Gitcem canım artık ertelememeliyim yani,yok canım bence sen iyi bir testten geçir kendini madem rahatsızsın bu durumdan anormal birşeyler var demekki.git en kısa zamanda canım anca zamanla düzeliyor metabolizma yavaşlığı çünkü
İşyerinden izin almamak için erteliyorum sürekli bişeyleri ben yarın hallederim inş.
Ah o yurt yok muuuuuu,ya ben bu değişik diyetlerden hiç anlamıyorum ki yurtta olduğum için çıkan yemekleri yiyorum yemek yapmak yasak nasıl yaparım
Çok severdim yurdumu ama ne yemek yapabilirsin ne bir bardak su ısıtabilirsin,
Evden götürdüğümüzü zor sokardık,
Kantinden kokuşmuş tost ye ye şiştim 86 oldummm
Evet çok şaşırdım,evet hatırladım baya şaşırmıştın aslında çok sıkı bişe yapmamıştın ama ilk hafta su atmıştın snaırım.canım bende hem kaçamkalrımdan hemde metomdan dolayı az veriyorum şubattan beri millet yiyo yiyo veriyo inan ki biz şanssız gruptayız. ha dicem şu ben hep 500 gr 300 200 en fazla 800 veriiyodum haftada normal kalori sayımıyla. dukanda atakta 1200 verdim ama izin dönüşüm olduğu için bölündü malesef oda.şu bildirimde güp diye 1200 yazmadı heç yani. neyse şu reglimide atlatayım inşallah haftaya şöle 1000 li bişeler istiyorum. ya hep önüme bişe çıkıyo tam hadişimdi tam anlamıyla adapte oldum diyetime derken bayramı düğünü inanın şu diyetime sadık kalmak için misafirliğe gidesim gelmiyo.o kadar bıktım şu 7 lerden 6 ları görmek istiyorum bir an önce. kuzu sen karatyı bıraktığında akşamdan yarın şunları yiyelim diye ortak menü belirleyelim 1 hafta dene bakalım. ama regline denk gelmesin gerçeği yansıtmaz. ya atakta vermeyen duymadım şimdye kadar en fazla veren 4 kilo tabi onun kilosu çoktur en az verende ben 1200 işte istersen sana yardımcı olurum kurtulda nasıl kurtulursan bacım isveçmi dukanmı kendine en uygununu bul zaman kaybetmeden. kilolu geçirdiğim her dk ma üzülüyorum.
Ki su attım ben de farkındayım onun,
Yarın dışarda olurum dikkat edemem ilk günden fire vermeyelim,
Cumartesi de akşam evde olmayacağım,
Pazardan başlayalım birlikte yapmaya ama ben kitabını okumadım almam lazım,
Aynen sanki bizim yurdu anlattın,aaa yurtta bizimde öleydi ya su ısıtıcı bile yakalasalar atarlardı. zor o zman senin için ama imkansız değil bence ben sana örnek menü yazayım sen olmayan yeri söyle değiştirelim beraber oldu mu
kahvaltı protein gününde haşlanmış yumurta peynir salam sosis tabi bunlar az yağlı dolaba marketten alır koyarsın. protein+sebze gününse yanına domates
öğle tavuk yemeği ayran
tatlı niyetine light meyveli yoğurt sütaşın var yada kartdorun diyabet dondurması normalden daha lezzetli bence
akşam çöp şiş yada ciğer
sebze gününde yanıana salata
zero kola serbest
Çantamızda şu kıytırık kahve makinasından sokardık,
Gece kahve içmek için su ısıtmak için
hedef kilom:60kızlar size dukanın sitesinden kilocetveli indirecem ne kadar sürede ne yapmalısınız. dukan yapmasanızda bi fikir verir en azından.
ama bunun için
hedef kilonuz
şimdiki kilonuz
şimdiye kadar en az kaç oldunuz
en çok kaç oldunuz
bileğinizi baş ve orta parmağınızla kavradığınızda parmakalrınız kavuşuyor mu kavuşmuyormu bu bilgiler lazım.
şimdiye kadar en az : 68 oldum
en çok: 86
parmakalrım kavuşuyor rahatlıkla,
boyum:170
Sen yine maşallah vermişsin ben okul biteli 3 yıl oldu 11 kilo verdim bu süre içinde ,aynen canım çok iyi geldiiii ama heryerim ağrıyoYaparken yorgunluk olmuyoo nefes nefese kalmıyorum ama acayip ter atıyo insan su gibi olmasamda :))) sonra bi süre durunca vücudunun nasıl yandığını hissediyosunn
evet hepimizzzz gencizzzzzz güzelizzzzz
ya bu arada senin fotolara baktım da kız sende kilo yokkiiiii hatta zayıfsın bile
afiyet olsun cnm dediğin gibi muz zaten bomba gibiii yapıyo insanı içindeki şekerdenn
ayyyy cnm hiç sorma benim meta. Yavaşşş düşün geçen yıl 11,ayda başladım 10,aydayız 17 kiloyu zor verdimm kendimide hiç sıkmadım ama sadece yeme düzenini değiştim spor yapmadımm4-5 aydır yapıyorum sporu ama onlada vücut sıkılaştı bazen insanın hevesi kırılıyooo veremeyince napalım sabretcezzz
sabrettt balım yaa....
anammmO regl den dolayı olan şişliktir canımm takma sen asıl kilo dediğin gibi reglden sonra belli our
aynen canım bende 20lik dişlerden korkuyorum dün dişçiye gittim ya 20liklerden biri çürümeye başlamış dolgu mu yaptırsam çektirsem mi bilmiyorum napayım sizce
kızlarrrr???
bende cevize başladımm b12 zaten eksikk iyi gelir umarım ayrıca ben gün kurusu da yiyorum onunlaaa şekeride onla karşılıyorum hem meyve hem şekerr ohhh
ton balığı çok iyi fikir
geçmiş olsun canımm
hilalcim bence bence kilo vermişsindirrrrrr
Aynneeennnnnn
BAk sen o Dukan amcaya ya
Ben de o popomdaki dolgunluğu tamamen bitirmeyi düşünmüyorum zaten.
Seviyorum kendisini
Biraz küçülsün yeter.
Aslında tam kilo söyleyemiyorum şu beğendiğim iç çamaşırlarından biriyle aynada kendime bakınca hıh fıstık gibi olmuş diyebilene kadar.
Göğüslerimin küçük kalmasını istiyorummmmm
Canım ben çaya yaklaşık 4-5 senedir şeker atmıyorum,Benzerlerini bende söyledim ama dinletemedim bıraktım artık söylemeyi
Belki hiç birşeyin yoktur bir düşün bakalım belki birşeyi yanlış yapıyorsundur.
Biz seninle aynı anda bu gruba girdik.
Ben son bir ayda 5 kilo almışım nasıl olur dedim.
Hergün 20 şer dakka yürüme mesafem çok ekmek yemem şeker tüketmem birtek yemeklerde sütlü tatlı olursa onu 3-4 gibi yerim
Nasıl insan 5 kilo alır.
Sonra bu gruptaki üyeliğimde ilk menümde masal söyledi yediğim herşey karbonhidrat tabi ben uyandım şimdi dikkat ediyorum ve tartıda dün akşam itibari ile 1,6 lık fark oluştu.
Ondan öncede çaya şeker atardım 68 felandım meğer ben hergün şekerden 300-400 kalori alırmışım bir kestim şekeri 63'e düştüm
Sonra işte bu 5 kilo alış muhabbetim
Yani diyeceğim mutlaka biryerde yanlış yapıyor olabilirsin bir daha düşün
Söylemdeğin atıştırdığın birşeyler var mı mesela?
Akşam 8'den sonra yemek yemem arada bir belki meyve yerim,
Spor yapamadığım günler olur ama genelde yapmaya çalışırım,
Sabah bir dilim ekmek yediysem yedim diğer öğünlerde yemem ,
Tatlıyı severim ama azalttım çok hemde,
Yani ne biliyim menülerimi siz de görüyyosunuz,
Hem öyle yiyip buraya yazmayıp kendimi bu şekilde kandıracak biri de değilim,
Öyle olsa girmem takıma,
Ama benim durumum bu çünkü ailem de genlerimde de var bu bir bahaen değil ama böyle,
İri, yapılı kemikli kabayız kiloya da çok müsaitim bilmiyorum çok sıkıcı bir durum
Hahahakızlar bugünkü beslenmem çok garip oldu yaaa... resmen karbonhidrat günü yaptım...
sabah yarım gevrek
öğlen kalan yarım gevrek
akşam bir dilim kek
ne vitamin var ne protein var ne bişiy.....
Tam karatay canım
Telafi edersin sen neyse ya olmuş bir kere
Ya ben de çok meyve yerim,evet canım meyve konusunda benim doktor meyve ne ki meyve yemesende olur sadecesen tatlı seviyorsun diye yazıyorum demişti. nadir zamanlar dışında meyveye çok düşkün değilim ama o vitaminleri suda eriyen haplardan alıcam yılbaşına kadar. yılbaşında inşallah hedefime ulaşırsam ilk yiyeceğim meyve de muz olacak.özledim keratayı
Sabah kahvaltı da meyve yerdim bir ara,
Ama şekerinden bıraktım