Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar size dukanın sitesinden kilocetveli indirecem ne kadar sürede ne yapmalısınız. dukan yapmasanızda bi fikir verir en azından.
ama bunun için
hedef kilonuz
şimdiki kilonuz
şimdiye kadar en az kaç oldunuz
en çok kaç oldunuz
bileğinizi baş ve orta parmağınızla kavradığınızda parmakalrınız kavuşuyor mu kavuşmuyormu bu bilgiler lazım.

Ben söyleyeyim mi ?
Atladım ama direk :26:

Hedef kilom : 55
Şimdiye kadar en yok 73 oldum bildiğim kadarıyla.
Şİmdi 63 diyebiliriz.
En az da 57 falan.
PArmaklarım kavuşuyor baya da bol kalıyor

aynen canım çok iyi geldiiii ama heryerim ağrıyo Yaparken yorgunluk olmuyoo nefes nefese kalmıyorum ama acayip ter atıyo insan su gibi olmasamda :))) sonra bi süre durunca vücudunun nasıl yandığını hissediyosunn
evet hepimizzzz gencizzzzzz güzelizzzzz
ya bu arada senin fotolara baktım da kız sende kilo yokkiiiii hatta zayıfsın bile
afiyet olsun cnm dediğin gibi muz zaten bomba gibiii yapıyo insanı içindeki şekerdenn
ayyyy cnm hiç sorma benim meta. Yavaşşş düşün geçen yıl 11,ayda başladım 10,aydayız 17 kiloyu zor verdimm kendimide hiç sıkmadım ama sadece yeme düzenini değiştim spor yapmadımm 4-5 aydır yapıyorum sporu ama onlada vücut sıkılaştı bazen insanın hevesi kırılıyooo veremeyince napalım sabretcezzz
evet tam bir ay oldu ve benim kilom gayet sabit bir şekilde aynen duruyor! çıldırmam yakın..
sabrettt balım yaa....
anammm O regl den dolayı olan şişliktir canımm takma sen asıl kilo dediğin gibi reglden sonra belli our
aynen canım bende 20lik dişlerden korkuyorum dün dişçiye gittim ya 20liklerden biri çürümeye başlamış dolgu mu yaptırsam çektirsem mi bilmiyorum napayım sizce
kızlarrrr???
bende cevize başladımm b12 zaten eksikk iyi gelir umarım ayrıca ben gün kurusu da yiyorum onunlaaa şekeride onla karşılıyorum hem meyve hem şekerr ohhh
zor tabiki yanında olunca bile sürekli yapılmıyor.
Orada daha zor.
Ama bazı alternatifler bulmak gerek kendine.
Ton balığı bulundurabilirsin, bazı akşamlar ton balıklı salata yapabilirsin mesela ..
ton balığı çok iyi fikir
kızlar benim çıkmam lazım sözlümün ateşi çıkmış apseli dişi çekmişler galiba ahstaneye gidicez akşama gelebilirsem gelirim tekrardan
geçmiş olsun canımm
yarın kaç kilo çıkacağım bilmiyorum bir bakayım ama eğer kilo vermem durmuşsa 5 gün saf protein yapayım diyorum ben de.
Zaten normalde de protein ağırlıklı besleniyorum o şekle dönerim.

hilalcim bence bence kilo vermişsindirrrrrr

kuzu bazı sorular vardı ailende kilolu yatkınlık var mı tarzında ve zor mu veriyorsun gibi ben bunlara olumsuz yönde zor veriyorum gibi yanıt verdim. sanırım hedefini o yüzden 59 yapmış.yani kitaptada diyor kadınlar çok zayıf olmak ister diyeti bırakınca almak için esneme payı bırakırlar diyor yani 55 oluruz 2-3 kiloda bırakınca alırız. burda öle olmamalı orda kalacaksın diyor. 2 gün atak 26 gün seyir öneriyor. 38 günde korudun mu ömür boyu bu kilonda sabitsin. tabi tam uygularsan. kuzu buda gösteriyorki 1 ay sonra mezunsun. aslında sen dukan yapmasan iyi olacak sne mezun olursna biz naparıızzz..birazdanda benimkini yapıcam ama ne yazacam şu anki kiloma bir günüm dierini tutmuyo ki.

Saol kuzum ..
Şimdi sadece 2 gün mü atak yapmam gerekiyormuş benim..
Ama 59.2 de bırakıyor beni.
Belli bir süre korumaya geçip sonra tekrar mı atağa başlıyor ?

canım sana dukan 59 un yakışacağını düşünmüş demekki. çok zayıfta iyi olmaz azcık ele gelmeli diyor dukan amca.ya tabi sne yine 55 e kadar seyir yapıp korumaya öyle geçersin. bidaha atak yok atak 1 kere.

Zayıf mıyımm
Çok kilolu değilim abartmıyorum da zayıfta değilim be tatlım

Ben de ceviz badem ve gün kurusu tüketiyorum ( o kahverengi kayısıların gün kurusu olduğunu da yeni öğrendim )
Cidden hiç ama hiç tatlı isteğim kalmıyor.
Şu meyveler nasıl çok geldi işte.
Önceden olsa buna tatlı mı derdim ben

Bence çektir gitsin 20likleri.
Zaten kanser hücreleri mi ne barındırıyormuş kökünde.
Tam hatırlayamadım ama çektirmek sağlıklı yani.
Benimkiler çıkmadı daha

Yarın göreceğiz bakalım vermiş miyim ne yapmışım.
Bu hafta süprizzz

bende diyorum bu kız niye zayıffff Boy 170 oluncaaa kız neren fazla senin cadııııııı

O boyum olmasa iişimiz var zaten, ben hep 175 bari olsam derdim bundan 2-3 yıl önceye kadar ama şimdi boyum konusunda çok memnunum.
Onu bari seviyorum

Aynen öyle.
Babam da diyet yapıyormuş
Ama çok vermiş ya 1 ayda 10 kg mı ne ..
Tabi 100den çok olunca kolay olmuş, bir de hayatında ilk kez yapınca tabi
Nasıl ya ben 1 ay sonra mezun mu olacağım o zamann ..
Olmaz bana ne gitmem
Zaten 59da mümkün değil bırakmam Gülçincim.
Şİmdi 55 diyorum ama 55 e gelince halime bakacağım.
50 ye kadar da inebilirim..

BAk sen o Dukan amcaya ya
Ben de o popomdaki dolgunluğu tamamen bitirmeyi düşünmüyorum zaten.
Seviyorum kendisini
Biraz küçülsün yeter.
Aslında tam kilo söyleyemiyorum şu beğendiğim iç çamaşırlarından biriyle aynada kendime bakınca hıh fıstık gibi olmuş diyebilene kadar.

kuzu ben senin testte yanlışlık yapmışım daha önce kaç kere diyet yaptınız diye olan soruyla kaç doğum yaptınızı karıştırmışım 1 doğum yapmış yazmış oldum.ingilizce olduğu için .yanbi tekrar yapsam sonuç değişir mi bilmem belki hedefin birazdaha düşer.daha önce diyet yaptığımızı da dirençten dolayı soruyo sanırım. ınam cahillik işte ingiliçççem az olduyu için .

Olsun senin için doğum da yapmış olurum kız
Dur bakalım GÜlçincim yarın ki kilomu göreyim.
Sonra 5 gün saf protein besleneyim sonra da karataya devam edeyim diyorum.
Uzak sayılmaz zaten dukanla.
Eğer yine olmazsa seninle dukan yaparım ben de ..

buda benimki masalım sne ne şanslısın iyiki kilon azken bilinçlenmişsin..

Eki Görüntüle 256829

Neden atakları o kadar az ki ben hep daha çok zannediyordum.
Gülçincim ben geçen aralıkta 57lere falan düşmüştüm.
Ama benim şu odun beni depresyona soktu ve her gün 2 paket cips çikolara jelibon olarak beslenmeye başlayıp aldım bunları
Şimdi de öğrendim ki yavaş yavaş vermek daha sağlıklı.
Senin de çok değil ki, bak 3 rakamlı kilolar var ya öyle olsaydık.
Şanslıyız yani şu an ..

Kızlar merak ettiğim bir şey var.
Yağsız bir vücüda sahip olmak için yağ oranımın kaç olması gerekiyor.
İdeal yağ oranını %24e kadar diye okudum internette ama onlar için normal olan sağlığına zarar vermeyecek nokta.
Yani olmamız gerekenin fazlası genelde.
Bu konuda bilginiz var mı?

Benzerlerini bende söyledim ama dinletemedim bıraktım artık söylemeyi

Belki hiç birşeyin yoktur bir düşün bakalım belki birşeyi yanlış yapıyorsundur.

Biz seninle aynı anda bu gruba girdik.

Ben son bir ayda 5 kilo almışım nasıl olur dedim.

Hergün 20 şer dakka yürüme mesafem çok ekmek yemem şeker tüketmem birtek yemeklerde sütlü tatlı olursa onu 3-4 gibi yerim

Nasıl insan 5 kilo alır.

Sonra bu gruptaki üyeliğimde ilk menümde masal söyledi yediğim herşey karbonhidrat tabi ben uyandım şimdi dikkat ediyorum ve tartıda dün akşam itibari ile 1,6 lık fark oluştu.

Ondan öncede çaya şeker atardım 68 felandım meğer ben hergün şekerden 300-400 kalori alırmışım bir kestim şekeri 63'e düştüm

Sonra işte bu 5 kilo alış muhabbetim

Yani diyeceğim mutlaka biryerde yanlış yapıyor olabilirsin bir daha düşün

Söylemdeğin atıştırdığın birşeyler var mı mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…