kızlar size dukanın sitesinden kilocetveli indirecem ne kadar sürede ne yapmalısınız. dukan yapmasanızda bi fikir verir en azından.
ama bunun için
hedef kilonuz
şimdiki kilonuz
şimdiye kadar en az kaç oldunuz
en çok kaç oldunuz
bileğinizi baş ve orta parmağınızla kavradığınızda parmakalrınız kavuşuyor mu kavuşmuyormu bu bilgiler lazım.
kızlar benim çıkmam lazım sözlümün ateşi çıkmış apseli dişi çekmişler galiba ahstaneye gidicez akşama gelebilirsem gelirim tekrardan
Ben söyleyeyim mi ?
Atladım ama direk :26:
Hedef kilom : 55
Şimdiye kadar en yok 73 oldum bildiğim kadarıyla.
Şİmdi 63 diyebiliriz.
En az da 57 falan.
PArmaklarım kavuşuyor baya da bol kalıyor
boyun kaç ve doğum yılın
aynen canım çok iyi geldiiii ama heryerim ağrıyo
Ayy çok güzel oldu bu tae bo sana valla çok sevindim.
Yap kuzum ya ne kadar gelirse içinden etkilese ne kadar etkileyecek boşverrü
yaşların çoğunluğu 20-22 arasında sanırım takımda da ..
Züccaciyeye ben de bayılırımm ..
[/b]
afiyet olsun cnm dediğin gibi muz zaten bomba gibiii yapıyo insanı içindeki şekerdennuzuun zamandan beri kahvaltılarım yumurtaydı.
Bugün yemeyeyim dedim.
Yerine 1 elma 1 armut 1 muzdan püre yaptım.
Yanına da ceviz ve badem.
Galiba tatlı şeylerin tadını unutmuşum.
Resmen şerbetli tatlı gibi geldi ve bitiremedim.
Ve acıkacağımı da biliyorum çünkü bildiğimiz şeker meyveler ..
Bundan sonra böyle bir şey yapmam onu öğrendim en azından.
ayyyy cnm hiç sorma benim meta. Yavaşşş düşün geçen yıl 11,ayda başladım 10,aydayız 17 kiloyu zor verdimm kendimide hiç sıkmadım ama sadece yeme düzenini değiştim spor yapmadımm
yok kız valla yapmıyorum ne yesem söylüyorum,
be diyetisyene gittim acaba ben de mi bi problem var diye,
benle birlikte giden biri daha vardı ayda 5 kilo verirdi aynı diyetle,
ben 3 kilo güç bela verdim deli gibi spor yapardım ya ,
diyetisyen ne dese beğenirsin metabolizman yavaş yapacak bişey yok,
sinir oldum ya ben zaten veremediğim için sana geliyorum,
yapacak bişey yok diyip postaladı beni ben de bıraktım,
yani diyeceğim kimse inanmıyor ama cidden gitmiyolar benden ya canım çıkıyo verene kadar,
verdikten sonra da 1 ay ter döküyorum tekrar vereyim diye
sabrettt balım yaa....evet tam bir ay oldu ve benim kilom gayet sabit bir şekilde aynen duruyor! çıldırmam yakın..
anammmmasalcım ya ben dün 74.2 olmuştum yarın 74 olur kurtulurum aldıkalrımdan diyordum sabah kalkınca tartldım ne göreyim 75.1. Yuh didim ya yuhh. Normalde bugün regl olmam lazımdı sanırım olmadığım için su mu topladım.normal diyet yaparken bu kadar bariz fark olmuyordu azcık oluyodu bende.ama dukana başlayınca böle bariz fark oldu zaten kitaptada diyor verdiğiniz kiloyu tuttuğunuz su gölgeler regl bittikten 2-3 günm sonra verdiğiniz kilo açığa çıkar diyor. Tek dileğim sabah bu farkın biraz daha azalması.off yaaa.şu regl de olsa bi dert olmasa bi dert.
aynen canım bende 20lik dişlerden korkuyorum dün dişçiye gittim ya 20liklerden biri çürümeye başlamış dolgu mu yaptırsam çektirsem mi bilmiyorum napayım sizce
geçmiş olsunn ..
20liklerden çok korkuyorum ben de ..
gerçekten çok sinir bozucu kilonun sabit kalması.
Beni de delirtiyor.
Artık 300- 500 grama bile razıyım.
gülçincim bol yeşil çay içsen, sonra maydonoz suyu falan yapsan.
Atsan biraz vücudundaki suları.
Aslında regl dönemi için pirinç lapası diyeti de çok faydalı ..
bende cevize başladımm b12 zaten eksikk iyi gelir umarım ayrıca ben gün kurusu da yiyorum onunlaaa şekeride onla karşılıyorum hem meyve hem şekerr ohhhaslında vücudumuzun ne ekmeğe ne de meyveye ihtiyacı yok biliyor musun ?
Ekmekte gerekli tek şey b12 vitaminleri.
Cevizden yeterince alıyoruz.
Meyvelerden alacağımızı da daha sağlıklı bir şekilde.
Kilo verdikten sonra ise ekmek ve meyveyi az az yememizin bir sakıncası olmadığı söylüyor zaten karatay.
Inisülin direncimiz kırıldığından problem olmayacaktır.
Ama bu ara öğünleri hayatım boyunca kaldırmayı düşünüyorum.
bu dukanı biraz anlatır mısın gülçincim ?
ton balığı çok iyi fikirzor tabiki yanında olunca bile sürekli yapılmıyor.
Orada daha zor.
Ama bazı alternatifler bulmak gerek kendine.
Ton balığı bulundurabilirsin, bazı akşamlar ton balıklı salata yapabilirsin mesela ..
geçmiş olsun canımmkızlar benim çıkmam lazım sözlümün ateşi çıkmış apseli dişi çekmişler galiba ahstaneye gidicez akşama gelebilirsem gelirim tekrardan
yarın kaç kilo çıkacağım bilmiyorum bir bakayım ama eğer kilo vermem durmuşsa 5 gün saf protein yapayım diyorum ben de.
Zaten normalde de protein ağırlıklı besleniyorum o şekle dönerim.
boyum 170 1991 doğumluyumm ..
Saol kuzum ..
Şimdi sadece 2 gün mü atak yapmam gerekiyormuş benim..
Ama 59.2 de bırakıyor beni.
Belli bir süre korumaya geçip sonra tekrar mı atağa başlıyor ?
aynen canım çok iyi geldiiii ama heryerim ağrıyoYaparken yorgunluk olmuyoo nefes nefese kalmıyorum ama acayip ter atıyo insan su gibi olmasamda :))) sonra bi süre durunca vücudunun nasıl yandığını hissediyosunn
evet hepimizzzz gencizzzzzz güzelizzzzz
ya bu arada senin fotolara baktım da kız sende kilo yokkiiiii hatta zayıfsın bile
afiyet olsun cnm dediğin gibi muz zaten bomba gibiii yapıyo insanı içindeki şekerdenn
aynen canım bende 20lik dişlerden korkuyorum dün dişçiye gittim ya 20liklerden biri çürümeye başlamış dolgu mu yaptırsam çektirsem mi bilmiyorum napayım sizce
kızlarrrr???
bende cevize başladımm b12 zaten eksikk iyi gelir umarım ayrıca ben gün kurusu da yiyorum onunlaaa şekeride onla karşılıyorum hem meyve hem şekerr ohhh
ton balığı çok iyi fikir
hilalcim bence bence kilo vermişsindirrrrrr
bende diyorum bu kız niye zayıffffBoy 170 oluncaaa kız neren fazla senin cadııııııı
kuzu bazı sorular vardı ailende kilolu yatkınlık var mı tarzında ve zor mu veriyorsun gibi ben bunlara olumsuz yönde zor veriyorum gibi yanıt verdim. sanırım hedefini o yüzden 59 yapmış.yani kitaptada diyor kadınlar çok zayıf olmak ister diyeti bırakınca almak için esneme payı bırakırlar diyor yani 55 oluruz 2-3 kiloda bırakınca alırız. burda öle olmamalı orda kalacaksın diyor. 2 gün atak 26 gün seyir öneriyor. 38 günde korudun mu ömür boyu bu kilonda sabitsin. tabi tam uygularsan. kuzu buda gösteriyorki 1 ay sonra mezunsun. aslında sen dukan yapmasan iyi olacak sne mezun olursna biz naparıızzz..birazdanda benimkini yapıcam ama ne yazacam şu anki kiloma bir günüm dierini tutmuyo ki.
canım sana dukan 59 un yakışacağını düşünmüş demekki. çok zayıfta iyi olmaz azcık ele gelmeli diyor dukan amca.ya tabi sne yine 55 e kadar seyir yapıp korumaya öyle geçersin. bidaha atak yok atak 1 kere.
kuzu ben senin testte yanlışlık yapmışım daha önce kaç kere diyet yaptınız diye olan soruyla kaç doğum yaptınızı karıştırmışım 1 doğum yapmış yazmış oldum.ingilizce olduğu için .yanbi tekrar yapsam sonuç değişir mi bilmem belki hedefin birazdaha düşer.daha önce diyet yaptığımızı da dirençten dolayı soruyo sanırım. ınam cahillik işte ingiliçççem az olduyu için .
Ya iyi yapmışsın canım ya,
Bak Karatay'ın çok fazla mantıklı şeyleri var,
Ama meyve yemeden ekmek yemeden olmaz ki,
Ben vücudun herşeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum,
Oturup abartana kadar yemeden arada bir yemelisin bence ben yemiyorum ki bu hafta nolcak diye ama,
Meyve yemeden, ekmek yemeden olmaz ye bence hafta bir iki gün,
Diyeti bırakıp ideal kilona ulaştığında ekmek yersen bu sefer almaz mısın ?
Daha kötü değil mi ?
Çile bülbülüm çile
Ya hiç sorma ölçtürmediğim şey kalmadı,
Trioid bilmem ne ama ben diyetisyene gittiğim de yapılan testlerden şüpheliyim,
Bence kapsamlı değildi,
Bazen iyi bir diyetisyen bulup gideyim diyorum,
Sonrada bakıyorum burda bu kadar insan ne kilolar vermiş ben de veririm diyip başllıyorum,
Ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?