyler ?

aşağıda buzdolabı var oraya koyabiliyoruz ama ocak türü şeyleri kullanamıyoruz anca sözlümün evinde yapabilirim ama o da hergün olmaz yani kendimi biliyorum bazen derslerden ona zor yetişiyorum bir de kendime özel yemek yapamam gibi geliyor

evet hatırladım baya şaşırmıştın aslında çok sıkı bişe yapmamıştın ama ilk hafta su atmıştın snaırım.canım bende hem kaçamkalrımdan hemde metomdan dolayı az veriyorum şubattan beri millet yiyo yiyo veriyo inan ki biz şanssız gruptayız. ha dicem şu ben hep 500 gr 300 200 en fazla 800 veriiyodum haftada normal kalori sayımıyla. dukanda atakta 1200 verdim ama izin dönüşüm olduğu için bölündü malesef oda.şu bildirimde güp diye 1200 yazmadı heç yani. neyse şu reglimide atlatayım inşallah haftaya şöle 1000 li bişeler istiyorum. ya hep önüme bişe çıkıyo tam hadişimdi tam anlamıyla adapte oldum diyetime derken bayramı düğünü inanın şu diyetime sadık kalmak için misafirliğe gidesim gelmiyo.o kadar bıktım şu 7 lerden 6 ları görmek istiyorum bir an önce. kuzu sen karatyı bıraktığında akşamdan yarın şunları yiyelim diye ortak menü belirleyelim 1 hafta dene bakalım. ama regline denk gelmesin gerçeği yansıtmaz. ya atakta vermeyen duymadım şimdye kadar en fazla veren 4 kilo tabi onun kilosu çoktur en az verende ben 1200 işte istersen sana yardımcı olurum kurtulda nasıl kurtulursan bacım isveçmi dukanmı kendine en uygununu bul zaman kaybetmeden. kilolu geçirdiğim her dk ma üzülüyorum.

Zor tabiki yanında olunca bile sürekli yapılmıyor.
Orada daha zor.
Ama bazı alternatifler bulmak gerek kendine.
Ton balığı bulundurabilirsin, bazı akşamlar ton balıklı salata yapabilirsin mesela ..

Gülçin bir şey soracağım.
Sırf 1 hafta atağı yapıp sonra karataya devam etsem nasıl olur?
Sadece protein değil mi atakta ?

ya ben bu değişik diyetlerden hiç anlamıyorum ki yurtta olduğum için çıkan yemekleri yiyorum yemek yapmak yasak nasıl yaparım

aaa yurtta bizimde öleydi ya su ısıtıcı bile yakalasalar atarlardı. zor o zman senin için ama imkansız değil bence ben sana örnek menü yazayım sen olmayan yeri söyle değiştirelim beraber oldu mu

kahvaltı protein gününde haşlanmış yumurta peynir salam sosis tabi bunlar az yağlı dolaba marketten alır koyarsın. protein+sebze gününse yanına domates

öğle tavuk yemeği ayran
tatlı niyetine light meyveli yoğurt sütaşın var yada kartdorun diyabet dondurması normalden daha lezzetli bence

akşam çöp şiş yada ciğer
sebze gününde yanıana salata
zero kola serbest

Son düzenleme:
Gülçin bir şey soracağım.
Sırf 1 hafta atağı yapıp sonra karataya devam etsem nasıl olur?
Sadece protein değil mi atakta ?

tatlım dukan 4 aşama
1 atak saf protein yağsız et yağsız süt balık tavuk vs

2 seyir (1 gün saf pro 1 gün sebze artı pro sebzede yağsız olacak salata gibimesela)

3 güçlendirme (ideal kilona ulaşınca tam orayı okumadım oraya gelmedim diye ama 2 dilim ekmek ve 2 pors meyve filan ekleniyor verilen kiloyu sabi,tlemek amaç
4. koruma (ömür boyu haftada 1 gün saf pro yapıyor ve ömür boyu kilonu koruyorsun.

kızlar benim çıkmam lazım sözlümün ateşi çıkmış apseli dişi çekmişler galiba ahstaneye gidicez akşama gelebilirsem gelirim tekrardan

Yarın kaç kilo çıkacağım bilmiyorum bir bakayım ama eğer kilo vermem durmuşsa 5 gün saf protein yapayım diyorum ben de.
Zaten normalde de protein ağırlıklı besleniyorum o şekle dönerim.

çok sağol canım geldiğimde yine konuşuruz bu konuyu olur mu bu menü güzel hoşuma gitti

ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…